SlimData Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ρε καθόμαστε εμείς και σκάμε κι αυτοί γελάνε. Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον τζιγγερ, είναι δυνατόν να έχουν γίνει δεν ξέρω κι εγώ πόσα διοικητικά συμβούλια και οι εκατομμύρια πράσινες καρδιές να μην πατάνε? Κι αν γυρίσει τώρα ο βαρδής και πει όχι 30%, ούτε 30€ δεν βάζω, ποιος μπορεί να του πει κουβέντα? Μας βγήκανε κι από πάνω τώρα
vlachaquito Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Να στο πω αλλιως, αν ειναι να μην τα παιρνω εγω και να τα παιρνει ο γαυρος, ΝΑ κι αν ειμαι 2ος ΝΑ κι αν ειμαι 10ος μην λες τετοια και πλησιαζουν play off και αν δεν βγεις δευτερος τοτε πραγματικα χρεοκοπησες.....
Mika Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 και δευτεροι να βγουμε ομίλους πολυ δύσκολα θα μπουμε , οπότε... αν είναι πάντως να πουληθουν παίχτες τότε πιστευω πως ο Λετο θα πρεπει να ειναι η πρωτη προταιραιοτητα. θα λεγα τον Γκοβου αλλα αυτος μονο για εδώ κάνει.
DKNI Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δεν το ξερεις, ακομα εχει καλο ονομα σε καμια μεσαια Γαλλικη Απο τους παικτες που μπορουν να φερουν λεφτά και νομιζω οτι μπορουμε και να πουλησουμε και να βρουμε κατι τουλαχιστον ισαξιο ειναι ο Τζορβας, ο Σιμαο, ο Γκοβου και ο Λετο Αποκει και περα φευγει ο Σιλβα αρα μεινον ενα βαρυ συμβολαιο, ο Σπυροπουλος δυστυχως δεν πιανει ουτε μια σακουλα πορτοκαλια αρα μενει, ο Κατσουρανης θα μπορουσε να αντικατασταθει αλλα μαλλον παραειναι μεγαλός για να πουληθει αρα μενει, ο Γκαρσια καλο ειναι να χαιρετησει αλλα λεφτα δεν παιρνουμε και για τον Νινη καλο θα ηταν να μην τον δωσουν κοψοχρονια και τον Λαζαρο δεν ξερω, νομιζω οτι μπορει να φερει κανα φραγκο αλλα αν παιξει περισσοτερο του χρονου ισως φερει περισσότερα μετα Εννοειται Βυντρα-Μπουμσονγκ δεν πρεπει να πανε πουθενα γιατι ειναι οι μονοι σοβαροι αμυντικοι μας
gamanos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εγώ πάντως μια ζωή έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα για δύο λόγους, γιατί είχε μια διοικητικη σταθερότητα ανευ προηγουμένου και γιατί ποτέ δεν πήρε προπονητή τον Αλέφαντο. Το 18 χαμένα στα 20 πρωταθλήματα δεν μου λέει κάτι αν το εντάξεις στο πλαίσιο που χάθηκαν κάποια από αυτά, όλοι το ξέρουμε . Επίσης κάποιες μαγικές βραδιές εκεί που δεν σφυρίζουν οι "Μπριάκοι,Καλόπουλοι ή όποιοι άλλοι" έγιναν με τους Βαρδινογιαννεους, όπως και το προπονητικό , όπως και η όποια προσπάθεια για γήπεδο. Και πρόσεξε, δεν είμαι Βαρδινογιαννικός, συνειδητά απείχα και με την πολυμετοχικότητα πήρα πρωτη φορά διαρκείας, σε αντίθεση με τους Παναθηναϊκάρες που έλεγαν να φύγει ο Τζίγγερ για να ξαναπάω γήπεδο και μου'ρχονται μόνο με Μπάρτσα και ΟΣΦΠ. Το θέμα είναι να βρει η ομάδα ένα πλάνο, να μιλήσουν ξεκάθαρα στον κόσμο και να έχουμε μια ιεραρχία στα κουμάντα. Αν στη θέση της πολυτελούς σαβούρας που κοστίζει ανέβουν παιδιά από την Golden team , χτυπήσουμε κάνα λαχείο πορτογαλλικό με τα κονέ του Φερέιρα και διατηρηθεί ένας άλφα κορμός, δεν είναι τόσο δυσοίωνο το μέλλον. Επίσης μην μπλέκεστε με το στατιστικό ότι ο δεύτερος αποκλείεται από το Ch. L. Άλλο εμείς και άλλες οι συγκυρίες. Αν έχουμε ομοιγένεια και σοβαρότητα, κατά πάσα πιθανότητα περνάμε.
3leven Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 θα λεγα τον Γκοβου αλλα αυτος μονο για εδώ κάνει. :lol: Ουτε ενα φραπε δεν μπορουμε να πιουμε? Με εκανες να τον φτυσω απο το νευρικο γελιο που με επιασε!!
DKNI Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Παμε να το σπασουμε αυτο σε 50αρικα Εγώ πάντως μια ζωή έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα για δύο λόγους, γιατί είχε μια διοικητικη σταθερότητα ανευ προηγουμένου και γιατί ποτέ δεν πήρε προπονητή τον Αλέφαντο. Και ο Εργοτελης του φιλου μας του vlach τα εχει αυτα. Λοιπον? Το 18 χαμένα στα 20 πρωταθλήματα δεν μου λέει κάτι αν το εντάξεις στο πλαίσιο που χάθηκαν κάποια από αυτά, όλοι το ξέρουμε . Καλα, σε εμενα λεει πολλα. Και ας βαλω στην ακρη οτι ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ειμαι ηθικος νικητης, δεν με νοιαζει πια να λεω οπως φέτος μετα το Καραισκακη οτι με κλεψανε και σε 10 χρονια να μην το θυμαται κανεις. Θελω να κερδιζω και τα βρισκουμε. Αλλα ασε εμενα... Πόσα παιδακια γινανε Ολυμπιακοι αυτην την 15ετια της χουντας του Κοκκαλη δεν το σκεφτεσαι? Αυτα πλεον ειναι μεγαλα παιδια και παει, δεν αλλαζουν. Οταν εισαι 7-8 χρονων, τοτε που επιλεγεις ομαδα, δεν ξερεις ουτε απο Μποροθρηνο ούτε απο Καλοπουλο ούτε απο διπλα στο Αμστερνταμ και το Μιλανο Και επισης, για να ειμαστε μπεσαληδες. Δεν τα εκλεψε μονο απο εμας, ετσι? Δηλαδη μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας, πχ τους λεμε χαρτινους πρωταθλητες αλλα αυτο το στερησαν απο την ΑΕΚ. Δεν ειχαμε παντα καλη ομαδα. Αν τώρα εκτός απο 4 δικά μας έκλεψαν και 3 της ΑΕΚ και 1 του ΠΑΟΚ ξερω γω αυτο δεν αλλαζει οτι ακομα και αν αλλαζε, εμεις θα ειχαμε +4, οχι +8 Επίσης κάποιες μαγικές βραδιές εκεί που δεν σφυρίζουν οι "Μπριάκοι,Καλόπουλοι ή όποιοι άλλοι" έγιναν με τους Βαρδινογιαννεους Σε 2 χρονια χωρις Βαρδινογιανναιους ειχε το τριμπαλο μεσα στη Βρεμη, την μεγάλη νίκη στο Μιλάνο, τις 2 τριαρες μεσα στη Ρώμα και αν ο Νιοπλιας δεν φοβοταν...την Τριπολη, θα μιλαγαμε αλλιως και για την Στανταρ. Αντιθετα με το που γυρισε το κυκλωμα Βαρδινογιαννη, ειδες τις ομορφιες φετος. Αν το βαλεις μεσα στις Ευρωπαικες επιτυχιες σε 30 χρονια Βαρδινογιανναιων τι εχεις να πεις? όπως και το προπονητικό To ξερεις, ελπίζω, ότι το πρπονητικο ειναι των Βαρδινογιανναιων και οτι η ΠΑΕ Παναθηναικος πληρωνει υψηλοτατο ενοικιο, ετσι? όπως και η όποια προσπάθεια για γήπεδο. Φοβερη η μακετα του νεου γηπεδου, χαιρομαι να την βλεπω. Αν στη θέση της πολυτελούς σαβούρας που κοστίζει ανέβουν παιδιά από την Golden team , χτυπήσουμε κάνα λαχείο πορτογαλλικό με τα κονέ του Φερέιρα και διατηρηθεί ένας άλφα κορμός, δεν είναι τόσο δυσοίωνο το μέλλον. Πες μου τους πιτσιρικαδες απο τις Ακαδημιες που βρηκαν θεση είτε στον Παναθηναικο είτε αλλού τα τελευταια 15 χρόνια Επίσης μην μπλέκεστε με το στατιστικό ότι ο δεύτερος αποκλείεται από το Ch. L. Άλλο εμείς και άλλες οι συγκυρίες. Αν έχουμε ομοιγένεια και σοβαρότητα, κατά πάσα πιθανότητα περνάμε. Που θα κληρωθουμε ας πουμε με τη Βαλένθια και θα περασουμε?
gamanos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δεν διαφωνώ σχεδόν καθόλου, μάλλον πρόκειται για τις 2 όψεις του ίδιου νομίσματος, δεν είμαι καν τζιγγερικός ή αντιτζιγγερικός για να ψάχνω να αντικρούσω αυτά που λες, είμαι Παναθηναϊκός και με νοιάζει μόνο το καλό της ομάδας μου. Το νόημα είναι ότι δεν τα βλέπω τόσο μαύρα όσο κάποιοι *(όχι εσύ) που πουλάνε γκρίνια γιατί αυτή πουλάει. Τα παιδάκια της χούντας του Κόκαλη τα είδαμε στο Καραϊσκάκη φέτος, εμένα δε με αφορά αυτός ο αθλητισμός. Διαφωνώ λίγο με τον αντίκτυπο που αποδίδεις στη σαπίλα καθώς είναι παγιωμένη η έκφραση ΑντιΟλυμπιακός και δεν αφορά ηττημένους που πόνεσαν στον αγωνιστικό χώρο. Όσον αφορά το γήπεδο και το προπονητικό και το Καραισκάκη είναι του Κόκαλη (το δε προπονητήριο τους λέγεται 21 Απριλίου 1967) . Στα της ομάδας μας, η Παιανία υπάρχει, παρά το ενοίκιο που πρέπει να αφορά τους λογιστές και όχι εμάς και το γήπεδο είχε μπει σε μια σφαίρα διαπραγμάτευσης η οποία ελέω πολυφαγωμάρας και οικονομικής κρίσης, έχει αποσυρθεί από τα φλέγοντα ζητήματα της ομάδας. Δεν είχα εμπεδώσει ότι ο αντίπαλος θα είναι τόσο δύσκολος για το Ch. L. στην τελική φάση των πρκριματικών. Όντως φαίνεται πιο δύσκολο και κυρίως θέλει γρανίτη άμυνα. Τα περί Αλέφαντου και σταθερότητας είναι μεταξύ αστείου και σοβαρού. Παρόλα αυτά η σύγκριση αφορά τους μεγάλους και όχι τον εργοτέλη. Πότς γενεν αυτό;
Tilemaxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 (το δε προπονητήριο τους λέγεται 21 Απριλίου 1967) Ολυμπιακός, η ομάδα της χούντας.
john1987 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Και πριν τους πολυμετοχικους καναμε ευρωπαικες επιτυχιες. Διαφωνω στα περι χρεωκοπιας και οτι θα γινουμε ΑΕΚ με τοσες πλουσιες οικογενειες μεσα στον Παναθηναικο. Και οσο σας εκνευριζει η φυγη του Βγενο αλλο τοσο πρεπει να σας εκνευριζει το παγκοσμιως πρωτοτυπο "εχω 54,7% αλλα λειτουργω ως 30%" του Τζιγκερ. Οσοι πιστεψαμε στην πολυμετοχικοτητα και στους Βγενο/Πατερα καλα καναμε,γιατι θελαμε μεγαλυτερο τον Παο απο το μαγαζακι που μας ειχε καταντησει η οικογενεια. Κι εδω θα συμφωνησω με ενα φιλο,δεν κανει διαφορα να ειμαι 10ος η τριτοδευτερος και μονιμως στη φαπα.
gamanos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ολυμπιακός, η ομάδα της χούντας. Δε μ' αφορά η συζήτηση περί χούντας, απλά σε περίπτωση που δεν το ξέρεις...
DKNI Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Και οσο σας εκνευριζει η φυγη του Βγενο αλλο τοσο πρεπει να σας εκνευριζει το παγκοσμιως πρωτοτυπο "εχω 54,7% αλλα λειτουργω ως 30%" του Τζιγκερ. Eδω ρε ψηφισαν περιπου 10-15 μελη και που κατεληξαν χθες? Οτι θα γινει ΑΜΚ αλλα κανεις δεν θελει να μπει!! Ε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ?
Dropsreef Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δε μ' αφορά η συζήτηση περί χούντας, απλά σε περίπτωση που δεν το ξέρεις... http://www.athlitikihxo.gr/ShowNewspaper.php?ShowDate=1968-02-24 Σελιδα 4/8 τελευταία στήλη δεξιά περί δαπάνης του σταδίου.Δάνειο ύψους 130 εκατομμυρίων δραχμών Επίσης http://www.athlitikihxo.gr/ShowNewspaper.php?ShowDate=1973-05-13 σελ 8 κάτω αριστερά Κατάσχεσις χθες στον Ολυμπιακό για το γήπεδο λόγω καθυστέρησης καταβολής των δόσεων
Tilemaxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δε μ' αφορά η συζήτηση περί χούντας, απλά σε περίπτωση που δεν το ξέρεις... Όχι δεν σε αφορά, γι' αυτό τόνισες οτι το προπονητικό κέντρο (το παλιό ή το καινούργιο) λεγόταν έτσι. Η Χούντα έκανε "δωράκια" και στις δύο ομάδες, για να παίρνει λαικό έρεισμα.
vlachaquito Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 εδω εφτιαξε γηπεδο στον οφη (γεντι κουλε πρωην ασλανιδιο) δεν θα κανει δωρα στους μεγαλους??
Προτεινόμενες αναρτήσεις