FilipposMD Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Με το Lock Out πιθανότατα είναι ευκαιρία να δούμε -έστω για μία σεζόν- τεράστια ονόματα του ΝΒΑ στην Ευρώπη. Η πλάκα θα είναι ότι όποιος έρθει, θα έχει όρο στο συμβόλαιο να φύγει μόλις λήξει το λοκ άουτ. Οπότε, μετά από 3-4 μήνες, θα βρουν τη λύση στην Αμερική, θα διαλυθούν οι μισές ομάδες και τελικά θα πάρει την Ευρωλίγκα ο Ομπράντοβιτς, που δε θα έχει δεχτεί να του φέρουν σταρ από ΝΒΑ γιατί δεν τους γουστάρει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Φραν Βασκεζ, Λακοβιτς, Αντερσον, Ναχμπαρ, Ραουλ Λοπεζ, Λαβρινοβιτς (και οι 2), Ελ-Αμιν, Χολντεν, Σισκαουσκας, Περκινς, Λανγντον, Μπιελιτσα, Παργκο, Φινλει, Πετραβιτσιους, Ντε Κολο, Μαυροκεφαλιδης, Ζησης, Οζμπολτ ειναι μερικοι μονο που μενουν ελευθεροι στην Ευρωπη φετος Τελω Φραν Βασκεζ, Σισκα (η Μπιελιτσα λογω ηλικιας) και κανα γκαρντ που να αρεσει στον Ζοτς.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Φράν Βάσκεζ, Ραούλ Λόπεζ παικταράδες. Καλά, πλέον Χόλντεν-Λάγκτον δεν είναι πρώτα βιολιά...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Για ΑντιΤεπιτς καλοι ειναι και οι 2 αν και ο Λανγκτον ειδικα, ειναι αλλη φαση απο τα συστηματα του ΠΑΟ. Προσωπικα δε θελω καποιον απο αυτους, υπαρχουν καλυτερες επιλογες το καλοκαιρι. Ο Φραν Βασκεζ λογικα θα μεινει Μπαρτσα αν δεν περασει απεναντι σε καποια φαση. Δυσκολα αυτοι οι παιχτες φευγουν απο αυτες τις ομαδες.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Φραν Βασκεζ, Λακοβιτς, Αντερσον, Ναχμπαρ, Ραουλ Λοπεζ, Λαβρινοβιτς (και οι 2), Ελ-Αμιν, Χολντεν, Σισκαουσκας, Περκινς, Λανγντον, Μπιελιτσα, Παργκο, Φινλει, Πετραβιτσιους, Ντε Κολο, Μαυροκεφαλιδης, Ζησης, Οζμπολτ ειναι μερικοι μονο που μενουν ελευθεροι στην Ευρωπη φετος Τελω Φραν Βασκεζ, Σισκα (η Μπιελιτσα λογω ηλικιας) και κανα γκαρντ που να αρεσει στον Ζοτς. Οι μισοι απο αυτους εχουν τελειωσει σαν μπασκετμπολιστες[να παιρνοθυν πολλα λεπτα και αν μιλαμε βεβαια γαι ανανεωση του ροστερ και οχι να ανεβασουμε το μεσο ορο ηλικιας]. Εγω θα ηθελα για Παο αυτους Αντερσον Οζμπολτ Φραν Βασκεζ Οι αλλοι ειναι κατι αμρικανοι πλαυ μακερς ,τρελιααρηδες[σιγουρα δεν ειναι στην φιλοσοφια του Ζοτς],καποιο πολυ μετριοι[Ελ-Αμιν,Πετραβιτσιους,Ντε Κολο,Μαυροκεφαλιδης]καποιο πολυ κακοι[Ζησης, Μπιελιτσα]και καποιο συνταξιουχοι σε λιγο[Σισκαουσκας,Χολντεν,Λανγντον] Μιλαω παντα για νεα ροστερ.Αν ειναι να φτιαχνεις νεα ροστερ με σισκα μεσα ,αστο καλυτερα .
Anubis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 O Ζησης εχει αλλο ενα χρονο συμβολαιο...Επισης οι παικτες του λοκ αουτ θα πρεπει να επιστρεψιουν και δεν νομιζω η διαρκεια του να ειναι ενα χρονο..ενα εξαμηνο υπολογιστε απο την 1η ιουλιου
Kasrith Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Εσεις που ξερετε πολλα απο αυτα, που θα βρω εισητηρια για ημιτελικο-τελικο στην Βαρκελωνη? Οποιος ξερει και απαντησει, καντε κανα quote γιατι ειμαι απο το κινητο και θα μουρθει μαιλ
spacefart Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μποχα. μεχρι και οι πρασινες φυλλαδες εκαναν μοκο οταν αποκαλυφθηκε το ονομα του Πατερα.. Αποκάλυψη του www.sport-fm.gr: «Βρήκα τον Δαλούκα στο γραφείο του Πατέρα»
DKNI Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Εσύ προσωπικά δεν ξενέρωσες. Εσύ βασικά παίζει να πιστεύεις ότι το έδωσες κιόλας για δημόσιες σχέσεις... Eγω προσωπικα ΕΥΧΟΜΑΙ να το δωσαμε Φραν Βασκεζ -ΝΒΑ Λακοβιτς - γελάω Αντερσον - δεν κάνει διαφορά Ναχμπαρ - ναι Ραουλ Λοπεζ - πες μου τον τελευταίο σοβαρό Ισπανό εκτός ΝΒΑ ή Ισπανίας Λαβρινοβιτς (και οι 2) -Ντάριους ανέκδοτο, Κσιστόφ δυστυχώς πόδια, γιατι γενικά παικτάρα Ελ-Αμιν - αμα φυγει ο Ζοτς μπορεί αυτός ο παίκτης να δει Παναθηναικο Χολντεν - γιατί, για να εχουμε πιο γέρο απο τον Μαικ Σισκαουσκας - δεν νομίζω ότι φέυγει αποκει πια Περκινς - εκτός του ότι κάτσε να δουμε αν θα ξαναπερπατήσει, πιο πιθανό ο Ζοτς να πάρει παίκτη απο ανοιχτο του Χαρλεμ Λανγντον - το συζητάμε Μπιελιτσα - Αν μιλάς για της Κάχα, φέτος μηδεν. Αν μιλάς για της Λιέτουβος, και ο Επαλέ καλός ήταν στον Ηρακλή Παργκο - Αυτός είναι άλλος ή κλωνος του Πέρκινς? Φινλει - ελα τωρα... Πετραβιτσιους - συζητησιμο Ντε Κολο - νοτ μπαντ τελικα... Μαυροκεφαλιδης - σταματα :-D με σκοτωνεις Ζησης - αχαχα το κανεις χειρότερο :-D μη, η κοιλια μου Οζμπολτ - θα εχουμε ωραιο κλιμα στην προπονηση με Μαικ-Οζμπολτ Εσεις που ξερετε πολλα απο αυτα, που θα βρω εισητηρια για ημιτελικο-τελικο στην Βαρκελωνη? Οποιος ξερει και απαντησει, καντε κανα quote γιατι ειμαι απο το κινητο και θα μουρθει μαιλ Χαχα, ρε τι λεει αυτος :mrgreen:
efo355 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Εσεις που ξερετε πολλα απο αυτα, που θα βρω εισητηρια για ημιτελικο-τελικο στην Βαρκελωνη? Οποιος ξερει και απαντησει, καντε κανα quote γιατι ειμαι απο το κινητο και θα μουρθει μαιλ Αργησες λίγο δύσκολο τώρα. Εγώ από ταξιδιωτικό γραφείο βρήκα.
firewalker Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μποχα. μεχρι και οι πρασινες φυλλαδες εκαναν μοκο οταν αποκαλυφθηκε το ονομα του Πατερα.. Αποκάλυψη του www.sport-fm.gr: «Βρήκα τον Δαλούκα στο γραφείο του Πατέρα» Ποιος το αποκάλυψε;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Eγω προσωπικα ΕΥΧΟΜΑΙ να το δωσαμε Φραν Βασκεζ -ΝΒΑ Λακοβιτς - γελάω Αντερσον - δεν κάνει διαφορά Ναχμπαρ - ναι Ραουλ Λοπεζ - πες μου τον τελευταίο σοβαρό Ισπανό εκτός ΝΒΑ ή Ισπανίας Λαβρινοβιτς (και οι 2) -Ντάριους ανέκδοτο, Κσιστόφ δυστυχώς πόδια, γιατι γενικά παικτάρα Ελ-Αμιν - αμα φυγει ο Ζοτς μπορεί αυτός ο παίκτης να δει Παναθηναικο Χολντεν - γιατί, για να εχουμε πιο γέρο απο τον Μαικ Σισκαουσκας - δεν νομίζω ότι φέυγει αποκει πια Περκινς - εκτός του ότι κάτσε να δουμε αν θα ξαναπερπατήσει, πιο πιθανό ο Ζοτς να πάρει παίκτη απο ανοιχτο του Χαρλεμ Λανγντον - το συζητάμε Μπιελιτσα - Αν μιλάς για της Κάχα, φέτος μηδεν. Αν μιλάς για της Λιέτουβος, και ο Επαλέ καλός ήταν στον Ηρακλή Παργκο - Αυτός είναι άλλος ή κλωνος του Πέρκινς? Φινλει - ελα τωρα... Πετραβιτσιους - συζητησιμο Ντε Κολο - νοτ μπαντ τελικα... Μαυροκεφαλιδης - σταματα :-D με σκοτωνεις Ζησης - αχαχα το κανεις χειρότερο :-D μη, η κοιλια μου Οζμπολτ - θα εχουμε ωραιο κλιμα στην προπονηση με Μαικ-Οζμπολτ Χαχα, ρε τι λεει αυτος :mrgreen: Δεν μιλησα για τον ΠΑΟ ποιοι κανουν αναφεροντας ορισμενα ονοματα απο οσων ληγουν τα συμβολαια. Γιατι ο Αντερσον πχ μπορει ποτε να μην ταιριαξει στον Ζοτς και μπορει και εμεις ως φιλαθλοι να μην τρελαινομαστε, ομως αν παει γαυρο πχ θα εχει ζουμι. Γιαυτο μιλησα για καλοκαιρι που θα παρουν φωτια τα μεταγραφικα, γενικα.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 BTW, o Μάρκους Χέισλιπ γιατί έφυγε πέρσυ; Μια χαρά παίκτης ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις