Chris_85 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Εχεις δικιο, φαινεται το παιδι που ειναι απο "καλη" οικογενεια..
KilliK Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αχ τι μικροτητες για μια μπαλα απο αερα που χοροπηδαει.
Anubis13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ζητουμενο 1: πότε αποθεώθηκε ο Δημήτρης Γιανακοπουλος? Ζητούμενο 2: Άμα είσαι από καλή οικογένεια δηλαδή δεν μπορεί να ξεφύγεις?
insomniaK Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Νομίζω πως κάποιος συνειδητοποίησε πως για μπάσκετ (το άθλημα) δεν μπορεί να μιλήσει και το γύρισε στο τσάμικο.
Chris_85 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ειπα να προσαρμοστω στους ατυπους κανονες συμπεριφορας που ισχυουν εδω και αρκετο καιρο στα αθλητικα νηματα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Eκει που διαψευδεται πανηγυρικα η "μπασκετικη επιχειρηματολογια" (τονιζω τα εισαγωγικα), τελειωνει και η wannabe σοβαροφανεια και αρχιζει το παραληρημα. Και θα ειμαι ο 4ος-5ος που θα ρωτησει: Ποτε αποθεωθηκε ο Δημητρης απο τους οπαδους? Εθνικη Σερβιας. Γαυρος. 1-1. Ο διαιτητης απομακρυνει τον μενομενο τον Ναβαρο , αλλα το ταλεντο, ταλεντο. Κανει θεατρο ακομα και στο σπρωξιμο του διατητη Ολα τα λεφτα ειναι το ανθρωπακι.
Chris_85 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Οταν λεω πως αυτοι οι παραγοντες σας αξιζουν.. Μικροπρεπεια παντου. Ανθρωπακι και ο Ναβαρο. Οκ. Οποιος δε φοραει πρασινα, ανθρωπακι. Ασχετα αν ειναι τεραστια μπασκετικη προσωπικοτητα. Αλλο ενα κορυφαιο ποστ Μιντι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Οταν λεω πως αυτοι οι παραγοντες σας αξιζουν.. Μικροπρεπεια παντου. Πικραμενος εισαι, δικαιολογεισαι να εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλια. Οταν επανελθεις σε νηφαλια κατασταση, απαντα μας αν καταφερεις στο εξης: Τι ακριβως καναμε εμεις οι οπαδοι και μας "αξιζουν τετοιοι παραγοντες"? Στο ΟΑΚΑ ημασταν ΚΥΡΙΟΙ με τη Μπαρτσα, ειπε τα καλυτερα και ο Πασκουαλ για τον κοσμο, αρα πως ακριβως κατεληξες εσυ ως Chris_85, σε αυτο τον κορυφαιο συλλογισμο? Τι σου καναμε? hint: Πικρα... Ανθρωπακι και ο Ναβαρο. Οκ. Οποιος δε φοραει πρασινα, ανθρωπακι. Ασχετα αν ειναι τεραστια μπασκετικη προσωπικοτητα. Αλλο ενα κορυφαιο ποστ Μιντι. Τον θεατρινισμο σχολιασα, μιστερ "ντεν καταλαβαινει και γκραφει οτι τελει". ΥΓ.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Είναι γνωστό οτι ο Δημητράκης είχε κόντρα με τον Βασιλαρά (Πατερικός) που γράφει στο Gazzetta, απο την χρονιά του double κιόλας. Υ.Γ: Όσα κάνουν τόσα χρόνια οι κοντοί στα γήπεδα, κάνει και το καμάρι τους τώρα. Που το περίεργο;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Παλι καλα που βρηκατε τον Θαναση και τον Τρακη να ασχοληθειτε κι εσεις με κατι, γιατι με τα αθλητικα κλαφτα Χαραλαμπε επεσε μουγκαμαρα καπως αποτομα...
vlachaquito Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 το ιδιο θα μπορουσαν να σου πουνε και εσενα που ασχολεισε με το μπασκετ, και με την τρικυμια του ποδοσφαιρου (μεχρι ελλειψη ρευστοτητας θα εχει τον μαιο ο παο, που τον καταντησαν..) δεν μιλαει κανεις.. Μα κανεις ομως...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 το ιδιο θα μπορουσαν να σου πουνε και εσενα που ασχολεισε με το μπασκετ, και με την τρικυμια του ποδοσφαιρου (μεχρι ελλειψη ρευστοτητας θα εχει τον μαιο ο παο, που τον καταντησαν..) δεν μιλαει κανεις.. Μα κανεις ομως... Το θεμα ειναι οτι εγω αυτη τη στιγμη ασχολουμαι με αγωνιστικες επιτυχιες. Και χαριν αστεισμου, πειραγματος και ειρωνιας και με αγωνιστικα fail των απεναντι. Για τη μιζερια της μπαλας εχω αλλους 10-11 μηνες να ασχοληθω κι εγω και οι υπολοιποι Παναθηναικοι και μαλλον κανεις καποιο λαθος οταν λες οτι δεν ασχολουμαστε. Kαι θα ηταν υπερτατη μ@λ@κια αυτη τη στιγμη να μιζεριαζει ο κοσμος του ΠΑΟ για την μπαλα. Σε καθε περιπτωση δε το γυριζω στο τσαμικο για την μπαλα, οπως κανουν 2-3 γαυροι εδω και αντι να δουν τι συμβαινει στην ομαδα τους, ασχολουνται με τις μ@λ@κιες του Τρακη που ουτως η αλλως βριζουν οι ιδιοι οι Παναθηναικοι over the years.
Προτεινόμενες αναρτήσεις