Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να πάρει την ομάδα ο Γιαννακόπουλος,βλέπω CL τελικό το πολύ στην διετία

(τι ακούγαμε θε μου τότες)

O Koκκαλης το δηλωνε αυτο (η κατι παρομοιο).

"Ο Ολυμπιακος σε μια 4ετια θα ειναι στις 4 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης".

Νομιζω το καλοκαιρι που εφερε Τζιοβανι και Ζαχοβιτς το δηλωσε. Δε του ειχαν πει οτι Τσου Λου δε παιρνεις με στημενες διαιτησιες ή στα χαρτια...

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στους οπαδούς αναφέρομαι,και δυστυχώς υπήρχαν πολλοί που έβλεπαν τους Γιαννακοπουλαίους έτσι και λέγανε τέτοια αστειάκια,τους είδαμε

Δημοσ.

Στους οπαδούς αναφέρομαι,και δυστυχώς υπήρχαν πολλοί που έβλεπαν τους Γιαννακοπουλαίους έτσι και λέγανε τέτοια αστειάκια,τους είδαμε

Εγω παντως, πρωτου ερθουν οι "σωτηρες" Βγενοπουλος και Πατερας (για τους οποιους επισης κραταγα μικρο καλαθι και δεχομουν κριτικη απειρη εδω μεσα), ημουν απο αυτους που λεγανε οτι οι Γιαννακοπουλαιοι δεν πρεπει να ανακτευτουν με τη μπαλα. Οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα γιατι ηθελα να διατηρηθει το μπασκετ μας ψηλα. Τη δε μπαλα, γραμμενη κανονικα την ειχα και την εχω με την εννοια οτι αξιζε μονο για ψευτοκαζουρα με τους γαυρους. Τωρα οπως την καταντησαν ουτε για αυτο δεν αξιζει.

Δημοσ.

Εγω παντως, πρωτου ερθουν οι "σωτηρες" Βγενοπουλος και Πατερας (για τους οποιους επισης κραταγα μικρο καλαθι και δεχομουν κριτικη απειρη εδω μεσα),

Θυμάμαι οτι ήμουν απο τους πρώτους που είχα προβλέψει οτι οι αεριτζήδες δεν θα αγοράσουν τις μετοχές του Τζίγκερ τον Μάιο, και μάλιστα ο φίλος μου ο Johnnyboy έλεγε οτι μου έφτασε το σκατό στην κάλτσα biggrini.png

Δημοσ.

απο τι βλεπω γυρναμε στα παλια με Τζιγγερ

εκει που θελαμε να φυγει και να πουλησει τωρα παρακαλανε να αναλαβει

ελεος

τους βαρεθηκα

Δημοσ.

Για να τα λέμε ως έχουν, και όταν ανέλαβε ο Φιλιππίδης έλεγε "προετοιμάζουμε τον Παναθηναϊκό για να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο στην επόμενη πενταετία". Αντί να πει "προετοιμάζομαι για να πάω κάπου εγώ στην επόμενη πενταετία". Του το χάλασε η παρορμητικότητά του επί Ευθυμιάδη όταν έκανε έκκληση όλοι θυμάστε σε ποιόν για να καθαρίσει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δυστυχώς υπήρξε και στον Παναθηναϊκό μια ΑΕΚ περίοδος, πράγμα που δυστυχώς βλέπω να παραμένει. Από την μία δεν θα ήθελα να χρωστάω τα όσα να ναι στο δημόσιο και ξαφνικά το δημόσιο....να μου τα χαρίσει, γιατί υπάρχουν και πέντε-δέκα λεπτοί λόγοι -πέραν του χρώματος και των παιδικών βιωμάτων- για τους οποίους επιλέγουμε την υποστήριξη μιας ομάδος έναντι μιας άλλης.

Αλλά να ουρλιάξω στον Τζίγγερ να φερθεί σαν 56% αντί για 30% και να πράξει σαν 80%; Πότε έπιασε αυτό; Και πότε θα πιάσει;

Και όσοι θέλετε γιαννακόπουλους στην παέ, σε λίγα χρόνια, όχι ακόμα, όχι άμεσα, θα λάψει το άστρο του δημητράκη. Θα το θέλατε;

μόνο ο μπάγεβιτς έχει μείνει πια, όλα τα κάστρα έχουν πέσει

Δημοσ.

Ο υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση έχει ονοματεπώνυμο Ανδρέας ΜπενοΒγενόπουλος.

Αχ ρε Νίκο Νιόπλια... Αν έκανες αυτά που ήθελες χωρίς να ακούς κανέναν...

Δημοσ.

Τι ειναι αυτην η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου που ακουγεται και γινεται συνεχεια στον ΠΑΟ?

Γινεται?

ΛΕΝΕ οτι ΘΑ γινει, εννοεις

Μπακαλιστικα->Καθε ΠΑΕ εχει ενα Μετοχικο Κεφαλαιο ΜΚ. Ας πουμε οτι κοστιζει 100 ευρω και υπαρχουν 100 μετοχες, προς 1 ευρω η μια. Τις εχει ολες ενας τυπος ας πουμε Τ. Κάποια στιγμη λοιπόν λέει ενας τυπος ονοματι Α και ενας τυπος ονοματι Ν οτι "θελουμε να πάρουμε την μισή ΠΑΕ". η μια λυση ειναι προφανης "Σας πουλαω 50 απο τις μετοχες μου προς 50 ευρω τα οποια αμα θελω τα βαζω στο παντελονι". Η αλλη λυση ειναι να κάνουν αύξηση του ΜΚ (ΑΜΚ) και να πουνε "ωραια, θα εκδωσουμε αλλες 100 μετοχες προς 1 ευρω η μια, συνολο 200 μετοχες και η ΠΑΕ πλεον θα κοστιζει 200 ευρω". Οποτε αντι ο Τ να πουλησει τις μετοχες του, λεει απλα "Εγω δεν θα βαλω λεφτα", οποτε οταν γινει η ΑΜΚ τα λεφτα τα βαζουν οι Α+Ν. Αυτοι λοιπον βαζουν 100 ευρω στην εταιρεια και παίρνουν 100 μετοχες. Ετσι στην εταιρεια υπαρχει ενας Τ με 100 μετοχες, οι Α+Ν με αλλες 100 και θεωρειται οτι η εταιρεια κοστιζει 200 ευρω. Αρα εχουν 50-50 την εταιρεια

Βεβαια τα ποσοστα δεν ειναι τα σωστα στην περιπτωση μας αλλα καταλαβαινεις.

Το ολο concept αποδω και στο εξης με την ΑΜΚ ειναι "Υπαρχει καποιος τροπος να εχει η εταιρεια λεφτα? Η μια ειναι να χωνει το αφεντικο αλα Μαρινακης. Υπαρχει ομως αφεντικο? Οχι." Η αλλη λυση ειναι, προκειμενου να μην πουλησεις παικτες, η ΑΜΚ

Δηλαδη λεμε οτι

-Ποσα χρειαζομαστε?

- 15 εκατομμυρια ευρω

- Ωραια, ΑΜΚ 15 εκατομμυρια που αντιστοιχει ας πουμε σε 15 εκατομμυριο μετοχες. Ας πουμε οτι ηδη υπηρχαν 100 εκατομμυρια μετοχες, και 15 που θα εκδώσουμε, 115 εκατομμυρια. Ποιος θα τα δωσει?

- Αναλογα με τα ποσοστα. Ο Τζιγγερ εχει το ~60% αρα πρεπει να δωσει το 60% του 15 (δλδ 9 εκατομμυρια ευρω) και να παρει 9 εκ. μετοχες, ο Βγενοπουλος το 10% αρα 1,5 εκ. ευρω για να αγοαρση 1,5 εκ μετοχές, ο Πατερας 5% αρα 700χιλ ευρω για 700 χιλ μετοχες κτλ

- Και αμα καποιος δεν θελει να δωσει?

- Κανένα πρόβλημα. Ας πουμε, ο Βγενοπουλος δεν θελει να δωσει. Δεν δινει λεφτα αλλά αν δώσουν οι αλλοι ο Βγενοπουλος που ειχε το 10% των μετοχων επι συνόλου 100 εκατομμυριων, δλδ 10 εκατομμυριο, θα βρεθει με 10 εκατομμυριο μετοχες επι συνόλου 115 εκατομμυριων δηλαδη πλέον θα έχει ~8,7%. Το δικο του μεριδιο θα το παρει επιπλεον σε μετοχες οποιος κάλυψε το μερίδιο του σε λεφτα

- Μαλιστα, και αν δεν το καλύψει κανεις?

- Τοτε δεν θα "αγοραστουν" 15 εκατομμυριο μετοχές αλλα πχ 13,5 εκατομμυρια. Δηλαδη στην ΠΑΕ θα μπουν 13,5 εκατομμύρια αντί για 15 και οι μετοχές θα είναι 113,5 οπότε το ποσοστό του Βγενόπουλου θα είναι 8,8% (δηλαδή ελαφρά μεγαλύτερο, αλλά σαφώς μικρότερο από αυτό που θα συντηρουσε αν πλήρωνε)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...