DKNI Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Αυτο το κρινεις εκ του αποτελεσματος 10 μηνες μετα Σε ποιον θα ελεγες το καλοκαιρι οτι φευγει ο Σαλπι και ερχεται ο Γκοβου και θα σου ελεγε οχι? Μην λεμε οτι θελουμε
imperium Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 για τωρα μιλαω σαν τρελος εκανα οταν ηρθε ο Γκοβου τωρα κρινω.
johnyboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ο γκοβού κάνει ότι και ο κάθε έλληνας αλλά επειδή τον λένε γκοβού και όχι καραγκοβου ή γκοβουριδη γίνεται ότι γίνεται.Αν ήταν Έλληνας ας πούμε δεν θα ακούγαμε τίποτα.όπως δεν ακούμε για τους Έλληνες που είναι κάθε μέρα στα μπουζούκια.
vlachaquito Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο πολυ το οτι τον λενε γκοβου και οχι γκοβουριδη. Εχει να κανει οτι παιρνει τα διπλασια απο τον π.χ. σειταριδη (τελειος τυχαια αυτο το ονομα ) αρα περιμενεις τα διπλασια...
doutsos13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 άρχισε το πάρτι του χρέους και για μας τους πράσινους... αν πουλήσουμε και Cisse την κάτσαμε την βάρκα!! αχχ ευτυχώς που έχουμε και το Basket να παρηγορούμαστε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 άρχισε το πάρτι του χρέους και για μας τους πράσινους... αν πουλήσουμε και Cisse την κάτσαμε την βάρκα!! αχχ ευτυχώς που έχουμε και το Basket να παρηγορούμαστε Οχι και παρηγορια το μπασκετ. Ακου εκει θα ψαξω παρηγορια στην κορυφαια ομαδα της Ευρωπης που χτυπαει τρεμπλ καθε 2-3 χρονια, επειδη βγηκα 2ος στην ΜπεοΛιγκα και μου κανει καζουρα ο Καλοπουλος με την παρεα του ...
imperium Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 αν φυγει ο Σισε ποιος θα τρεχει και θα παλευει μεχρι τελους? κατσε να δουμε τι θα κανουμε και στα playoff γιατι αν δεν περασουμε champions league θα τους δωσουν ολους
spacefart Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Οι πληροφορίες του SentraGoal αναφέρουν ότι η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε ήταν η τεράστια χασούρα από τη συναυλία της Αννης Βίσση, η οποία έγινε με σκοπό να ενισχυθούν τα Ερασιτεχνικά τμήματα. Ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο δεν έβγαλε χρήματα από την κίνηση αυτή, αλλά... κατόρθωσε να «μπει μέσα» 60.000 ευρώ (!), ποσό τεράστιο αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Και αναφέρουμε ότι η ζημιά είναι 60.000, συνυπολογίζοντας τα εσοδα και από τις χορηγίες, αλλά και από τα εισιτήρια... Δηλαδή, στην ουσία ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι έκανε για να... μπει μέσα 60.000 ευρώ και να τρέχει τώρα για να συμμαζέψει και αυτή την κατάσταση, συν όλες τις άλλες που έχουν δημιουργηθεί. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16496&subid=2&pubid=128528683
FilipposMD Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Συγγνώμη, αλλά πώς γίνεται να είχαν 60 χιλιάρικα χασούρα από τη συναυλία; Πόσα λεφτά κόστισε;;;;
DKNI Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Συγγνώμη, αλλά πώς γίνεται να είχαν 60 χιλιάρικα χασούρα από τη συναυλία; Πόσα λεφτά κόστισε;;;; Μιλαμε οι ανθρωποι ειναι γαματοι Καταφεραν να συγκεντρωσουν το "αστρονομικο" ποσο των 160.000 ευρώ απο εισητηρια και χορηγιες (κοσμοπλυμμηρα, ειδικα αν σκεφτεις οτι πχ ο Κατσουρανης πηρε 500 εισητηρια μονος του, φαντασου ποσοι λιγοι πηγαν πραγματικα) και μονο μονο το ΟΑΚΑ κοστισε 40χιλ Μα πως να μην μπουν μεσα? Οταν ο Δημητρακης ο Γιαννακοπουλος μιλαει για δωρεα 500.000 ευρω και τελικα ξερεις ποια ειναι η δωρεα? Οτι διαφημισε στα ανυπαρκτα σαιτ του την εκδηλωση! Δηλαδη κοστολογησε την διαφημιση 500.000 (γιατι το gossip-tv ειναι σαν το facebook και το google, ΤΟΣΟ γνωστο) και σου λεει "500 που θα μου εδινες, 500 που θα δωριζα, κανε τσαμπα τη διαφημιση, τσουπ, μια η αλλη" Απιστευτα παιχνιδια στην πλατη του Ερασιτεχνη
JuSt)InSaNe Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Η ομάδα πτωχευσε Μάγκες και εγω Παναθηναϊκός είμαι απο μικρός είμαι.Και στο γήπεδο πηγαίνω αλλα πλέον έχω αηδιασει.Η ομάδα μας παει απο το κακό στο χειρότερο και οτι και να πούμε είναι περιττό(ένας απογοητευμένος οπαδός) Sent from my iPod touch using Insomnia
imperium Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 μπραβο στα παιδια που παιξανε σουπερ και κανανε 70 ποντους διαφορα νομιζω η μεγαλυτερη
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 μπραβο στα παιδια που παιξανε σουπερ και κανανε 70 ποντους διαφορα νομιζω η μεγαλυτερη Οχι,ο αρης εχει κερδισει με 89 ποντους διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις