Deponakias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ψαξε και βρες τα τελευταια λεπτα,τωρα που ξερεις οτι νικησες... μα τω θεο θα λιωσεις στο γελιο....
insomniaK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ας μιλήσουμε για μπάσκετ, σε μισή ωρίτσα. Έχω σφυγμό 160...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Βtw παρα τον υπερβολικο και αστειο Συριγο που με τις π@π@ριες του που μας κανει να χανουμε και το δικιο μας, η διαιτησια και σημερα στην 4η περιοδο εκανε σημαντικα "λαθη" που απλως δεν στοιχισαν και θα περασουν ντουκου ως "λαθη". Οπως και να χει respect στους μεγαλους μαγκες για την επικη ανατροπη του -16 μεσα στην Ισπανια, απεπαντι στην πρωταθλητρια Ευρωπης και απεναντι σε μια καυτη εδρα.
FilipposMD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μίζερο βαζέλι.... Τεράστια νίκη. υ.γ: άσχετα με την μετάδοση που δεν την άκουσα αφού δεν έχω πλεον νοβα, αν μου βγάλετε και τον συρίγο παναθηναικό θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο........... Δεν ξέρω τι ομάδα είναι, αλλά τα 10 λεπτά που είδα έκανε τον ορισμό της μετάδοσης-φουστανέλα. Όλα εναντίον μας, η διαιτησία μας αδικεί, ααααα, οοοοοοοοοο, αμάν αμάν, οδηγίες στους παίκτες, αγανάκτηση και τα λοιπά.
SlimData Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ο άνθρωπος δεν είχε κρύψει ότι μεγάλωσε ολυμπιακός. Τώρα αν μετά την τέταρτη ή την πέμπτη μαχαιριά άλλαξε γνώμη δεν το ξέρω. Αλλά το γνωστό είναι ότι είναι κόκκινος. Για την μετάδοση δεν έχω λόγο ν'αμφιβάλω. Το γλύψιμο είναι νούμερο ένα προσόν σε όλο το συνάφι τους
DKNI Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ψοφηστε κορακια,παλι το κλεψανε το παιχνιδι και τελειωσε εδω η σειρα. Τα εδωσε ολα η οαμδα να παρει το διπλο,εκανε ματσαρα ,κουραστηκαν οσο δεν παει και δεν νομιζω να αντεξει να κανει το διπλο στο επομενο ματς. O 1oς
DKNI Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Στο δεύτερο παιχνίδι θα χάσουμε άνετα νομίζω. Το λέω διότι πιστεύω πως το καλό μας παιχνίδι χθες ήταν η εξαίρεση. Επίσης χάσαμε παρόλο την καλή εμφάνιση. Τρίχες δηλαδή. Η διαιτησία στημένη δεν ήταν (έτσι είναι η διαιτησίες στο μπάσκετ). Μπορούσε ας πούμε να μην δώσει αντιαθλητικό. ο 2ος
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Οσο σκεφτομαι οτι επρεπε να χουμε φυγει με 0-2 απο την Ισπανια τσατιζομαι. Δε πειραζει και το 1-1 ειναι πολυτιμο, ειδικα με τον τροπο που ηρθε ειναι οτι πρεπει για την ψυχολογια των παιχτων. Απο δω και περα αν το διαχειριστουν σωστα μπορουν να απογειωθουν ψυχολογικα και αγωνιστικα. ΥΓ. Αχρηστος ο Καλαθης, 2-0 τον πηγε τον Ναβαρο.
firewalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Στο δεύτερο παιχνίδι θα χάσουμε άνετα νομίζω. Το λέω διότι πιστεύω πως το καλό μας παιχνίδι χθες ήταν η εξαίρεση. Επίσης χάσαμε παρόλο την καλή εμφάνιση. Τρίχες δηλαδή. Η διαιτησία στημένη δεν ήταν (έτσι είναι η διαιτησίες στο μπάσκετ). Μπορούσε ας πούμε να μην δώσει αντιαθλητικό. Ο 2ος.
DKNI Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μακαρι να βγω ψευτης αλλα η χθεσυνη ευκαιρια του παο ηταν μοναδικη. Η μπαρτσα αν και κερδισε εφαγε σφαλιαρα και προσγειωθηκε και τωρα ξερει ποιον εχει μπροστα της. ο 3ος
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ο 2ος Δεν νομιζω ειπα,και ειπα το φυσικολογικο .Ημουν απο τους πρωτους που πιστευε στο break[αν θες βρισκω και το ποστ. Αλλα μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι,αντε και στο νηπιαγωγειο στου ευχομαι.
insomniaK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ρε σεις, δύο πράγματα με χαλάνε. Ότι τώρα θα αρχίσει ο σχολιασμός για τον κάθε τυχάρπαστο παρουσιαστή και οι μαλακίες για τους άλλους που έχασαν και είναι άδικο για την ομάδα. ΚΑι το σημερινό παιχνίδι μας κάβλωσε και μάλιστα περισσότερο από το προχθεσινό. Όχι για τη νίκη, αλλά για τον τρόπο που ήρθε. Ο Πασκουάλ είναι καλός, απλά δεν έχει ακόμα την εμπειρία για μία σειρά παιχνιδιών απέναντι στον -1-. Τα έγραφα εχθές, ας παίξει ο Σατο επίθεση και θα το πάρουμε το παιχνίδι. Τα επόμενα δύο Θα είναι από Φώτση-Τσαρτσαρή. Χαίρομαι πολύ, που σε αυτήν τη σειρά ο ΠΑΟ φτιάχνει και τον επόμενο pg.
dismemberer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ενα μπραβο στο βαζελο απο μενα, δε του το ειχα με την καμια. Καποια πραγματα πρεπει να αναγνωριζονται και ο ΠΑΟ απεδειξε για αλλη μια φορα οτι εχει cojones.
Προτεινόμενες αναρτήσεις