Psyx Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ Ε ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑΑΑ * * * * * *
DKNI Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Οσοι νομιζετε πως αποκτησατε ξαφνικα pg απο το πουθενα, θα βρεθειτε προ δυσαρεστων εκπληξεων, φετος ή του χρονου. Για του χρονου βλπεπουμε Αν ο Ζέλικο καταφέρει να τους πάρει την προκριση με Λαμόνικα στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα θα μιλάμε για μυθικά πράγματα Μιλαμε για μυθικα πραγματα
TH_boy_20 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πάντος είναι μεγάλη πίκρα να γίνεται ο τελικός στην χώρα σου και να μην είσαι εκεί!! Αντικειμενικά η μπάρτσα άξιζε να'ναι στο F4 είδαμε μεγάλα παιχνίδια στην σειρά! αλλά είχε την κακοτυχία να πέσει πάνω στην πανάθα Για του χρονου βλπεπουμε Μιλαμε για μυθικα πραγματα αν εξαιρέσουμε τα 4 πρώτα λεπτά ο λαμόνικα σφύριξε εξαιρετικά! και πάλι καλά για να μην πιπιλίζουν την καραμέλα οι Ισπανοί!
DKNI Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μεγαλη πικρα ειναι που πειρανε τον Ναβαρο στα αποδυτηρια Εγω τον ηθελα μιση ωρα μετα μεσα στο παρκε να τον γλενταμε
Psyx Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πάντος είναι μεγάλη πίκρα να γίνεται ο τελικός στην χώρα σου και να μην είσαι εκεί!! Αντικειμενικά η μπάρτσα άξιζε να'ναι στο F4 είδαμε μεγάλα παιχνίδια στην σειρά! αλλά είχε την κακοτυχία να πέσει πάνω στην πανάθα μα εκεί θα είναι... στην κερκίδα με πολιτικά, να παρακολουθεί τον πεντάστερο... ρε πανάθες, είχε κανάς άλλος την κάψα να έχουμε τον πελατάκο αντίπαλο στο final four ή μόνο εγώ;
TH_boy_20 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ρε πανάθες, είχε κανάς άλλος την κάψα να έχουμε τον πελατάκο αντίπαλο στο final four ή μόνο εγώ; Ασε και πάλι καλά που πήγα γήπεδο γιατί εαν καθόμουν σπίτι θα ημούν με τον ολυμπιακό ,και δεν ειμαστε τώρα να πανηγυρίζουμε τα καλάθια του γάβρου! Πασκουάλ: "Περάσαμε δύσκολες ώρες http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/paskoyal_perasame_duskoles_wres.821980.html τα είδε όλα ο τύπος! χαχαχα
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ρε πανάθες, είχε κανάς άλλος την κάψα να έχουμε τον πελατάκο αντίπαλο στο final four ή μόνο εγώ; Έχει πλάκα, να αποκλειστείς απο την Σιένα, και να αναπολείς τον Ολυμπιακό που ΘΑ κέρδιζες. Μετά να δείς τι γέλιο θα πέσει. DKNI, μάζεψε όλα τα quotes σε ένα post και θα σου απαντήσω... δι' αλληλογραφίας
Psyx Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Έχει πλάκα, να αποκλειστείς απο την Σιένα, και να αναπολείς τον Ολυμπιακό που ΘΑ κέρδιζες. Μετά να δείς τι γέλιο θα πέσει. λες να αποκλειστώ από την Σιένα στην οποία έριξες 50 πόντους; oh wait... άλλαξε πλευρό, πικραμένο όνειρο ήταν θα περάσει...
3leven Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 και για πειράξω λίγο τους συμπαθέστατους ολυμπιακούς Διαλέξτε καναπέ Κλαιω λεμε @DKNI: Θελουμε κιαλλα ξεβρακωματααααααα Eπισης υπαρχει και αυτος ο οικονομικος καναπες: Τη κοπελα τη κραταμε εμεις γιατι δυστυχως η ευτυχως ειμαστε και παλι οι μονοι που γ***με
Erwdios Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ειμαι μεγαλος καραγκιοζης 4 μήνες περίμενες για να βγάλεις τα απωθημένα σου και εν τέλει συμφωνούμε. Α, επίσης μην ξανοίγεσαι γιατί ο Μακρής σε ξαναπεριμένει σε 2 μηνάκια.
SlimData Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εγώ τον γαύρο δεν τον ήθελα στο f4. Γιατί δεν θα παιζότανε μπασκετ. Θα το έκανε ο ρακοσυλλέκτης μπουρδ€λο το παιχνίδι και εκεί τίποτα δεν είναι σίγουρο.
SlimData Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Έναν έχετε που τα κάνει συνέχεια ροντεο τα ματς. Απλά όταν τον βλέπω μια μου φέρνει σε ρακοσυλλέκτη, μια σε μεθυσμένο. Μόνο το μπουκάλι στη χάρτινη σακούλα του λείπει.
Erwdios Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μόνο με εσάς τα κάνει όμως και δεν είναι τυχαίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις