SlimData Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά, αυτή τη νοοτροπία έχουμε σαν λαός, δεν είναι θέμα μόνο νίνη. Καγκουριλίκι, ψευτομαγκιά, νταηλίκι, εξυπνάδα όλοι. Το πρώτο μας μέλημα είναι να κοροιδέψουμε ότι μας φαίνεται διαφορετικό, να κλέψουμε ότι μπορούμε και να πουλήσουμε τη μαγκιά μας στον πιο αδύναμο. Στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο ακόμα χειρότερα.. Εδώ πουλάνε σταριλίκι οι κάκοι και οι παμπορίδηδες, ο νίνης κι ο μήτρογλου θα είναι σοβαροί?
dismemberer Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά, αυτή τη νοοτροπία έχουμε σαν λαός, δεν είναι θέμα μόνο νίνη. Καγκουριλίκι, ψευτομαγκιά, νταηλίκι, εξυπνάδα όλοι. Το πρώτο μας μέλημα είναι να κοροιδέψουμε ότι μας φαίνεται διαφορετικό, να κλέψουμε ότι μπορούμε και να πουλήσουμε τη μαγκιά μας στον πιο αδύναμο. Στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο ακόμα χειρότερα.. Εδώ πουλάνε σταριλίκι οι κάκοι και οι παμπορίδηδες, ο νίνης κι ο μήτρογλου θα είναι σοβαροί? Συνεχιζω να πιστευω οτι τα παντα ειναι θεμα του περιβαλλοντος που δημιουργειται γυρω σου. Ας πουμε στο μπασκετ, αν εξαιρεσεις κατι Μπουρουσηδες κλπ, οι περισοτεροι ειναι πολυ μετρημενοι. ΔΔ, Σπανουλης, Παπαλουκας, Τσαρτσαρης,Ζησης και αλλοι, πολυ σοβαροι σαν ατομα και με το μυαλο τους μεσα στο κεφαλι τους. Αυτο γιατι οι εφημεριδες κλπ σπανια ασχολούνται μαζι τους, ειδικα οταν ειναι σε μικρη ηλικια. Και προσοχη ε, μιλαμε για τους κορυφαιους στην ευρωπη, οχι για κατι τυχαρπαστους που λενε οτι παιζουν το ιδιο αθλημα με τους αλλους. Για τον μονο που ασχοληθηκαν λιγο παραπανω ειναι ο Σχορτσανιτης και ειδαμε πως κατεληξε.
DKNI Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 dimemberer, εγω θα αλλαζα θεση Μπουρουση-Παπαλουκα
Tilemaxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Έχουμε καλά παιδάκια στον μπασκετικό ΟΣΦΠ. Παπαλουκάς (τραμπούκος των παρκέ), Μπουρούσης (αλλαζόνας-αδιάφορος) πρέπει να πάρουν πόδι. Ο Τεόντοσιτς τουλάχιστον είναι παικταράς, οι δύο παραπάνω υπερτιμημένοι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Έχουμε καλά παιδάκια στον μπασκετικό ΟΣΦΠ. Παπαλουκάς (τραμπούκος των παρκέ), Μπουρούσης (αλλαζόνας-αδιάφορος) πρέπει να πάρουν πόδι. Ο Τεόντοσιτς τουλάχιστον είναι παικταράς, οι δύο παραπάνω υπερτιμημένοι. Ο Μπουρουσης ναι. Ο Παπαλουκας οσο ειχε ορεξη να παιξει ηταν πολυ καλος παιχτης, ΑΛΛΑ ναι απο θεμα χαρακτηρα δε μπορω να πω οτι ειναι και προτυπο. Τα τελευταια χρονια ειναι σχεδον ανυπαρκτος καθως εχει πεισει τον εαυτο του οτι ειναι συνταξιουχος. Ο Τεοντοσιτς παντως, μιας και αναφερθηκες σε αυτον, εχει καβαλησει καλαμι περισσοτερο απτο Μπουρουση και τον Παπαλουκα. Και δεν το λεω για τα κολπα που κανει με τους αντιπαλους. Ακουγεται τελευταια, οτι το μισο του συμβολαιο παει στη Μαλμπορο.
dismemberer Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αυτο που εχω ακουσει εγω για τον Τεοντοσιτς ειναι οτι εχει προβλημα με τη μεση. Κριμα γιατι απο θεμα ταλεντου ειναι οτι καλυτερο εχει ο ολυμπιακος αυτη τη στιγμη.
Anubis13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ναι το προβλημα στην μεση ειναι πιο εντονο καθως παιζει τις τελευταιες δυο χρονιες πολλα παιχνιδια και θα πρεπει να προσεχθει καθως ειναι μολις 24. Τα προβληματα στην μεση ειναι υπουλα και δυσκολα εγχειρησιμα.. Για το marlboro το εχω ακουσει/διαβασει σε ξενα forum αλλα ποτε δεν ξερεις κατα ποσο η τριχα γινεται τριχια..
DKNI Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Το προβλημα στη μεση του Τεοντοσιτς λεγεται Σπανουλης (και μακαρι να συνεχισει να υπαρχει, χεχε. Ακομα καλυτερα μακαρι να γινει χειροτερο τωρα που ληγει το συμβολαιο του Τεοντοσιτς)
Anubis13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Εχει προβλημα στην μεση εχει και αγωνιστικο προβλημα με τον Σπανουλη διπλα του
Tilemaxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Φέτος καταλήγω στο συμπέρασμα οτι ο καλός Τεόντοσιτς είναι κλάσεις ανώτερος απο τον καλό Σπανούλη. Είναι κρίμα να δίνουμε στον Μίλος δευτερεύοντα χαρακτήρα στην ομάδα.
dismemberer Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Φέτος καταλήγω στο συμπέρασμα οτι ο καλός Τεόντοσιτς είναι κλάσεις ανώτερος απο τον καλό Σπανούλη. Είναι κρίμα να δίνουμε στον Μίλος δευτερεύοντα χαρακτήρα στην ομάδα. Περιμενες φετος για να καταληξεις σε αυτο το συμπερασμα? Ο καλος Τεοντοσιτς ειναι ο καλυτερος ασσος στην ευρωπη μετα το ΔΔ.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Φέτος ναι, γιατί έζησα τον Σπανούλη στο πετσί μου. Αν θέλει να τον αξιοποιήσει σωστά ο Ντούντα, ας τον βάζει δυάρι.
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 To "καλυτερος ασσος" μου ακουγεται τραγικο. Ειναι τοσες οι (διαφορετικες) δουλειες που πρεπει/μπορει να κανει ο καθε ενας απο αυτους, που πραγματικα ειναι σαν να συγκρινεις περιφερειακους διαφορετικων θεσεων. Αποψη μου ειναι πως υπαρχουν σημεια που υπερτερουν με τεραστια διαφορα εναντι των αλλων, ο καθενας τους.
dismemberer Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 To "καλυτερος ασσος" μου ακουγεται τραγικο. Ειναι τοσες οι (διαφορετικες) δουλειες που πρεπει/μπορει να κανει ο καθε ενας απο αυτους, που πραγματικα ειναι σαν να συγκρινεις περιφερειακους διαφορετικων θεσεων. Αποψη μου ειναι πως υπαρχουν σημεια που υπερτερουν με τεραστια διαφορα εναντι των αλλων, ο καθενας τους. Ναι εχεις δικιο, εχεις αποδειξει αλλωστε οτι ξερεις απο ασσους εσυ. :lol:
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 To "καλυτερος ασσος" μου ακουγεται τραγικο. Ειναι τοσες οι (διαφορετικες) δουλειες που πρεπει/μπορει να κανει ο καθε ενας απο αυτους, που πραγματικα ειναι σαν να συγκρινεις περιφερειακους διαφορετικων θεσεων. Αποψη μου ειναι πως υπαρχουν σημεια που υπερτερουν με τεραστια διαφορα εναντι των αλλων, ο καθενας τους. Η άποψη μου είναι οτι ο Τεόντοσιτς δεν υστερεί πουθενά σε σχέση με τον Σπανούλη. Και εντάξει, μπορεί να μην είναι τόσο καλός εκτελεστής (αυτό με δουλειά διορθώνεται), αλλά προτιμώ έναν παίκτη που έχει σαφώς λιγότερο Μ.Ο λαθών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις