MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Προεδρε τον αντιπαλο δεν τον χτυπας οταν ειναι πεσμενος ειναι αντι-αθληικο να το πω και στην γλωσσα του αθληματος Ξερεις τι γινεται? Ο Θανασης ειναι οπαδος. Και ολον αυτον τον καιρο αντιμετωπιζει τους γαυρους, την αλαζονεια τους που νομισαν οτι γινανε Σικαγο Μπουλς μεσα σε 4 μηνες -χωρις προφανη λογο κιολας0, τους ΑΡΔ και την κριτικη τους "για την κενη περιφερεια και τις εξυπνες μεταγραφικες κινησεις του γαυρου" κλπ κλπ. Σημερα ηταν η καλυτερη ευκαιρια να δωσει μια ολοκληρωμενη απαντηση στους παντες, ως δηλωμενος αντιολυμπιακος. Δεν θα πρεπε παντως να παρασυρεται απτον ενθουσιασμο του, λογω της θεσης που κατεχει. Παμε τωρα στα αλλα. Απολυτη δικαιωση Ζοτς για τις μεταγραφικες του επιλογες, για την μη ανανεωση στον Σαρας παρα την θεωρητικα ελλειπη περιφερεια. Θυμαμαι οτι αμφισβητηθηκε οσο λιγες φορες αυτος και οι επιλογες του. Πιστεψε στον Καλαθη (και τον Τεπιτς) καποιοι τον ειπανε ξεροκεφαλο και οτι θα πληρωσει τον εγωισμο του και εν τελει σε αυτη τη σειρα πλειοφφ απεδειξε γιατι ειναι ο καλυτερος προπονητης στην Ηπειρο. Τοσο για το σχεδιασμο του στην αρχη της σεζον (και την καμια διορθωτικη κινηση το χειμωνα), οσο και για το ρεσιταλ και διδασκαλια προπονητικης.
DKNI Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ο Παναθηναικος έχει 1,5 γκαρντ Απο τον Παναθηναικο λείπει ο Σπανουλης Ο Παναθηναικος δεν εχει ψηλους Ο Παναθηναικος θα αποκλειστει απο τη Μπαρτσελονα Eιδικα ο Σπανουλης, θεωρω πως ειναι απ τους πιο αξιολογους Ελληνες μπασκετμπολιστες, με αυξημενο το αισθημα της ευθυνης. Καμια σχεση δηλαδη με ΔΔ και Μπουρουση π.χ. Oντως Και τώρα μπορείτε να πα να διαλυθείτε!!! Διαλυθηκαμε 3) Μηπως χθες ελειπε απο τον παο ο... σπανουλης?? λεω τωρα εγω.... Ελειπε? Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο. Ας βάλει σε βίντεο τον αγώνα να δει πως διδάσκεται η θέση από τον Ράσο κι αυτός και ο Μπουρούσης. Δεν μπορω να πω, σημερα ο Μπουρούσης έπαιξε Και να τα βάλουμε και λίγο κάτω? Βουγιούκας? Καϊμακόγλου? Τέπιτς? Καλάθης? Αυτοί είναι οι αναπληρωματικοί των ΔΔ, Μπατίστ, Μάριτς, Νίκολας? Γελάνε και τα backgrounds. Που πα ρε Καραμήτρο? Κόπηκε το γελιο στο Background σου? Που παω εγω ο Καραμητρος?Βαρκελωνη. Εσυ? Αυτη η σιγουρια του οτι "μονο εμεις οι παο ξερουμε απο μπασκετ, οι αλλοι δεν ξερουν ουτε τι χρωμα εχει η μπαλα" καποια μερα (φετος, του χρονου, δεν ξερω) θα στοιχισει πολυ ακριβα στον παο. Γιατι οσο πιο ψηλα βρισκεσαι, τοσο πιο επωδυνη ειναι η πτωση. Και οχι τπτ αλλο, αλλα με τεπιτς-καιμακογλου-βουγιουκα-τσαρτσαρη-φωτση-μπατιστ ολο και πιο "λιγους" (για τον ενα η τον αλλο λογο) τα τρικλισματα εχουν αρχισει απο περυσι... Υ.Γ. Την ελλειψη ορεξης απο γιαννακοπουλους/ομπραντοβιτς να ενισχυσουν την ομαδα οταν εχει χτυπητες ελλειψεις, μονο εγω την βλεπω ετσι??? Η αλήθεια ειναι οτι ο Τεπιτς δεν βοηθησε ΥΓ. Ναι, μόνο εσύ
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Με αφορμή το poll του Gazzetta.gr, θεωρώ οτι ο ΜVP του ΠΑΟ σε αυτή τη σειρά ήταν ο Μπατίστ για διάφορους λόγους. Κυριώς για τον free role που είχε στην ζώνη 1-4 του Ζέλικο μαρκάροντας τον Ναβάρο κατα συνθήκη, ένα πανέξυπνο τρίκ που μου θύμισε Celtics. Μου έκανε εντύπωση η ενέργεια του και η άμυνα που τσάκιζε κόκκαλα σε όλα τα παιχνίδια, και η εκτέλεση του pick n' roll παρά την ηλικία του. Η απουσία του Μάριτς δεν επηρέασε καθόλου κατα την γνώμη μου.
DKNI Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ο Καλάθης και ο Καϊμακόγλου με τον Βουγιούκα. Εχε χαρη που ειναι μεγάλος σε ηλικία ο Καιμακόγλου Χθες πιστεύω κατάλαβες γιατί το ελληνικό όνομα του Νεστέροβιτς είναι Μακρής. PS Μια μέρα είναι θα περάσει, μετά θα ζορίζεσαι λιγότερο. Ειχες δικιο τελικα
TH_boy_20 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Με αφορμή το poll του Gazzetta.gr, θεωρώ οτι ο ΜVP του ΠΑΟ σε αυτή τη σειρά ήταν ο Μπατίστ για διάφορους λόγους. Κυριώς για τον free role που είχε στην ζώνη 1-4 του Ζέλικο μαρκάροντας τον Ναβάρο κατα συνθήκη, ένα πανέξυπνο τρίκ που μου θύμισε Celtics. Μου έκανε εντύπωση η ενέργεια του και η άμυνα που τσάκιζε κόκκαλα σε όλα τα παιχνίδια, και η εκτέλεση του pick n' roll παρά την ηλικία του. Η απουσία του Μάριτς δεν επηρέασε καθόλου κατα την γνώμη μου. Ε, εντάξει ο Μητσάρας έκανε μεγάλα ματς και πήρε κρήσιμα καλάθια, εγω ψηφίζω Διαμαντίδη!
DKNI Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ρε αυτός ο Καλάθης πληρώνεται για να παίζει μπάσκετ ? δε νομίζω να έχει περάσει μεγαλτερο παλτό από το μπασκετικό πΑΟ Οντως Ποτε ειχες χειροτερους 2ο και 3ο πλευ μεικερ? Ποσο σε ζηλευω για αυτους που εχεις δεν λεγεται Δεν βαρεθήκατε με αυτό το ανέκδοτο με τον Ζοτς ακόμα? Αν δηλαδή μπορούσε να πάρει Τεόντοσιτς, θα έλεγε όχι, εγώ με Τέπιτς και Καλάθη θα πορευτώ κύριοι... Για τον Τεπιτς ενα δικιο το εχεις Στον Παναθηναικο μεχρι στιγμης φαινεται τεραστια η απουσια του Σπανουλη στη δημιουργια. Αν φαινεται λεει... Ακομα περιμενουμε (απ τις αρχες του 2009) την αμυνα που θα τρομαζει την Ευρωπη (κατα τα λεγομενα σου) μετα απο ενα ... φιλικο με την ΤΣΣΚΑ. 4 αγωνες με την Μπαρτσελονα σου φτανουν? Απόψε αποδείχθηκε περίτρανα οτι η απουσία του Σπανούλη... δεν επηρέασε τον ΠΑΟ Το αγαπημενο ολων μας σε αυτο το τοπικ Με μειονεκτημα εδρας καμια Με πλεονεκτημα εδρας Μακαμπι κατα τη γνωμη μου, γιατι παροτι εχει τον παικταρα Ειντσον, τα 2 γυριστρακια στα γκαρντ ειναι επιρρεπη στη γκαφα και τελειως αψυχολογητα Παρολαυτα, εχει πολυ καλη εδρα και ρυθμο και δεν ειμαι απο αυτους που λενε 'Καλυτερα Μακαμπι με μειονεκτημα παρα Μπαρτσα με πλεονεκτημα'. Μπαρτσελονα παρουσιαζει συνεχομενα ενα απλα καλο προσωπο (και οχι το αχτυπητο που παρουσιαζε περσυ) με αδυναμιες και νομιζω οτι δεν ειναι θεμα φορμας, απλα κατι δεν κολλαει φετος. Γενικα, πλεονεκτημα θελω και ας ερθει και η Μπαρτσελονα. Μαλακια μου που ημουν τόσο συγκρατημένος Ναι αλλα επειδη εχει δημιουργηθει μια κακη ψυχολογια των παικτων μας απεναντι στην μπαρτσελονα τα τελευταια 2-3 χρονια καλο ειναι να την αποφυγουμε.. Δεν την θελω με τιποτα για αντιπαλο τωρα,μονο σε τελικο για να της θυμισουμε ποιος ειναι το αφεντικο. Γιατι δεν την θες?Εγω την θελω ΥΓ. Για το μπασκετ, την εχετε δει φετος τη Μακαμπι και την Μπαρτσελονα ή μιλατε με βαση του τι γινοταν περσυ? Νομιζετε οτι η Μακαμπι παιζει κανα μπασκετ που μας ταιριαζει? Και γω τοχω αγχος με την Μπαρτσελονα αλλα αυτα ειναι mindgames. Δεν υπαρχει γενικα "Μπαρτσελονα ή Μακαμπι", υπαρχει πλεονεκτημα ή μειονεκτημα εδρας. Και επειδη αυτοι παιζουν μεταξυ τους την 5η αγ. ενω εμεις θα ξεκαθαρισουμε λογικα την 6η, ελπιζω να μην εχουμε τιποτα αστειοτητες αν η Μακαμπι κερδισει 11π τη Μπαρτσελονα του τυπου "καλυτερα να χασουμε, να παιξουμε με Μακαμπι και ας εχουν την εδρα" Ποσο σε υποτιμησα ρε Ομπραντοβιτς...
DKNI Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πάλι δεν έλειψε ο Σπανούλης; Ναι, παλι Ο Ζοτς εχει ευθυνη σ ολα αυτα;; Διαβαζα σε forums/sites σχολια παναθηναικων που ελεγαν για πολυ βαρια ποδια παιχτων και εικονα λες και ειστε στην προετοιμασια. Sent from my iPhone using Insomnia Ο Ζοτς εχει τη μεγαλυτερη ευθυνη για ολα Το οποιοδήποτε ασόδυο της προκοπής θα ήταν βάλσαμο για την ομάδα σας αυτή τη στιγμή. Νικ Καλαθης. Της προκοπης. Ο Ζέλικο δεν παίζει μπάσκετ. Ούτε είναι αλάνθαστος. Πόσο μάλλον όταν έχει αφήσει μόνο του τον Διαμαντίδη ο οποίος έχει για backup Τέπιτς-Καλάθη. Ρε το Ζελικο... http://www.leoforos.gr/blog/15596/dikaioudai-uposterixe Αυτα που σας λεω και δεν καταλαβαινετε. Συγχαρητηρια και σε σενα και στον Ασπρουλια Ο ΠΑΟ πέρσυ και φέτος παίζει κατα γενική ομολογία αντι-μπάσκετ στην Ευρωλίγκα. Φιλ Τζακσον
TH_boy_20 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 και για πειράξω λίγο τους συμπαθέστατους ολυμπιακούς Διαλέξτε καναπέ πολυθρόνα Διθέσιος Τριθέσιος Γωνιακος
DKNI Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Στα σοβαρα τωρα, Μαριτς οριστικα απο Απριλη με στοχο "να ειναι ετοιμος στα πλευοφ" Οποτε καλα θα κανουμε να χασουμε στη Μαλαγα, να κερδισει η Λιετουβος, να αποκλειστουμε και να λεμε "φταιγαν οι τραυματισμοι και η κακια στιγμη" για να μην ξεφτιλιστουμε στα πλευοφ της Ευρολιγκας Και θα πρεπει να δεχτουμε επισης ενοψη της νεας χρονιας οτι ειναι η 4η συνεχομενη χρονια που παμε χωρις Plan B στην Ευρωπη (2 χρονια δεν ειχαμε ψηλους, μετα δεν ειχαμε τριαρι, τωρα δεν εχουμε κοντους) και ακομα και να δεχτω οτι μας εχουν ματιασει, να το βαλουμε στην εξισωση! Ναι, μας κανουν βουντου, δεν ξερω τι μας κανουν, δεν ξερω αν φταινε οι γιατροι ή το κρυο ΟΑΚΑ αλλα εχουμε καθε χρονο πληγμα στο κομματι της ομαδας που εχουμε στηριξει πολλα επανω αλλα δεν εχουμε "εναλλακτικη" Χασαμε περσυ για αρκετο καιρο τον Μητσο και τον Σαρας, φετος ο Μαριτς και το 2009 ακομα ειχαμε στηριχτει στα 4αρια και κατω ο Τσαρτσαρης και επρεπε να κανει την καλυτερη χρονια της ζωης του ο Φωτσης Ειμαι μεγαλος καραγκιοζης Εξαιρετικά δύσκολο, κυρίως λόγο του ότι φέτος το F4 είναι στην Βαρκελώνη και θα σφυρίζουν 100-0. Αγωνιστικά η μέρα με την νύχτα. Η Μπάρτσα έχει αλλαγή τον Λάκοβιτς, και ο ΠΑΟ τον Καλάθη. Για να μη μιλούσουμε για βάθος ψηλών/γκάρντ. Προβλέπω ένα 3-1. Ειναι απιστευτο το ποσο ΕΞΩ επεσε στη λογικη του ο Τηλέμαχος και ποσο ΜΕΣΑ βγηκε αυτο το ποστ Σοβαρα!! Προσγειωσου όμως στο φέτος και μάλιστα στο τώρα, που η κλήρωση είναι με μειονέκτημα έδρας με τη μπάρτσα (την τελευταία πρωταθλήτρια από ότι θυμάμαι) και σύγκρινε και το μπάσκετ που παίζουν οι δύο ομάδες. Μπορεί το 1% να μην είναι σωστό, αλλά έτσι όπως το πας εσυ θα μας πεις ότι έχει η μπάρτσα 1% να περάσει. Sent from my HTC Desire using Tapatalk 0% επρεπε να σου πει Το θεμα είναι οτι ο φετινός μετριότατος ΠΑΟ δεν έχει ελπίδες μπροστά στην υπερπλήρη (και οικοδέσποινα του F4) Μπάρτσα. Μου το χαλασες...στο προηγουμενο επεσες μεσα
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ντου κου νου ιιιιιι ευχαριστούμε για το flashback Φλεβάρη-Μάρτη. Ελπίζω αύριο που θα ξυπνήσω να βρω και σχολιασμό για τα όσα διαδραματίστηκαν τον Γενάρη. Can't Wait!!!!!!!!!!
DKNI Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πάντως εμάς μας συμφέρει να αποκλείσετε τη Μπάρτσα. Και πολύ μάλιστα. Γιατι?Πως ακριβως σας συμφέρει? Καλά, αποκλείστε την πρώτα και μετά θα έχουμε χρόνο να σας φοβηθούμε. Βρε τι άλλο θα ακούσουμε... Βρες χρονο Βεβαια. Αυτος ο Νεστεροβιτς που φετος μεχρι τωρα τους παει ολους ...τσουλωντας, δεν ειναι παικτης μας. Μαυροκ, Ερτσεγκ δεν υπαρχουν καν, οταν εσυ εχεις τον Μαριτς-Μεσσια και τον γεροΤσαρτσαρη. Λογικο το βρισκω. Ρε τον γερο ΤσαρτσαρηΤσουλησε ο Ρασο?
TH_boy_20 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ντου κου νου ιιιιιι ευχαριστούμε για το flashback Φλεβάρη-Μάρτη. Ελπίζω αύριο που θα ξυπνήσω να βρω και σχολιασμό για τα όσα διαδραματίστηκαν τον Γενάρη. Can't Wait!!!!!!!!!! Δυστυχώς για κάποιους τα γραπτά μένουν!!
DKNI Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Υ.Γ.1 Μ αρεσει που εμεις εχουμε σιγουρη την προκριση επι της Σιενα. Κατι μου λεει οτι θα πρεπει να κυνηγησουμε μπρεικ μεσα στην Ιταλια.. Κudos για αυτο (σοβαρα τωρα, δεν ειρωνευομαι) Θεωρω δεδομενο οτι η Μπαρτσα θα κερδισει μια τουλαχιστον φορα εδω μεσα. Βαρια κουβεντα το "δεδομενο" για το μπατιστ σε ρωτησα συνοδευοντας το με το γερο-...εννοωντας αυτο ακριβως, οτι σαν να μεγαλωσε λιγακι και στας ευρώπας εχουν παψει τα μεγαλα παιχνιδια και διακρισεις του. σε αντιθεση με το δικο μας γερουλη Ποιος Μπατιστ? Ο γερος? Ρασο λεμε Σπανούλη φέτος πάντως δεν έχουμε. Της ομάδας της λείπει αρκετά. Ευτυχως να λες Μακαρι να βγω ψευτης αλλα η χθεσυνη ευκαιρια του παο ηταν μοναδικη. ΨΕΥΤΗΣ! Υ.Γ. ΠΟιος ηταν αυτος που ελεγε οτι ο ρικι ρουμπιο δεν ειναι αυτη την στιγμη στο επιπεδο ευρολιγκας?? Μπραβο του γιατι ξερει παραπανω μπασκετ απο ολους αυτους που ακουν ενα ονομα και βλεπουν 2 βιντεακια στο youtube. το παλικαρι απλα σερνετε, εχει καταντησει να γινει ο... καλαθης της μπαρτσα. θα ηθελε η Μπαρτσα να εχει Καλαθη
Προτεινόμενες αναρτήσεις