Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ποιός θα το περίμενε οτι μετά απο λίγους μήνες οι Παναθηναικοί θα αναθεμάτιζαν την ώρα και τη στιγμή που έφυγε ο Σπανούλης...
FilipposMD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Midi, καλύτερα να διαβάζεις ολόκληρη την συνέντευξη και όχι τα σχόλια σε ένα καθαρά οπαδικό site. Μπορείς να σχηματίσεις μια πιο αντικειμενική άποψη. Στο gazzetta έχει, αν κατάλαβα καλά ολόκληρη την συνέντευξη. http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1054701905-%CE%A4%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%98%CF%81%CF%8D%CE%BB%CE%BF Στα πράσινα νέα "ξέχασαν" να βάλουν την τελευταία πρόταση της απάντησης περί Χιούστον. Στην πραγματικότητα είπε: Ξεκαθαρίζω ότι δεν μου έκανε καμία χάρη, εγώ διάλεξα να γυρίσω εκεί, αφού είχα εξίσου καλές προτάσεις και από την Μπαρτσελόνα και από τον Ολυμπιακό. Αλλά ο τρόπος που μου φέρθηκαν τότε με έκανε να επιστρέψω στην ομάδα. Νομίζω ότι αναγνωρίζει την καλή αντιμετώπιση που είχε. Ξέχασαν και ένα κομμάτι από τις προβλέψεις του για την Ευρωλίγκα όμως, συμπτωματικά και αυτό: Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η τετράδα του Final 4, χωρίς εξηγήσεις. «Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, Ρεάλ. Μιλάω με τα τωρινά δεδομένα και πάντα με βάση τις πιθανότητες. Αν και θα προτιμούσα να βρεθούν και οι δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4, γιατί αυτό θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ». Επίσης, επειδή κατηγορείται για αχαριστία, έλλειψη σεβασμού προς πρώην ομάδα, συμπαίκτες και προπονητή, όπως και ότι πουλάει οπαδιλίκι στους Ολυμπιακούς, ενδεικτικά, είπε και τα εξής: Δεν σε πείραξε αυτό που φαινόταν να είχε βγει, το «ταβάνι τα 2 εκατομμύρια του Διαμαντίδη και όλοι οι υπόλοιποι έστω και ένα ευρώ πιο κάτω; «Όχι, αυτό είναι μύθος. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Μου αρέσει να κοιτάω τον εαυτό μου. Δεν θα έμπαινα προσωπικά σε αυτό το τριπάκι γιατί κάτι τέτοιο θα προσέβαλε τον άνθρωπο Διαμαντίδη και μετά τον παίκτη Διαμαντίδη». Διαφορές μεταξύ Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς; «Δεν θα ήταν σωστό να μιλήσω για αυτό. Είναι οι δύο κορυφαίοι προπονητές στην Ευρώπη και ίσως οι καλύτεροι όλων των εποχών. Είναι και οι δύο ξεχωριστοί». Με το χέρι στην καρδιά, το μη σφύριγμα του Πηλοΐδη εσύ θα το έδινες; «Δεν είναι σωστό να απομονώνεις μία φάση. Ήταν φάουλ, αλλά το μυστικό είναι όταν αδικείσαι, να συνεχίσεις να προσπαθείς για να γυρίσεις την κατάσταση. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τα επόμενα παιχνίδια και μαζί την εύνοια της διαιτησίας. Γενικά, δεν έχω κανέναν λόγο να υπερασπιστώ τον Σπανούλη και τον κάθε εκατομμυριούχο Σπανούλη. Απλώς δεν είναι ωραίο να καλλιεργούμε την καφρίλα παραποιώντας ή απομονώνοντας ατάκες κάποιου. Τα παρασκηνιακά που ξέρεις εσύ, εγώ δεν τα ξέρω. Μπορεί να είναι φιλοχρήματος ο άνθρωπος ή να παρακαλούσε τον Θανάση ή να είχε ήδη υπογράψει στον ΟΣΦΠ, γι' αυτό έστειλε τη γυναίκα του στο ίδιο ξενοδοχείο. Αλλά καλό είναι τουλάχιστον να βασίζουμε τις κρίσεις μας στην πραγματικότητα και όχι στο σανό που σερβίρει ο οπαδικός τύπος.
SlimData Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Οι Παναθηναικοί αναθεματίζουν την ώρα που έφυγε ο Σπανούλης...??? Says who? Ρε τι τραβάει ο κόσμος...
Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Οι Παναθηναικοί αναθεματίζουν την ώρα που έφυγε ο Σπανούλης...??? Says who? Ρε τι τραβάει ο κόσμος... Εκείνοι οι οποίοι βλέπουν οτι ο Παναθηναικός φέτος είναι κάκιστος και στηρίζεται μόνο στον Διαμαντίδη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εκείνοι οι οποίοι βλέπουν οτι ο Παναθηναικός φέτος είναι κάκιστος και στηρίζεται μόνο στον Διαμαντίδη. Ναι ωραια ολα αυτα που λες, αλλα με το μπαρδον: Που κολλανε ? Ποιός θα το περίμενε οτι μετά απο λίγους μήνες οι Παναθηναικοί θα αναθεμάτιζαν την ώρα και τη στιγμή που έφυγε ο Σπανούλης... Αυτο παλι που το διαπιστωσες? @FiliposMD: Γιαυτο εγραψα και την πηγη, μιας και δεν διαβαζω Γαυρο για να διαβασω ολη τη συνεντευξη. Αλλα δεν ηξερα οτι δημοσιευθηκε και στο gazzeta, οκ! Παρεπιπτοντως μονο στο θεμα του φαιναλ4 αλλαζει κατι σε σχεση με οτι γραφει η πηγη που οντως ειναι παραποιημενη η δηλωση του. Στα αλλα που παραθετεις δεν αλλαζει απολυτως τιποτα στο νοημα των οσων λεει. @SlimData: Μη το λες, υπαρχουν Παναθηναικοι και διαφοροι αλλοι φιλαθλοι που τον θεωρουν σοβαρο και επαγγελματια. Καλα ειναι να βλεπουν που και που οτι ειναι απλα σοβαροφανης και ψευτης.
SlimData Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ρε φίλε να σου πω τη γνώμη μου, εγώ δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Αν έκανε τα ίδια π.χ. ο Διαμαντίδης, ο Μπατιστ, ο Σισσε και τέλος πάντων κάποιος με τον οποίο εγώ νιώθω πιο "δεμένος" θα είχα πρόβλημα. Όπως είχα με τον Νικοπολίδη. Αλλά για τον Σπανούλη σαν Παναθηναικός δεν ένιωσα ποτέ κάτι παραπάνω. Πολύ χρήσιμος παίκτης, Έλληνας και χαμηλών τόνων. Αλλά, ως εκεί. Εμένα δεν μου λείπει. Έχω στεναχωρηθεί για πολλούς άλλους παίκτες, όχι για τον Σπανούλη.
Chris_85 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Πολυ γελιο η συνεντευξη Χωψονιδη στον Γαυρο. Καυγαδισε και επαιξε αγριο ξυλο με την αληθεια και κερδισε με μεγαλη ανεση τελικα Μεταξυ αλλων ειπε: Για την επιστροφη του απτο Χιουστον στον ΠΑΟ: -Δεν μου έκανε καμία χάρη ο Παναθηναϊκός, εγώ διάλεξα να γυρίσω εκεί, αφού είχα εξίσου καλές προτάσεις και από την Μπαρτσελόνα και από τον Ολυμπιακό (Ποιος ελληνοφωνος εκλαιγε στον Θαναση απο το Χιουστον και του ζητουσε να πληρωσει τους Ροκετς?). Απευθυνεται σε φυτα το σαιτ αυτο, ετσι? Θα ηθελε να ερθει ο Σπανουλης στην Ευρωπη και δε θα εβρισκε ομαδα να πληρωσει?? Μην τρελαθουμε. Φυσικα και δεν του εκανε χαρη κανενας. Ειναι σαν τις δηλωσεις Τσαρτσαρη "γι αυτους που τρωνε ψωμι στην Ελλαδα", εννοωντας τον Τεοντοσιτς. Λες και δε θα βρισκε αλλη ομαδα ο Σερβος. Για το αν μιλουσε με ανθρωπους του Ολυμπιακου πριν τη ληξη του περσυνου πρωταθληματος:-Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να αγωνίζομαι σε κάποια ομάδα και στη διάρκεια της σεζόν να σκέφτομαι άλλες ομάδες. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος (Ποιος πηγε για γευμα στη Βαρκιζα το μηνα Μαρτιο με ανθρωπους του ΟΣΦΠ? Ποιανου η μανα και η γυναικα εμειναν στο ξενοδοχειο της αποστολης του ΟΣΦΠ στο φαιναλ4 του Βερολινου?) Το επιχειρημα ειναι τραγικο. Απο εδω http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/article367882.ece Σε ένα ξενοδοχείο Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη πέρσι στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός θα καταλύσει στο επίσημο ξενοδοχείο των ομάδων, που έχει επιλέξει η Ευρωλίγκα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη στο περσινό φάιναλ-φορ, λόγω της παρουσίας δυο ελληνικών ομάδων, που για λόγους ασφαλείας κατέλυσαν σε διαφορετικό ξενοδοχείο κάθε μία. Φέτος, δεν υπάρχει ο Παναθηναϊκός, άρα οι Πειραιώτες δεν είχαν πρόβλημα να διαμείνουν μαζί με τις υπόλοιπες αποστολές. Άρα αν εκλεινε ο Σπαν στη Μπαρτσελονα, την Παρτιζαν ή την Τσσκα, τοτε θα ειχε κλεισει και σ αυτες τις ομαδες πριν τελειωσει το πρωταθλημα?? Το ενδεχομενο η γυναικα του και η μανα του να εμπιστευοταν το επισημο ξενοδοχειο της διοργανωσης δεν υπαρχει ε? Κουιζ για δυνατους λυτες: ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ??? Για την φυγη του απο τον ΠΑΟ και την μεταγραφη του στον ΟΣΦΠ-Ο Παναθηναϊκός, δεν με κάλυπτε ως άνθρωπο καταρχήν, είχα κουραστεί αρκετά, δεν είχα άλλο κίνητρο και ήθελα κάτι καινούργιο στη ζωή μου. Το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Ο Ολυμπιακός κάλυπτε τις φιλοδοξίες μου Εδω παιρνει τα 9 απτα 10 νταν κατα της αληθειας με μια κινηση! Περα απτο θεμα του οικονομικου, ποιος επαιρνε τηλ στη Βιανεξ να ανακοινωσει οτι θελει να ανανεωσει το συμβολαιο του, αλλα οι πορτες ειχαν κλεισει πλεον? Εδω και αν γελαμε. Πηρε παρακαλωντας, κλαιγωντας σαν Μαρθα Βουρτση, να ζητησει πισω το συμβολαιακι του.. Καλα σκεφτεστε καθολου? Πραγματικα.. Φατε αμασητη την προπαγανδα του κοντου.Για την σχεση του με αυτον που εριχνε μπουνιες στον κολλητο του Διαμαντιδη και τον αλλο κολλητο του Φωτση:-Εδώ και καιρό μένω με τον Μίλος στο ίδιο δωμάτιο. Ταιριάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα και τα βρίσκουμε σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο μπάσκετ. Με τον Μίλος έχω μια απίστευτη σχέση. Εδω να ομολογησω οτι λεει την αληθεια. Δεν αμφιβαλλω καθολου. Κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι. Μπατιστ γκουχ γκουχ.. Μπατιστ! Πραγματικα, γραφικος με τα ασκοπα ψευδη του και την αδυναμια του να παραδεχθει αληθειες. Πηγη http://prasinanea.gr/paraskinio/paraskinioBasket/article803224.ece Πραγματικα, εμετικο σαιτ που πιστευει οτι απευθυνεται σε ουρακοταγκους στην καλυτερη.
firewalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Σπανούλη φέτος πάντως δεν έχουμε. Της ομάδας της λείπει αρκετά.
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Πραγματικα, εμετικο σαιτ που πιστευει οτι απευθυνεται σε ουρακοταγκους στην καλυτερη. Ε, αν δεις τα σχόλια από κάτω, δικαίως το πιστεύει. Όπως δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν αύριο γιουχάρουν κάποιοι Ολυμπιακοί τον Σπανούλη γιατί δεν είπε ότι "ο Πηλοΐδης χάρισε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟ" ή ότι "ο Ομπράντοβιτς δεν είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, γιατί τόσα χρόνια τα παίρνει με διαιτησία".
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Πραγματικα, εμετικο σαιτ που πιστευει οτι απευθυνεται σε ουρακοταγκους στην καλυτερη. Δεν κανει κατι διαφορετικο απτον Σπανουλη αυτο το site βασικα. Δεχεσαι οτι ο ενας πουλαει επωνυμα οπαδιλικι, γιατι το πουλαει στο χρωμα σου, αλλα λες ουρακοταγκους οσους δεχονται το ιδιο ακριβως πραγμα απο ενα σαιτ/εφημεριδα αλλου χρωματος. Παραλογο. ΥΓ. Δεν ασχολουμαι με τον ανα παραγραφο σχολιασμο σου. Οπως δε δινω βαση στα πρασινανεα.gr ετσι δε δινω βαση και στα κοκκινανεα.gr
KaiZeR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 prasinanea και katimagiko έχουν γραφεία στον ίδιο όροφο και είναι του gazzetta
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Όχι το prasina nea, το leoforos.gr είναι ίδιο με το katimagiko. Μάλιστα όταν είχε ανοίξει το δεύτερο, το leoforos το διαφήμιζε... Sites που έχουν ως μοναδικό στόχο την πόλωση και τον φανατισμό. Φυσικά μαζί με το "μεγάλο" Gazzetta.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Γιαυτο εσεις διαβαζετε redplanet ε? θελετε ποιοτικη αντικειμενικη και πανω απολα μετριοπαθη χωρις φανατισμους ενημερωση
Erwdios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Είναι μεγάλη ξεφτίλα για οποιοδήποτε μέσο να παραθέτει επιλεκτικά αποσπάσματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Σπανούλης έχει δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα. Κρατάω μικρό καλάθι ακόμα γιατί έρχονται μεγάλα παιχνίδια, αλλά μαζί με τον Ράσο, δείχνουν να είναι οι 2 πιο ουσιαστικές μεταγραφές των τελευταίων ετών.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Είναι μεγάλη ξεφτίλα για οποιοδήποτε μέσο να παραθέτει επιλεκτικά αποσπάσματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Οσο αποσπασματικα και να παραθετει κατι, οσο κι αν τον αδικουν τα πρασινα site, εχει πει τη φραση "το οικονομικο δεν επαιξε ρολο". Εκει γελαω εγω, γελας εσυ, γελανε τα τσιμεντα, γελαει και ο ιδιος ο Χωψωνιδης την ωρα που το ξεστομιζει. Και νταξει δεκτο και κατανοητο να προσπαθει να πουλησει οπαδιλικι στον κοσμο λεγοντας "τα λεφτα τα γραφω, εμενα πανω απολα το κινητρο που μου δινει η Ολυμπιακαρα, ο κοσμος της, ο προπονητης της κλπ με εφερε εδω", αλλα θα πρεπει σε καποια φαση να σκεφτεται οτι μερικα απο αυτα δε γινεται να τα πιστεψει ουτε γαυρος. Εγω γουσταρω πχ τον Σισσε που μου πουλαει οπαδιλικι και με πορωνει, αλλα δε θα γουσταρα τον Σισε να μου λεει ηρθα στον ΠΑΟ χωρις να με ενοιαζε ποτε το οικονομικο. Το απροκαλυπτο ψεμα θα με χαλαγε. Γενικα οι δηλωσεις και ο ξυλινος λογος παιχτων, λες και ειναι πολιτικοι για να με πεισουν οτι δεν ειναι ελεφαντες, μου καθονται καπως. Η αγωνιστικη του αξια ειναι αλλη υποθεση, γενικα δεν τον αμφισβητησε κανεις για το αν ειναι καλος παιχτης. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Σπανούλης έχει δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα. Κρατάω μικρό καλάθι ακόμα γιατί έρχονται μεγάλα παιχνίδια, αλλά μαζί με τον Ράσο, είναι οι 2 πιο ουσιαστικές μεταγραφές των τελευταίων ετών. Α, τελικα δεν ειναι ο αφανας και ο πελατης του "γεροΤσαρτσαρη"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις