imperium Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ε τοτε ρεκορ του Παναθηναικου.οχι γενικα που να επαιζαν Μπατιστ και Νικολας
3leven Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Οχι,ο αρης εχει κερδισει με 89 ποντους διαφορα. Με ποιον επαιζε? Με την Αναγεννηση Αρκαλοχωριου?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Το +89 του Άρη επί της Νήαρ Ηστ το 1987, που αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη γενικότερα στην Α1
Anubis13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/472190 Που φτασαμε βγαινει ο γκανγκστερ και κανει κριτικη..Καταντια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι σε αρκετα εχει δικιο, ασχετα αν σε τετοια ατομα δεν αξιζει να δινεται καν ο λογος. ΥΓ> Ας αρχιζουμε να συνηθιζουμε/χωνευουμε τις κριτικες τους και τις δηλωσεις του γενικοτερα. Αυριανος προεδρος ειναι δυστυχως...
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 «Η ‘’Πράσινη’’ τονίζει το αυτονόητο και αυταπόδεικτο: Ξοδεύτηκαν 160.000.000 ευρώ για να πάρουμε ένα νταμπλ. Δηλαδή, δύο φορές όσα έδωσε ο Μαρινάκης για να αγοράσει ολόκληρο τον Ολυμπιακό και μέρος του γηπέδου ‘’Καραϊσκάκης’’! Αυτό, εμείς το βαφτίσαμε ‘’επιτυχία’’, επειδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε μεγάλη ανάγκη από μια ένεση ηθικού, για να βελτιωθεί η ψυχολογία του. Τώρα, όμως, πού είναι αυτή η ομάδα; Πού είναι η συνέχειά της; Πού είναι οι ‘’τρεις Πιζάρο’’…» Άδικο έχει;
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 http://www.gazzetta.gr/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82/item/1054712396-%C2%AB%CE%A4%CE%B6%CE%AF%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81,-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%8D%C2%BB Τραβηξου ρε Παυλο! Α ρε Παυλο, τραβηξου γαμωτο! Εμεις δηλαδη τι ειμαστε που χυ*** εξω που και που Άδικο έχει; Στα 160Μ? Σιγα μην δωσαμε και 70δις απο το ΔΝΤ Δουλευομαστε? 43 εκατομμυρια δοθηκαν, εκ των οποιων μονο 10 του μπαμπα του Τα αλλα τα σπαταλησαν - εστω - αυτοι που τα εβαλαν Eιναι μελλον του Παναθηναικου ο Βαρδινογιαννης? Γιατι πχ ειχαμε τοσο υπεροχο παρελθον που θα εχουμε σιγουρο μελλον? Ξαναλεω, ας μου δειξει μια ομαδα στον κοσμο, ΜΙΑ!! που οι οπαδοι να τραγουδανε "Δεν χρωσταμε οε οε οε" αντι για "Πρωταθλημα και Κυπελλο οε οε οε" και τα ξαναλεμε
vlachaquito Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Νταξει, δεν τα λεει ολα λαθος, ολο και κατι λεει σωστα. Και αυτο για τον ερασιτεχνη, δεν εχει και αδικο π.χ. Ετσι που παει φιλε μου δκνι ο παω, καλυτερα να τραγουδατε δεν χρωσταμε οεοεοε παρα "βγηκαμε ευρωπα οεοεοεο" .........
Anubis13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Καταρχας πως ξοδευτηκαν 160μυρια?Πως? 40 εφυγαν για μεταγραφες αναθεμα αν αξιζαν τα 10 Αλλα τα 25 τα πηρες απο το Τσουλου Θα μου πεις βαλε και μισθους. Να βαλω αλλα ποσα? Και στην τελικη εστω οτι σπαταληθηκαν...Εσεις κυριοι οι υπολοιποι που βρισκοσασταν οταν διναμε 4 για κλευτον? Που βρισκοσασταν οταν δεν γινοταν δουλεια της προκοπης ενα τμημα σκαουτινγκ, ένας κορμος... Ωρες ωρες με τσαντιζει γιατι το κανουν να φαινεται λες και ειναι πυρινικη φυσικη
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Και αυτο για τον ερασιτεχνη, δεν εχει και αδικο π.χ. Δηλαδη? Σε τι δεν εχει αδικο? Ακομα και εγω που ειμαι απο τους τελευταίους που δεν γουστάρουν να βριζουν τον Παυλο, ξερω εν γνωσει μου, οτι τοσα χρονια κανουμε τα στραβα ματια ή είμαστε όντως αδιαφοροι για τον Ερασιτεχνη και το κακο που εχει κανει η οικογενεια Γιαννακοπουλου. Η οποια οικογενεια θα σου πει "Τοσα χρονια βαζουμε στον Ερασιτεχνη και μιλατε" και η απαντηση ειναι @@!! Του Καραμπελα μαλιστα. Τοσα χρονια οι Γιαννακοπουλοι, που θεωρουν τους εαυτους τους Υπερασπιστες του Παναθηναικου, είχαν αναλαβει την πατρικη επαυλη της οικογενειας. Και δωσανε. Μονο που το σπιτι ζητουσε 10 δραχμες και αυτοι δινανε 5. Και δεν αφηνανε κανεναν αλλον να βοηθησει γιατι θεωρουσαν είτε πως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ειναι αρμοδιοι να ζησουν τον Ερασιτεχνη ειτε πως κρατώντας κλειστο τον Ερασιτεχνη θα εχουν αλλα προνομια. Οταν λοιπον εχεις αναλαβει ενα σπιτι, που εχει απαιτησεις 10 δραχμες και εσυ βαζεις απο την τσεπη σου 5 (οντως απο τσεπη, το δεχομαι) αλλα ΟΥΤΕ βαζεις τα 10 που χρειαζεται ΟΥΤΕ αφηνεις αλλους να παρουν μεριδιο στο σπιτι αλλα και μεριδιο στα εξοδα για να σε βοηθησουν, ε χεσε μας ρε Δημητρακη Ξερεις ποιος εφαρμοζε αυτες τις τακτικες? Ο Βαρδινογιαννης! Ο Δημητρακης βασικα, ποιο τμημα εχει αναλαβει και μιλαει? Στο μπασκετ ο μπαμπας και ο θειος εχουν το μαγαζι και το τρεχει ο Ζοτς μεσα στο γηπεδο και ο θειος εκτος. Αυτος απλα για ρεκλαμα ειναι. Στη μπαλα δεν υπαρχει και στον Ερασιτεχνη, που ηταν μεσα το σοι του, πες μου αν ετρεξε ποτε ενα τμημα. Ο Δημητρακης δεν εχει καταθεσει κανένος ειδους πειστηριο στη συντομη ζωη του οτι θελει και μπορει να τρεξει ενα οποιοδηποτε τμημα του ΠΑΟ, εστω πχ την κολυμβηση. Πιο καταλληλος ειμαι εγω ή ο Midi παρα αυτός Ετσι που παει φιλε μου δκνι ο παω, καλυτερα να τραγουδατε δεν χρωσταμε οεοεοε παρα "βγηκαμε ευρωπα οεοεοεο" ......... Για πες...
vlachaquito Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μην βλεπεις ποιος λεει την ιδεα, δες την ιδεα απο μονη της. Ο ανθρωπος δεν υπαρχει, συμφωνω, αλλα το οτι πρεπει και καποιος να αναλαβει τον ερασιτεχνη ειναι γεγονος. Το για πες δεν το καταλαβαινω... Παντως αν εσυ προτιμας την λυση πρωτοδικιου (που ειναι πιθανο) παρα τον τζιγκερ, τοτε τι να πω, εσυ ξερεις καλυτερα..
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Να αναλαβει ποιος ρε πουλακι μου τον Ερασιτεχνη? Τοσα χρονια δεν τον ειχε η οικογενεια του? Και τι εκανε? Εκανε τιποτα? Στιβος ανυπαρκτος, κολυμβηση ανυπαρκτο, πολο φετος φτιαξαμε με 2 παικτες δωρο απο τον Πατέρα Ενα τμημα πήγε καλά, το βολλευ επι Σταθοκωστόπουλο και τον φαγανε Δεν ειναι δυνατον να μιλαει κανεις Γιαννακοπουλος για τον Ερασιτεχνη. Το για πες, σημαινε, για εξηγα τι εννοεις. Το να φαμε Βαρδινογιαννη αλλα 30 χρονια στην μαπα? Να φτασω 65 χρονων και να εχει παρει ο γαυρος 30/40 πρωταθληματα? Φυσικα καλυτερα πρωτοδικιο από Βαρδινογιαννη!! Τι να το κανω να μην χρωσταω οταν ξερω οτι θα ειμαι μια ζωη 2ος ή 3ος ή 5ος?? Τι ειναι ο Παναθηναικος, Τρικαλα? Πρωτοδικιο και Δ' Εθνικη μπας και βρεθει κανεις Χριστιανος να μας αναλαβει Δεν γινεται να μου λες να διαλεξω μεταξυ δυο κακων το λιγοτερο κακο. Για τους Παναθηναικους δεν εχει καμια διαφορα το 2ος απο το 13ος και απο το Β' Εθνικη, τι να σου κανω
vlachaquito Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν σου λεω να διαλεξεις μεταξυ δυο κακων το λιγοτερο κακο, αλλα μεταξυ των μοναδικων υπαρκτων λυσεων αυτη την περιοδο. Σου ξαναλεω, οτι εσυ ξερεις καλυτερα για την ομαδα σου. Αλλα το βρισκω τραγικο για μια ομαδα που δεν χρωσταει (ακομα) να τραβιετε σε πρωτοδικια μονο και μονο να μην γυρισει ο βαρδινογιαννης..
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Και εγω το βρισκω τραγικο. Αλλα βρισκω τραγικοτερο να μην υπαρχει καποιος να αναλαβει την ΠΑΕ
gnsX Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μακάρι να πάρει την ομάδα ο Γιαννακόπουλος,βλέπω CL τελικό το πολύ στην διετία (τι ακούγαμε θε μου τότες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις