MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 BTW, o Μάρκους Χέισλιπ γιατί έφυγε πέρσυ; Μια χαρά παίκτης ήταν. Δε σοβαρολογεις προφανως. Πιστευεις οτι αυτος ο παικτης εχει πιθανοτητα 1 στο εκατομυριο να συνεργαστει με προπονητες τυπου Ζοτς? Η πιστευεις οτι υπαρχει παιχτης που μπορει να περιπαιξει τον Ζοτς και να παραμεινει στην ομαδα?
Tilemaxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Γι' αυτό ρωτάω, γιατί δεν γνωρίζω το παρασκήνιο.
imperium Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 πρεπει να παρουμε καλους παιχτες.απο ΝΒΑ μερια δεν ακουγεται τπτ?
DKNI Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 BTW, o Μάρκους Χέισλιπ γιατί έφυγε πέρσυ; Μια χαρά παίκτης ήταν. Για τον ιδιο λόγο που τον στείλανε φέτος στο τριμηνο και απο την Καχα Μιλάμε για μεγάλο πάρταλο, τσακωμένο με την προπόνηση και τα συστηματα. Ο τύπος κάνει για ομάδα τύπου Εφές ή καμια Χίμκι, να μην του πολυπριζουν τα @@, να μπαινει να κανει 4 καρφωματα με αντιπαλο την Ουνιξ Καζαν και να πηγαινει να αραζει μετα πρεπει να παρουμε καλους παιχτες.απο ΝΒΑ μερια δεν ακουγεται τπτ? Απολυτως τιποτα. Θα ειναι τραγικος οποιος παει λογω λοκ αουτ του χρονου να πάρει παίκτες απο το ΝΒΑ και να χαλασει εκατομμυρια σε παίκτες που τον Δεκέμβρη θα επιστρέψουν στις ομάδες τους. btw οταν λες "πρεπει" να παρουμε καλους παικτες τι εννοεις?Αν ο Παναθηναικος με την εικονα του τελευταιου μηνα ΠΡΕΠΕΙ να παρει παικτες, ποια ομαδα της Ευρωπης ας πουμε δεν ΠΡΕΠΕΙ να παρει? Εκτος αν το εννοεις γενικα "πρεπει οι παικτες που θα παρουμε να ειναι καλοι" (αν και δεν εχω βρει ακομα τον οπαδό που θα πει "πρεπει να πάρουμε σαπακια" οπότε τι συζητάμε)
imperium Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 εννοω γενικα για του χρονου.σιγουρα καποιοι θα φυγουν.ο Τεπιτς ηταν χαλια φετος, δεν πιστευω να τον κρατησουν. γουσταρω που ο Ομπρατοβιτς βαζει κανα πιτσιρικα μπας και βγαλει λαγο. Οσο εχουμε Ομπρατοβιτς θα εχουμε και καλη ομαδα.απλα καθε χρονο θελω και κατι παραπανω να ειμαστε ΣΟΥΠΕΡ!!
DKNI Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι, αυτο δεν καταλαβαινει. Οταν λες "πρεπει να παρουμε καλους παικτες" as in "θα πρεπει αυτοι που πάρουμε να ειναι καλοι και οχι σαπακια", ναι,οκ.Δηλαδη τι, υπαρχει περιπτωση καποιος να θελει να παρουμε σαπακια? Αν παλι λες "πρεπει να παρουμε καλους παικτες" as in "πωπω πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε 5αδατους γιατι δεν παμε πουθενα" συμπάθα με αλλά αν αυτο έχεις δει τον τελευταιο μηνα - εδω που κριθηκε το Φ4 - τι να πουνε αλλες και αλλες ομάδες Ναι, οκ, ο Τεπιτς δεν υπαρχει και στην ουσια η ομαδα πηγε Φ4 με 3 ξένους (ο Τεπιτς ειναι ανυπαρκτος και ο Μαριτς τραυματιας). Αυτα τα ξερουμε, αλλα ας μην αρχισουμε απο τωρα μεταγραφολογια και στο μπασκετ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δε νομιζω να τεθει θεμα λοκ αουτ στον Παναθηναικο, εξαλλου λιγοι NBAers θα ταιριαζαν στο στυλ παιχνιδιου του Ζοτς και αυτοι ειναι κυριως Ευρωπαιοι. Ουτε και νομιζω σε περιοδο κρισης να πιαστουν κοτσοι Γιαννακοπουλοι και Ζοτς να επενδυσουν ενα σωρο λεφτα σε μεταγραφες διχως μελλον. ΥΓ. Ευκαιρια για το γαυρο να φερει τους σουπερσταρ του πισω, αφανα και Κλειζα
insomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ντιρκ Νοβιτζκι και θα αγοράσω διαρκείας χωρίς να ζω στην Ελλάδα. Με την καμία δεν πρόκειται να γίνει για το λοκ αουτ, αλλά ας έρθει ο παιχταράς ακόμα και για 1 χρόνο ένσημα. Να τον δούμε με το τριφύλλι και τι στον κόσμο.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Είμαι υπέρ στο να έρχονται αστέρες στην Ελλάδα, έστω και για μικρό διάστημα. Αυτά που σου προσφέρουν σαν θεατή, μένουν ανεκτίμητα.
3leven Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ντιρκ Νοβιτζκι και θα αγοράσω διαρκείας χωρίς να ζω στην Ελλάδα. Με την καμία δεν πρόκειται να γίνει για το λοκ αουτ, αλλά ας έρθει ο παιχταράς ακόμα και για 1 χρόνο ένσημα. Να τον δούμε με το τριφύλλι και τι στον κόσμο. Εδω και 1-2 χρονια ακουγεται για Νοβιτζκι και Παναθηναικο.. Anyways.. Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=-jg7DsXp74s&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VkdlYl7qbNE&feature=fvwrel
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Δηλωσεις Παμπλο Πριτζιονι της Ρεαλ Μαδριτης για τον ΠΑΟ του 1.5pg και την υπερομαδαρα Βαλενθια: "Εμείς ήμασταν και τυχεροί στα σταυρώματα καθώς βρήκαμε απέναντί μας τη Βαλένθια. Ίσως αν η Μπαρτσελόνα αντιμετώπιζε τη Βαλένθια να προκρινόταν κι εμείς να αποκλειόμασταν από τον Παναθηναϊκό". Δηλωσεις Εραζεμ Λορμπεκ της Μπαρτσελονα για τον ΠΑΟ του 1.5pg: "Ξέρουμε να παίζουμε μπάσκετ και η αλήθεια είναι ότι χάσαμε από μία εξαιρετική ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι ο Παναθηναϊκός είναι τώρα η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και μας έδωσε ένα πάρα πολύ καλό μάθημα. Καταλαβαίνουμε ότι ήταν πάνω από εμάς, οπότε η αυτοπεποίθησή μας δεν χάνεται. Παίξαμε καλά και χάσαμε στην Ευρωλίγκα από έναν “γίγαντα” όπως ο Παναθηναϊκός, σε δύο ματς που κρίθηκαν στο καλάθι. " Δηλωσεις Μαρκο Γιαριτς της Σιενα: Περι "κοντρας" με τον Ζοτς το 2005: Κάθε φορά που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας τα έδινα όλα για την ομάδα. Ειλικρινά όλα αυτά τα άσχημα που λέει ο κόσμος για εμένα με κάνουν πιο δυνατό. Από την άλλη, ο Ομπράντοβιτς ποτέ δεν είπε ότι ο Γιάριτς κατέστρεψε την ομάδα. Ούτε βέβαια βγήκε να με υπερασπιστεί, αλλά ποτέ δεν με υπέδειξε και ως υπαίτιο για την αποτυχία. Με τον Ομπράντοβιτς είχαμε μια διαφωνία τις ημέρες των αγώνων, αλλά δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Είναι, αν όχι ο κορυφαίος, ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη". Για τη δηλωση οτι χαρηκε με τον αποκλεισμο του Ιφκοβιτς: Ξέρω πολύ καλά τι είπα. Οι δηλώσεις μου για τους προπονητές της Εθνικής δεν έγιναν για να επιτεθώ ευθέως στον Ντούντα, που είναι θρύλος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και θα σας πω κάτι που γνωρίζουν ελάχιστοι: ο μακαρίτης ο αδερφός του, ο Πίβα, ήταν αυτός που με βοήθησε στα πρώτα βήματά μου στο μπάσκετ, όταν ήμουν 15 ετών. Τρέφω μεγάλο σεβασμό, λοιπόν, στον Ντούντα. Με ενόχλησε όμως η συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα μου όταν πήγαμε να κάνουμε σουτάκια στο ΣΕΦ τη Δευτέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι. Άρχισε να ουρλιάζει γιατί δεν φύγαμε στις 11 ακριβώς. Ήταν έντεκα κι ένα λεπτό, αλλά ήταν συμπεριφορά αυτή; Όλοι οι Ιταλοί παίκτες τρομοκρατήθηκαν. Αυτά δεν μου αρέσουν. Ξέρω καλά τους Σέρβους προπονητές, ότι θα προσπαθήσουν να σε κερδίσουν με κάθε τρόπο. Η συμπεριφορά του ήταν ο μοναδικός λόγος που με έκανε να πω ότι χάρηκα που αποκλείστηκε από το Φάιναλ Φορ". Ρε τον γερο που πηγε να τραμπουκισει τους Ιταλους και τελικα εγινε το αντιθετο... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2011 από MiDi_MiLiZ
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Κριμα που δεν ηταν και το παλαεστρα δικο τους να τους φωναξει και εκει μπας και...
DKNI Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 E, πως να βγει η χρονια. Απο καπου πρεπει να πληρωθουν τα παιδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις