xristoforos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 αδερφε απο Αμερικη μου δινεις ωραια αφορμη. απο madboys περιοδικάκι. εχεισ δικαιο απολυτο για το "βαζελος",με συγχορεις,-
Erwdios Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Στον Βαρδινογιάννη το έφτιαξε το γήπεδο, ποιος τον χε τον ΟΦΗ?
guido Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Στον Βαρδινογιάννη το έφτιαξε το γήπεδο, ποιος τον χε τον ΟΦΗ? λολ Ο ΟΦΗ τότε ηταν ερασιτέχνης οπως όλοι. Ο Γ. Βαρδινογιάννης αγόρασε τον Παναθηναικό το 1979 και ο Θ. Βαρδινογιάννης τον ΟΦΗ καπου 79-80 Επίσης η χουντα έπεσε το 1974
firewalker Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Και στην πόλη μου έφτιαξε 3 σχολεία, 1 τράπεζα, δημαρχείο, μερικούς δρόμους και ένα σορό άλλα. Προπύργιο της Χούντα η Πόλη μου...
DKNI Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 λολ Ο ΟΦΗ τότε ηταν ερασιτέχνης οπως όλοι. Ο Γ. Βαρδινογιάννης αγόρασε τον Παναθηναικό το 1979 και ο Θ. Βαρδινογιάννης τον ΟΦΗ καπου 79-80 Επίσης η χουντα έπεσε το 1974 ωωωωω ταπααααααα
gnsX Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 @DKNI Πόσο στοίχισε ο Π. Σόουζα και πόσο ο Σισσέ; Ο Ασάνοβιτς δεν είναι συγκρίσιμη μεταγραφή με αυτή του Γκοβού; Με ποιον πρόεδρο πήγε 4 CL και 8 UEFA; Οι Αμπράμοβιτς έκατσαν 2 χρόνια και πάνε να διαλύσουν την ομάδα,έσπασαν ρεκόρ. Δεν πολυσυμπαθώ του Βαρδινογιαννέους μέχρι τώρα άκουγα απο τους λεφτάδες,ο Βαρδινογιάννης δεν βάζει χρήμα,ο Παναθηναικός είναι ιδέα και όχι επιχείρηση,αν ήμουν εγώ θα έπαιρνα Κακά,τους είδαμε Τα ίδια χάλια και οι 5,το έπαιζαν και υπεράνω,δεν θέλουμε να μας την χαρίσει την ΠΑΕ,το φυσάμε και θα πλερώσουμε Ο Marfin ήρθε για το γήπεδο και μόνο
Erwdios Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ωωωωω ταπααααααα Αυτό ήθελα να εκμαιεύσω. Τη σχέση ΟΦΗ - Παναθηναϊκού που αρνείστε να παραδεχτείτε. Τώρα στα ιστορικά, δεν είμαι βάζελος να ξέρω πότε ανέλαβαν οι Βαρδινογιάννηδες τον ΟΦΗ, γράψτε λάθος.
DKNI Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Αυτό ήθελα να εκμαιεύσω. Τη σχέση ΟΦΗ - Παναθηναϊκού που αρνείστε να παραδεχτείτε. Τώρα στα ιστορικά, δεν είμαι βάζελος να ξέρω πότε ανέλαβαν οι Βαρδινογιάννηδες τον ΟΦΗ, γράψτε λάθος. Aστα αυτα ρε :-D Ταπιδι στη μαπα ηταν @DKNI Πόσο στοίχισε ο Π. Σόουζα και πόσο ο Σισσέ; Ο Ασάνοβιτς δεν είναι συγκρίσιμη μεταγραφή με αυτή του Γκοβού; Με ποιον πρόεδρο πήγε 4 CL και 8 UEFA; Καταλαβαινεις ελπιζω οτι προσπαθεις να συγκρινεις μεσα σε 2 χρονια ηρθαν Σισε, Τζιλμπερτο, Γκοβου, Μπουμσονγκ (ασχετως του τι εδωσε ο καθενας, που απο τους 4 μονο ο Γκοβου βγηκε παλτο) όταν μεσα σε 30 χρονια προσπαθεις να βρεις εναν Παουλο Σοουζα, εναν Ασανοβιτς και εναν Βλαοβιτς? Και επειδη δεν ξερω την ηλικια σου, αυτους δεν θα επρεπε καν να τους αναφερεις (πχ ο Σοουζα ηρθε ελευθερος, ο Σισε κοστισε 8Μ η Μαρσειγ και 3 τον χρονο ο ιδιος στα 28 του χρονια, μην συγκρινεις τωρα). Μεταγραφη που εκανε αισθηση ηταν ο Ζαετς, οι αλλοι ηταν γατακια. Πριν 25 χρονια. Και βασικα ουτε καν αυτο. Οριστε, εγω θα στα λεω? Αν ηθελες να επιχειρηματολογησεις με νουμερα, τον Κωνσταντινου επρεπε να πεις. Αυτο λεει η σωστη προπαγανδα "Ποσο κοστισε ο Κωνσταντινου (οπου η απαντηση ειναι βεβαια, τι γινοταν τις εποχες Κωνσταντινου πανευρωπαικως και τι χρημα κυκλοφορουσε) Αστο, μην το ψαχνεις, σου εχω 5 παραδειγματα σε 2 χρόνια. Αν εχεις να αντιπαραβαλεις 75 (τοση ειναι η αντιστοιχια) σε 30 χρονια Βαρδινογιαννη, τα λεμε. Που ειχαμε μπατζετ 500.000 ευρω πριν 4 χρονια με Ζουταουτας και Αντριτς... Το ιδιο και για τις πορειες. 30 χρονια, 10 πορείες βασισμένες σε φουρνιές ποδοσφαιρστων (δηλαδη οχι απο το συνολο αλλα επειδη βρεθηκε ταλεντο) και μαλιστα οχι στα παλουκια του των '10 (οπου για να πας περα απο τους 16 πρεπει να εισαι Τοτεναμ τουλαχιστον). Τουλαχιστον Ευρωπαικα, τα δυο αυτα χρονια εδειξαν οτι υπηρχε οραμα Οι Αμπράμοβιτς έκατσαν 2 χρόνια και πάνε να διαλύσουν την ομάδα,έσπασαν ρεκόρ. Επιμένεις να κανεις το ιδιο λαθος! Καμια ομαδα δεν διελυσαν οι Αμπραμοβιτς! Ποια ομαδα διελυσαν, θα μας τρελανεις? Την ομαδα της καρπαζιας, της φαπας και της 5ης θεσης? Ποσο πιο χαμηλα θα μας πηγαιναν? Την εφτιαξαν την ομαδα, ακου τη διελυσαν! Αυτο που κανεις λαθος - επισης κομματι προπαγανδας απο ΜΜΕ - ειναι οτι ΤΩΡΑ τη διαλυουν. Η καθε Πρασινη και το καθε Ντερμπυ δεν γραφουν την αληθεια (οτι ΤΩΡΑ διαλυουν την ομαδα που την εγκαταλειπουν) γιατι θελουν να πεισουν οτι ο Παναθηναικος ειναι διαλυμμενη ομαδα Ο Marfin ήρθε για το γήπεδο και μόνο Ναι, και? Δηλαδη τον οπαδο τον χαλαει αν κονομαει απο ενα γηπεδο ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ το φτιαξει η ΓΗΠΕΛ που ηταν το μονο κομματι που ετρεχε ο Τζιγγερ 2 χρονια τωρα και ειδαμε πως τα σκατωσε, εφοσον παραλληλα εχει ψηλα την ομαδα?
spacefart Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LXmgj56gKPc&feature=feedrec_grec_index
TH_boy_20 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κέρδισε ένα ..... ο Τζιμπρίλ Σισέ! http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=292264&cid=12 χαχαχαχα http://www.auto24.gr/html/ent/146/ent.40146.asp
margaritagr Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κέρδισε ένα ..... ο Τζιμπρίλ Σισέ! http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=292264&cid=12 χαχαχαχα http://www.auto24.gr/html/ent/146/ent.40146.asp αχαχαχαχαχα θα σκεφτηκε "τι ειν τουτο τωρα???"
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ο παναθηναικος καταστρεφετε σιγα σιγα,εγω αυτο βλεπω.ΑΚουω για πωλησεις λετο,σισσε ,νινη και για αγορες αμπτουν,οποτε παει ξανα πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις