Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελα, τελος με Σπανουλη.

Ενταξει, ειναι ο Ντερικ Ροουζ λευκος.

Μπραβο, πανηγυριστε

μα που διαφωνουμε?? το θεμα για σας δεν ειναι τοσο ο Σπανουλης ως συγκεκριμενο προσωπο αλλα σαν αξιολογος παιχτης ο οποιος δεν αντικατασταθηκε. Ποιος μπορει να πει το αντιθετο? Εγραψα και παραπανω, ο Ερτσεγκ μου κανε λιγες ματσαρες. Δηλ. δε μου λειπει ο "παιχταρας επιπεδου Κλειζα?"

Νταξει αυτο ακριβως ειπα..

Αιντε καλυνηχτα γτ ειναι αργα κ δε βγαινει κ ακρη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ο Σπανουλης εχει βοηθησει παρα πολυ τον οσφπ

Ο Σπανουλης εχει λειψει σε καποια ματς του παο

μα που διαφωνουμε?? το θεμα για σας δεν ειναι τοσο ο Σπανουλης ως συγκεκριμενο προσωπο αλλα σαν αξιολογος παιχτης ο οποιος δεν αντικατασταθηκε. Ποιος μπορει να πει το αντιθετο? Εγραψα και παραπανω, ο Ερτσεγκ μου κανε λιγες ματσαρες. Δηλ. δε μου λειπει ο "παιχταρας επιπεδου Κλειζα?".

εντιτ οκ DKNI

To μπάσκετ έχει 1000 κακά, το βασικό του είναι πως 1+1 δεν κάνει 2. Ο παο της προηγούμενης 2ετίας είναι διαφορετική ομάδα από τον φετινό παο. Δεν έχει σημασία ποιος φεύγει, αλλά πως θα παίζει η ομάδα με τους 12 παίκτες που διαθέτει. Δεν ξέρω πόσο καταλαβαίνεις αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση, αλλά το παιχνίδι μας έχει αλλάξει αρκετά. Δε μενδιαφέρει ποιοι παίκτες δεν παίζουν στην ομάδα μου, αλλά αυτοί που παίζουν πόσο καλά αποδίδουν. Και τώρα που έσφιξαν τα γάλατα και κρίνονται οι τίτλοι, ο παναθηναϊκός παίζει καλύτερα από πέρσι στους 16 της EL και παίζει καλύτερα από τους άλλους 7 αντιπάλους του.

Αν επιμένετε να μιλάτε για παίκτες που έφυγαν από τον παο, μπορείτε να μας κοπανήσετε πολύ μεγαλύτερες απώλειες... Ο μόνος λόγος που γίνεται ντόρος για τον Σπανούλη είναι που πήγε στο γαύρο (άμεσο ανταγωνιστή του παο), κατά τα άλλα είναι ακόμα ένας παίκτης (όχι της ποιότητας του Σισκάουσκας ή του Μποντίρογκα για παράδειγμα) που έφυγε από την πιο επιτυχημένη ομάδα της 15ετίας.

Ντάξει Midi, δεν επικοινωνούμε. Δεν ξέρω τίνος είναι το λάθος, ίσως απλά εκπέμπουμε σε άλλα μήκη κύματος. Φτάσαμε στο σημείο να επιχειρηματολογείς γράφοντας το ίδιο μ'εμένα, νομίζοντας ότι διαφωνείς μαζί μου. Οπότε, οκ, ας το αφήσουμε να μην ενοχλούμε και τον κόσμο.

Μπράβο στον Παναθηναϊκό, αποδεικνύει το βάρος της φανέλας που έχει φτιάξει και μας χαρίζει μεγάλα ματς με την Μπαρτσελόνα. Μακάρι η Ευρωλίγκα να συνεχίσει έτσι κι ας την κερδίσει όποιος να'ναι.

O λογος ειναι πως ειναι το μονο τους πατημα να μας κανουν καζουρα και να μας ιντριγκαρουν στο μπασκετ, πριν πλησιασει ο Μαιος.

Και κατι σχετικο με το παιχνιδι τωρα. Οταν χανουμε -16 μεσα στην Ισπανια, μεσα σε καυτη εδρα, απο μια αναμεσα στις δυο καλυτερες ομαδες της Ευρωπης αυτη τη στιγμη και το γυρναμε, τοτε το 70% της νικης παει στον Ομπραντοβιτς μονο και μονο για την ψυχολογικη ντοπα που μπορεσε και εδωσε σε αυτην την ομαδα που τα ειχε χαμενα στο 1ο ημιχρονο. Μεγαλος ψυχολογος, εκτος απο προπονητης.

Μαζι σου, αλλα αν θελει να ειναι σοβαρος μπορουσε να πει θα παμε στην Αθηνα να παλεψουμε ή κατι τετοιο...Οπως και να εχει μεχρι στιγμης πιανεται απο καλο σημειο....

Τωρα θα σχολιασεις?

Εγω λεω να quotαρω τον εαυτο μου, μιας που βλεπω το μπασκετ απο καλειδοσκοπιο..

Εν κατακλειδι, πιστευω πως ο Παο επαιξε εξαιρετικα, υποχρεωσε τη Μπαρτσελονα σε ενα πολυ ασχημο παιχνιδι και θα μπορουσε να ειχε φυγει με το διπλο. Το οτι δεν κερδισε δεν ξερω αν οφειλεται στη διαιτησια, σε κενα που ειχε στην αμυνα του προς το τελος του παιχνιδιου, σε λαθη που γιναν στη επιθεση, ή σε ολα αυτα μαζι. Ξερω ομως οτι μπορειτε καλλιστα να κερδισετε την Πεμπτη (με ακομα μεγαλυτερη συμμετοχη του Μαριτς) και να κανετε το μπρεικ.

Τωρα, αν καταφερετε να της ξαναδημιουργησετε τοσα προβληματα και αυτοι συνεχισουν να παιζουν μπασκετ αλανας εναντιον σας, ειναι προφανες πως παιζουν με τη φωτια.

Εγω λεω να quotαρω τον εαυτο μου, μιας που βλεπω το μπασκετ απο καλειδοσκοπιο..

Το ακουσαμε παντως και αυτο, ο Παο του 1μιση pg μπορει να ελεγξει καλυτερα το ρυθμο. Οκ παλικαρια. :-D

τοτε το 70% της νικης παει στον Ομπραντοβιτς μονο και μονο για την ψυχολογικη ντοπα που μπορεσε και εδωσε σε αυτην την ομαδα που τα ειχε χαμενα στο 1ο ημιχρονο. Μεγαλος ψυχολογος, εκτος απο προπονητης.

Και αυτο τοχει περασει και σε 2 παικτες οι οποιοι μεσα στο παρκε ντοπαρουν τους υπολοιπους.Μητσαρας και Μπατιστ :)

@Chris_85

Κανεις quote εκει που λες για συμμετοχη maric για να δειξεις τι?

Οτι επεσες εξω?

Την κατεχεις την αναγνωση? Αν ναι, θα καταλαβαινες πως η ουσια του ποστ ειναι οτι ο Παο μπορει να κερδισει πρωτον, και δευτερον δες τα στατιστικα της Ευρωλιγκας και θα δεις αν επαιξε περισσοτερο η λιγοτερο ο Μαριτς..

# Game Min

17 at Regal Barcelona 01:57

18 at Regal Barcelona 05:19

Για να μη σε δυσκολευουμε, μερα που ειναι.

Την κατεχεις την αναγνωση? Αν ναι, θα καταλαβαινες πως η ουσια του ποστ ειναι οτι ο Παο μπορει να κερδισει πρωτον, και δευτερον δες τα στατιστικα της Ευρωλιγκας και θα δεις αν επαιξε περισσοτερο η λιγοτερο ο Μαριτς..

Αλλος ενας που σου απανταει και συμπτωματικα κι αυτος "δυσκολευεται στην κατανοηση γραπτου λογου/δεν ξερει να συζηταει/δεν την παλευει" κλπ. Αυτο θα γινεται απο δω και περα, το καταλαβαμε οκ.

http://www.youtube.com/watch?v=zMi8_y91gGI

http://www.youtube.com/watch?v=4-jsZZJfY5Q

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...