Erwdios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Για να το λες, κατι θα ξερεις αν και κατι πρεπει να σου συμβαινει μονιμα λιγοτερο απο μια μερα νωριτερα, θα ελεγα Σου άρεσε ο Μακρής χθες το βράδυ? Πώς τον είδες σαν πεντάρι, καλός? Εν τω μεταξύ γελάω με τους βάζελους που κάνουν like, για να μοιραστούν το τσούξιμο
antreas18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εισαγγελέας για τα ρατσιστικά συνθήματα της Ξανθης Για να δουμε θα γινει τπτ.
Erwdios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 109-55 τον Πανιωνιο στο μπασκετακι με τραυματιες Ντρου και Μαριτς. Θα το αλωσει ο Χωψονιδης το ΟΑΚΑ ομως... Εξαλλου "ειχε κινητρο" το παιδι οταν πηγαινε στον γαυρο Και μιας και βρισκομαι εκτος Ελλαδος, δωστε του και απο μενα χαιρετισμους οσοι τυχεροι βρεθειτε στο γηπεδο την Τεταρτη Τι λέγαμε είπαμε?
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ακούγοντας τις διάφορες δικαιολογίες περί ανετοιμότητας και κακής κατάστασης παικτών από πλευράς Παναθηναϊκού πραγματικά γελάει κανείς. Γιατί πριν τον αγώνα κανείς δεν το ανέφερε σαν παράμετρο;
antreas18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ακούγοντας τις διάφορες δικαιολογίες περί ανετοιμότητας και κακής κατάστασης παικτών από πλευράς Παναθηναϊκού πραγματικά γελάει κανείς. Γιατί πριν τον αγώνα κανείς δεν το ανέφερε σαν παράμετρο; Γιατι παιζεις στην εδρα σου και καποια στιγμη περιμενεις πραγματα και απο αλλους.Δεν νομιζω οτι το ανεφερε κανεις σαν δικαιολογια για την ηττα.Για τον Παναθηναικο στο μπασκετ μιλαμε και ολοι οι Παναθηναικοι γνωριζουμε τι εχει προσφερει και οτι τετοιες δικαιολογιες ειναι φτηνες για αυτην την ομαδα.Απλα αμα κανεις αναλυση δεν γινεται να μην πεις μια κουβεντα για την κακη κατασταση του Μητσαρα. Αν γελας μαυτα σκεψου και μας λιγο.Θαχαμε πεθανει απτο γελιο τοσα χρονια απτις δικαιολογιες που ακουμε.
Erwdios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Γιατι παιζεις στην εδρα σου και καποια στιγμη περιμενεις πραγματα και απο αλλους.Δεν νομιζω οτι το ανεφερε κανεις σαν δικαιολογια για την ηττα.Για τον Παναθηναικο στο μπασκετ μιλαμε και ολοι οι Παναθηναικοι γνωριζουμε τι εχει προσφερει και οτι τετοιες δικαιολογιες ειναι φτηνες για αυτην την ομαδα.Απλα αμα κανεις αναλυση δεν γινεται να μην πεις μια κουβεντα για την κακη κατασταση του Μητσαρα. Αν γελας μαυτα σκεψου και μας λιγο.Θαχαμε πεθανει απτο γελιο τοσα χρονια απτις δικαιολογιες που ακουμε. Καλά, εσύ πολύ λογικά το πας το θέμα από χθες και θα με κάνεις να συμφωνήσω μαζί σου στο τέλος.
antreas18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 ΧΑΧΑΧΑΧΑ ας το δω κιαυτο κιας πεθανω!χαχχα..πλακα κανω.Αποστασιοποιουμαι πλεον απτις ανουσιες διαμαχες ερωδιε και σου προτεινω να κανεις το ιδιο θα βρεις την υγεια σου . Ετσι κιαλλιως με σενα εχω συμφιλιωθει καιρο τωρα οποτε τα πειραγματα γινονται δεκτα.
DKNI Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Σου άρεσε ο Μακρής χθες το βράδυ? Πώς τον είδες σαν πεντάρι, καλός? Βαλτε και αυτον λαβαρο, κουπες δεν εχετε να βαλετε οποτε βαλτε οποιους σκοραρουν πανω απο 15π ξερω γω ΥΓ. Τον Τηλεμαχο ξεχασα! My bad "13/1/2011 οι χρηστες Erwdios, kirileman, Chris85, alexis333, Tilemaxx δηλωνουν οτι ο Ολυμπιακος στο μπασκετ εχει πολυ καλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο και θα του παρει τους 2 εγχωριους τιτλους και ο Παναθηναικος δεν εχει καμια τυχη στην Ευρωπη"
vlachaquito Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Καταντησατε βαρετοι, γλαφυροι θα ελεγα. Κατι σοβαρο εκτος απο το ποιος την εχει πιο μεγαλη εχετε να πειτε??
DKNI Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Θα κανω πως δεν το εγραψες ακριβως οπως το εγραψες το τελευταιο και ειμαι σιγουρος πως θα το επαναδιατυπωσεις μονο σου
Erwdios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 ΧΑΧΑΧΑΧΑ ας το δω κιαυτο κιας πεθανω!χαχχα..πλακα κανω.Αποστασιοποιουμαι πλεον απτις ανουσιες διαμαχες ερωδιε και σου προτεινω να κανεις το ιδιο θα βρεις την υγεια σου . Ετσι κιαλλιως με σενα εχω συμφιλιωθει καιρο τωρα οποτε τα πειραγματα γινονται δεκτα. Έτσι. Εξάλλου, δανεικά είναι αυτά και ρόδα είναι και γυρίζει. Απλώς είμαστε μικροί ακόμα και θα μας φάει στη μάπα ο vlachaquito για πολύ ακόμα.
vlachaquito Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 θα σας εκανα ignore αλλα σας αγαπαω βρε κουτουτσικα (ερωδιε εσενα λιγοτερο μετα το σκανδαλο του πεναλτυ που δεν μας εδωσε με τον βολο. α ρε μπεοοοοο)
Erwdios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Θα κανω πως δεν το εγραψες ακριβως οπως το εγραψες το τελευταιο και ειμαι σιγουρος πως θα το επαναδιατυπωσεις μονο σου Για τη μπλούζα του πρωταθλητή NBA μιλάω, μην αγχώνεσαι αδικαιολόγητα. θα σας εκανα ignore αλλα σας αγαπαω βρε κουτουτσικα (ερωδιε εσενα λιγοτερο μετα το σκανδαλο του πεναλτυ που δεν μας εδωσε με τον βολο. α ρε μπεοοοοο) Καλά ρε, σας έδωσε ο Αχιλλέας κοτζάμ διπλό μέσα στο Βόλο και διαμαρτύρεστε κιόλας? Ντροπή Και για να πάμε και λίγο στα αγωνιστικά, εγώ θεωρώ ότι το παιχνίδι το πήρε ο Ντούντα μόνος του εκμεταλλευόμενος την εμμονή του Ομπράντοβιτς να χρησιμοποιεί τον ανήμπορο (χθες) Διαμαντίδη. Εκεί που ο Παπαλουκάς έδειχνε να μην τραβάει, τον κράτησε στο παιχνίδι ο Ίβκοβιτς και δικαιώθηκε, εν αντιθέσει με τον κουμπάρο του, που ήξερε ότι τα κουκιά είναι μετρημένα.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 "13/1/2011 οι χρηστες Erwdios, kirileman, Chris85, alexis333, Tilemaxx δηλωνουν οτι ο Ολυμπιακος στο μπασκετ εχει πολυ καλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο και θα του παρει τους 2 εγχωριους τιτλους και ο Παναθηναικος δεν εχει καμια τυχη στην Ευρωπη" Βάλε με σε όποια λίστα θελήσεις, πάντως εγώ δεν ήμουν απο εκείνους που έβγαζαν τον Μάριτς το καλύτερο πεντάρι στην Ευρώπη.
DKNI Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Βάλε με σε όποια λίστα θελήσεις, πάντως εγώ δεν ήμουν απο εκείνους που έβγαζαν τον Μάριτς το καλύτερο πεντάρι στην Ευρώπη. Μιλαμε για τον Μαριτς που τον εχουν βαλει ολοι μεσα στα καλαθια να υποθεσω Για τη μπλούζα του πρωταθλητή NBA μιλάω, μην αγχώνεσαι αδικαιολόγητα. Δεν εχω κανενα προβλημα για το συγκεκριμενο μαζι (και αν θες πιστεψε με, το εννοω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις