Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει βαζελια...

άι πηγαινε να δεις αν ερχομαι ρε που θα μπεις εδω να πεις αλλους Παναθηναικους ετσι.

σιχαμένε

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

άι πηγαινε να δεις αν ερχομαι ρε που θα μπεις εδω να πεις αλλους Παναθηναικους ετσι.

σιχαμένε

Δεν χαρακτηρισα κανεναν

παρατηρηση εκανα την ιδια που θα εκανε κ μερικες χιλιαδες ακομα κοσμος αμα εβλεπε

την γ@μημενη μιζερια που σας δερνει

Δημοσ.

που κολλαει η μιζερια ρε φιλε; πλακα κανεις; εγω σου λεω οτι ειναι σιχαμενο να βριζεις τους ομοιδεατες σου ακομα κι αν σου πουν οτι θα φαμε 50 ποντους.

Δημοσ.

που κολλαει η μιζερια ρε φιλε; πλακα κανεις; εγω σου λεω οτι ειναι σιχαμενο να βριζεις τους ομοιδεατες σου ακομα κι αν σου πουν οτι θα φαμε 50 ποντους.

Κολλαει γιατι εγω αναφερομουν στον firewalker αρχικα μεχρι που μαζευτηκατε ολοι οι δικηγοροι

Κολλαει γιατι τον βλεπω σε καθε σχολιο να βγαζει τοση μιζερια που κατανταει εκνευριστικο

και τον ειπα ΒΑΖΕΛΟ

Ενα σχολιο που να στηριζει την ομαδα δεν εχω δει οποτε δεν δεχομαι οτι αυτος ο ανθρωπος

ειναι Παναθηναικος

Δημοσ.

γιατι γενικευεις; τι εννοεις "μαζευτηκατε"; χαρακτηρισες τους αλλους "βαζελια" ή οχι;

Δημοσ.

Σου ειπα εκανα παρατηρηση δεν χαρακτηρησα κανεναν

Χαρακτηρησα τον firewalker βαζελι επειδη συνεχως μιζεριαζει

και οσους τον στηριξαν επισης

Και οπως εχω ξαναπει αν η ομαδα που στηριζει καποιος τον κανει

να μιζεριαζει σε καθε ευκαιρια τοτε ας την αλλαξει

Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να βλεπω μετα απο καθε αγωνα σχολια του τυπου

"αξιζαμε να φαμε αλλους 25 ποντους αντικειμενικα" "θα χασουμε στανταρ απτο εναν κ απτον αλλον"

αυτο το αποκαλω μιζερια και τους ανθρωπους που εκφραζονται συνεχεια ετσι για την ομαδα μου-μας

τους αποκαλω βαζελια

σε καλυψα?

Δημοσ.

εγω αποκαλω "βαζελι" οποιον χρησιμοποει βρισιες αντιπαλων οπαδων για να χαρακτηρισει Παναθηναικους ενω ειναι ( ; ) Παναθηναικος.

επομενως (με την δικη σου λογικη) θεωρεισαι βαζελι.

σε καλυψα;

Δημοσ.

Καινούριο αυτό, αδειοδότηση και επίσημη αναγνώριση Παναθηναικών, "ο σταύρακας".

Αν ο σταύρακας κρίνει ότι δεν είσαι Παναθηναικός, απλά δέξου το.

Επίσης ο σταύρακας δικαιούται να σχολιάζει τους άλλους.

Αν σχολιάζεις τον σταύρακα είσαι δικηγόρος, δέξου το.

Μίζερα βαζελάκια είμαστε όλα. Και βρήκαμε τον δάσκαλο μας.

Σεριφ σταύρακας.

Παρατράβηξε το αστείο και φίλε σταύρακα, ακόμα δεν μου έχεις πει την ηλικία σου.

1. αν σε ενοχλεί η κριτική, μπορείς απλά να μην συμμετέχεις, κανείς δεν σε υποχρεώνει.

2. αν είσαι παλαμάκιας, ο Παναθηναικός αλλά και κάθε άλλη ομάδα δεν σε έχει ανάγκη.

3. θα μιλήσω για τον εαυτό μου και όχι για τα υπόλοιπα "μίζερα βαζέλια" που σου απαντήσανε. μόνο και μόνο λόγω ηλικίας, για να δεις τον Παναθηναικό από κοντά σε ποδόσφαιρο-μπασκετ-βολει αντρών και γυναικών όσες φορές τον έχω δει εγώ θα πρέπει να περάσουνε καμιά 15 χρόνια δικής μου απουσίας από τα γήπεδα.

Θα μπορούσα λοιπόν, με το δικό σου σκεπτικό, να σε θεωρήσω ανάξιο να κρίνεις και να μην σου δίνω καν σημασία. Επειδή όμως εγώ δεν βλέπω τριγύρω βαζέλια, σε ακούω και απλά σε συμβουλεύω. Κράτα ότι θέλεις από όσα διαβάζεις.

Δημοσ.

εγω αποκαλω "βαζελι" οποιον χρησιμοποει βρισιες αντιπαλων οπαδων για να χαρακτηρισει Παναθηναικους ενω ειναι ( ; ) Παναθηναικος.

επομενως (με την δικη σου λογικη) θεωρεισαι βαζελι.

σε καλυψα;

Καλα με την τραγικη σου λογικη θεωρεισαι κ εσυ βαζελι...αστο τα χεις χασει τελειως

Καινούριο αυτό, αδειοδότηση και επίσημη αναγνώριση Παναθηναικών, "ο σταύρακας".

Αν ο σταύρακας κρίνει ότι δεν είσαι Παναθηναικός, απλά δέξου το.

Επίσης ο σταύρακας δικαιούται να σχολιάζει τους άλλους.

Αν σχολιάζεις τον σταύρακα είσαι δικηγόρος, δέξου το.

Μίζερα βαζελάκια είμαστε όλα. Και βρήκαμε τον δάσκαλο μας.

Σεριφ σταύρακας.

Παρατράβηξε το αστείο και φίλε σταύρακα, ακόμα δεν μου έχεις πει την ηλικία σου.

1. αν σε ενοχλεί η κριτική, μπορείς απλά να μην συμμετέχεις, κανείς δεν σε υποχρεώνει.

2. αν είσαι παλαμάκιας, ο Παναθηναικός αλλά και κάθε άλλη ομάδα δεν σε έχει ανάγκη.

3. θα μιλήσω για τον εαυτό μου και όχι για τα υπόλοιπα "μίζερα βαζέλια" που σου απαντήσανε. μόνο και μόνο λόγω ηλικίας, για να δεις τον Παναθηναικό από κοντά σε ποδόσφαιρο-μπασκετ-βολει αντρών και γυναικών όσες φορές τον έχω δει εγώ θα πρέπει να περάσουνε καμιά 15 χρόνια δικής μου απουσίας από τα γήπεδα.

Θα μπορούσα λοιπόν, με το δικό σου σκεπτικό, να σε θεωρήσω ανάξιο να κρίνεις και να μην σου δίνω καν σημασία. Επειδή όμως εγώ δεν βλέπω τριγύρω βαζέλια, σε ακούω και απλά σε συμβουλεύω. Κράτα ότι θέλεις από όσα διαβάζεις.

Δεν ειμαι κριτης κανενος το εχω ηδη πει 3 φορες

Πως ειναι δυνατον καποιος να ειναι Παναθηναικος και να μιζεριαζει διαρκως για την ομαδα??

Εγω τα παραταω τι να πω

Παμε ολοι μαζι τωρα

Αυριο θα φαμε ενα π@@τσο 50ποντο

οι παικτες της ομαδας ειναι το λιγοτερο καθυστερημενοι για να νομιζουν οτι θα κερδισουν την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΡΑ ΡΕ

Πιστευω μπηκα στο κλιμα...με αποδεχεστε τωρα?

Δημοσ.

Καλα με την τραγικη σου λογικη θεωρεισαι κ εσυ βαζελι...αστο τα χεις χασει τελειως

οτι πεις. μηπως να βγαλεις το 13 και να βαλεις κανενα 7 διπλα στο nickname σου; απο νοοτροπια παντως προς τα κει κινεισαι. αυτοι αποκαλουνται μεταξυ τους "γαυροι" οπως σου αρεσει και σενα να αποκαλεις αλλους Παναθηναικους "βαζελους" οποτε κολλας πιο πολυ εκει.

αυτα και πολυ ασχοληθηκα με πιτσιρικια που δεν ξερουν τι θα πει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Δημοσ.

Αν Παναθηναικος θα πει μιζερια τοτε σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω ομαδα

απτην αλλη αν δν ισχυει αυτο συνιστω καποιοι απο σας να την δειτε αλλιως :)

Δημοσ.

Δεν είναι η λέξη που είναι προσβλητική.

Είναι ο τρόπος που την χρησιμοποιεί.

Μπορεί να σε πω κ@ριόλη για χαβαλέ και να μην τρέχει κάστανο. Μετά να σε πω βλάκα με άσχημο τρόπο και να παρεξηγηθείς.

Τέλος πάντων, ανούσια η συζήτηση, ας το λήξουμε

Δημοσ.

εξυγιαντες.. "μαφιοζοι"

«Ηθικός αυτουργός του ξυλοδαρμού Βασσάρα»

Φαίνεται πως η αστυνομία έχει βρει την άκρη στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Κύρου Βασσάρα και οι έρευνες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η εντολή προήλθε από το κινητό του… Νικόλα Πατέρα!

«Ηθικός αυτουργός του ξυλοδαρμού Βασσάρα»

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι Αρχές σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι οι εντολές για τον ξυλοδαρμό του Βασσάρα έφυγαν από κινητό τηλέφωνο του Νικόλα Πατέρα! Όταν άνοιξαν τα κινητά τηλέφωνα, διαπίστωσαν ότι το επίμαχο διάστημα πριν από την επίθεση στον Βασσάρα, ο κύριος Πατέρας είχε πραγματοποιήσει πέντε με έξι κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα «μπράβων» και ανθρώπων της νύχτας, που εμπλέκονται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού».

http://www.sportdog.gr/article/20063/ethikos-autourgos-tou-xulodarmou-vassara

Δημοσ.

Ελπίζω να μην έχουν περάσει πάνω από έξι μήνες από την στιγμή που έγιναν οι κλήσεις αυτές.

Πάντως όπως είναι η είδηση δεν έχει πολύ βάση και είναι αρκετά παραπλανητική. Κλήσεις είδαν, δεν έχουν τα φωνητικά ή κάποια sms.

Επίσης προέρχεται από blog. Χωρίς απαραίτητα να σημαίνει κάτι αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...