Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως το μπασκετ που δεν ειναι αναλογο του ποδοσφαιρο και δεν ειναι τοσο δημοφιλες,σας εχει "πειραξει" αρκετα τελικα :mrgreen:

Μηπως να αναθεωρουσατε? :-D

Δημοσ.

Λες και υπαρχει Παναθηναικο που να τον ενοιαξε η ηττα απο τις Σερρες. Λες και εγινε κατι. Ουτε καν η διαφορα για τα πλευοφ δεν μειωθηκε (ή αν μειωθηκε κατέβηκε 1π)

Ενταξει βρε φιλε μου, οκ, αλλα και η ανωτεροτητα εχει τα ορια της. Οπου να ειναι θα πεις οτι χαρηκες κιολλας γιατι πηρε λεπτα συμμετοχης ο πετροπουλος πριν τα play off...

Αντι να κανετε κατι (οπως στο παρελθον σαν φιλαθλος κοσμος του παο) εθελοτυφλειτε και μετρατε ποιος την εχει μεγαλυτερη στο μπασκετ...

Εδω και μερες γραφω τα ιδια και τα ιδια, και λες και γραφω με αορατα πραγματα.. Κατσε να γραψω κατι να δεις απαντησεις..

Ο ΚΑΛΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΣΣΟΣ.

(τωρα το ελα να δεις σε quotes)

fire στειλε και εμας να δουμε :-)

Δημοσ.

Ενταξει βρε φιλε μου, οκ, αλλα και η ανωτεροτητα εχει τα ορια της. Οπου να ειναι θα πεις οτι χαρηκες κιολλας γιατι πηρε λεπτα συμμετοχης ο πετροπουλος πριν τα play off...

Δεν ειδα καν το ματς, δεν ξερω καν ποιος επαιξε, δεν με ενδιεφερε.

Το πρωταθλημα εχει τελειωσει και τα τελευταια σπορια ειναι στα πλευ οφ μπας και...

Ειλικρινα τι θες να κανω? Να παραδεχτω οτι δεν θα κοιμηθω το βραδυ για την ηττα απο τις Σερρες για να νιώσετε όλοι οι Ολυμπιακοι και φιλοΟλυμπιακοι "αχ τους πονεσε τους βαζελους"?

Και το επομενο να χασουμε 3-0 δεν θα με νοιαξει

Δημοσ.

Μόλις διάβασα κάποια πραγματάκια. Πραγματικά ντρέπομαι για το παρακάτω κατακάθι.

ισως να εκανες εντιτ την φωτο μην τυχον περασει καμια βολτα κ απτο ινσομνια ο τρακης? :-D

Δημοσ.

Αντι να κανετε κατι (οπως στο παρελθον σαν φιλαθλος κοσμος του παο) εθελοτυφλειτε και μετρατε ποιος την εχει μεγαλυτερη στο μπασκετ...

Εδω και μερες γραφω τα ιδια και τα ιδια, και λες και γραφω με αορατα πραγματα.. Κατσε να γραψω κατι να δεις απαντησεις..

Ο ΚΑΛΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΣΣΟΣ.

(τωρα το ελα να δεις σε quotes)

fire στειλε και εμας να δουμε :-)

πανηγυριζουν ακομα την προκριση κ δεν τους νοιαζει τπτ.καλα κανετε!!!

Δημοσ.

ισως να εκανες εντιτ την φωτο μην τυχον περασει καμια βολτα κ απτο ινσομνια ο τρακης? :-D

Το έκανα. :P :P :P

Τωρα ειδα το γκολ που δεχτηκατε ...

Καλα τι του ρθε του Τζορβα κι εκανε εκει ...

Ελεος .

Ποιος Τζόρβας; Δεν έπαιζε ο Τζον Μπον Τζόρβας σήμερα.

Δημοσ.

Αααα ...Δε ειχε καθαρη εικονα το βιντεο και δεν το προσεξα.

Σορι.

Αλλα αστειο ακομα κι απο τον Κοτσωλη ηταν.

Δημοσ.

Αυτος που με εχει απογοητευσει φετος με τη συμπεριφορα του ειναι ο Νινης.

Σημερα πουλησε μαγκια σε ενα φιλαθλο μας λεει, που του ειπε "σταματα να φερεσαι σαν ψωνιο". Και γυρισε λεει ο Νινης και του τσαμπουκαλευτηκε.

Δημοσ.

Και στο -20 να πάμε, και τελευταίοι να βγούμε στα extra παιχνίδια, θα με πειράξει λιγότερο από το να ήμουν Ο.Σ.Φ.Π. και να έχω δει τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκης, έχοντας έναν πρόεδρο και μια διοίκηση που με ντροπιάζει (τα ισχύουν και για την ομάδα μου αν αποδειχτούν αυτά που ακούω).

Περιμένω να πεις τα ίδια και για τον περσινό τρίτο τελικό στο μπάσκετ. Αν τα έχεις γράψει ήδη πάω πάσο. Thanx in advance.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...