Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά και στο Γαύρο μπορείς να βρεις και κανα 2 σοβαρές απόψεις, αλλά το γενικότερο νόημα είναι πραγματικός καρκίνος.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δημοσίευση 11 Ιούλιος 2010 - 07:24 μμ

Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου, χωρις να θεωρηθει το ποστ μου σαν flame

H οικογενεια δεν ειναι αυτη που τοσα χρονια εκανε μια ομαδα χωρις χρεη, κατι το πρωτοφανες για τα Ευρωπαικα δεδομενα?? Δεν ειναι αυτος που εκανε μια ομαδα που εχανε στην Ελλαδα αλλα ειχε πολυ καλα αποτελεσματα στην Ευρωπη?? Που χαρισε ενα προπονητικο κεντρο κοσμημα?? Αυτος δεν ηταν που ειχε φτιαξει μια ομαδαρα και κατω απο προτροπη ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ την διελυσε μεσα σε μια νυχτα μετα τον αγωνα της ριζουπολης??

Αυτα ειχα γραψει πριν κατι μηνες στο παλιο thread του παο, συγκεκριμενα #12765 και το 99% επεσε να με φαει..

Τωρα με τα 15 εκ. να δω τι μελλει γενεσθαι..

Δημοσ.

Δημοσίευση 11 Ιούλιος 2010 - 07:24 μμ

Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου, χωρις να θεωρηθει το ποστ μου σαν flame

H οικογενεια δεν ειναι αυτη που τοσα χρονια εκανε μια ομαδα χωρις χρεη, κατι το πρωτοφανες για τα Ευρωπαικα δεδομενα?? Δεν ειναι αυτος που εκανε μια ομαδα που εχανε στην Ελλαδα αλλα ειχε πολυ καλα αποτελεσματα στην Ευρωπη?? Που χαρισε ενα προπονητικο κεντρο κοσμημα?? Αυτος δεν ηταν που ειχε φτιαξει μια ομαδαρα και κατω απο προτροπη ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ την διελυσε μεσα σε μια νυχτα μετα τον αγωνα της ριζουπολης??

Αυτα ειχα γραψει πριν κατι μηνες στο παλιο thread του παο, συγκεκριμενα #12765 και το 99% επεσε να με φαει..

Τωρα με τα 15 εκ. να δω τι μελλει γενεσθαι..

Μπαίνω/Βγενόπουλος λέμε.

Δημοσ.

ακουσα οτι ο Σισε το σκεφτεται να μεινει

Ισχυει κατι τετοιο?

Ο Σισε αυτο που ηθελε να το πετυχει το πετυχε.

Δηλωσε σε ολη την Ευρωπη οτι "ειμαι ανοιχτος σε προτασεις" ωστε οι Ευρωπαικες ομαδες που αναζητουν σεντερ φορ να τον εχουν ψηλα στις λιστες τους.

Τωρα απλα δε χαλα τις καρδιες των φιλων του ΠΑΟ, λεγοντας και ξαναλεγοντας "φευγω, δεν αλλαζω γνωμη" και δηλωνει λιγο πιο διαλλακτικος. Παραλληλα ανεβαζει και το κασε του , γιατι σου λεει "Αν δηλωνω οτι θελω να φυγω οπως οπως, σημαινει οτι δε χρειαζομαι και καμια τρελη προσφορα για να με δελεασει. Αν δηλωνω οτι σκεφτομαι να μεινω στον ΠΑΟ, τοτε πρεπει ο αλλος να με δελεασει με κανα καλυτερο συμβολαιο για να φυγω".

Δεν εχω κατι με τον Σισσε, εδω που τα λεμε δεν υπαρχει και λογος να μεινει στη συνολικη σαβουρα (απο Σουπερλιγκα μεχρι διοικητικα της ομαδας και μεχρι πιθηκισμους οπαδων) αλλα νομιζω οτι μας κουρασε η υποθεση φευγω/μενω.

Δημοσ.

ακουσα οτι ο Σισε το σκεφτεται να μεινει

Ισχυει κατι τετοιο?

Απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω το συμβόλαιο του Σισε είναι τετραετούς διάρκειας.Άρα το συμβόλαιο του λήγει το 2013.Σωστά ?

Αυτη η ιστορία λοιπόν φεύγω-μένω,μένω-φεύγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει.Η "διοίκηση" όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει πως θα κάνουμε τα πάντα να μείνει ο Σισε.Οι οπαδοί ψηφίζουν δαγκωτό Σισε.

Έφερε ο Σισε πρόταση ίση με την ρήτρα για να φύγει ?(12 μυρια νομίζω ?).

Η "επιχειρηματολογία" είναι άκυρη αν το συμβόλαιο του λήγει το 2012,κοινώς συμβόλαιο τριετούς διάρκειας

Δημοσ.

Ελεος με τα χρεη!

Ολες οι σπουδαιες ομαδες εχουν χρεη. vlach, να σου πω ποιο ειναι το προβλημα? ΔΕΝ ειναι τα χρεη. Δηλαδη τι νομιζεις, οτι ο Ολυμπιακος εφερε κερδος στον Μαρινακη?

Το προβλημα ειναι οταν δεν υπαρχει παραγοντας διατεθιμενος να χωσει το χερι στην τσεπη και να καλυψει το χρεος.

Στον Ολυμπιακο ο Μαρινακης πληρωνει τωρα και αν φυγει για του παραχρονου δεν υπαρχει σαλιο για τον Ριερα και τον Ρομενταλ

Στη Μαντσεστερ Γιουναιτεντ καθε χρονο πουλαμε παικτες, στη Ρεαλ πουλησαν το προπονητικο τους για να βγουν, στην Τσελσι ο Αγιος Αμπραμοβιτς

Ολες οι ομαδες για να εχουν επιτυχιες, πληρωνουν υπεραξιες.

Το προβλημα λοιπον, θα με ρωτησεις, που ειναι?

Το προβλημα ειναι οτι εδω δεν υπαρχει τετοιος. Ειναι οτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και ο Πατερας και ο Βγενοπουλος και ξοδεψανε σε παικτες. Οποιος δεν σκοπευει να ξοδεψει, δεν θα παρει τιτλους. Ο Τζιγγερ ειχε μια ομαδα χωρις χρεη αλλα και χωρις τιτλους. Sorry vlacha αλλα να μου λειπει, δεν ειμαι λογιστης. Και τωρα κανω κωλοτουμπα 180ο και παω μαζι σου... :shock:

...γιατι το ζορι με το διδυμο Πατερα-Βγενο ειναι οτι καλως ξοδεψατε κυριοι αλλα μπορειτε να το υποστηριξετε? Δεν θελατε να ξοδεψετε σαν Α.Ε. (με λογιστη) αλλα σαν ομαδα (με κοσμο)? Μεσα. Αλλα να ειστε ετοιμοι να μπειτε στην ΠΑΕ χανοντας χρημα. Δεν γινεται κυριοι να χωνετε την ομαδα και μετα να λετε "Α, τωρα δεν μας συμφερει να αγορασουμε"

Ή θα τρεξεις την ομαδα σαν επιχειρηση και μετα θα εχεις δικαιωμα να ζητας απο τον Τζιγγερ να σου δωσει την ομαδα σε λογικη τιμη Ή θα την φεσωσεις αλλα θα εισαι μαγκας να πληρωσεις τη ζημια σου

Δημοσ.

Βασικα αυτο ακριβως ελεγα και εγω ενα χρονο πριν, ειδικα βλεποντας τον wannabe kokkalis βγενοπουλο.

οι βαρδινογιαννηδες δεν ξοδεψαν αλλα δεν χρωστανε. Οι αλλοι ηρθαν για να επωφεληθουνε αλλα πραγματα (mig, ολυμπιακη κλπ) και την κοπανησαν με την πρωτη ευκαιρια, βυθιζοντας την ομαδα στην χειροτερη κατασταση της την τελευταια... δενθυμαμαιαποποτε-ετια...

Οταν ηταν ο παο στο -2, καπου τον νοεμβριο αν δεν απατωμαι, ειχα γραψει εδω οτι ο ολυμπιακος σηκωσε το πρωταθλημα, και αμεσως επεσαν καλοθελητες να μου την πεσουν (κρυφογαβρε κλκλπ).

Απο σημερα λοιπον λεω, οτι πλην δραματικων αλλαγων, του χρονου τετοια εποχη ο παο θα παλεβει με δυσκολια για την δευτερη τριτη θεση...

Δημοσ.

Οταν ηταν ο παο στο -2, καπου τον νοεμβριο αν δεν απατωμαι, ειχα γραψει εδω οτι ο ολυμπιακος σηκωσε το πρωταθλημα, και αμεσως επεσαν καλοθελητες να μου την πεσουν (κρυφογαβρε κλκλπ).

Τελικά τι ομάδα είσαι? Γιατί στο μπάσκετ βλέπω μια βαζελοπροτίμηση την έχεις ενώ στη μπάλα είσαι Εργοτέλης πρωτίστως και μετά klein meine :P

Κρυφοβάζελε. :D

Δημοσ.

Στο μπασκετ ειμαι με το αθλημα του μπασκετ, και οποιος αγαπαει τον μπασκετ δεν μπορει να μην αγαπησει τον παο.. (ασχετο που μου την σπαει η αλαζονια των φιλαθλων του, αλλα και εγω αν ειμουν παο ετσι θα ειμουν).

Ποδοσφαιρο τα βρηκες. Α ρε να μην ειχαμε λιγα φραγκα ακομα, με την τραγικη κατασταση που βρισκονται αεκ-παοκ-παο μας εβλεπα τσαμπιονς του χρονου :mrgreen:

Δημοσ.

οι βαρδινογιαννηδες δεν ξοδεψαν αλλα δεν χρωστανε. Οι αλλοι ηρθαν για να επωφεληθουνε αλλα πραγματα (mig, ολυμπιακη κλπ) και την κοπανησαν με την πρωτη ευκαιρια, βυθιζοντας την ομαδα στην χειροτερη κατασταση της την τελευταια... δενθυμαμαιαποποτε-ετια...

Aν ημουν φιλαθλος θα συμφωνούσα μαζι σου

Επειδη ειμαι οπαδος διαφωνω σε 2 σημεια

Το πρωτο ειναι οτι δεν με νοιαζουν τα αιτια.

Αν ο Βγενοπουλος το εκανε για να παρει την Ολυμπιακη αλλα συνέχιζε να βάζει χρηματα, no prob. Και ο Κοκκαλης επι 20 χρονια πηρε ό,τι κρατικο συμβολαιο κυκλοφορουσε με ασπιδα τον Ολυμπιακο.

Τον ειχε ομως, ετσι? Εχωσε (και εφαγε) χρημα.αλλα ηταν εκει 20 χρονια

Οι δικοι μας καναν αρπαχτη.

Το δευτερο ειναι οτι μου ζητας να διαλεξω μεταξυ 2 κακων. Και εφοσον μιλαμε για μπαλα και οχι κατι σημαντικοτερο, δεν μου κανει κανενα. Δεν μιλαμε για τη ζωη μας που μπορεις να μου πεις "Μην ανοιγεσαι, οι καιροι ειναι δυσκολοι, μην παιρνεις δανεια, εχε το σπιτακι σου και την οικογενεια σου ηρεμος" αλλα για μπαλα. Και στη μπαλα το "Δεν παιρνω τιτλους αλλα δεν χρωσταω" δεν υπαρχει. Δηλαδη τι, να κρατησουν αλλη μια 30ετια οι Βαρδινογιανναιοι την ΠΑΕ για να μην χρωσταμε και να παρει 28 πρωταθληματα ο γαυρος? Χεστηκα.

Να στο πω αλλιως, αν ειναι να μην τα παιρνω εγω και να τα παιρνει ο γαυρος, ΝΑ κι αν ειμαι 2ος ΝΑ κι αν ειμαι 10ος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...