Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σαφέστατα έχετε δείξει περισσότερα πράγματα. Τα 5 λεπτά που αποδίδετε σε σχέση με τα 0 που αποδίδουμε εμείς είναι σαφώς κάτι παραπάνω.

ναι αλλα ο προπονηταρας σας κ σισσαρας σας αλλα λενε.πως γινεται να παιζεται καλυτερο ποδοσφαιρο κ να ειστε στο -13???

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι αλλα ο προπονηταρας σας κ σισσαρας σας αλλα λενε.πως γινεται να παιζεται καλυτερο ποδοσφαιρο κ να ειστε στο -13???

Εσάς ο "βαγγέλη ψάξου" προεδράρας σας είπε ότι διδάξατε ήθος... Ο σισσέ σε πείραξε?

Δημοσ.

Η απάντηση ήταν σαφώς στο ίδιο επίπεδο που ήταν τα σχόλιά σας. Εννοείται ότι δεν δέχομαι τέτοιες συμπεριφορές αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει.

Σε ότι αφορά τον καλάθη, μπορείς απλά να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος και να λήξει. Όλοι οι υπόλοιποι το ξέρουμε.

Αντ'αυτού νομίζεις ότι βρήκες ευκαιρία να πάρεις το αίμα σου πίσω για την καζούρα που έχεις φάει αλλά scripta manent...

Δηλαδή επειδή ο Καλάθης έκανε 2-3 καλά παιχνίδια, τον βγάλαμε Magic Johnson? Η αποθέωση από τον μηδενισμό απέχουν μόλις ένα κλικ και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις.

Ο Καλάθης είναι μισό pg όσο κι αν δεν σας αρέσει, απλώς επειδή ο Ομπράντοβιτς είναι γάτα, τον έκανε με τα συστήματα του να φαίνεται σαν 2 και βάλε.

Όπως επίσης ο Τεόντοσιτς, όπως παίζει φέτος είναι λιγότερος κι από μισός. Μην εκπλαγείς αν στους τελικούς αντιστραφούν οι ρόλοι και επανέρθουμε στην πραγματική εικόνα των δύο αυτών παικτών. ;)

Εσάς ο "βαγγέλη ψάξου" προεδράρας σας είπε ότι διδάξατε ήθος... Ο σισσέ σε πείραξε?

Α, εδώ θα σε μαλώσω. Το Βαγγέλη ψάξου πάει στις λαμογιές του Πατέρα και τα είπαμε αυτά πριν 3-4 μέρες, μην ξεχνιέσαι.

Επίσης κι εσύ αν είχες κατεβάσει ένα μπουκάλι ουισκάκι μόνος σου, χώρια τα φιστίκια τις ίδιες και μεγαλύτερες βλακείες θα έλεγες :P

Δημοσ.

Δηλαδή επειδή ο Καλάθης έκανε 2-3 καλά παιχνίδια, τον βγάλαμε Magic Johnson? Η αποθέωση από τον μηδενισμό απέχουν μόλις ένα κλικ και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις.

Ο Καλάθης είναι μισό pg όσο κι αν δεν σας αρέσει, απλώς επειδή ο Ομπράντοβιτς είναι γάτα, τον έκανε με τα συστήματα του να φαίνεται σαν 2 και βάλε.

Όπως επίσης ο Τεόντοσιτς, όπως παίζει φέτος είναι λιγότερος κι από μισός. Μην εκπλαγείς αν στους τελικούς αντιστραφούν οι ρόλοι και επανέρθουμε στην πραγματική εικόνα των δύο αυτών παικτών. ;)

Α, εδώ θα σε μαλώσω. Το Βαγγέλη ψάξου πάει στις λαμογιές του Πατέρα και τα είπαμε αυτά πριν 3-4 μέρες, μην ξεχνιέσαι.

Επίσης κι εσύ αν είχες κατεβάσει ένα μπουκάλι ουισκάκι μόνος σου, χώρια τα φιστίκια τις ίδιες και μεγαλύτερες βλακείες θα έλεγες :P

Εγώ δεν τον αποθεώνω, περιμένω.. Αυτός όμως που τον μηδένιζε και έφαγε το άκυρο, καλά θα ήταν να το παραδεχτεί και όχι να συνεχίσει να διδάσκει...

Για τον βαγγέλη, μένει να φανεί ακόμα... Ελπίζω μόνο να μην τα βρούνε μεταξύ τους και μείνουμε να τσακωνόμαστε για το τίποτα..

Δημοσ.

Αντ'αυτού νομίζεις ότι βρήκες ευκαιρία να πάρεις το αίμα σου πίσω για την καζούρα που έχεις φάει αλλά scripta manent...

Εντελως σοβαρα τωρα, και επειδη θεωρω πως εισαι ενταξει παλικαρι, και θα βλεπα και με χαρα εναν αγωνα μαζι σου.

Θεωρεις πως ο Καλαθης με 3 εμφανισεις οπου επαιξε καλη αμυνα, και απλως δεν ηταν αρνητικος στα υπολοιπα κομματια του παιχνιδιου, εγινε ξαφνικα ο πλευ μεικερ που θα μπορεσει να βοηθησει ουσιαστικα τον Παο? Πως εγινε πλευ μεικερ επιπεδου, που του αξιζει χρονος στην ομαδα σου?

Και ακομη και ετσι να ειναι (που κανεις μας δεν το ξερει ακομα).. Αυτο που ειπα εγω βασιζεται σε δεδομενα 1,5 χρονου. Θεωρεις την αποψη μου ατεκμηριωτη? Ή να μιλησουμε για αστειους φιλαθλους της ομαδας σου, που τον βριζαν μεχρι το 2ο παιχνιδι του παο και το -16, ενω εκτοτε τον αποθεωνουν φανατικα?

Αντιστοιχως, η δικη σας αποψη, βασιζεται σε 3 παιχνιδια κυριολεκτικα. Αν συνεχισει ετσι, τοτε πολυ απλα θα μιλαμε για την "νεκρανασταση" του Καλαθη που εγινε με τη Μπαρτσα και που εδωσε ωθηση στην καριερα του, αλλα ακομη και τοτε θα χωριζεται αυτη σε προ-Μπαρτσελονα και μετα-Μπαρτσελονα εποχη, καθως τα παντα καταγραφονται στον αθλητισμο.

Ειλικρινα σου μιλαω, δε θεωρω πως ο Καλαθης ξαφνικα εγινε ο σουπερ πλευ μεικερ που θα αντεξει το βαρος της φανελας σας και πιστευω ακραδαντα πως αν ειχες στη θεση του τον Γκορντον, θα ειχε βοηθησει σε περισσοτερους τομεις. Αποψη μου βεβαια.

Τωρα για το πως θα εξελιχθει στο μελλον, κανεις δε γνωριζει. Το ταλεντο το εχει, αλλα εχει δειξει μεγαλες διακυμανσεις στην αποδοση του, και αυτο ειναι μειον.

Δημοσ.

Πάντως για άτομο που διδάσκει λεκτικό μπασκετ έπεσες λίγο έξω ε.. Μα με 1,5 pg... Και δεν μας εξήγησες και γιατί...

Ξερεις ποσο χρονων ειναι ο καλαθης?Οτι δεν κανει για τον παναθηναικο ,ειναι σιγουρο,το θεμα ειναι οτι ειναι ακομα πολυ νεος και μπορει να μαθει παρα πολλα ακομα.Εχει απιστευτο ταλεντο.Απλα δεν ειναι για δευτερος ασσος.

Ο παίχτης που δεν κάνει για τον Παναθηναϊκο 2μήνες πριν..

Επίσης μαγκιά του Dkni να παραθέσει αυτό

Στα σοβαρα τωρα, Μαριτς οριστικα απο Απριλη με στοχο "να ειναι ετοιμος στα πλευοφ"

Οποτε καλα θα κανουμε να χασουμε στη Μαλαγα, να κερδισει η Λιετουβος, να αποκλειστουμε και να λεμε "φταιγαν οι τραυματισμοι και η κακια στιγμη" για να μην ξεφτιλιστουμε στα πλευοφ της Ευρολιγκας

Και θα πρεπει να δεχτουμε επισης ενοψη της νεας χρονιας οτι ειναι η 4η συνεχομενη χρονια που παμε χωρις Plan B στην Ευρωπη (2 χρονια δεν ειχαμε ψηλους, μετα δεν ειχαμε τριαρι, τωρα δεν εχουμε κοντους) και ακομα και να δεχτω οτι μας εχουν ματιασει, να το βαλουμε στην εξισωση!

Ναι, μας κανουν βουντου, δεν ξερω τι μας κανουν, δεν ξερω αν φταινε οι γιατροι ή το κρυο ΟΑΚΑ αλλα εχουμε καθε χρονο πληγμα στο κομματι της ομαδας που εχουμε στηριξει πολλα επανω αλλα δεν εχουμε "εναλλακτικη"

Χασαμε περσυ για αρκετο καιρο τον Μητσο και τον Σαρας, φετος ο Μαριτς και το 2009 ακομα ειχαμε στηριχτει στα 4αρια και κατω ο Τσαρτσαρης και επρεπε να κανει την καλυτερη χρονια της ζωης του ο Φωτσης

Δεν θέλω να το συνεχίσω και συνειδητά δεν μπαίνω στο thread σας γιατί αισθάνομαι πως γίνεται ένας διάλογος για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Ο μοναδικός λόγος που παραθέτω το Post του Σωκράτη είναι για να υπενθυμίσω πως κανένας δεν γίνεται "ο παίχτης των 5 ηπείρων " σε μία εβδομάδα.Μακάρι το παιδί να συνεχίσει ετσι ή και καλύτερα.Οι εμφανίσεις του όμως αυτές δεν ακυρώνουν απόψεις που ακούγονταν δύο μήνες πριν.Σημαντικότερο στοιχείο στον αθλητισμό η διάρκεια.Οπότε όλα θα φανούν στο μέλλον....

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

hint: Το πιο επικο στο ποστ εκεινο δεν ηταν οτι ελεγε πως εχουμε 1.5pg.

Αλλα οτι ειρωνευοταν με απολυτο τροπο ενα ποστ που ελεγε οτι μπορουμε να ελεγξουμε το ρυθμο με τη Μπαρτσα.

Tο λεω γιατι πλατιαζουμε αδικως σε προσθεσεις τυπου ΔΔ=1pg, Καλαθης=0.5pg, αρα "καλα σας λεω οτι εχετε 1.5pg". Το ζουμι του ποστ ηταν αλλο.

Το ακουσαμε παντως και αυτο, ο Παο του 1μιση pg μπορει να ελεγξει καλυτερα το ρυθμο. Οκ παλικαρια. :-D

Φυσικα αυτη η πυρηνοκινητη Μπαρτσα που σιγα ο ΠΑΟ μην ελεγξει το ρυθμο, απτη στιγμη που αποκλειστηκε απτον ΠΑΟ εγινε ομαδουλα που χανει απτη Μπιλμπαο κλπ κατα τον ΙΔΙΟ χρηστη.

To σκοτωσατε το ..θεριο εσεις, το σκοτωσε μολις και η ...Μπιλμπαο.

Δημοσ.

5 γαυροι εδω και 3 σελιδες γραφουν στο τοπικ του Παναθηναικου και μονο ο Slim απαντάει.

Ενδεικτικό ότι πίκρανε κόσμο η Πέμπτη και θα πιαστουν απ' ότιδηποτε για να κανουν την πλακα τους

Λες και υπαρχει Παναθηναικο που να τον ενοιαξε η ηττα απο τις Σερρες. Λες και εγινε κατι. Ουτε καν η διαφορα για τα πλευοφ δεν μειωθηκε (ή αν μειωθηκε κατέβηκε 1π)

Δημοσ.

Λες και υπαρχει Παναθηναικο που να τον ενοιαξε η ηττα απο τις Σερρες.

Αν χάνεις από Βόλο, Λάρισα, όντως τι σε πειράζει να χάσεις και από τις Σέρρες?

Δημοσ.

Και ξαναλέω ότι εγώ δεν τον αποθεώνω. Όπως δεν τον έβρισα και ποτέ.

Εγώ που το μπασκετ μου αρέσει και το καταλαβαίνω όσο μπορεί να το καταλάβει κάποιος που απλά το παρακολουθεί, γνώριζα ότι ο Καλάθης ήταν πολύ καλός άσσος στο κολεγιακό. Δεν ήταν σουπερ, ήταν πολύ καλός. Δεν περιμένω στην πρώτη του χρονιά σε υψηλότατο επίπεδο στην ευρώπη να με θαμπώσει. Και ειδικά όταν οι αποχωρήσεις σάρας-σπανούλη τον φέρνουν αντικαταστάτη του διαμαντίδη. Πολύ λογικά θα συγκριθούν και εκεί φαίνεται παικτάκι.

Επίσης όμως όταν τον βλέπω, βλέπω έναν παίκτη με προοπτικές. Ψηλό πλευ-μεικερ, πολύ αθλητικός, πολύ γρήγορος, πολύ καλό χειρισμό της μπάλας. Κακός σουτερ και επιρρεπής σε λάθη. Αυτά μπορώ να κρίνω εγώ εως τώρα. Και αυτά δεν τον κάνουν μισό παίκτη στα 20 του.

Επίσης, πέρυσι στο τέλος του πρωταθλήματος έλεγα "μακάρι να έρθει ο σοφο" και οι περισσότεροι τον λέγανε πρωην παίκτη. Το σκεπτικό μου ήταν ότι ο ζοτς είναι ο ικανότερος στο να τον κάνει να αποδώσει όσα μπορεί και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον καλάθη.

Δημοσ.

hint: Το πιο επικο στο ποστ εκεινο δεν ηταν οτι ελεγε πως εχουμε 1.5pg.

Αλλα οτι ειρωνευοταν με απολυτο τροπο ενα ποστ που ελεγε οτι μπορουμε να ελεγξουμε το ρυθμο με τη Μπαρτσα.

Tο λεω γιατι πλατιαζουμε αδικως σε προσθεσεις τυπου ΔΔ=1pg, Καλαθης=0.5pg, αρα "καλα σας λεω οτι εχετε 1.5pg". Το ζουμι του ποστ ηταν αλλο.

Φυσικα αυτη η πυρηνοκινητη Μπαρτσα που σιγα ο ΠΑΟ μην ελεγξει το ρυθμο, απτη στιγμη που αποκλειστηκε απτον ΠΑΟ εγινε ομαδουλα που χανει απτη Μπιλμπαο κλπ κατα τον ΙΔΙΟ χρηστη.

Σου ζητησα να μην ξανακανεις quote ποστ μου, ή να το σχολιασεις εμμεσα/αμεσα. Οκ?

Δημοσ.

Λες και υπαρχει Παναθηναικο που να τον ενοιαξε η ηττα απο τις Σερρες. Λες και εγινε κατι. Ουτε καν η διαφορα για τα πλευοφ δεν μειωθηκε (ή αν μειωθηκε κατέβηκε 1π)

ναι αλλα ειμαι σιγουρος οτι καθε βαζελος ξερει οτι εδω κ 2 χρονια δεν υπαρχει ομαδα παναθηναικος αλλα Σισσε παναθηναικος....

Δημοσ.

Και αυτό τι πάει να πει? Ο σισσέ δεν είναι παίκτης του Παναθηναικού? Αυτό το σκεπτικό δεν θα το καταλάβω ποτέ...

Δημοσ.

Και στο -20 να πάμε, και τελευταίοι να βγούμε στα extra παιχνίδια, θα με πειράξει λιγότερο από το να ήμουν Ο.Σ.Φ.Π. και να έχω δει τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκης, έχοντας έναν πρόεδρο και μια διοίκηση που με ντροπιάζει (τα ισχύουν και για την ομάδα μου αν αποδειχτούν αυτά που ακούω).

Δημοσ.

Σου ζητησα να μην ξανακανεις quote ποστ μου, ή να το σχολιασεις εμμεσα/αμεσα. Οκ?

Παλι καλα που δεν με διεταξες :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...