Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι μετα τις εμφανισεις μου στην Ισπανια

πριν τις εμφανισεις σου στην Ισπανια??

αν ερθει η Μπαρτσελονα και σας κερδισει στο οακα?? αν περασετε κ χασετε απο εμας στον ημιτελικο??

βλεπεις οτι εχουμε ακομα πολυ δρομο για να μου πουμε "τελικα μου ελειψε" ή "τελικα δε μου ελειψε"??

ΥΓ.δε μου λειπει ο Κλειζα!! Εκανε ματσαρα στην Τουρκια ο Ερτσεγκ!!! :whistle:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ξεχάστηκε γρήγορα το περσυνό διπλό της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και άρχισαν ξαφνικά να χλευάζουν τον Σπανούλη.

Παλι καλά που κερδίσατε γιατι πάλι ο Μαρινάκης θα σας έφταιγε.

Εχεις φάει ήδη report.Κανόνισε

Ξεχάστηκε γρήγορα το περσυνό διπλό της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και άρχισαν ξαφνικά να χλευάζουν τον Σπανούλη.

Παλι καλά που κερδίσατε γιατι πάλι ο Μαρινάκης θα σας έφταιγε.

Εχεις τις πικρες σου σημερα και δικαιολογησαι

Πάντως η αναφορά στον Σπανούλη με το όνομα της γυναίκας του είναι φανταστική ιδέα. Και μεγάλη εξυπνάδα. Και μαγκιά. Η εφευρετικότητά σας με εντυπωσιάζει βρε σατανάδες.

Ρε συ Μίντι, σου έχει φάει καμιά γκόμενα το παιδί; Γιατί τέτοιο μένος; Πόσα λεπτά είδες το ματς του Ολυμπιακού και σχολιάζεις κιόλας; Συγκρατήσου λίγο.

Ναι μου εχει φαει γκομενα επειδη τον λεω Χωψωνιδη. Αλλο τιποτα ενδιαφερον εχεις να ποσταρεις?

Οσο για το τι ειδα στο ματς το δικο σας και πως ειδα το Σπανουλη, ναι ειδα να χανει καμποσα ελευθερα τριποντα και να κανει τα συνηθη αστεια λαθη του, για τα οποια απο περυσι τετοια εποχη εγραφα οτι αν ειναι να παει ΟΣΦΠ χαρισμα σας.

edit: Τωρα βλεπω στατιστικα. 0/5 τριποντα λεει, 5 λαθη, 0 ριμπαουντ σε 29 λεπτα αγωνα. Σορρυ ημουν προκλητικος και ασυγκρατητος στα σχολια μου.

βλεπεις οτι εχουμε ακομα πολυ δρομο για να μου πουμε "τελικα μου ελειψε" ή "τελικα δε μου ελειψε"??

Τελευταια φορα, μετα απλα μπορουμε να θεωρησουμε οτι κανεις πως ΔΕΝ καταλαβαινεις

Δεν ημασταν εμεις μεχρι τωρα που λεγαμε οτι χωρις Σπανουλη ολα θα πανε τελεια και ειμαστε σουπερ

Εμεις λεγαμε πως και χωρις Σπανουλη μπορουμε να παλεψουμε και οτι ο Σπανουλης δεν ειναι ο Ντέρικ Ρόουζ

Εσεις ησασταν που ανοιχτηκατε οταν σε καθε μας ηττα λεγατε μονιμως για τον Σπανουλη

Αρα? Εσεις περιμενέτε να τα παρετε όλα (αφου έχετε Σπανουλη), εμεις δεν θα παρουμε τιποτα αφου δεν εχουμε.

Τελος παντων, μερα που είναι, αρκετά ασχολήθηκα με γαυρους

Εχουν τα δικα τους, να κανουν διπλό

Εμείς το διπλό που ηταν να κάνουμε το κάναμε και πρέπει απλά να υπερασπιστουμε την εδρα μας

Εμεις ή κάποιοι από εσάς (οπαδοι του Ολυμπιακου εννοω) που μπαιναν στο τοπικ του Παναθηναικου μετά από κάθε ήττα, να κάνουν την καζούρα τους, χωρίς μάλιστα να έχουν προκληθεί?

Γιαυτο τα κανω quote, για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Δεν ημασταν εμεις που ΌΛΑ τα στραβα του Παναθηναικου και τα καλα του Ολυμπιακού τα αποδίδαμε στον Σπανουλη, νομιζω?

Αρα τωρα τι γινεται?Εσεις ειχατε ανοιχτει στην ουσια λεγοντας οτι χωρις Σπανουλη που να κερδισεις/με Σπανουλη κερδιζεις

Αρα?

Ο Σπανουλης εχει βοηθησει παρα πολυ τον οσφπ

Ο Σπανουλης εχει λειψει σε καποια ματς του παο

μα που διαφωνουμε?? το θεμα για σας δεν ειναι τοσο ο Σπανουλης ως συγκεκριμενο προσωπο αλλα σαν αξιολογος παιχτης ο οποιος δεν αντικατασταθηκε. Ποιος μπορει να πει το αντιθετο? Εγραψα και παραπανω, ο Ερτσεγκ μου κανε λιγες ματσαρες. Δηλ. δε μου λειπει ο "παιχταρας επιπεδου Κλειζα?".

εντιτ οκ DKNI

Ναι μου εχει φαει γκομενα επειδη τον λεω Χωψωνιδη. Αλλο τιποτα ενδιαφερον εχεις να ποσταρεις?

Οσο για το τι ειδα στο ματς το δικο σας και πως ειδα το Σπανουλη, ναι ειδα να χανει καμποσα τριποντα και να κανει τα συνηθη αστεια λαθη του, για τα οποια απο περυσι τετοια εποχη εγραφα οτι αν ειναι να παει ΟΣΦΠ χαρισμα σας.

edit: Τωρα βλεπω στατιστικα. 0/5 τριποντα λεει, 5 λαθη, 0 ριμπαουντ σε 29 λεπτα αγωνα. Σορρυ ημουν προκλητικος και ασυγκρατητος στα σχολια μου.

Κι εγώ είδα τον Διαμαντίδη να χάνει τη βολή που παραλίγο να στοιχίσει το ματς στον ΠΑΟ. Α, και βλέπω στην στατιστική ότι έκανε 6 λάθη, είχε 1 στα 5 δίποντα, έφαγε 2 τάπες και έκανε 4 φάουλ. Άρα, με την τετράγωνη λογική, άθλιος ο ΔΔ σήμερα. Κανονικά του αξίζει να τον αποκαλέσουμε με το επώνυμο της γκόμενάς του, για να μάθει! Άσε, το πρόβλημά σου με τον Σπανούλη είναι ολοφάνερο. Δεν ξέρω τι πρόβλημα ακριβώς είναι και ούτε με νοιάζει να μάθω, αλλά γίνεται κουραστικό, γι' αυτό και το σχολιάζω. Όσο κουραστικό γίνεται και το "δεν σας έλειψε ο Σπανούλης" στις ήττες του ΠΑΟ.

Κι εγώ είδα τον Διαμαντίδη να χάνει τη βολή που παραλίγο να στοιχίσει το ματς στον ΠΑΟ. Α, και βλέπω στην στατιστική ότι έκανε 6 λάθη, είχε 1 στα 5 δίποντα, έφαγε 2 τάπες και έκανε 4 φάουλ. Άρα, με την τετράγωνη λογική, άθλιος ο ΔΔ σήμερα.

Ολα αυτα στο 1ο ημιχρονο που παρεπεε ο ΠΑΟ. Μετα τι εκανε ο ΔΔ? Με πηρε απτο χερι και μου ειπε τωρα ηρθε η ωρα να νικησουμε. Αρα η παρουσια του πως κρινεται σημερα?

Κανονικά του αξίζει να τον αποκαλέσουμε με το επώνυμο της γκόμενάς του, για να μάθει!

Αξιζει απτη στιγμη που πικαρει πχ εσενα και πολλους ακομα γαυρους. :-D

Άσε, το πρόβλημά σου με τον Σπανούλη είναι ολοφάνερο. Δεν ξέρω τι πρόβλημα ακριβώς είναι και ούτε με νοιάζει να μάθω, αλλά γίνεται κουραστικό, γι' αυτό και το σχολιάζω.

Θα πω εγω οχι στο αποφθευγμα σου? Αντε και εχω κομπλεξ με το Χωψωνιδη, αντε και μου φαγε τις γκομενες ο Χωψωνιδης, αντε και εχω προβλημα μαζι του κλπ κλπ. Παρακατω?

Όσο κουραστικό γίνεται και το "δεν σας έλειψε ο Σπανούλης" στις ήττες του ΠΑΟ.

Οσο κουραστικο γινεται και το "σας ελειψε ο Σπανουλης" που γινεται σπαμ καθολη τη διαρκεια του χρονου μετα απο καθε ηττα μας η παρολιγον ηττα μας. Ε τα 2 αυτα παιχνιδια ηταν μια πολυ καλη απαντηση προς οσους πιστευουν οτι χωρις Χωψωνιδη δεν παμε πουθενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...