firewalker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και δήλωση του Τζιμπρίλ Σισέ. Για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος της Super League, κ. Μαρινάκης επιβεβαιώνει την αρχική μας εκτίμηση για τον προσχηματικό χαρακτήρα της «συγγνώμης» του μετά τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» υπό την ανοχή και την ενεργή συμμετοχή του. Το πιο πρόσφατο «μάθημα ήθους» του κ. Μαρινάκη ήταν η κατάθεση μήνυσης στον Τζιμπρίλ Σισέ. Αυτή η κίνηση εντυπωσιασμού όσο κενή ουσίας κι αν είναι δείχνει παρά ταύτα για μια ακόμα φορά πως αντιλαμβάνεται ο συγκεκριμένος παράγοντας το Ποδόσφαιρο και πόσο ένθερμα επικροτεί και στηρίζει τις πρακτικές και τις συμπεριφορές που εφαρμόστηκαν το βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου και εξευτέλισαν διεθνώς το ελληνικό Ποδόσφαιρο. Επιπλέον επιβεβαιώνει την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου παράγοντα για τη θέση του προέδρου της διοργανώτριας Αρχής του Πρωταθλήματός μας. Είνει αυτονόητο ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα σταθεί στο πλευρό κάθε ποδοσφαιριστή της, ο οποίος αντιμετωπίζει ανάλογες επιθέσεις ή συμπεριφορές. Με αφορμή το ίδιο γεγονός, την υποβολή δηλαδή της μήνυσης εκ μέρους του κ. Μαρινάκη, ο ίδιος ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Περίμενα από τον Πρόδερο της Super League και του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη μια, έστω και καθυστερημένη, συγγνώμη για τη συμπεριφορά του προς τους συμπαίκτες μου και εμένα μετά τον αγώνα στο γήπεδό τους. Πληροφορήθηκα ότι ο κ. Μαρινάκης χθες με μήνυσε διαστρευλώνοντας τα γεγονότα (μέχρι που έφτασε να ισχυριστεί ότι η φράση “I screwed you” σημαίνει στα ελληνικά κάτι διαφορετικό από ό, τι σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη!) και αντί συγγνώμης επιτέθηκε σε μένα και τους συμπαίκτες μου για την απολίτιστη συμπεριφορά που αντιμετωπίσαμε στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια. Η συμπεριφορά του κ. Μαρινάκη προσβάλει τον Αθλητισμό. Αντί αυτής της συμπεριφοράς, μια απλή και ειλικρινής δήλωση μεταμέλειας θα ήταν πιο πολιτισμένη». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/464468 Aυτο ακριβως κατεθεσε και μηνυση ο fat boy...Ελπιζω βεβαια στο δικαστηριο η ΕΡΤ να παρουσιασει τα αμονταριστα πλανα των δηλωσεων του κυριου Μαρινακη The Big D http://www.sport24.gr/Basket/SpainBasket/mintleton_eimai_sklhro_karudi.807112.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 -Ο Μαριτς παει καλα, θα ειναι και στην αποστολη με τον Αρη. Μενει να δουμε αν θα επιστρεψει σε καλη κατασταση και ετοιμοπολεμος. Αν ναι, τοτε εχουμε ενα σημαντικο-βασικοτατο οπλο εναντιον της Μπαρτσελονα. Αν μη τι αλλο ευχαριστη εξελιξη η γρηγοροτερη του αναμενομενου επιστροφη του. -Ο Σισσε εκανε δωρεα 10.000 ευρω στον ερασιτεχνη. Ακουτε ψευτοΝικολακη και ψευτοΑντρικο ? Υποσχοσασταν εκατομυρια στον ερασιτεχνη εδω και χρονια και εφτασε να δινει ο Σισσε, ενω εσεις ουτε σεντ του ευρω ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μια χαρα φραγκα εχωσε ο Πατερας. το πολο φετος μονος του το χει στησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Έχω την εντύπωση πως στο πόλο ο Τζίγκερ τα έβαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού με χείρα βοηθείας από τον Νικόλα Πατέρα. Σημαντική -σε αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις- ήταν η συμβολή του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα, ο οποίος, όπως παραδέχονται κύκλοι μέσα από την ομάδα, βοήθησε τα μέγιστα στο οικονομικό κομμάτι για να ενισχυθεί η ομάδα με τους συγκεκριμένους παίκτες, καλύπτοτας τα συμβόλαιά τους. πηγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ναι, έχει δίκαιο. Ο Τζίγκερ ήταν να το αναλάβει μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 ο τζιγκερ μια ζωη στο θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μια