MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) 7ο συνεχόμενο πρωταθλημα για τα κοριτσια του βολευ, μεσα στο σπιτι του πελατη Πολλα μπραβο στα κοριτσια που εδω και 7 συνεχομενα χρονια χτιζουν τη δικη τους αυτοκρατορια. edit: Εβρισε ο χοντρος (Σχορτσιανιτης) λεει τον τριτο διαιτητη ενος αγωνα της ομαδας του και τωρα αντιμετωπιζει το ενδεχομενα τιμωριας. Πανω που εγραφα τις προαλλες οτι μοιαζει αλλος ανθρωπος απο αυτον τον ιδιορυθμο χαρακτηρα που ειχαμε συνηθισει εδω και οτι εβαλε μυαλο... Μερικοι δεν αλλαζουνε με τιποτε τελικα. Και το αλλο υπερψεμα, MVP Ευρωλιγκας Μαρτιου ο Παργκο λεει. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2011 από MiDi_MiLiZ
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Καντε το καθηκον και κερδιστε τον γαυρο του βολου Φετος με τις σφαγες που δεχθηκαμε μας στα μεταξυ μας ματς μας κλεψατε 2 βαθμους.Οσους δηλαδη μας χωριζουν απο τα πλαυ-οφφ.Καντε το καθηκον σας
DKNI Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Και το αλλο υπερψεμα, MVP Ευρωλιγκας Μαρτιου ο Παργκο λεει. Δεν ειναι ακριβως ψεμα αλλά ειναι αυτη η ηλίθια λογικη της ΟΥΛΕΜΠ να δινει βραβειο mvp σε αυτον που κανει το μεγαλύτερο ranking συμφωνα με το συστημα μετρησης της. Καπως έτσι, Mvp ολοκληρης της 1ης φασης βγήκε ο Λάνγκφορντ Δεν εχει νοημα να δίνεις βραβειο MVP δηλαδη Πιο Πολυτιμου Παικτη σε οποιον κανει μεγαλυτερο rkg, δηλαδη σε οποιον πιανει σκορ σε κάποιο σύστημα μέτρησης που δεν λαμβανει υποψη την αμυνα, τα λεπτα που παίζεις, τι ρολο εχεις στην ομαδα και το κυριότερο τι σκατα κανει η ομάδα σου. Δηλαδη ο Λανγκφορντ βγηκε MVP της Α φάσης και η ομάδα του ηταν αποκλεισμένη από την προτελευταία αγωνιστική. Μπραβο Κιθ να πουμε, κι ετσι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 A, δεν ηξερα οτι οι MVP βγαινουν ξερα απο το tendex. Αρα εχουμε απλα ενα αστειο/παραλογο συστημα επιλογης των MVP. Παλι καλα, γιατι ειχα την εντυπωση οτι ψηφιστηκε/επιλεχθηκε με αλλα κριτηρια κλπ και εμεινα λιγο μλκας. Ετσι βγαινει και ο ΜVP ολης της σεζον δηλαδη?
Anubis13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δεν ειναι tendex το rkg εχουν διαφορα στο πως βγαινουν
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Aποτι καταλαβαινω το rkg βγαινει απο το αθροισμα των tendex ολου του μηνα προς το αθροισμα των παιχνιδιων που αγωνιστηκε ο παιχτης. Ε ουσιαστικα μεσος ορος του tendex ειναι.
Anubis13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μονο που το tendex για να βγει πρεπει να παιξεις τουλαχιστον 8 λεπτα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 E ναι και προφανως δεν συνυπολογιζεται στο rkg αγωνας στον οποιο δεν πηρε tendex καποιος παικτης.
Erwdios Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 7ο συνεχόμενο πρωταθλημα για τα κοριτσια του βολευ, μεσα στο σπιτι του πελατη Το είχες απωθημένο ε?
FilipposMD Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ετσι βγαινει και ο ΜVP ολης της σεζον δηλαδη? Νομίζω ότι ο MVP βγαίνει όπως και η καλύτερη πεντάδα, δηλαδή με ψηφοφορία κοινού και δημοσιογράφων. Βέβαια κι εκείνο το σύστημα χαζομάρα είναι. Το ποσοστό του κοινού είναι καθαρά οπαδικό/εθνικιστικό. Τις πρώτες μέρες της ψηφοφορίας ήταν 5 παίκτες από λιθουανικές ομάδες στην καλύτερη πεντάδα του κοινού. Μετά ήταν 4 του ΠΑΟ κι ένας του Ολυμπιακού. Όποιος έχει όρεξη να ψηφίζει δηλαδή, επηρεάζει το αποτέλεσμα. Τρέχα γύρευε. Για τον MVP βέβαια δεν βλέπω ψηφοφορία, ίσως τον βγάζουν αποκλειστικά οι δημοσιογράφοι.
xristoforos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 βαζελος ειμαι και τσακοθηκα σημερα με τν αδρεφο μου επισησ βαζελο.για πειτε μοθ βρε παιδια,εδω και 5-6 χρονια που γνωριζουμε τον ποδοσφαιριστη ΣΩΤΙΡΗ ΝΗΝΗ εχει κανει προοδο καθολου?εχει γινει αυτο που ελπιζαμε οταν προτοεμφανιστικε σαν μεγαλο ταλεντο? μηπως εχω αδικο ποθ λεω οτι ο μικρος ταλεντο παρεμεινε χωρις να εχει κανει ουτε μια καταπλικτικη σεζον,συνεχεια μεσ στη μετριοτητα,σαπιος και ανυπαρκτος φετος.ο μικρος μ αδερφος τν θεωρει μεγαλο παικτη που οργανωνει τον παναθηναικο,μηπως ειμαι τρελος και δε τα βλεπω και ειναι οντος παιχτουρα?εγω τον θεωρω απλος μια φουσκα. σορι για τ ελλινικα μ,απο Ν.Υ. ειμαστε
3leven Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Η αποδοση του Νινη απο την πρωτη του εμφανιση εως και σημερα εχει αυτη τη μορφη: Με λιγα λογια παικτης 16-17 χρονων που δεν παει εγκαιρα εξωτερικο και μεινει ελλαδα εχει την παραπανω καταληξη..
Mika Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 βαζελος ειμαι και τσακοθηκα σημερα με τν αδρεφο μου επισησ βαζελο..... αδερφε απο Αμερικη μου δινεις ωραια αφορμη. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΖΕΛΟΙ "Κατι επρεπε να κανω κι εγω ομως για να δωσω εμφαση στο τευχος 13.Σκεφθηκα λοιπον και γυρισα πισω.Τι ηταν η Θυρα 13?Τι φωναζε η Θυρα 13?Κι ετσι αποφασισα να σας γραψω μια,πικρη για πολλους ισως,αληθεια. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ Δεν ειμαι βαζελος.Ναι καλα διαβασατε δεν ειμαι βαζελος. Κι ολοι εσεις οι βαζελοι,οι βαζελοφρονες,που γραφετε για βαζελικες διαθεσεις και βαζελικα αισθηματα,που ανταλασετε βαζελικους χαιρετισμους,που αναλυετε βαζελικα ιδεωδη και που καμαρωνετε με καθε βαζελο-λεξη που ανακαλυπτετε πρεπει να ειστε οπαδοι καποιου βαζελιακου Δεν εξηγειται αλλιως το γεγονος οτι απο το λεξιλογιο σας εχει χαθει η λεξη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και εχει αντικατασταθει με την λεξη βαζελος και με καθε απιθανο παραγωγο της. ΑΤΗΕΝS UNITED "Αθλητικη ηχω σ' ευχαριστουμε εισαι το ευβαζελιο μας" εγραφε καποιος μια μερα στην ηχω. Τι να πω εγω τωρα; Και τα δικα μου συγχαρητηρια σε ολους σας. Πηρατε μια λεξη μαγεια και την αντικαταστησατε με μια λεξη μιασμα. Πηρατε μια λεξη που σημαινει ενωμενη Αθηνα και οχι μονο και μερα με την μερα την πετατε στα σκουπιδια. Προτιματε να αυτοχαρακτηριζεστε με τη λεξη βρισια που σας βαπτισανε οι γαυροι εδω και μερικες δεκαετιες. Ο ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟΣ Πηρατε μια λεξη οπλο και την αντικαταστησατε με μια λεξη που χαρακτηριζει καποιον δακτυλοδειχτουμενο "Τους βλεπετε αυτους εκει; Αυτοι ειναι βαζελοι",λενε οι εχθροι σας. "Μολις ειδα τον Δημητρη Χορν ειπα.Αυτος ειναι βαζελος",εγραφε πριν μερικες μερες ο εχθρος του Παναθηναικου αποδυτηριακιας στο Φιλαθλο. Φυσικα και θα χρησιμοποιησει αυτη τη λεξη ο αποδυτηριακιας και ο καθε εχθρος του Παναθηναικου.Γιατι να χρησιμοποιησει τη λεξη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ οταν αυτη απο μονη της εχει μια τρομακτικη βαρυτητα που απο μονη της τσακιζει κοκκαλα που απο μονη της γενναει οπαδους; ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ εγραφε ενα συνθημα σ' εναν τοιχο στη γειτονια μου. ΠΑΝΤΑ: Οχι τωρα,οχι αυριο ουτε χθες.Οχι πριν απο 2.000 χρονια ουτε το 4.186.Απλα παντα. ΠΑΝΤΟΥ: Οχι εδω ουτε στην Κρυα Βρυση.Ουτε στην Ζιμπαμπουε,ουτε καν στην γη και ουτε καν σ'αυτο το γαλαξια.Απλα παντου. Να συνεχισω αυτο το μαθημα για τη σημασια των λεξεων; Παρτε λοιπον: ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ:οχι απλα μια ηττα αλλα μια συντριβη σε ολους τους τομεις. ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ:Οχι απλα δυναμη αλλα μεγαλε,ασε δε σε παιρνει. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Οχι βεβαια μια ομαδα της Αθηνας.Μιλαμε για την ομαδα ΟΛΗΣ της Αθηνας,πληθυσμιακα δηλαδη της μισης Ελλαδας.Και φυσικα δεν μπορουμε να σταθουμε μονο στην Αθηνα αφου ξερουμε ποση δυναμη κρυβει η επαρχια. ΚΑΘΙΖΗΣΗ Λεξη δυναμη λοιπον ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Λεξη καθιζηση.Λεξη που μονη της σε παει στην ενωση.Την ενωση που φερνει την δυναμη.Ισχυς εν τη ενωσει λεει το ρητο.Διαιρε και βασιλευε λεει το αλλο.Αυτο διαλεξαν και οι εχθροι σας.Πως θα διαιρεσεις ομως τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ;Μηπως κανοντας τους βαζελους; H EΛΛΑΔΑ ΤΩΝ GREEKS Και μην αρχισετε να μου λετε οτι το βαζελος κολλησε πλεον και ειναι δυσκολο να αλλαξει και κατι τετοιες παπαριες.Μονοδρομος ειναι η υποθεση.Διαλεχτε και παρτε.Η θα θυμηθειτε την ιστορια σας και θα αγωνιστειτε για την ιδεα που λεγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ η θα παραμεινετε βαζελοι και μετα απο χρονια ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα ειναι παρελθον. Ανοιχτε οποιοδηποτε ξενογλωσσο παγκοσμιο η ευρωπαικο χαρτη και κοιταχτε τη χωρα μας. GREECE γραφει επανω.Ε λοιπον εγω σας λεω οτι δεν υπαρχει καμια GREECE.400 χρονια ομως οι Τουρκοι γραικους μας ανεβαζανε γραικους μας κατεβαζανε.Και τα καταφερανε τελικα και μεταποιησαν τους Ελληνες και τους εκαναν GREEKS. Οχι μονο στο ονομα,και στην συμπεριφορα και στον χαρακτηρα και στην κουλτουρα,αφου καταφεραν και μας μεταγγισαν τα μικροβια τους οπως την καφριλα,το ρουσφετι κι ενα σωρο αλλα.Αυτα τα μικροβια στους Ελληνες δεν κολλουσαν στους GREEKS ομως ζουν και βασιλευουν.Η μηπως βαζελευουν; ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ Στον αντιποδα,εσυ βαζελε συνεχιζεις να αποκαλεις το γαυρο,θρυλο.Τον βριζεις μεν αλλα με τη λεξη που διαλεξε αυτος για να κερδισει οπαδους. Γαμ... ο θρυλος φωναζεις.Πιστευεις οτι γαμιεται αλλα δεχεσαι οτι ειναι θρυλος. Ταυτοχρονα βριζεις και μια περιοχη και την κανεις απορθητο φρουριο για σενα και τους ομοιδεατες σου αντι να κοιταξεις να την κατακτησεις. ΧΑΝΕΙΣ Και δεν σταματας εκει βαζελε.Πας στην Ξανθη και φωναζεις ΠΑΟ γ... την Ξανθη την π... Αυτοματα χανεις οσους ντοπιους πιτσιρικαδες εχουν ερθει να χαζεψουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ψαχνουν μια ευκαιρια να εκδηλωσουν τα πρασινα αισθηματα τους,γιατι τους βριζεις το σπιτι. Το ιδιο κανεις και στην Πατρα ενω εισαι περηφανος για το club της Πατρας.Οι γαυροι που πανε στην Πατρα φωναζουνε π... γιοι βαζελες πατρινοι.Δεν βριζουνε δηλαδη μια ολοκληρη πολη αλλα μονο τους Παναθηναικους αυτης της πολης. ΧΙΛΙΑ ΧΕΡΙΑ Ουτε εκει σταματας βαζελε.Ερχεται ο ΟΦΗ στο σταδιο και ξαφνικα ακουω:ΟΦΗ καριολη γ... την Κρητη ολη.Να ειχα δηλαδη χιλια χερια να τους πλακωσω στις μπουνιες ολους την ιδια στιγμη.Δεν εχω ακουσει χειροτερη μαλακια.Αλλα τι φταινε κι οι πιτσιρικαδες.Μηπως εχει καθησει κανεις να τους εξηγησει μερικα πραγματα Που να βρεθει χρονος αλλωστε. Τον ξοδευουμε ολο στις βαρυγδουπες ανακοινωσεις στην Ηχω για υπεροχους κοσμους,εισητηρια,φουτερ,μπλουζακια,ποσα πουλμαν βαλαμε εμεις και ποσα οι αλλοι. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Περιμενετε να ακουσετε για τα ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ.Μου ελεγαν μερικα παιδια να γραψω τισ 10 εντολες του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΠΕΡΕ.Δεν μπορω να παω απο το Α στο Ω. Παρτε λοιπον μια εντολη:ΤΕΡΜΑ ΤΟ Γ...Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.Απαγορευτεται πλεον δια του νομου. Γ... Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.Αυτο πλεον θα ειναι το συνθημα του Πρασινομπερε. Αυτο πλεον θα φωναζει οποιος μας ακολουθησει σ'αυτην την προσπαθεια. " απο madboys περιοδικάκι.
SlimData Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Το οποίο περιοδικάκι αντίθετα με ότι μπορεί να πιστεύει κάποιος "οπαδικό, καφροάρθρα κτλ...", είχε μέσα μερικές από τις πιο σοβαρές απόψεις που είχα διαβάσει για τον Παναθηναικό. Υπήρχαν βέβαια και οι "λαγοί, καθαρίστε την πόλη, τρέχατε" και οι λοιπές ομορφιές αλλά είχε και μια διαφορετική, σοβαρή όψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις