vlachaquito Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 στειλτε και απο εδω τπτ παλικαρια. οτι εχετε ευχαριστηση σε λινκ
Anubis13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν ξερω και αν υπαρχει ειδικο στοιχημα για τις βολες...Απο 50 θα τελειωσουν και οι δυο..Αθλιοι και οι δυο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 To μονο αξιοσημειωτο στο 1ο ημιχρονο ειναι οι εντονες διαμαρτυριες των γαυρων (κοσμου και παικτων) για πεντακαθαρες φασεις, με χαρακτηριστικοτερο αυτο του Τεοντοσιτς στο τελος του ημιχρονου (δεν σχολιαζω οτι δεν χρεωθηκε Τ.Π.). Ετσι για να προετοιμαζομαστε για νεες "σφαγες του αιωνα" που θα σκαρφιστουν για νιοστη φορα κατα το Μαη μηνα. edit: Βλεπω στο απεναντι thread οτι αρχισαν ηδη οι γνωστοι ανγωστοι "μπασκετικοι" γαυροι :-D
FilipposMD Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 To μονο αξιοσημειωτο στο 1ο ημιχρονο ειναι οι εντονες διαμαρτυριες των γαυρων (κοσμου και παικτων) για πεντακαθαρες φασεις, με χαρακτηριστικοτερο αυτο του Τεοντοσιτς στο τελος του ημιχρονου (δεν σχολιαζω οτι δεν χρεωθηκε Τ.Π.). Ετσι για να προετοιμαζομαστε για νεες "σφαγες του αιωνα" που θα σκαρφιστουν για νιοστη φορα κατα το Μαη μηνα. edit: Βλεπω στο απεναντι thread οτι αρχισαν ηδη οι γνωστοι ανγωστοι "μπασκετικοι" γαυροι :-D Σιγά τις διαμαρτυρίες ρε συ. Ο κόσμος φωνάζει πάντα και σε όλα τα γήπεδα με το παραμικρό. Έντονες διαμαρτυρίες παικτών είχαμε μόνο στο τέλος και σε 1-2 άλλες φάσεις. 1-2 αντίστοιχες είχαν και παίκτες του ΠΑΟ. Συνήθη μου φαίνονται μέχρι τώρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Σιγά τις διαμαρτυρίες ρε συ. Ο κόσμος φωνάζει πάντα και σε όλα τα γήπεδα με το παραμικρό. Έντονες διαμαρτυρίες παικτών είχαμε μόνο στο τέλος και σε 1-2 άλλες φάσεις. 1-2 αντίστοιχες είχαν και παίκτες του ΠΑΟ. Συνήθη μου φαίνονται μέχρι τώρα. Ε ενταξει δες το απεναντι thread και θα καταλαβεις τι εννοω οταν λεω "διαμαρτυριες".
insomniaK Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ψάχνω να βρω ποιος δεν έχει βγει για να πάμε για μπύρες. Δεν παλεύεται το παιχνίδι, πόσες βολές έχουν εκτελεσθεί; 40-50; Από 3 φάσεις είχε η κάθε ομάδα μέχρι τώρα και τα δύο "καρφώματα" του γαύρου... Χοχοχοχο!!! Αντιγραφουν τον Γουάφερ... Από μας, ο Μπατιστ πρέπει να παίξει, ο Μάριτς δε νοιώθει το χέρι του και δεν κατάλαβα γιατί βγήκε ο Περπέρογλου.
FilipposMD Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ε ενταξει δες το απεναντι thread και θα καταλαβεις τι εννοω οταν λεω "διαμαρτυριες". Δηλαδή επειδή 2 άτομα στο ινσόμνια γράφουν για διαιτησία, σημαίνει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτύρονται;
insomniaK Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Και ξέχασα στο προηγούμενο μήνυμα, οι δικοί μας χάνουν τις αποστάσεις στην επίθεση. Δεν είναι δυνατόν αυτό που γίνεται.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δηλαδή επειδή 2 άτομα στο ινσόμνια γράφουν για διαιτησία, σημαίνει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτύρονται; Ανεφερα παραδειγματα και παικτων και φιλαθλων. Τι ψαχνεις ακριβως τωρα? Να μου πεις οτι δεν υπαρχουν παραλογες διαμαρτυριες? Αφου υπαρχουν. Να μου πεις οτι ειναι φυσιολογικες? Οταν κατι ειναι παραλογο δεν ειναι φυσιολογικο. Αρα πες μου τι ακριβως συζηταμε και που διαφωνουμε να μπω στο νοημα λιγο. YΓ. Ο Αγγελου αποβληθηκε λογω διαμαρτυριων για το πεντακαθαρο φαουλ του Πελεκανου. Θες να επιμεινεις οτι ολα ειναι ιδεα μου?
cosmos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 μόνο σε μένα φαίνεται ότι βαριούνται που ζουν τα παλικάρια??
FilipposMD Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ανεφερα παραδειγματα και παικτων και φιλαθλων. Τι ψαχνεις ακριβως τωρα? Να μου πεις οτι δεν υπαρχουν παραλογες διαμαρτυριες? Αφου υπαρχουν. Να μου πεις οτι ειναι φυσιολογικες? Οταν κατι ειναι παραλογο δεν ειναι φυσιολογικο. Αρα πες μου τι ακριβως συζηταμε να μπω στο νοημα λιγο. Το νόημα είναι ότι το μόνο αξιοσημείωτο που βρήκες στο ματς ήταν οι παράλογες διαμαρτυρίες παικτών και κόσμου και μάλιστα συμπέρανες ότι προετοιμάζουν το έδαφος για γκρίνια. Εγώ διαφώνησα με το συμπέρασμά σου. Εσύ λοιπόν, αντί να μου απαντήσεις σε αυτό, μου λες για το thread στο ινσόμνια. Συζητάμε το συμπέρασμά σου. Όπως αν έλεγες ότι το συμπέρασμά σου είναι ότι κρίνεται στα τρίποντα το ματς και διαφωνούσα, θα το έλεγα. Εκτός αν δεν δέχεσαι να συζητάμε τις απόψεις σου. Α, να απαντήσω και στο edit που μονίμως κάνεις. Από την πρώτη μου απάντησα εξαίρεσα την τελευταία φάση, που είναι ΜΙΑ φάση. Άλλο να μιλάμε για μια φάση, άλλο για ένα ημίχρονο.
Coddoc Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Έλεος με το μαλακά τον Τεπιτς....Λίγο ντροπή να χε θα βγαινε μοναχός του....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Το νόημα είναι ότι το μόνο αξιοσημείωτο που βρήκες στο ματς ήταν οι παράλογες διαμαρτυρίες παικτών και κόσμου και μάλιστα συμπέρανες ότι προετοιμάζουν το έδαφος για γκρίνια. Εγώ διαφώνησα με το συμπέρασμά σου. Εσύ λοιπόν, αντί να μου απαντήσεις σε αυτό, μου λες για το thread στο ινσόμνια. Συζητάμε το συμπέρασμά σου. Όπως αν έλεγες ότι το συμπέρασμά σου είναι ότι κρίνεται στα τρίποντα το ματς και διαφωνούσα, θα το έλεγα. Εκτός αν δεν δέχεσαι να συζητάμε τις απόψεις σου. Α, να απαντήσω και στο edit που μονίμως κάνεις. Από την πρώτη μου απάντησα εξαίρεσα την τελευταία φάση, που είναι ΜΙΑ φάση. Άλλο να μιλάμε για μια φάση, άλλο για ένα ημίχρονο. Συνεχιζεις να επιμενεις σε οσα γραφεις οτι οι διαμαρτυριες των γαυρων ειναι για 1 φαση ε? Ε οκ καληνυχτα, δε συνεχιζω την κουβεντα, κανενα νοημα Έλεος με το μαλακά τον Τεπιτς....Λίγο ντροπή να χε θα βγαινε μοναχός του.... Εχω πολλα χρονια να δω χειροτερο παικτη στον Παναθηναικο. Και δεν μιαλω μονο για το σημερινο ματς, μιλαω και για αυτα με την Μπαρτσελονα. Το παιδι εχει ψυχολογικο προβλημα, δεν μπορει να αγωνιστει σε ομαδα με αστερια και σε παιχνιδια με πιεση. Κι οταν λεω δε μπορει να αγωνιστει, αναφερομαι σε βασικα πραγματα, δηλαδη να κανει ντριμπλα, να παιξει αμυνα, να πηδηξει για ριμπαουντ. Πραγματα που εφηβος θα μπορουσε να κανει. Ισως να ειναι καλος για κανα Πανελληνιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις