Anubis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 που ελάχιστοι από εμάς πίστευαν πριν αρχίσει η σειρά. Μην περιμένετε να σας πω και καλή επιτυχία στη Βαρκελώνη, έχει και ο οπαδισμός τα όρια του. Και αυτο μας κανει αδερφε Ευχαριστουμε Παιδια αναλυση αργοτερα..Ειμαι τρελαμενος που ενω ηθελα εισητηριο απο την προηγουμενη τριτη δεν καταφερα να παρω
barca10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Θα αντιμετωπίσουμε μία ψωνισμένη Σιένα. Για πρωινό την έχουμε με αυτήν την άμυνα.
dismemberer Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μπαα αναφερομουν στο οτι πολλοι θα αρχισουν να την αποκαλουν υπερομαδα τωρα που τους απεκλεισε. Μια αστεια ομαδα ειναι που ριχνει τρελο ξυλο στην αμυνα. Το ειπα πριν 2-3 μερες και το ξαναλεω, αν ο ολυμπιακος εκανε τα βασικα θα την περναγε.Τα ιδια φυσικα ισχυουν για τον παναθηναικο.
Anubis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δεν εχουμε καμμια Σιενα για πρωινο. Ο ιταλος ειναι μαστορας και θελει προσοχη.. Χρησιμοποιει 12 παικτες...Περιμενουμε νεα απο νικολας δυστυχως
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δεν εχουμε καμμια Σιενα για πρωινο. Ο ιταλος ειναι μαστορας και θελει προσοχη.. Χρησιμοποιει 12 παικτες...Περιμενουμε νεα απο νικολας δυστυχως Αν ο Παναθηναικος παιξε την αμυνα που παιζει με Μπαρτσα,και με βοηθεια μαριτς νικολας,ειναι οντως για πρωινο. Οπως παντα στα final four ο παο ανεβαζει και αλλο την αμυνα του. Ειναι πιο προβεψιμη απο την μαοπρτσα.2 παικτες εχουν που σουταρουν καλα τριποντα[καουκενας και γιαριτς],ο μακαλεμπ ειναι αλλα σπανουλης στυλ,χωρις κανενα απιστευτο σουτ.Οι παικτες της μεσα ειναι πολυ σοφτ[ειδικα ο λαβρινοβιτς],και ο καραφλας που εχουν ειναι παικτης της σειρας.Τα ριμπουντ να προυμε και λογικα δεν θα εχουμε προβλημα
imperium Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 στο final 4 ειναι πιο δυσκολα γιατι ειναι ενα ματς αν δεν εχεις καλη αποδοση τοχεις χαμενο.δεν ειναι στις 3 νικες πιστευω θα παιξουμε πολυ καλα
insomniaK Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ένα σχόλιο για το μαυρούκο που καθόταν στην πρώτη γραμμή. ΤΙ ΓΚΑΒΛΑ είναι να βλέπεις τον ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΟ να φοράει φανέλα του ΜΗΤΣΑΡΑ!!!!!!!!! μου μυριζει triple crown... Από τον πρώτο αγώνα που χάσαμε μέσα στη Βαρκελώνη, το πιστέυω (και το υπονόησα σε κάποιο ποστ).
johnyboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 τι να πω πλέων.τα λέγανε κάποιοι όλη την χρονιά. δεν έχουμε pg.
TH_boy_20 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Στην Βαρκελώνη θα είναι ωραία με το 6ο για παρέα!!!!!!! Συγχαρητήρια στομ κόσμο ,απίστευτη ατμόσφαιρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 τι να πω πλέων.τα λέγανε κάποιοι όλη την χρονιά. δεν έχουμε pg. Που παμε με αυτην την τραγικη και ελλειπεστατη περιφερεια? Που παμε χωρις Σπανουλη που σε καθε ματς φαινεται ποσο πολυ μας λειπει? Το τοπ16 θα ειναι επιτυχια! ΥΓ. Μακραν ο καλυτερος μπασκετμπολιστας στην Ευρωλιγκα ο Μητσος για εφετος. Οχι μονο για τις εκπληκτικες αποδοσεις του και τη σταθεροτητα του. Αλλα για τις δυναμεις του, σωματικες και ψυχικες. Εκλεισε πολλα μεγαλα και αλαζονικα (καλοκαιρινα και χειμωνιατικα) στοματα ηδη.
Anubis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Προεδρε τον αντιπαλο δεν τον χτυπας οταν ειναι πεσμενος ειναι αντι-αθληικο να το πω και στην γλωσσα του αθληματος
Kasrith Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ένα σχόλιο για το μαυρούκο που καθόταν στην πρώτη γραμμή. ΤΙ ΓΚΑΒΛΑ είναι να βλέπεις τον ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΟ να φοράει φανέλα του ΜΗΤΣΑΡΑ!!!!!!!!!
gamanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Στη Βαρκελώνη θα'ρθω Παναθα για σένα Για να σηκωσουμε με τρελλα αλλο ένα Θεσσαλονίκη Αθήνα Μπολόνια Παρίσι Εσυ μου'χεις χαρίσει αστέρια πολλά Γι' αυτό λοιπόν και γω Το εκτο σου ζητώ Το ευρωπαϊκό ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Συγχαρητήρια στους ήρωές μας. Το ΟΑΚΑ νομίζω δεν το 'χω δει πιο καυτό και έχω δει πολλά εκει μέσα...
TH_boy_20 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Στη Βαρκελώνη θα'ρθω Παναθα για σένα Για να σηκωσουμε με τρελλα αλλο ένα Θεσσαλονίκη Αθήνα Μπολόνια Παρίσι Εσυ μου'χεις χαρίσει αστέρια πολλά Γι' αυτό λοιπόν και γω Το εκτο σου ζητώ Το ευρωπαϊκό ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Το ΟΑΚΑ νομίζω δεν το 'χω δει πιο καυτό και έχω δει πολλά εκει μέσα... Ετσι, πραγματικά το σημερινό θα το θυμόμαστε χρόνια αυτο που ζούμε με τον παναθηναικο στο ΟΑΚΑ κάθε φόρα είναι ασύλληπτο! δεν υπάρχει πουθενά στον Κόσμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις