SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ειδικα για το Βυντρα, νομιζω το αμπαλος πρεπει να το κοψουμε σιγα-σιγα. Τουλαχιστον οσοι Παναθηναικοι βλεπουμε την ομαδα να παιζει Οι γκαφες παραμενουν αλλα πλεον δεν ειναι καθολου αμπαλος Εχει δουλεψει παρα πολυ το παλικαρι και κανει επιθετικα τις σωστες τακτικες κινησεις τις περισσοτερες φορες (σιγουρα περισσοτερες απο τον Σπυροπουλο αριστερα) βοηθώντας τη δεξια πλευρα να αναπτυχθεί ενω και η τεχνικη του εχει βελτιωθει σημαντικά. Μόνο στη σέντρα παραμένει όσο κακός ήταν αλλά δεν θα μας ζητησει και συγγνωμη που δεν ειναι Ντάνιελ Αλβες Παντως πχ ο Λετο θα ηταν ευτυχισμενος αν ο Βυντρα ηταν αριστεροποδαρος και ο Σπυροπουλος δεξυς Αμπαλος ειναι,τις γκαφες εχει ριξει φετος[τωρα τελευταια εκανε μια]αλλα ειναι 1.84,πολυ δυνατος,ξερει να κοβει,να μαρκαρει,εχει απιστευτα πνευμονια και ανεβοκατεβαινει συνεχως το γηπεδο πανω κατω χωρις να κουραζεται.Εχει φτιαξει και καπως την σεντρα του,αλλα απο τεχνικη ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Αλλον παικτη βλεπεις αν λες σοβαρα ότι απο τον Βυντρα τον περσυνο και τον φετινο βλεπεις οτι η τεχνικη του ειναι χαλια και η σεντρα του καλυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Αλλον παικτη βλεπεις αν λες σοβαρα ότι απο τον Βυντρα τον περσυνο και τον φετινο βλεπεις οτι η τεχνικη του ειναι χαλια και η σεντρα του καλυτερη Εχεις δικιο ,τρομερα μπαλαδορος,απο περισυ η τεχνικη του εχει φτασει ...Πλεον αυτος και ο μαικον ειναι απο τεχνικη δεν υπαρχουν αλλοι. Μαλλον εσυ βλεπεις αλλον,οταν μου λες οτι εχει φτιαξει τεχνικη,αν τους πεις να πιαξει διαγωνια με την μπαλα στα ποδια θα την χασει στο δευτερο βημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Είδα καλά? Ο βυντρα είναι αυτός που κάνει τη διαγώνια κίνηση στη φάση του γκολ? Αποκλείεται, κάπου διάβασα ότι ο βύντρα αν κάνει διαγώνια κίνηση χάνει τη μπάλα στο δεύτερο βήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 50 λέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Είδα καλά? Ο βυντρα είναι αυτός που κάνει τη διαγώνια κίνηση στη φάση του γκολ? Αποκλείεται, κάπου διάβασα ότι ο βύντρα αν κάνει διαγώνια κίνηση χάνει τη μπάλα στο δεύτερο βήμα. Με την μπαλα λεω στα ποδια,να την παρει και να τρεξει.Επισης δεν λεω οταν εχει χωρο μπροστα του[ετσι τρεχω και εγω]. Τεχνικη σημανει να μπορεις να αποδεχτεις την μπαλα σωστα καλο κοντρολ να μπορεσεις να τρεξεις με την μπαλα στα ποδια Απο αυτα δεν εχει τιποτα ο Βυντρα. Για τα Ελληνικα δεδομενα ομως ειναι πολυ καλο μπακ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 σε σχεση με τους υπολοιπους αμυντικους που εχουμε τον θεωρω καλυτερο αλλα ποτε δεν τον εχω δει να κανει καλη σεντρα.και μια θαναι στα καλυτερα του την αλλη θαναι ο χειροτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 σε σχεση με τους υπολοιπους αμυντικους που εχουμε τον θεωρω καλυτερο αλλα ποτε δεν τον εχω δει να κανει καλη σεντρα.και μια θαναι στα καλυτερα του την αλλη θαναι ο χειροτερος Σωστος.Φετος εχει καποιες ασσιστ απο σεντρα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 παλια ο Σειταριδης ηταν ετσι.και τρεξιμο και σεντρα.τωρα τιποτα αλλα δεν εχει και πολλα παιχνιδια φετος. και στον Σιμαο εκτος απο καλος κοφτης πρεπει να του μαθουν λιγη πασα και σουτ.εχει μελλον γενικα η ομαδα μας θελει λιγη προπονηση καλυτερη.αυτα τα λεω οπως τα βλεπω εγω.δεν ειμαι ειδικος. μην παρεξηγηθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τώρα είδα το δεύτερο μπλουζάκι του Σισέ. Ατυχέστατη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ποιο καναλι μας δειχνει αυριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ποιο καναλι μας δειχνει αυριο; Το ιδιο μπηκα να ρωτησω κι εγω! Ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Regal Barcelona vs. Panathinaikos - 20:45 ESPORT 3, TVE TDP, Spain ERT Greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ηταν φαουλ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μιλαμε για οργια διαιτησιας στο 4ο δεκαλεπτο ετσι? Οπως εγραψα και αλλου ο παναθηναικος οφειλει να αποσυρει την ομαδα απο την διοργανωση..και ναι μιλαω σοβαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις