Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε μας ρε boy τωρα, εβγαλες εσυ φιρμανι για τον Ιβκοβιτς κι ολας.. Ναι να παρουμε το Μεσινα. Αλλα με τοσο καλη δουλεια που εκανε στη Ρεαλ ποιος ξερει ποσα θα ζηταει..

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ασε μας ρε boy τωρα, εβγαλες εσυ φιρμανι για τον Ιβκοβιτς κι ολας.. Ναι να παρουμε το Μεσινα. Αλλα με τοσο καλη δουλεια που εκανε στη Ρεαλ ποιος ξερει ποσα θα ζηταει..

Δεν κατάλαβα δλδ περίμενες το έργο του Μεσσινα στην Real για να καταλάβεις ποιος είναι ο Mεσσίνα!! ρε τι ακούμε!!

Απο πότε ήταν πρόβλημα το οικονομίκο στον ολυμπιακό για να μην τα δώσει στον Μεσσινα! βεβαία σου περισσεύουν τα λεφτά για τον αφάνα και τον φραγκοσπανούλη και όχι για τον Μεσσίνα!

Κάτσε εκεί να ακους το Ιβκοβίτς ότι πέρνει την ευθύνη πάνω για τον αποκλεισμό μάλλον αυτό σε παρηγορεί

Τέλος πάντων πολύ ασχοληθήκα με τον γαύρο αφήνω το τεχνικό επιτελείο του γαύρου να ασχολήθει αύτα φαίνεται ότι κάνουν σωστές επιλογές! και εσάς να κλαψωμ@@@$@ζέται για την ομάδα μπάσκετ!

Δημοσ.

βέβαια μετά το χθεσίνο ξεβράκωμα!!! γέλασε όλο το Τhread!!!)

Χωρίς ίχνος ειρωνίας και αφου γέλασες/γελάσατε με την ψυχή σας σε συμβουλεύω να ρίξεις ματιές στα διπλανά και παραδιπλανά Posts απο αυτά που πόσταρε ο DKNI.Θα συνεχίσεις να διασκεδάζεις believe me με τις απόψεις φιλάθλων/οπαδών της ομάδας σου.

Μάγκικη η πρόκριση σας στο final four και παταγώδης η αποτυχία για εμάς.Αν κάποια ομάδα μπορεί να σας δυσκολέψει είναι η Μακάμπι που παίζει εντελώς τρελό μπάσκετ.Σημαντικότατη απώλεια για τους Ισραηλινούς o Perkins.Αν δεν κατέβουν στην διοργάνωση τότε μπορεί η στέψη να γίνει απο αύριο.

Δημοσ.

Πω πω δεν κρατιέμαι σήμερα έκλεισα μαζί με έναν φίλο και πάμε Βαρκελώνη :-D

Ισπανίδες ερχόμαστε :-D

Μπαζα ειναι, συγκεντρωσου στο μπασκετακι καλυτερα. :mrgreen:

Οσο για τον DKNI και τις παραθεσεις 3 μηνων πισω πανω στην αναλυση ενος παιχνιδιου και μονο, μου προκαλεσαν κατι απο στεναχωρια.. ωρες επι ωρες ψαξιματος, σελιδες επι σελιδων, πανω απο εναν κομπιουτερ, μεσα στην νυχτα, για να καταφερει να αποδειξει ποιος ξερει τι...

Ασχετο, την ημερα που θα δεις χαρα στην μπαλα, αγορασε καμια κασα ρεντ μπουλ, γιατι εχεις πολλες νυχτες μπροστα σου για να μαζεψεις οοολα τα αρνητικα σχολια και να τα παραθεσεις με περισσυ χαρα.. Παντως απο χρονο στην ζωη σου, δεν σε φοβαμαι, φαινεται να εχεις παρα πολυ για κατι τετοια...

Ασχετο 2, για μια ακομα χρονια το μπασκετ ξελασπωνει το ποδοσφαιρο.. Βρηκαν παλι ευκαιρια τα λαμογια (δ.σ. κασσετες) και περασαν στο περιθωριο... Ξυπνατε λεμεεεε

Αα και να μην ξεχασω, οι ισραηλινοι θα κατεβουν. Διαβασα οτι η φιβα σε περιπτωση που θα περασει στον τελικο η μακαμπι, θα αλλαξει κατα 1 ωρα την διεξαγωγη του τελικου, αντι 8 7, μια και στις 8 ξεκιναει επισημα η αργια για την γιορτη των πεσοντων..

Δημοσ.

.Αν δεν κατέβουν στην διοργάνωση τότε μπορεί η στέψη να γίνει απο αύριο.

Θα είναι μεγάλο ρεζιλίκι για την διοργάνωση! Πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει ώρα ο τελικός!

Δημοσ.

μονο τα τηλεοπτικα ειναι προβλημα, και παλι για μια ωρα θα τα καταφερουν. το ρεζιλικι δεν θα ειναι μονο για την μακαμπι, αλλα κυριως για το μπασκετ, και δεν θα το επιτρεψουν.

(οχι οτι θα αλλαξει και τπτ, μια και πρασινος θα το σηκωσει. οχι, δεν εννοω την σιενα :-D )

Δημοσ.

Είδες λοιπόν, που η Σιένα δεν ήταν αυτό που φαινόταν; Γι' αυτό σου λέω, κόφτε λίγο τις ειρωνείες και τις προκλήσεις (ή τουλάχιστον μετριάστε τις), γιατί αν σας κάνει τη στραβή η Σιένα δικαιολογημένα θα γίνει παλι μύλος εδω μέσα.

Αν όμως την κερδίσουμε τι θα βρείτε να πείτε?

Ρε συ, Killik ειλικρινά, λες και είχες να πάς F4 50 χρόνια κάνεις. Ούτε εμείς πρόπερσυ για την πρόκριση στο Βερολίνο δεν κάναμε έτσι.

Οι Παναθηναϊκοί που "κάνουν έτσι" τώρα, είναι αποτέλεσμα της καζούρας των Ολυμπιακών μετα το πρώτο ματς του γύρου, αλλα και μετά την ήττα του Παο στο πρωτάθλημα... Άρα έχετε και σεις κάποια ευθύνη νομίζω :P

Δημοσ.

Οι Παναθηναϊκοί που "κάνουν έτσι" τώρα, είναι αποτέλεσμα της καζούρας των Ολυμπιακών μετα το πρώτο ματς του γύρου, αλλα και μετά την ήττα του Παο στο πρωτάθλημα... Άρα έχετε και σεις κάποια ευθύνη νομίζω :P

Άλλο το πρωτάθλημα. Δηλαδή μας την είπατε που αποκλειστήκαμε, γιατί σαν νικήσαμε μέσα στο ΟΑΚΑ; :devil:

Δημοσ.

Άλλο το πρωτάθλημα. Δηλαδή μας την είπατε που αποκλειστήκαμε, γιατί σαν νικήσαμε μέσα στο ΟΑΚΑ; :devil:

Όχι ακριβώς, αλλα "ξεσπάνε/ξεσπάμε" σαν αντίδραση. Η καζούρα φέρνει καζούρα :P

Δημοσ.

Oπως σου ξαναειπα για τον Ιφκοβιτς, καλος προπονητης αλλα εχουμε 2011. Και ο Πασχαλης στα 70's ηταν κορυφη.

Εμεινε απο καινοτομιες, και απλα χαζευει τον Πασκουαλ και τον Ζοτς εξ'αποστασεως. Ο Μεσινα δια της εις'ατοπον απαγωγης, μετα απο Ζοτς και Πασκουαλ που ειναι ονειρα θερινης νυκτος για τον ΟΣΦΠ, ναι ειναι η καλυτερη επιλογη.

Και ο Πασχαλης στα 70's ηταν κορυφη.

ΥΓ. Ο Ιφκοβιτς αποτι φαινεται με διαφορες δημοσιευσεις κατα καιρους εχει χασει ΚΑΙ τον ελεγχο των αποδυτηριων. Μια ο Μπουρουσης, την αλλη ο Παπαλουκας, απτην αλλη η εικονα αδιαφορων, χωρις κινητρο παικτων στα πλειοφφ Ευρωλιγκας. Και ροστερ γενικα ελλειπεστατο. Ε αν ειναι φερτε το Γιαννακη που ειναι και Ελληνας και κοστιζει και λιγοτερο.

ΥΓ2. Η διαφορα των 2 συλλογων στα προβληματικα τους τμηματα (ΟΣΦΠ-μπασκετ, ΠΑΟ-μπαλα) ειναι οτι οι του ΟΣΦΠ (κυριως οπαδοι) καθε χρονια εμφανιζονται εξαιρετικα αλαζονες και φτανουν στο σημειο να αμφισβητουν ιερα τερατα του χωρου. Οπως Ζοτς, ΔΔ, Μπατιστ, Τσαρτσαρη. Εγω δεν ειδα οπαδο του Παναθηναικου να λεει αναπηρο τον Καρεμπε, ουτε τον Ζιοβανι, ουτε τον Μελμπεργκ, ουτε, ουτε ουτε...

ΠΧ εσυ Chris85 τα ονοματα που ανεφερα, τα εχεις αμφισβητησει ανοιχτα, ενα προς ενα. Και τον Ζοτς, και τον Μητσο, και τον Μπατιστ, καλα για τον Τσαρτσαρη αστο...Και δεν μιλαω για πολλα χρονια πισω, μιλαω για φετος.

Δημοσ.

Παιδιά με τόσα που έχει σηκώσει ο Ζοτς είναι γελοίο να ακούς μερικούς να τον αμφισβητούν. Το έμαθα και εγώ το μάθημα μου στο final 4 με τη Κιντερ και από τότε δε ξαναμιλάω για Ζοτς.

Ο άνθρωπος ξέρει όσο μπάσκετ δε θα μάθουμε όλοι μας σε 3 ζωές.

Επίσης για μένα είναι κορυφαίο τό ότι ο προγραμματισμός του είναι διετής. Μία χρονιά final 4 και την επόμενη αποκλείεται είτε στους 8 είτε στον όμιλο όπου κάτσει. Φέτος το ίδιο σκηνικό με μια ομάδα να έχει γκαζώσει στην καλύτερη στιγμή εκεί ακριβώς που πρέπει και δε νομίζω η Σιένα να σταθεί εμπόδιο για τον τελικό. Βέβαια final 4 είναι αυτό, μονά τα παιχνίδια ποτέ δεν ξέρεις.

Στόχος να φτάσουμε τα 9 Ευρωπαϊκά όσα και τα πρωταθλήματα Ελλάδας του Ολυμπιακού! :mrgreen:

Οσο για τις Ισπανίδες σακουλίτσα και άγιος ο Θεός :devil:

Δημοσ.

Συνεντευξη του τιτανομεγιστου στην Goal:

Κόουτς, ήταν σαν να βλέπαµε... άλλον παίκτη µε την απόδοση του Καλάθη. Εσείς τους ζείτε τους παίκτες καθηµερινά, αλλά µπορούµε να εξηγήσουµε στον κόσµο τι άλλαξε;

«Δεν ήταν µόνο η άµυνα που έπαιξε, η οποία ήταν εξαιρετική. Ο Καλάθης έπαιξε πολύ έξυπνα και στην επίθεση. Προσπαθήσαµε να του εξηγήσουµε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος προκειµένου ν' αντεπεξέλθει στο ρόλο του και στο επίπεδο του αγώνα και να βοηθήσει την οµάδα. Έκανε λάθη, αλλά όχι σαν εκείνα των... προηγούµενων αγώνων.

Ο Καλάθης έδειξε ότι διαθέτει προσωπικότητα και χαρακτήρα, καθώς στη διάρκεια των αναµετρήσεων µε την Μπαρτσελόνα πήρε τις σωστές αποφάσεις. Με τον τρόπο αυτόν ο Καλάθης έγινε πολύ σηµαντικός για τον Παναθηναϊκό σε όλους τους αγώνες µε την Μπαρτσελόνα και περιµένουµε να συνεχίσει µε τον ίδιο τρόπο».

Ο Παναθηναϊκός άρχισε τη σειρά των πλέι οφ ως αουτσάιντερ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά στην πορεία έγινε το φαβορί και είναι δεδοµένο ότι από το πρώτο µατς θριάµβευσε στον τοµέα της τακτικής. Πώς συνέβη αυτό;

«Είναι απλά τα πράγµατα. Προτού αρχίσει η σειρά λέγαµε ότι έχουµε να αντιµετωπίσουµε µια σπουδαία οµάδα, την οποία σεβόµαστε και η οποία είναι το φαβορί όχι µόνο για την πρόκριση στο φάιναλ φορ, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου. Δεν άλλαξε πολλά στο ρόστερ της συγκριτικά µε την οµάδα που είχε κατακτήσει το τρόπαιο στο Παρίσι, απλώς το ενίσχυσε µε τον Πέροβιτς, ενώ οι τραυµατισµοί του Μπαζίλε και του Μάικλ καλύφθηκαν µε τις προσθήκες των Ινγκλς και Άντερσον. Είπαµε λοιπόν στους παίκτες ότι αν παίξουµε όπως πρέπει, θα έχουµε πιθανότητες. Αναλύσαµε και την πιο µικρή λεπτοµέρεια της Μπαρτσελόνα και από τον πρώτο αγώνα, στο ''Παλάου Μπλαουγκράνα'', ήταν εύκολο ν' αναγνωρίσουµε ότι είχαµε πιθανότητες. Μετά την ήττα µε διαφορά ενός πόντου στο πρώτο µατς, βρήκαµε τον τρόπο ν' απαντήσουµε».

Και κυρίως η οµάδα δεν «άδειασε» µετά την υπερπροσπάθεια...

«Ναι, αυτό ήταν το δύσκολο... Αν χάσεις µε διαφορά είκοσι πόντων αντιλαµβάνεσαι ότι δεν έχεις πιθανότητες ούτε και δυνατότητες. Αµέσως παίξαµε πολύ καλύτερα στο δεύτερο αγώνα και καταφέραµε να νικήσουµε στη Βαρκελώνη και να ισοφαρίσουµε τη σειρά σε ένα - ένα».

Επικοινώνησαν µαζί µου και µου έδωσαν συγχαρητήρια για την εκπληκτική ατµόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Ποτέ στη ζωή µου δεν θυµάµαι τέτοια ατµόσφαιρα σε γήπεδο και όλη η Ευρώπη συζητά για τη συµπεριφορά των φίλων του Παναθηναϊκού στα δύο µατς µε την Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από θετικό τόσο για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του όσο και για το ελληνικό µπάσκετ γενικότερα. Το σίγουρο είναι ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού µας έδωσαν έξτρα κίνητρο».

Μετά την πρόκριση σε βάρος της Μπαρτσελόνα, όλοι σας θεωρούν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

«Ναι, το ξέρω. Όλος ο κόσµος τώρα λέει ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης. Είναι φυσιολογικό πιστεύω να το λένε. Οµως η αλήθεια είναι άλλη... Έχουµε περισσότερο από ένα µήνα µπροστά µας για να παίξουµε στο φάιναλ φορ. Πρέπει να δούµε τι θα συµβεί µέχρι τότε, σε τι κατάσταση θα είµαστε. Να δούµε πρώτ' απ' όλα τι έχει ο Ντρου, ο οποίος τραυµατίστηκε στην αναµέτρηση µε την Μπαρτσελόνα.

Να δούµε σε τι κατάσταση θα είναι οι άλλοι παίκτες. Πρέπει να είµαστε έτοιµοι, µην ξεχνάµε ότι περιµένουµε σταδιακά να ετοιµαστεί και ο Αλεκς Μάριτς. Θα δούµε σε τι κατάσταση θα βρισκόµαστε λίγες µέρες πριν από το φάιναλ φορ. Το βέβαιο είναι ότι στο φάιναλ φορ όλες οι οµάδες που συµµετέχουν θέλουν το τρόπαιο και καµία δεν πάει απλώς για να... παίξει. Είναι δύσκολη περίοδος για µας και κυρίως πρέπει να διαχειριστούµε σωστά την κατάσταση».

«Κάθε χρόνο µια οµάδα σαν τον Παναθηναϊκό βάζει στόχο το φάιναλ φορ. Κάποιες φορές αυτή η κατάσταση υφίσταται και ως πίεση προς όλους. Οµως όλοι πρέπει να καταλαβαίνουµε ποιοι είµαστε, σε ποια οµάδα βρισκόµαστε και τι περιµένει ο κόσµος από εµάς. Επαναλαµβάνω για πολλοστή φορά ότι µε τους φίλους µας στο πλευρό µας τα πάντα είναι πιθανά να συµβούν».

Κι αυτό που έγινε στο τέταρτο µατς είναι µάλλον υπέρβαση! Με τον Διαµαντίδη φορτωµένο φάουλ από το δεύτερο λεπτό και τον Νίκολας τραυµατία... Είναι καθαρά θέµα χαρακτήρα;

«Χωρίς αντίρρηση... Βρήκαµε τον τρόπο να µείνουµε στο µατς χωρίς τον Διαµαντίδη και τον Νίκολας. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν λύσεις και έπαιξαν σηµαντικό ρόλο. Θα πω κάτι που πιστεύω: Ο Διαµαντίδης είναι ο MVP της σειράς των πλέι οφ χωρίς δεύτερη κουβέντα, είναι ο ηγέτης µας. Οµως δεν είναι µόνο ο... Διαµαντίδης! Ολοι βοήθησαν κι αυτό φάνηκε καθαρά. Τώρα όλος ο κόσµος µιλά για τον Καλάθη, µε τον τρόπο που έπαιξε τόσο στην άµυνα όσο και στην επίθεση. Ο Μπατίστ, ο Ντρου, που τραυµατίστηκε στο τέταρτο µατς, ο Σάτο ήταν εκπληκτικοί. Ο Τσαρτσαρής και ο Φώτσης έκαναν πολύ µεγάλα παιχνίδια. Αυτά όλα σηµαίνουν ''οµάδα''... Και είµαι περήφανος γι' αυτούς».

Έπειτα από 20 χρόνια στην προπονητική και δεκάδες τίτλους, πώς καταφέρνει ο Ζέλικο Οµπράντοβιτς να έχει ακόµα το... µάτι που αστράφτει, όπως τότε, στην Κωνσταντινούπολη που κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο;

«Αυτός είναι ο τρόπος µου: να έχω υψηλό κίνητρο. Αγαπάω το µπάσκετ και τη δουλειά µου και διασκεδάζω κάθε αγώνα. Δεν ξέρω αν µπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, πέρα από το να πω ότι για µένα κάθε αγώνας είναι γιορτή. Ετσι τον αντιµετωπίζω γιατί πραγµατικά τον διασκεδάζω, µου αρέσει πολύ. Οταν σταµατήσω να αισθάνοµαι έτσι, είναι απλό, θα σταµατήσω αυτό που κάνω. Πρέπει ν' αρχίζει κάθε µέρα της ζωής σου µε το κίνητρο να βρίσκεται στα ουράνια. Διότι όταν έχεις κίνητρο, µπορείς να πετυχαίνεις τα πάντα. Με τον τρόπο αυτόν πρέπει να συνεχίζεις όχι απλώς στη δουλειά σου αλλά και στη ζωή σου γενικότερα. Να είσαι πάντα έτοιµος να παλέψεις, διότι µόνο έτσι µπορείς να νικήσεις τον οποιονδήποτε».

Δημοσ.

Oπως σου ξαναειπα για τον Ιφκοβιτς, καλος προπονητης αλλα εχουμε 2011. Και ο Πασχαλης στα 70's ηταν κορυφη.

Εμεινε απο καινοτομιες, και απλα χαζευει τον Πασκουαλ και τον Ζοτς εξ'αποστασεως. Ο Μεσινα δια της εις'ατοπον απαγωγης, μετα απο Ζοτς και Πασκουαλ που ειναι ονειρα θερινης νυκτος για τον ΟΣΦΠ, ναι ειναι η καλυτερη επιλογη.

Και ο Πασχαλης στα 70's ηταν κορυφη.

ΥΓ. Ο Ιφκοβιτς αποτι φαινεται με διαφορες δημοσιευσεις κατα καιρους εχει χασει ΚΑΙ τον ελεγχο των αποδυτηριων. Μια ο Μπουρουσης, την αλλη ο Παπαλουκας, απτην αλλη η εικονα αδιαφορων, χωρις κινητρο παικτων στα πλειοφφ Ευρωλιγκας. Και ροστερ γενικα ελλειπεστατο. Ε αν ειναι φερτε το Γιαννακη που ειναι και Ελληνας και κοστιζει και λιγοτερο.

ΥΓ2. Η διαφορα των 2 συλλογων στα προβληματικα τους τμηματα (ΟΣΦΠ-μπασκετ, ΠΑΟ-μπαλα) ειναι οτι οι του ΟΣΦΠ (κυριως οπαδοι) καθε χρονια εμφανιζονται εξαιρετικα αλαζονες και φτανουν στο σημειο να αμφισβητουν ιερα τερατα του χωρου. Οπως Ζοτς, ΔΔ, Μπατιστ, Τσαρτσαρη. Εγω δεν ειδα οπαδο του Παναθηναικου να λεει αναπηρο τον Καρεμπε, ουτε τον Ζιοβανι, ουτε τον Μελμπεργκ, ουτε, ουτε ουτε...

ΠΧ εσυ Chris85 τα ονοματα που ανεφερα, τα εχεις αμφισβητησει ανοιχτα, ενα προς ενα. Και τον Ζοτς, και τον Μητσο, και τον Μπατιστ, καλα για τον Τσαρτσαρη αστο...Και δεν μιλαω για πολλα χρονια πισω, μιλαω για φετος.

Εθνικη Σερβιας.

Δημοσ.

αποθεωνω τον κωλοπαιδαρα των Γιανακοπουλεων; απο ποτε; :rolleyes:

Ρε συ, Killik ειλικρινά, λες και είχες να πάς F4 50 χρόνια κάνεις. Ούτε εμείς πρόπερσυ για την πρόκριση στο Βερολίνο δεν κάναμε έτσι.

ε ναι εσεις κρατατε δυναμεις για την κατακτηση του ελληνικου πρωταθληματος.ειμαι σιγουρος θα κρατησετε το μετρο και την σοβαροτητα σας αν πραγματοποιησετε αυτη την επτυχια. :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...