Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμένα ως παναθηναικοκαταλανό δεν σε πειράζει να μου φαίνονται ανύπαρκτες οι συμμαχίες ε...?

Όσο για το επικό ποστ περί ομάδας του βασιλιά, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία, έχω καιρό τώρα συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι με κάποιους ανθρώπους δεν γίνεται να συνεννοηθείς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά και δεν υπάρχει καμία συμμαχία, ούτε καν σε επίπεδο φιλάθλων όπως έχουμε ακούσει τόσες φορές.

Ασχολούμαστε τώρα με το τι έγραψε ένας αρθρογράφος φυλλάδας και πώς το εκλαμβάνει ο καθένας με το μυαλό του. Ήμαρτον δηλαδή!

Sent from my iPhone using Insomnia

Εμένα ως παναθηναικοκαταλανό δεν σε πειράζει να μου φαίνονται ανύπαρκτες οι συμμαχίες ε...?

Όσο για το επικό ποστ περί ομάδας του βασιλιά, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία, έχω καιρό τώρα συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι με κάποιους ανθρώπους δεν γίνεται να συνεννοηθείς...

Οι περισσότεροι Παναθηναικοί είναι Ρεάλ πάντως. Τώρα εσύ και μερικοί άλλοι είστε στις εξαιρέσεις, αλλά στους περισσότερους αυτό έχει καρφωθεί στο μυαλό. Στο ΟΑΚΑ όταν είχε έρθει η Μπάρτσα η 13 φώναζε συνθήματα υπέρ της Ρεάλ :-(

Να μιλησουμε για το πρωτοσελιδο της Πρασινης, που "μυξοκλαιγατε" ταυτοχρονα για μπαλα/μπασκετ?? Και μαλιστα για ενα παιχνιδι που χασατε απο δικα σας λαθη? :shock:

Δεν θυμαμαι καν το πρωτοσελιδο που λες αλλα στο 1ο ματς της σειρας ειχαμε καθε δικαιωμα να λεμε για την διαιτησια γιατι καναμε τα λαθη μας αλλα εκανε και η Μπαρτσελονα τα δικα της αλλα οι διαιτητες της χαρισαν τη νικη

Στο 2ο ματς παλι πηγαν να τους χαρισουν τη νικη αλλα δεν τα καταφεραν και ειναι αχαριστοι που αντι να πουνε ευχαριστω στους διαιτητες που ειμαστε 1-1 αντι για 0-2

Ομορφα και απλα.

Τα υπολοιπα ειναι γαυροδικαιολογιες. Ο Παναθηναικος εκανε 2 πολυ καλα ματς με καποια λαθη και η Μπαρτσελονα 2 επισης καλα ματς με επισης καποια λαθη.

Αυτα τα "λαθη μας" που λες εγινα και θα εξακολουθουσαν να ειχαν γινει ακομα και αν στο 1ο ματς δεν ειχε δωσει το αντιαθλητικο στο Ναβαρο ή το ανυπαρκτο του Φωτση στο τελος μόνο που τοτε θα ειχαμε κερδισει. Οποτε κανε μας τη χαρη που στο πρωτο "χασαμε απο τα λαθη μας"...

Και στο δευτερο η θεωρια που επικρατει στις ταξεις των γαυρων ειναι οτι μας επαιξε η διαιτησια.

No comment.

Μια φαση αρκει. Το φαουλ που δεν δινεται στον Νικολας νομιζω στους 5π προς το τελος.

Αν δει καποιος τη φαση, το χρονο και το σκορ, καταλαβαινει οτι δεν γινεται 3 ανθρωποι να μην ειδανε τα τουλαχιστον 3 φαουλ που εγιναν. Ηταν προφανες οτι δεν θελανε να αφησουν σε εκεινο το σημειο τον Παναθηναικο να καθαρισει το ματς πηγαινοντας στο λαου-λαου και τις βολες

ΥΓ. Για να μην ειμαι αδικος, στα 3 πρωτα δεκαλεπτα η διαιτησια ηταν ανεκτη. Στο 4ο δεκαλεπτο το απιστευτο ξυλο της Μπαρτσελονα κοντρα μαλιστα στη ροη του αγωνα (οπου γενικα σφυριζαν τα φαουλ και απο τις δυο πλευρες)δεν ειχε εξηγηση

Αληθεια αρκει μια φαση? Γθατι περυσι άλλα μας λεγατε.. btw γαυροδικαιολογιες απο εναν ...φανατικό γαυρο.

Μίντλετον: «Εμείς στο φάιναλ φορ»

Για τους διαιτητές:

«Θεωρώ ότι έκαναν λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων, όχι όμως ότι καθόρισαν αποτελέσματα. Είχαν τρομερά δύσκολο έργο, είμαι πεπεισμένος, ωστόσο, ότι στο ΟΑΚΑ η διαιτησία θα είναι καλύτερη».

http://www.gazzetta.gr/pao-euroleague/item/1054705710-%CE%9C%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%95%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%AC%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BB-%CF%86%CE%BF%CF%81

Οσο για τα επερχομενα παιχνιδια, ο Παο εδειξε οτι δεν τον τρομαζει αυτη η Μπαρτσελονα. Θες λογω υπεροχης του προπονητη σας, λογω ντεφορμαρισματος της Μπαρτσα (που ολη τη φετινη χρονια δειχνει ενα κλικ πιο κατω απο περυσι), ειστε πλεον το φαβορι. Και πιστευω πως με συγκεντρωση στην αμυνα και σωστη ψυχολογια (που θα εχετε, καθως ειστε πιο εμπειρη ομαδα) θα περασετε.

Ολοι βλεπουμε πως αυτος ο Παο δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα που εχανε μεσα στο ΟΑΚΑ απο τον καθε πικραμενο. Και αυτο ειναι ξεκαθαρα δουλεια Ομπραντοβιτς. Καντε λοιπον ενα αγαλμα στον μεγα αλχημιστη, οταν φυγει απο την ομαδα σας.

Ξαναλεω παντως, πως πρεπει να μη δειξετε στοιχεια Τοπ16 στους 2 επερχομενους αγωνες.

50-50 είναι ποιος θα περάσει από εμάς.

Για τη διαιτησία δεν αξίζει να μιλάει κανείς, ειδικά σε τέτοιες παιχνιδάρες που τελειώνουν μόνο στο τελευταίο σουτ και με την κόρνα της γραμματείας. Αλλά αν έπρεπε να πω κάτι για τη διαιτησία από τους 2 αγώνες με ενόχλησε περισσότερο, αυτή είναι του δεύτερου παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν το έκαναν επίτηδες ή απλά έχασαν τον μπούσουλα στην 4η περίοδο, αλλά επιτράπηκαν άμυνες που μέχρι και την τρίτη περίοδο τις σφύριζαν φάουλ. Καλά έκανε η Μπαρτσελόνα και πήγε να το εκμεταλλευτεί (προσχεδιασμένα ή όχι), αλλά οι κανόνες σε όλα τα αθλήματα είναι προκαθορισμένοι και το μόνο που ψιλοπαίζει το "πως σφυρίζει ο κάθε διαιτητής", το οποίο όλοι το καταλαβαίνουν στο πρώτο 5λεπρο. Το να παίζεις με μεταβλητούς κανόνες δεν είναι λογικό και ούτε μπορεί να είναι βάση για ένα σωστό παιχνίδι και αυτό είναι το σημαντικότερο αρνητικό της συγκεκριμένης διαιτησίας.

Η διαιτησία στο μπάσκετ έτσι είναι. Δεν καθορίζει αποτέλεσμα. Ποτέ. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει τον τρόπο που δρα (από την ελευθερία που της δίνεται από τους κανονισμούς και την ομοσπονδία) η διαιτησία στο μπάσκετ δεν πρέπει να βλέπει.

Αληθεια αρκει μια φαση? Γθατι περυσι άλλα μας λεγατε..

Για πες...

Για ποια φαση που εβγαινε εκτος λογικης αγωνα μεχρι εκείνη τη στιγμη διαμαρτυρεσαι?

Τι τον θες τον Μιντλετον?

Δεν σου κανει ο Ζοτς και ο Τσαρτσαρης που μετά το ματς δεν μιλησαν για διαιτησια?

Ουτε η δουλεια του Μιντλετον ειναι να παριστανει τον σουπερ Παναθηναικο ούτε του Παναθηναικου να μουρμουραει.

Προφανως και ειναι πιο σοβαροι οι παικτες σας απο τους φιλαθλους σας και τους περισσοτερους δημοσιογραφους σας. Εδω, γινοταν μειζον θεμα στο γκαζετα για δηθεν "κατασκοπεια", ενω ταυτοχρονα η kαε ειχε επισημως διαψευσει ολα αυτα τα σεναρια.

Υ.Γ. Δεν ειναι "φαση", ειναι φασεις, για τις οποιες ο ΟΣΦΠ φωναζε.

Για πες...

Για ποια φαση που εβγαινε εκτος λογικης αγωνα μεχρι εκείνη τη στιγμη διαμαρτυρεσαι?

Για καμία εκτός λογικής. Όλες ήταν εντός λογικής. Βέβαια τη λογική την ορίζουν οι Γιαννακόπουλοι στο μπάσκετ, αν αυτό σου λέει κάτι.

Καλή επιτυχία αύριο στην πανάθα μας,δύσκολο ματς τίποτα δεν έχει τελειώσει, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα κάνει καλά αυτό που ξέρει και ακόμα πιο σίγουρος ότι και εμείς θα κάνουμε κόλαση το ΟΑΚΑ!

tip! Οποιος δεν εχει βρει εισιτήριο καλό είναι να μην κάτσει σπίτι Ο παυλάρας θα ανοίξει τις θύρες και θα μπούνε μέσα οι διπλάσιοι (οποίος πηγαίνει,ξέρει!!)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...