Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω και να δέχομαι αντίστοιχα τέτοιου είδους χιούμορ. Στο έχω αποδείξει στο παρελθόν με την ανοχή μου. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

FYI, ο χρήστης Erwdios δεν θα είναι μαζί μας τις επόμενες 10 μερούλες, ενώ την επόμενη φορά το ban του θα είναι μόνιμο.

Επίσης, υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι να τον ακολουθήσουν. Είμαι βέβαιος ότι ξέρουν ποιοι είναι.

Καλά, καλά, σε λίγο καιρό που θα πηγαίνουν οι παίχτες σας στο ΟΑΚΑ με τον ηλεκτρικό, τα ξαναλέμε.

ΧαχαχαχαχΑ

Ο Πολεμης τι λεει;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλά τι εγινε παλι σημερα!!! 2 ολάκερες αγωνιστικές για τις φωτοβολίδες σαν ριξανε? πωωωωω εφεση αμεσως.

Να τις κατεβασουν σε μισο ημιχρονο ας πουμε χωρίς κοσμο.

Ε ρε κουνια που μας κουναγε.

Καλά τι εγινε παλι σημερα!!! 2 ολάκερες αγωνιστικές για τις φωτοβολίδες σαν ριξανε? πωωωωω εφεση αμεσως.

Να τις κατεβασουν σε μισο ημιχρονο ας πουμε χωρίς κοσμο.

Ε ρε κουνια που μας κουναγε.

Οταν πεφτουν 6 για παιχνιδι που δεν τελειωσε ποτε, διακοπηκε 2 φορες απο το χαλασμο Κυριου και ο κοσμος δεν εκκενωνε, νομιζω οτι οι 2 αγωνιστικες για 2 φωτοβολιδες (τοσες πεσανε κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου) ειναι λογικο, δεν βρισκεις?

ΥΓ. Κατα τη γνωμη μου επρεπε να φαμε 3 αγωνιστικες και μιλαω σοβαρα. Και καλα θα κανουμε να μην κανουμε εφεση. Το οτι ΣΕΦ επεσαν μεχρι και σουγιαδες και το ματς δεν διακοπηκε ποτε δεν μου λεει τιποτα. Οσο δεν εφαρμοζουν το απλουστατο "με οποιον εκανες τη μαλακια, με αυτον θα παιξεις κεκλεισμενων" δεν κανουμε τιποτα

Και εμεις και ο γαυρος δεν θα εχουμε καμια αγωνιστικη επιπτωση ακομα και αν φαμε 12 αγωνιστικες αρκει η μια με κοσμο να ειναι με τον αντιπαλο

Eγω συγκρινω τα δικα σας και των ολυμπιακων με τα του παοκ.

Που στο παλατακι για ενα κερμα που βρηκε το ενα ζωο με τα γκρι, διεκοψε το ματς και ωθησε το κοσμο σε εκτροπα.

Τυχαινει τα δικα μας "επεισοδια" να ειναι σύμφωνα με το γράμμα του νομου ενω στα δικά σας παιχνιδια οι διαιτητές βλέπουν "αλλου".

Tι αλλου?

Τεταρτη εγινε το ματς, επεσε μια φωτοβολιδα που βρηκε τον Παπαλουκα, το ματς τελειωσε χωρις τιποτα αλλο(παροτι χασαμε)και φαγαμε 2 αγωνιστικες Παρασκευη μεσημερι

Πιο γρηγορα δεν γινοταν, πιο αυστηρα θα σημαινε οτι η Τουμπα θα επρεπε να κλεισει, εμεις να μην ξαναπαιξουμε ποτε με κοσμο και ο γαυρος να παει εκδρομη μεχρι την Ευβοια

120 αγωνιστικες να ειχαμε φαει παλι θα ζηταγες 121, απλα κλαιγεσαι για να κλαιγεσαι τωρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...