vlachaquito Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 οχι ρε οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Και τωρα περμενω να βγει καποιος να μου πει για το αντιαθλητικο Περιμενω καποιος να μου δικαιολογησε αυτη την ξεφτιλα Η ομαδα οφειλει να κανει ενσταση ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΧΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ψοφηστε κορακια,παλι το κλεψανε το παιχνιδι και τελειωσε εδω η σειρα. Τα εδωσε ολα η οαμδα να παρει το διπλο,εκανε ματσαρα ,κουραστηκαν οσο δεν παει και δεν νομιζω να αντεξει να κανει το διπλο στο επομενο ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Respect Μητσαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μπραβο στην ΟΜΑΔΑ.. Μπραβο στους προπονητες που ετοιμασανε την ομαδα... Πορωθηκα θα αγορασω το εισητηριο για τριτη πεμπτη για να καταλαβουν οι ξεφτιλισμενοι καταλανοι τι εστι ΟΑΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν μπορω να ξαναβλεπω αυτες τις μουτσουνες ρε .Κελφτες του μπασκετ ειναι.ΑΑ ρε και να το εβαζες απο τα 12 μετρα. Παντως ο Μαριτς βοηθαει φοβερα την οαμδα,εκανε 2 ταπες και εβαλε 5 ποντους μεσα σε κανα 3λεπτο.Μακαρι το παιδι να συνεχισει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τα εδωσε ολα η οαμδα να παρει το διπλο,εκανε ματσαρα ,κουραστηκαν οσο δεν παει και δεν νομιζω να αντεξει να κανει το διπλο στο επομενο ματς. Αυτο ακριβως ειναι το τραγικο. Οτι κανανε μεγαλη προσπαθεια και το ψυχολογικο αποτελεσμα ειναι μια ξενερα επειδη τους κλεψαν την προσπαθεια με το ετσι θελω. Ο ΠΑΟ σημερα εδειξε οτι μπορει χτυπησει στα ισα την Μπαρτσελονα, την κουμανταρε 3 10λεπτα μεσα στην εδρα της και στο 4ο δεκαλεπτο μπηκε ο 6ος παιχτης και καθαρισε. Απλες και συνοπτικες διαδικασιες. ΥΓ. Αυτος που εδωσε το ανυπαρκτο αντιαθλητικο, δεν ηταν ο ιδιος που ειχε κανει τα υπεροργια μεσα στο ΟΑΚΑ στο Ρεαλ-ΠΑΟ? Κατι μου θυμιζει η φατσα του και σιγουρα οχι καλο. ΥΓ2. Τους λεκτορες που λεγανε τις μπαρουφες οτι τον Μαριτς τον εχουμε υπερεκτιμησει εμεις οι Παναθηναικοι και μπλαμπλα, περιμενω να τους ακουσω να σχολιαζουν τη σημερινη αποδοση του, αν και λαβωμενος. Και το ποσο επηρεασε τη ροη του αγωνα με την εισοδο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Έτσι, για ελάτε λίγο στη θέση μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μπραβο ρε παιδια, μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Φίλοι Παναθηναϊκοί, ομολογώ ότι δεν είδα και τα 40 λεπτά για να πω αν έγινε σφαγή, κλοπή κτλ. Πρέπει όμως να είστε συνεπείς στα επιχειρήματά σας. Όταν ο Ολυμπιακός γκρινιάζει για έναν τελικό στο ΟΑΚΑ που δεν τον άφησαν να κάνει διπλό με 4-5 σφυρίγματα, τα επιχειρήματα είναι "4-5 σφυρίγματα δεν κάνουν την διαφορά" και "αφού μπορεί, ας κερδίσει τους άλλους τελικούς". Δεν μπορείτε λοιπόν να λέτε ότι χάθηκε η σειρά εξαιτίας μερικών σφυριγμάτων στο πρώτο ματς. Τέλος πάντων, ο ΔΔ είναι ο MVP της φετινής Ευρωλίγκας και θα είναι κρίμα να μην βγει, αν αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Φίλοι Παναθηναϊκοί, ομολογώ ότι δεν είδα και τα 40 λεπτά για να πω αν έγινε σφαγή, κλοπή κτλ. Πρέπει όμως να είστε συνεπείς στα επιχειρήματά σας. Όταν ο Ολυμπιακός γκρινιάζει για έναν τελικό στο ΟΑΚΑ που δεν τον άφησαν να κάνει διπλό με 4-5 σφυρίγματα, τα επιχειρήματα είναι "4-5 σφυρίγματα δεν κάνουν την διαφορά" και "αφού μπορεί, ας κερδίσει τους άλλους τελικούς". Δεν μπορείτε λοιπόν να λέτε ότι χάθηκε η σειρά εξαιτίας μερικών σφυριγμάτων στο πρώτο ματς. Τέλος πάντων, ο ΔΔ είναι ο MVP της φετινής Ευρωλίγκας και θα είναι κρίμα να μην βγει, αν αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός. Στον τελικο στον οποιο αναφερεσαι διαμαρτυρεστε για 3-4 σφυριγματα αντε 5. Στον ιδιο τελικο, διαμαρτυρομαι για αλλα τοσα σφυριγματα κι εγω (εαν θες εχω βιντεο στη διαθεση σου). Απο μια κακη διαιτησια με λαθη εκατερωθεν, περιπου ισαριθμα, πως προκυπτει το συμπερασμα οτι ευνοηθηκε η μια ομαδα? Kαι τι σχεση εχει με τη σημερινη διαιτησια που οσα "λαθη" εγιναν ηταν μονομερως υπερ της μιας ομαδας. Ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanpan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ποιός ασχολείται με τον ολυμπιακό ρε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Στον τελικο στον οποιο αναφερεσαι διαμαρτυρεστε για 3-4 σφυριγματα αντε 5. Στον ιδιο τελικο, διαμαρτυρομαι για αλλα τοσα σφυριγματα κι εγω (εαν θες εχω βιντεο στη διαθεση σου). Απο μια κακη διαιτησια με λαθη εκατερωθεν, περιπου ισαριθμα, πως προκυπτει το συμπερασμα οτι ευνοηθηκε η μια ομαδα? Πρώτον, εγώ δεν μίλησα για συγκεκριμένο ματς. Έχουν γίνει 2-3 τα τελευταία 5-6 χρόνια στα οποία διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός. Δεύτερον, δεν είπα αν έχει δίκιο ή άδικο. Ούτε αν έχετε δίκιο ή άδικο σήμερα. Μίλησα για τα επιχειρήματα. Ή μερικά σφυρίγματα καθορίζουν ένα ματς ή όχι. Ή μια σειρά 5 ματς καθορίζεται από το ένα που διεκδικεί μέχρι τέλους ο φιλοξενούμενος και το χάνει ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Στον τελικο στον οποιο αναφερεσαι διαμαρτυρεστε για 3-4 σφυριγματα αντε 5. Στον ιδιο τελικο, διαμαρτυρομαι για αλλα τοσα σφυριγματα κι εγω (εαν θες εχω βιντεο στη διαθεση σου). Απο μια κακη διαιτησια με λαθη εκατερωθεν, περιπου ισαριθμα, πως προκυπτει το συμπερασμα οτι ευνοηθηκε η μια ομαδα? Kαι τι σχεση εχει με τη σημερινη διαιτησια που οσα "λαθη" εγιναν ηταν μονομερως υπερ της μιας ομαδας. Ολα. Στον συγκεκριμένο "Τελικό της ξεφτίλας" έγιναν 4-5 λάθη που σου έδωσαν 7 πόντους σε μία περίοδο (τέταρτη) στην οποία δεν αδικήθηκες καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δεν δικαιούνται να ομιλούν οι οπαδοί του Παναθηναικού περι σφαγής στο μπάσκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις