Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας το παμε στα διαιτητικα

Ο Ολυμπιακος διαμαρτυρεται για 3 ματς

1) Τον 3ο τελικο του 2007

2) Τον 1ο τελικο του 2009

3) Τον 3ο τελικο του 2010

Κατ'εμε δικιο εχει στην περιπτωση 3.

Στην περιπτωση 2 διαμαρτυρεται για φαουλ στον παπαλουκα(που γινεται) μετα απο βηματα. Η φαση ειχε απειρα αναλυθει και εδω στο φορουμ πολλακις

Στην περιπτωση του γινεται φαουλ στην τελευταια επιθεση και φαινεται ο αδικημενος ομως βρες πως πηρες τις 2 βολες απο τις οποιες χαθηκε η μια. Θα δεις οτι το φαουλ ηταν εκτος πραγματικοτητας.

Για το 3 του δινω χιλια δικια.

Οποιος εχει αμφιβολιες ας μου βρει λινκ για τα ματς και θα του πω σε ποιο χιλιοστο του δευτερολεπτου ειναι

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φίλοι Παναθηναϊκοί, ομολογώ ότι δεν είδα και τα 40 λεπτά για να πω αν έγινε σφαγή, κλοπή κτλ. Πρέπει όμως να είστε συνεπείς στα επιχειρήματά σας. Όταν ο Ολυμπιακός γκρινιάζει για έναν τελικό στο ΟΑΚΑ που δεν τον άφησαν να κάνει διπλό με 4-5 σφυρίγματα, τα επιχειρήματα είναι "4-5 σφυρίγματα δεν κάνουν την διαφορά" και "αφού μπορεί, ας κερδίσει τους άλλους τελικούς". Δεν μπορείτε λοιπόν να λέτε ότι χάθηκε η σειρά εξαιτίας μερικών σφυριγμάτων στο πρώτο ματς.

Τέλος πάντων, ο ΔΔ είναι ο MVP της φετινής Ευρωλίγκας και θα είναι κρίμα να μην βγει, αν αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός.

Ακου μην το παρεις στραβα αν και ειναι μια μορφη κραξιματος.Οταν γινεται ενα μεγαλο ματς δεν χρειαζεται να γινεται αναφορα σε αλλα παιχνιδια πραγματικα σου το λεω με ολη την καλη προθεση οταν το κανει καποιος αυτο δειχνει πως εχει κομπλεξ (ασχετα αν εχεις η οχι)με κατι και δεν φαινεται ωραιο .Καποια πραγματα να τα λες στην ωρα τους ^_^ .

Δημοσ.

Για το 3 του δινω χιλια δικια.

Εγώ διαμαρτύρομαι μόνο για αυτό. Αλλά όπως θα διαπιστώσεις από ομοιδεάτες σου εδώ μέσα, ούτε αυτό δεν παραδέχονται. Το πλέον εξόφθαλμο. Αν είχαν γίνει όσα έγιναν τότε στον σημερινό αγώνα, με 10 πόντους θα είχατε φύγει από εκεί μέσα.

Δημοσ.

ελα την εχετε την barca.ειχατε πολλες ευκαιριες να περασετε μπροστα αλλα μλκια σας.σας περιμενουμε στο final four..........

Δημοσ.

Ακου μην το παρεις στραβα αν και ειναι μια μορφη κραξιματος.Οταν γινεται ενα μεγαλο ματς δεν χρειαζεται να γινεται αναφορα σε αλλα παιχνιδια πραγματικα σου το λεω με ολη την καλη προθεση οταν το κανει καποιος αυτο δειχνει πως εχει κομπλεξ (ασχετα αν εχεις η οχι)με κατι και δεν φαινεται ωραιο .Καποια πραγματα να τα λες στην ωρα τους ^_^ .

Κοίτα, εγώ σήμερα ήθελα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αν μη τι άλλο λόγω του ΔΔ, τον οποίο θεωρώ τεράστιο παίκτη. Και στο thread της Ευρωλίγκας έχω κάνει και σχόλιο τι καλά που πάει η ομάδα στο τρίτο δεκάλεπτο. Απλώς έχω ένα θέμα με τα επιχειρήματα που επιστρατεύονται όποτε μας βολεύει και με την υποκρισία. Όταν αδικείται η ομάδα μας, μιλάμε για κοράκια που κλέβουν νίκες. Όταν ευνοείται (ή έστω αδίκως κατηγορείται ότι ευνοείται) λέμε ότι η προσωπικότητα των παικτών μετράει, οι άλλοι είναι λούζερς, ότι τα ματς δεν κρίνονται από ένα σφύριγμα κτλ. Αυτό σχολίασα και ξαναλέω ότι δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο ματς, ούτε μ' αρέσει να μετράμε φάσεις, γιατί δεν βγαίνει άκρη.

Δημοσ.

Περι τριτου τελικου 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=2qTZEMCVCqw

Ειπαμε, μια κακη διαιτησια, ειναι κακη διαιτησια και κανει λαθη εις βαρος και των 2 ομαδων. Σφαγη ειναι οταν ευνοειται ΜΟΝΟ η μια ομαδα.

Παρ'ολα αυτα, αυτο ειναι το μονο πραγμα που παραδεχομαι στον κλαψα πρωην προπονητη σας. Σας επεισε οτι η διαιτησια ειναι που φταιει και οχι η καθολικη ανικανοτητα του.

Δημοσ.

Κοίτα, εγώ σήμερα ήθελα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αν μη τι άλλο λόγω του ΔΔ, τον οποίο θεωρώ τεράστιο παίκτη. Και στο thread της Ευρωλίγκας έχω κάνει και σχόλιο τι καλά που πάει η ομάδα στο τρίτο δεκάλεπτο. Απλώς έχω ένα θέμα με τα επιχειρήματα που επιστρατεύονται όποτε μας βολεύει και με την υποκρισία. Όταν αδικείται η ομάδα μας, μιλάμε για κοράκια που κλέβουν νίκες. Όταν ευνοείται (ή έστω αδίκως κατηγορείται ότι ευνοείται) λέμε ότι η προσωπικότητα των παικτών μετράει, οι άλλοι είναι λούζερς, ότι τα ματς δεν κρίνονται από ένα σφύριγμα κτλ. Αυτό σχολίασα και ξαναλέω ότι δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο ματς, ούτε μ' αρέσει να μετράμε φάσεις, γιατί δεν βγαίνει άκρη.

ΟΚ ρε και δεν χρειαζεται να μου λες ηθελα να νικησει δεν χρειαζεται να θες δεν ειναι η ομαδα σου :rolleyes: .Καταλαβαινω τι μου λες αλλα αυτο το πραγμα που γινεται απο ολους να αντροφοδοτουν πραγματα δεν το μπορω δεν ειναι ωραιο.

Δημοσ.

Kρίμα σήμερα...πολύ κρίμα.

Μακάρι να την πάρετε την μπάρτσα.Αν και νομίζω πως δε σας συμφέρει φέτος να συναντηθείτε με τον ολυμπιακό στα πλει οφ.

Διότι θαρρώ πως είστε μισό λεβελ κάτω φέτος κι αφετέρου θα αποκλειστείτε για καμμια 5ετία απτις ευρωπαικές διοργανώσεις λόγω των επεισοδίων που ΘΑ γίνουν.

Μακάρι φυσικα να φανώ ψεύτης!

Υ.Γ. αυτή η σιένα τόσο ανύπαρκτη είναι; σκόραρε λιγότερους πόντους και απο μας (παοκ) που ειμαστε επίσης ανύπαρκτοι στο μπασκετ...

Δημοσ.

Περι τριτου τελικου 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=2qTZEMCVCqw

Ειπαμε, μια κακη διαιτησια, ειναι κακη διαιτησια και κανει λαθη εις βαρος και των 2 ομαδων. Σφαγη ειναι οταν ευνοειται ΜΟΝΟ η μια ομαδα.

Αυτό συνέβη στον τρίτο τελικό. Αν ψειρίσω το video θα βρω 100 φάσεις εναντίον μου και 10 υπέρ μου. Και επαναλαμβάνω, αν είχατε τη διαιτησία του συγκεκριμένου τελικού σήμερα εναντίον σας, οι 10 πόντοι θα ήταν επιτυχία. Εδώ βέβαια κλαίγεστε για ένα σφύριγμα, οπότε μπορώ κι εγώ να αρχίσω να λέω για non call κλπ, κλπ.

Έχει δίκαιο ο Fillipos. Ή θα χρησιμοποιείται τα ίδια επιχειρήματα σε κάθε περίσταση ή κόψτε την πλάκα, γιατί έπαψε να είναι τέτοια.

Παρ'ολα αυτα, αυτο ειναι το μονο πραγμα που παραδεχομαι στον κλαψα πρωην προπονητη σας. Σας επεισε οτι η διαιτησια ειναι που φταιει και οχι η καθολικη ανικανοτητα του.

Ποιος έκλαιγε σήμερα και είχε κοκκινίσει, θυμάσαι?

Δημοσ.

Kρίμα σήμερα...πολύ κρίμα.

Μακάρι να την πάρετε την μπάρτσα.Αν και νομίζω πως δε σας συμφέρει φέτος να συναντηθείτε με τον ολυμπιακό στα πλει οφ.

Διότι θαρρώ πως είστε μισό λεβελ κάτω φέτος κι αφετέρου θα αποκλειστείτε για καμμια 5ετία απτις ευρωπαικές διοργανώσεις λόγω των επεισοδίων που ΘΑ γίνουν.

Μακάρι φυσικα να φανώ ψεύτης!

Υ.Γ. αυτή η σιένα τόσο ανύπαρκτη είναι; σκόραρε λιγότερους πόντους και απο μας (παοκ) που ειμαστε επίσης ανύπαρκτοι στο μπασκετ...

δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ανυπαρκτη η πρωταθλητρια Ιταλιας.απλα ειχε ασχημο παιχνιδη κ ο Θρυλος επαιξε αμυνα για οσκαρ :rolleyes: δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολο κ το 2ο παιχνιδη,πιστευω εκει θα ειναι ντερμπι.

ειχα ακουσει οτι η Σιενα ειχε χωσει 30 στην Ρεαλ?

Δημοσ.

ειχα ακουσει οτι η Σιενα ειχε χωσει 30 στην Ρεαλ?

Οντως,αλλα ηταν τελευταιο ματς ομιλων χωρις νοημα (ηταν σιγουρη 1η η Ρεαλ, σιγουρη 2η η Σιενα)

Μεγαλη περηφανεια και για τις δηλωσεις παικτών μας

Τσαρτσαρης, Μητσος και Ζοτς δεν σχολιασαν τη διαιτησια και μεινανε στα θεματα της ομαδας μας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...