χαρα φραγκα εχωσε ο Πατερας. το πολο φετος μονος του το χει στησει. Σε σχεση με το καταστατικο της ΠΕΚ και οσα ειχαν θεσει ως ορους της ΠΕΚ, δεν εδωσαν απολυτως τιποτα στον ερασιτεχνη. Αθετησαν τους ορους(υποσχεσεις) που βαλανε οι ιδιοι. Φυσικα δεν ειναι απαραιτητο να παρατηρησει κανεις τις κινησεις τους σε αυτο το θεμα. Τα "ειπα-ξειπα" σε διαφορα ζητηματα και ο πιο χαζος τα καταλαβε φετος. Ειναι απτους παραγοντες που αν πανε στο καλο δεν θα λειψουν σε κανεναν. Οπως και ο Τζιγκερ φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Νομίζω όμως πως και ο ερασιτέχνης από την μεριά του δεν έκανε όσα υποσχέθηκε. Τουλάχιστον έτσι έλεγε ο Βγενό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ανανεωσε ο Βυντρα ως το 2014 λεει. Υπο αλλες συνθηκες θα εκραζα την διοικηση, αλλα τωρα Α. Δεν εχω ποιον να κραξω, γιατι δεν εχω διοικηση Β. Δεν μπορω να κραξω τον Βυντρα. Οσο αμπαλος και ναναι, οσο κι αν νευριασω απτις γκελες και τις απελπιστικες σεντρες, εχει απειρο φιλοτιμο, ειναι απτους παιχτες που προτιμω να εχω, απτο να εχω διαφορους "μπαλαδορους" που αδιαφορουν προκλητικα μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Επισης εχει κανει μια εξαιρετικη σεζον, αν και συνηθιζεται αυτο απο πολλους παιχτες τη σεζον που ληγει το συμβολαιο τους. Γ. Υποψιαζομαι οτι θα ερθει στιγμη που ο Βυντρα θα ειναι πολυτελεια για τον ΠΑΟ, θα ειναι το peak σε εμψυχο δυναμικο, με την πανωλεθρια που θα ακολουθησει στα μεταγραφικα λογω διοικητικης καταντιας και ανυπαρξιας. Επισης και λογω ανυπαρκτης Σουπερλιγκ, καθως μετα τα φετινα και οσα ισως ακολουθησουν νομιζω οτι ξενο ονομα που σεβεται τον εαυτο του θα προτιμησει να παει σε κανα Καταρ, παρα Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Να ευχεσαι που εμεινε ο Βυντρα καλυτερα ... Και δε το λεω ειρωνικα .... Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ξανα απο την αρχη ενα καλο δεξι μπακ .... Δυο χρονια εχεις βρει την ησυχια σου με το Βυντρα ... Κανει φοβερη χρονια ... Και αμα δεν υπογραφε σε σας ειμαι 100% σιγουρος πως θα εβρισκε ΑΝΕΤΑ συμβολαιο στο εξωτερικο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ειδικα για το Βυντρα, νομιζω το αμπαλος πρεπει να το κοψουμε σιγα-σιγα. Τουλαχιστον οσοι Παναθηναικοι βλεπουμε την ομαδα να παιζει Οι γκαφες παραμενουν αλλα πλεον δεν ειναι καθολου αμπαλος Εχει δουλεψει παρα πολυ το παλικαρι και κανει επιθετικα τις σωστες τακτικες κινησεις τις περισσοτερες φορες (σιγουρα περισσοτερες απο τον Σπυροπουλο αριστερα) βοηθώντας τη δεξια πλευρα να αναπτυχθεί ενω και η τεχνικη του εχει βελτιωθει σημαντικά. Μόνο στη σέντρα παραμένει όσο κακός ήταν αλλά δεν θα μας ζητησει και συγγνωμη που δεν ειναι Ντάνιελ Αλβες Παντως πχ ο Λετο θα ηταν ευτυχισμενος αν ο Βυντρα ηταν αριστεροποδαρος και ο Σπυροπουλος δεξυς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Σε συνεντευξη του σε Ισπανικα ΜΜΕ ειπε ο Ζοτς: "Είμαι ευτυχισμένος που δουλεύω σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Αισθάνομαι πολύ άνετα με την ομάδα, τους παίκτες, την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τους οπαδούς, την καθημερινότητα της Αθήνας. Με τις αλλαγές οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν κάτι καλύτερο και εγώ δεν θέλω ψάχνω κάτι καλύτερο γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρω. Έχω κι άλλα χρόνια συμβόλαιο και θα χαρώ να τα αυξήσω". Πολυ ζουμι η τελευταια του προταση, με το καλο αλλα τοσα χρονια στον ΠΑΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Αν σκεφτεί κανείς, πάντως, ότι ο Ομπράντοβιτς είναι μόλις 51 ετών, καταλαβαίνει πόσο μέλλον έχει, αν δεν βαρεθεί βέβαια. Εγώ νιώθω ότι στον ΠΑΟ είναι μια ολόκληρη ζωή, αλλά άνετα θα μπορούσε να μείνει άλλα 10-15 χρόνια. Ηλικιακά πάντα, γιατί το να είσαι 25 χρόνια συνεχόμενα στην ίδια ομάδα είναι δύσκολο από πολλές απόψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις