Erwdios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Έχω πεθάνει στο γέλιο με τον Συρίγο: Όοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιι καλάθι και φάουλ, ΌΟχιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ωραίος ο Συρίγος. Τώρα εξηγείται γιατί τον είχαν κάνει κόσκινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 71-72, 18.2 πριν το τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Που έχουμε φτάσει, ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος να θεωρείται και κορυφαίος δημοσιογράφος της μπασκετικής Ελλάδας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Εγω το γροικώ απο το ράδιο τσε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ νικη σε ενα μεγαλο παιχνιδι απο μεγαλους ΜΑΓΚΕΣ. 1-1 (0-2 επρεπε να ειναι αλλα οκ) και τωρα ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 χαμοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 μπραβο στον βαζελο........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δεν δικαιούνται να ομιλούν οι οπαδοί του Παναθηναικού περι σφαγής στο μπάσκετ. εμ βεβαια.με 5 ευρωπαικα στην κατοχη σου,το μονο που κανεις ειναι να ριχνεις το επιπεδο σου σε αυτο του αντιπαλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΙ όταν με διαψεύδει έτσι η ομάδα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 εμ βεβαια.με 5 ευρωπαικα στην κατοχη σου,το μονο που κανεις ειναι να ριχνεις το επιπεδο σου σε αυτο του αντιπαλου. Καλώς τον Avatar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Καποιοι ελεγαν οτι δεν γινονταν να περασουμε απο την εδρα τους.Τους εκλεισαν τα στοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Καλώς τον Avatar. καλως με. Συγχαρητηρια στον ΠΑΟ για την νικη του σημερα,Αλλα εγω τον φοβαμαι ακομη,δεν θα ξαφνιαστω αν τα καταφερει τελικα και βγαλει τα ματια μονος του και αποκλειστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Τετοιες στιγμες μονο ο Παναθηναικος χαριζει.ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΙ όταν με διαψεύδει έτσι η ομάδα!!!! Μίζερο βαζέλι.... Τεράστια νίκη. υ.γ: άσχετα με την μετάδοση που δεν την άκουσα αφού δεν έχω πλεον νοβα, αν μου βγάλετε και τον συρίγο παναθηναικό θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις