Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγω παλι που ειδα το παιχνιδι, πιστευω οτι ο παναθηναικος εχασε μοναδικη ευκαιρια.

Για μενα το παιχνιδι το εχασε στην τριτη περιοδο. Εκει που εκανε γηγορα 5 φαουλ (εκανε, του εδωσαν, u know what i mean) και απο τα μεσα της περιοδου και μετα, την στιγμη που ειχε το πανω χερι στην επιθεση και στην αμυνα εκανε παπαδες, καθε ηλιθιο φαουλ ηταν και 2 ποντοι, μια και ολοι οι ισπανοι δεν χανουν βολη. Εκει δυστυχως δεν πηρε μια διαφορα που θα μπορουσε να κρατησει στην τεταρτη περιοδο, και με 2 τριποντα περασαν μπροστα.

Επισης στα πλην, το τραγικο παιχνιδι της μπαρτσα. καλυτερος παικτης ο λακοβιτς και σωτηρας ο σαντα, δεν νομιζω να το ξαναδεις. Ειχα καιρο να δω π.χ. τοσο κακο ναβαρο.

Μακαρι να βγω ψευτης αλλα η χθεσυνη ευκαιρια του παο ηταν μοναδικη. Η μπαρτσα αν και κερδισε εφαγε σφαλιαρα και προσγειωθηκε και τωρα ξερει ποιον εχει μπροστα της. Το θεμα ειναι ο παο να συνεχισει με αυτη την νοοτροπια κατωτεροτητας και οχι "την εχουμε"... Και να παρακαλαει να ξαναβρει ετσι χαλια την μπαρτσα, εστω και 1 φορα.

Υ.Γ. ΠΟιος ηταν αυτος που ελεγε οτι ο ρικι ρουμπιο δεν ειναι αυτη την στιγμη στο επιπεδο ευρολιγκας?? Μπραβο του γιατι ξερει παραπανω μπασκετ απο ολους αυτους που ακουν ενα ονομα και βλεπουν 2 βιντεακια στο youtube. το παλικαρι απλα σερνετε, εχει καταντησει να γινει ο... καλαθης της μπαρτσα. Αν δεν αλλαξει μυαλα και βρει ενα αξιοπρεπες σουτ, θα μιλαμε για τον..diogo της μπαρτσα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και στανταρ εσεις ειστε απο εκεινους που γιουχαρουν την ομαδα στην πρωτη ευκαιρια κ πανε γηπεδο καθε πασχα κ χριστουγεννα

εγω καλα λεω ΒΑΖΕΛΟΙ

την ειδατε ολοι ζελικο ας πουμε

Μου πετατε και το εισαι μικρο παιδι σαν τι? σαν επιχειρημα??

Δηλαδη εσυ σαν ωριμος ανθρωπος που πας να μου την πεις βρηκες αυτο σαν επιχειρημα?

Οποτε βλεπω ποστ του firewalker θα λεει "οντως παιξαμε χαλια"

"δεν εχουμε ομαδα" "δεν μπορει αυτος δεν μπορει ο αλλος"

Αλλαξε ομαδα αν σε χαλαει τοσο

Και τι να σου απαντήσω τώρα που όντως είσαι μικρό παιδί...

Τέλος πάντων, θα σου πω μια συμβουλή ως γέροντας με γκρίζα γένια που είμαι..

Το Παναθηναικόμετρο άφησε το για τους κολλητούς σου και για το καφενείο που θα πηγαίνεις σε λίγα χρόνια.

Ενταξει βαζελια οταν αρχισετε να πατατε γηπεδο πανω απο 2 φορες τον χρονο ελατε να μ μιλησετε

απο κ κ περα δεν εχω λογο να απανταω σε σχολια το λιγοτερο βλακωδη

Α και stay real δεν το πα για να σταματησετε την μιζερια αλοιμονο

τι θα εκανε ο Παναθηναικος χωρις εσας

Πάω στο γήπεδο με ξένα λεφτά, ενίοτε με χώνει η διοίκηση γιατί πάντα σιγοντάρω χωρίς να ξέρω τι γίνεται γύρω μου, πετάω και μερικές Παναγίες συνοδευόμενες από τους απαραίτητους πυρσούς, και όταν βγαίνω από το γήπεδο ρωτάω να μάθω και το σκορ.

Ναι, είστε η ψυχή της ομάδας.

Πάω στο γήπεδο με ξένα λεφτά, ενίοτε με χώνει η διοίκηση γιατί πάντα σιγοντάρω χωρίς να ξέρω τι γίνεται γύρω μου, πετάω και μερικές Παναγίες συνοδευόμενες από τους απαραίτητους πυρσούς, και όταν βγαίνω από το γήπεδο ρωτάω να μάθω και το σκορ.

Ναι, είστε η ψυχή της ομάδας.

To είχε πει και ο Καλτσάς :P

http://www.youtube.com/watch?v=LXmgj56gKPc

Ενταξει βαζελια οταν αρχισετε να πατατε γηπεδο πανω απο 2 φορες τον χρονο ελατε να μ μιλησετε

απο κ κ περα δεν εχω λογο να απανταω σε σχολια το λιγοτερο βλακωδη

Α και stay real δεν το πα για να σταματησετε την μιζερια αλοιμονο

τι θα εκανε ο Παναθηναικος χωρις εσας

Με μία λέξη: Ν Ε Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ

Βασικα, Παναθηναικος να αποκαλει αλλο Παναθηναικο-->βαζελο ειναι fail εξορισμου.

Αν θελετε να βριστειτε, πιαστε κανα γαυρο και βριστε, τοσοι συμπλεγματικοι κυκλοφορουν, δεν ειναι αναγκη να βριζεστε μεταξυ σας.

Ο καθενας εχει την οπτικη του γωνια. Το ματς χθες θα ειχε κερδιθει

Α. αν η διαιτησια ηταν ακριβοδικαιη

ή

Β. αν ημασταν λιγο σοβαροτεροι σε συγκεκριμενες φασεις ειδικα στην 4η περιοδο

Οποιος μιλα ειτε για το Α ειτε για το Β εχει δικιο, και δεν ειναι αναγκη ναναι βαζελος επειδη εντεινει την προσοχη του στο Β.

Βασικα, Παναθηναικος να αποκαλει αλλο Παναθηναικο-->βαζελο ειναι fail εξορισμου.

Αν θελετε να βριστειτε, πιαστε κανα γαυρο και βριστε δεν ειναι αναγκη να βριζεστε μεταξυ σας.

Όπως έκανες εσύ πριν λίγο, που αποκάλεσες κοσμάκη εδώ μέσα ΝεοΑλβανό και μετά έκανες edit ε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...