kanesaxo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 απλα κλαιγεσαι για να κλαιγεσαι τωρα Δηλαδή θες να μας πεις, πως οι ομαδες της επαρχίας έχουν ισαξια αντιμετωπιση με της πρωτευουσας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Οι ομάδες της περιφέρειας είναι σαφέστατα αδικημένες σε όλους τους τομείς. Μόνο που εσύ σύγκρινες με τον παοκ. Και όπως και να το κάνουμε, πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να αρχίσουν να διαμαρτύρονται οι οπαδοί του παοκ για τιμωρίες (ή μη) επεισοδίων. Μη μου πεις μιλάω για μπασκετ, οι ίδιοι νόμοι ισχύουν. Ούτε θεωρώ ότι είσαι από αυτούς που έχουν πετάξει όλο το οικοδομικό υλικό της μακεδονίας στην τούμπα κατά καιρούς. Αλλά να έχουμε το γνώθι σ'αυτόν Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2011 από SlimData Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μ'αρέσει πολυ αυτη η καραμέλα πως οι οπαδοι του παοκ ειναι οι χειρότεροι όλων... Αλλά πάρα πολύ. Εγω πάντως τοσα χρονια που πηγαινω στο γηπεδο,δεν εχω προλαβει οικοδομικά υλικά κανενός τύπου. Ειμαστε μοντέρνοι άνθρωποι. Στη θεωρία καλά τα λες πάντως,μ'αρέσεις. Αν και σταματησα να ασχολουμαι μεχρι προτινος,λόγω μιας τρομερής υποδοχής που μας ειχε γινει σ'ενα ματς ολυμπιακου-παοκ στο οακα, αλλα τι σου λεω τώρα... Εφοσον ειμαστε παοκ εμεις θα φταιγαμε και τοτε. -που τα ματ μας ειχαν μαντρωμενους και οι ολυμπιακοι πετουσαν οτι φεραν απτο σπιτι τους.Εκει να δεις οικοδομικα υλικα. -που τα ματ κοιτουσαν αλλου σα να μη συμβαινει τπτ -που δεν σπασαν ουτε 20 λεωφορεία απο τις γνωστες αερογεφυρες.Ευρώπη γαρ -που δεν υπηρχε ελεγχος. Συνεπως φταιγανε οι παοκτσηδες επειδή ταξιδεψαν εξαρχης. Καλό λοιπον ειναι φιλε σλιμ να ευλογούμε τα γένια μας, αλλα να μη λεμε οτι παπαριά θελουμε. Και ξανατονίζω,πως επειτα απο αυτην την εκδρομή παράτησα τα αθλητικα για μια 8ετία,επειδή σιχαθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μη με παρεξηγείς, έχω πει τα ίδια και για τους δικούς μας. Και πίστεψε με, τους κάφρους δεν τους ξεχωρίζω σε παναθηναικούς και παοκτζηδες. Υπήρξε όμως για πολλά χρόνια τεράστια ατιμωρησία την τούμπα. Δεν έχω ανέβει ποτέ, δε νομίζω όμως να θέλεις να μου πεις ότι όσα βλέπαμε όλοι απότην τηλεόραση ήταν ψεύτικα. Στο οακα, τη λεωφόρο και το καραισκάσκη πέφτανε νερά, φωτοβολίδες, καπνογόνα, κινητά. Δεν λέω ότι αυτά είναι λίγα. Σε εσάς όμως έπεφταν ΚΑΙ τσιμέντα. Πορσελάνες από τουαλέτες. Όταν εγώ ο ίδιος έλεγα μετά το περυσινό ντερμπι του οακα ότι ο Παναθηναικός πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά και εξοντωτικά, φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι το ίδιο "σκληρός" θα είμαι και με τους υπόλοιπους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Κοίταξε,εαν ειναι η ηλικία σου τέτοια που έχεις δει τετοια πράγματα, δεν μπορώ να τα αναιρέσω. Σιγουρα δεν γινονται πλεον τα πράγματα που λαμβάναν χώρα προ 20ετίας. Τοτε που σκοτωνονταν για τις ομάδες. Μιλώντας για τους "δικους" μας, εχουν κανει απειρα βήματα μπροστα,τα οποια ομως δεν ακολουθουνται απο ολους τους συλλόγους.Και η ατιμωρησια ή η επιλεκτικη΄τιμωρία ειναι αυτο που με εκνευριζει. Κατα τ'αλλα μιλάς με καποιον που "εκοψε" το γηπεδο ελέω τέτοιων γεγονότων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 αν οι ομαδες εκαναν οπως οφειλαν τη δουλεια τους, τετοια φαινομενα δε θα υπηρχαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δεν αναφέρομαι στα πολύ πρόσφατα αλλά γενικά παίζει να είμαι και μικρότερός σου. Καταλαβαίνω ότι υπήρχε πρόκληση, υπήρχε εμπαιγμός, αλλά σκέψου μόνο τι γινόταν όταν ανέβαινε ο γαύρος σε σας. Σκέψου τι είχε γίνει εκτός γηπέδου αλλά από τους ίδιους (όπως ήταν κοινό μυστικό) στο final four το '00. Η ατιμωρησία για εμένα δεν είναι επιλεκτική, είναι ανύπαρκτη. Και αν φας μια αγωνιστική παραπάνω ή παρακάτω από κάποιον άλλο, τι να λέει? Πάλι ατιμωρησία είναι. Όσο η ποινή δεν είναι αποτρεπτική, ατιμωρησία θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 λενε οτι η προληψη ειναι καλυτερη... Αν υπηρχε ο σωστος ελεγχος δε θα περνουσε τιποτα μεσα οποτε δε θα πεφταν και αντικειμενα. Επισης αν συλλαμβαναν αυτους που τα καναν, οι αλλοι δυσκολα μετα θα το τολμουσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ελα να παει ισοπαλία σήμερα ο Ολυμπιακός να τον φτάσουμε στο 3 πόντους με νίκη αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ελα να παει ισοπαλία σήμερα ο Ολυμπιακός να τον φτάσουμε στο 3 πόντους με νίκη αυριο Μέσα έπεσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οποιου το στομαχι αντεχει, ας μπει να γελασει με τους γκεμπελς του γκαζετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Το Βαζελέττα; Και στο προηγούμενο ματς του ΠΑΟ ψυχή πρωταθλητή έλεγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μακαι τα παιδιά να καταφέρουν. Και να κάνουν νίκες. Το πρωτάθλημα όμως δεν παίρνετε. Τα παρασκήνια είναι κατακοκκινα. Πλέον βγάζει μάτι απο μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τα παρασκήνια είναι κατακοκκινα. Πλέον βγάζει μάτι απο μακριά. εχεις απολυτο δικιο, ακομα κι εγω τετοιο χαλι δε το δεχομαι. Παραειναι εξοφθαλμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις