Erwdios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω και να δέχομαι αντίστοιχα τέτοιου είδους χιούμορ. Στο έχω αποδείξει στο παρελθόν με την ανοχή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Άντε, θα κονομήσετε πάλι! Θα μπει ζεστό χρήμα να πληρώσετε δεη-νερό-τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 M'αυτο το ονειρο θα μεινετε για φετος. Να γλυτωσετε απο το τριποδο αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 με αυτο το ονειρο ζειτε γαυρακια αλλα ο Γαλλος δεν κουναει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλά, καλά, σε λίγο καιρό που θα πηγαίνουν οι παίχτες σας στο ΟΑΚΑ με τον ηλεκτρικό, τα ξαναλέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 FYI, ο χρήστης Erwdios δεν θα είναι μαζί μας τις επόμενες 10 μερούλες, ενώ την επόμενη φορά το ban του θα είναι μόνιμο. Επίσης, υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι να τον ακολουθήσουν. Είμαι βέβαιος ότι ξέρουν ποιοι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλά, καλά, σε λίγο καιρό που θα πηγαίνουν οι παίχτες σας στο ΟΑΚΑ με τον ηλεκτρικό, τα ξαναλέμε. ΧαχαχαχαχΑ Ο Πολεμης τι λεει;;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 θα αγορασει τα εισητηρια του ηλεκτρικου. κανα ουσιαστικο ποστ εκτος απο trolling? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αν είναι τρολινγκ το λινκ που έδωσα, ριπόρτ! Ο Πολέμης, λέει, έχει τη στήριξη του Μπενοβγαινόπουλου. He is back! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ρε εγω αληθεια ρωτησα Διαβασα σημερα οτι ο Πολεμης θα ναι μαλλον ο νεος προεδρις κ ρωταω τι παιζει μ αυτο Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Eχει εταιρεια με αραμπαδες για να γλυτωσουμε τα εξοδα του εισητηριου με τον ηλεκτρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλά τι εγινε παλι σημερα!!! 2 ολάκερες αγωνιστικές για τις φωτοβολίδες σαν ριξανε? πωωωωω εφεση αμεσως. Να τις κατεβασουν σε μισο ημιχρονο ας πουμε χωρίς κοσμο. Ε ρε κουνια που μας κουναγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλά τι εγινε παλι σημερα!!! 2 ολάκερες αγωνιστικές για τις φωτοβολίδες σαν ριξανε? πωωωωω εφεση αμεσως. Να τις κατεβασουν σε μισο ημιχρονο ας πουμε χωρίς κοσμο. Ε ρε κουνια που μας κουναγε. Οταν πεφτουν 6 για παιχνιδι που δεν τελειωσε ποτε, διακοπηκε 2 φορες απο το χαλασμο Κυριου και ο κοσμος δεν εκκενωνε, νομιζω οτι οι 2 αγωνιστικες για 2 φωτοβολιδες (τοσες πεσανε κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου) ειναι λογικο, δεν βρισκεις? ΥΓ. Κατα τη γνωμη μου επρεπε να φαμε 3 αγωνιστικες και μιλαω σοβαρα. Και καλα θα κανουμε να μην κανουμε εφεση. Το οτι ΣΕΦ επεσαν μεχρι και σουγιαδες και το ματς δεν διακοπηκε ποτε δεν μου λεει τιποτα. Οσο δεν εφαρμοζουν το απλουστατο "με οποιον εκανες τη μαλακια, με αυτον θα παιξεις κεκλεισμενων" δεν κανουμε τιποτα Και εμεις και ο γαυρος δεν θα εχουμε καμια αγωνιστικη επιπτωση ακομα και αν φαμε 12 αγωνιστικες αρκει η μια με κοσμο να ειναι με τον αντιπαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Eγω συγκρινω τα δικα σας και των ολυμπιακων με τα του παοκ. Που στο παλατακι για ενα κερμα που βρηκε το ενα ζωο με τα γκρι, διεκοψε το ματς και ωθησε το κοσμο σε εκτροπα. Τυχαινει τα δικα μας "επεισοδια" να ειναι σύμφωνα με το γράμμα του νομου ενω στα δικά σας παιχνιδια οι διαιτητές βλέπουν "αλλου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Tι αλλου? Τεταρτη εγινε το ματς, επεσε μια φωτοβολιδα που βρηκε τον Παπαλουκα, το ματς τελειωσε χωρις τιποτα αλλο(παροτι χασαμε)και φαγαμε 2 αγωνιστικες Παρασκευη μεσημερι Πιο γρηγορα δεν γινοταν, πιο αυστηρα θα σημαινε οτι η Τουμπα θα επρεπε να κλεισει, εμεις να μην ξαναπαιξουμε ποτε με κοσμο και ο γαυρος να παει εκδρομη μεχρι την Ευβοια 120 αγωνιστικες να ειχαμε φαει παλι θα ζηταγες 121, απλα κλαιγεσαι για να κλαιγεσαι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις