Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, πρόσεξε μόνο όταν και αν αποκαλυφθούν ολοκληρωμένες οι συνομιλίες μην πέσεις από τα σύννεφα για τον αγαπημένο σου Πατερούλη.

Ας πάνε οι δικοί μας φυλακή που αγόραζαν προστασία από τον Πατέρα και βλέπουμε ε? :rolleyes:

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα, ας αποκαλυφθουν και βλεπουμε

Προς το παρον το ονομα του Πατερα το πιπιλαει μονο ο Μπεος και τα γαυροΜΜΕ χωρις να υπαρχει τιποτα, χωρις να εχουν δωσει ενα στοιχειο, ετσι για την κουλτουρα

Τα μονα στοιχεια - τα οποια μενει να αποδειχτουν αληθινα ή ψευτικα αλλά τουλαχιστον ειναι στον Εισαγγελεα - αφορουν Μπεο, Μαρινακη, Ολυμπιακο

Δημοσ.

Δαλούκα εσύ? :lol:

Βγενόπουλος και Τζίγγερ αδειάζουν τον Πατέρα...

Εντελώς μόνος του είναι ο Νικόλας Πατέρας μετά τις αποκαλύψεις του κ.Μπέου για τις υποκλοπές συνομιλιών και την συρραφή τους κατά το δοκούν.΅Την στιγμή που επικοινωνιακά ήμασταν από πάνω,ήρθε η γκάφα του Πατέρα με τις κασέτες και δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα΅ είπαν χαρακτηριστικά κύκλοι του Τζίγγερ.

Ο κ.Γιαννακόπουλος έχει πάρει σαφείς αποστάσεις από τον πρώην πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ,ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν εμφανίζεται στα τηλέφωνα στον κ.Πατέρα. Ίδια τακτική ακολουθεί και ο κ.Βαρδινογιάννης, καθώς πιστεύουν πως ΅γίνονται αρνητικές αναφορές για τους πράσινους την στιγμή που δεν υπήρχε λόγος΅.

http://www.politicsnews.gr/22643.html

Δημοσ.

Τι ακριβώς να καταλάβω? Το ότι ο Πατέρας αποπειράθηκε να στήσει αγώνα μέσω του Μπέου?

Ξέρεις, κυκλοφορεί έντονα το σενάριο.

Δημοσ.

Πoυ κυκλοφορει? Στα μυαλα των Ολυμπιακων και μονο και στις προσευχες τους

Αυτη τη στιγμη εχουμε ηχητικα οπου ο Μπεος φαινεται να λεει σε καποιο Βαγγελη να ψαχτει, παει να στησει το Μακαμπι-Ολυμπιακος για να περασει ο Ολυμπιακος και ζηταει να παιξει ο Δαλουκας υπερ του Αρη.

Επισης αυτο που εχουμε ειναι εξωδικο του Μαρινακη να σταματησουν αναφορες στο ονομα του που τον μειωνουν

Αυτη ειναι η αληθεια, λυπαμαι που δεν σου αρεσει αλλα οτιδηποτε αλλο και να λες, ειναι απλα προσπαθεια αποπροσανατολισμου και χωρις αιτια και λογια του αερα.

Δημοσ.

παει να στησει το Μακαμπι-Ολυμπιακος για να περασει ο Ολυμπιακος

Εγώ τρελαίνομαι που νομίζανε Μπέος-Μαρινάκης ότι μπορούσαν να στίσουν Ευρωπαικό ματς. Κάτσε ρε, ποιοι είστε τέλος πάντων?? :rolleyes:

Δημοσ.

Λέει κάπου από ποιον πήρε εντολή να σφυρίξει υπέρ του Άρη; Ρε ας βγάλουν τις κασέτες ολόκληρες και τα λέμε. Να ακουστεί λίγο και η φωνή του Πατερούλη, που είχε και συναντήσεις με τον Μπέο στο κότερο.

@DKNI O Βαγγέλης που ακούγεται στην κασέτα είναι ο παίχτης του Άρη... Μαρτυράει και ο Γκόντζος σήμερα σε σχετικό του άρθρο.

Εγώ τρελαίνομαι που νομίζανε Μπέος-Μαρινάκης ότι μπορούσαν να στίσουν Ευρωπαικό ματς. Κάτσε ρε, ποιοι είστε τέλος πάντων?? :rolleyes:

Τους το υποσχέθηκε ο Πατέρας και τον πίστεψαν. Αφού είχε στήσει τη μισή κοπρολιγκ πέρυσι, νόμιζε ότι μπορεί και παραπέρα...

Δημοσ.

Τόσο απίθανο είναι να έπαιξε χοντρά λεφτά στο στοίχημα ο Μπέος για το Άρης-ΠΑΟ και να είπε στον Δαλούκα να του κάνει δωράκι; Πρέπει ΚΑΙ σε αυτό να εμπλέκεται ο Ολυμπιακός;

Δημοσ.

Τόσο απίθανο είναι να έπαιξε χοντρά λεφτά στο στοίχημα ο Μπέος για το Άρης-ΠΑΟ και να είπε στον Δαλούκα να του κάνει δωράκι; Πρέπει ΚΑΙ σε αυτό να εμπλέκεται ο Ολυμπιακός;

Σκεφτεστε το οποιοδηποτε σεναριο εκτος του προφανους ετσι?

@Ερωδιος,

τις πιο προσφατες συναντησεις, τις ειχε ο Μπεος με τον Μαρινακη αν δεν κανω λαθος. Δεν αναφερομαι στα οσα προφανη εχουν γινει δημοσια μεσα στη χρονια (οπου ολου καταλαβαμε τι καπνο φουμαρουν φετος) αλλα σε αυτο που παραδεχτηκε ο Μπεος οτι το καλοκαιρι σουλατσαρε με Μαρινακη. Εφοσον λοιπον θεωρεις τετοια project review meeting στοιχειο, εγω λεω να ξεκινησουμε απο το πιο προσφατο που ενδιαφερει και αμεσα

Ξαναθυμιζω οτι προς το παρον τα μονα στοιχεια ειναι επιβαρυντικα για Μπεο-Μαρινακη, τα αλλα ειναι σεναρια απο το μυαλο σας

ΥΓ. Σιγα μην ειναι και ο Βαγγελης Σειληνος που φωναζε ο Εξαρχακος στην πορτα "Βαγγέλη" και έκλεινε

Δημοσ.

ΥΓ. Σιγα μην ειναι και ο Βαγγελης Σειληνος που φωναζε ο Εξαρχακος στην πορτα "Βαγγέλη" και έκλεινε

χαχαχαχαχχα τι μλκς είσαι :lol:

Κλαίω :lol:

Ο Μπέος παραδέχτηκε προχθές ότι έχει βρεθεί με Πατέρα στο κότερο.

Μπέος, Πατέρας, Μαρινάκης, σίγουρα έχουν χεστεί στο τάληρο από το στοίχημα και ελπίζω να μην με καλέσει κανένας εισαγγελέας, γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα καεί ο Μπέος και οι άλλοι 2 θα βγουν λάδι.

Ήδη ο Δαλούκας κελαήδησε, ΔΕν ενέπλεξε πουθενά Μαρινάκη, Πατέρα, οπότε μένει να δούμε, αν θα πάρει και κάποιον άλλο μαζί του πέφτοντας ο Μπέος, εφόσον φυσικά έχει στοιχεία και όχι με αερολογίες του τύπου "μιλούσα με τον Πατέρα" ή "Βαγγέλα ψάξου"

Τώρα στο θέμα που έθιξες σχετικά με το εξώδικο του Μαρινάκη, πολύ καλά έκανε κατ'εμέ. Όχι θα έχει τον κάθε Γκόντζο και Τράκη να γράφουν ότι τους κατέβει σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να τον εμπλέκουν χωρίς στοιχεία.

Αν έχουν στοιχεία, να τα πάνε στον εισαγγελέα και αν προκύπτει ενοχή, να τον χτυπήσουν σαν το χταπόδι.

Ο Ολυμπιακός επέζησε και με μεγαλύτερους απατεώνες στο τιμόνι του (Σαλιαρέλης, Κοσκωτάς) όπως το ίδιο θα άντεχε και οποιαδήποτε από τις 3-4 μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.

Δημοσ.

Για το εξωδικο, κανεις μεγα λαθος

Καταλαβες τι ζητησε?

Οχι μονο οι εφημεριδες να μην τον ανακατευουν (δηλαδη ελεος, τι θες ρε Μαρινακη, μονο να σε λιβανιζουν?) αλλα και τα σαιτ να μην ανεβαζουν αποψεις (να λενε μονο τι καλος που ειναι ο Ολυμπιακος και αν θα παιξει ο Ιμπαγασα) αλλα το χειροτερο ειναι οτι ζητησε λογοκρισια και σε σχολια αναγνωστων!

Καταλαβαινεις οτι ο ανθρωπος ζητησε φασιστικα πραγματα?Να στο πω πιο πρακτικα, αναμεσα στα αλλα, που πες να τα καταπιουμε, ζητησε απο σαιτ τυπου gazzeta που επιτρεπουν σχολια να μην τον θιγουν ή μειωνουν!

Δηλαδη, αντε να σου πω οτι ΤΩΡΑ θιχτηκε, οχι ενα χρονο που ολοι οι Παναθηναικοι χοντρολαμογιο και απατεωνα τον λενε στο Gazzeta, και το κανει γιατι δεν του αρεσει να τον βριζουν

Αλλα την μειωση πως την οριζεις?

Να σου πω εγω τι θελει? Θελει να μην αναφερεται απο κανενα, ουτε απο τους αναγνωστες το όνομα Μαρινακης στην υποθεση με κανεναν τροπο.

Ε, δεν γινεται Βαγγελα μου, και να τα κανεις, και να πηγαινεις φασιστικα να κοβεις τα σχολια

Δημοσ.

Πολυ γελιο η συνεντευξη Χωψονιδη στον Γαυρο. Καυγαδισε και επαιξε αγριο ξυλο με την αληθεια και κερδισε με μεγαλη ανεση τελικα

Μεταξυ αλλων ειπε:

Για την επιστροφη του απτο Χιουστον στον ΠΑΟ:

-Δεν μου έκανε καμία χάρη ο Παναθηναϊκός, εγώ διάλεξα να γυρίσω εκεί, αφού είχα εξίσου καλές προτάσεις και από την Μπαρτσελόνα και από τον Ολυμπιακό

(Ποιος ελληνοφωνος εκλαιγε στον Θαναση απο το Χιουστον και του ζητουσε να πληρωσει τους Ροκετς?).

Για το αν μιλουσε με ανθρωπους του Ολυμπιακου πριν τη ληξη του περσυνου πρωταθληματος:

-Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να αγωνίζομαι σε κάποια ομάδα και στη διάρκεια της σεζόν να σκέφτομαι άλλες ομάδες. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος

(Ποιος πηγε για γευμα στη Βαρκιζα το μηνα Μαρτιο με ανθρωπους του ΟΣΦΠ? Ποιανου η μανα και η γυναικα εμειναν στο ξενοδοχειο της αποστολης του ΟΣΦΠ στο φαιναλ4 του Βερολινου?)

Για την φυγη του απο τον ΠΑΟ και την μεταγραφη του στον ΟΣΦΠ

-Ο Παναθηναϊκός, δεν με κάλυπτε ως άνθρωπο καταρχήν, είχα κουραστεί αρκετά, δεν είχα άλλο κίνητρο και ήθελα κάτι καινούργιο στη ζωή μου. Το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Ο Ολυμπιακός κάλυπτε τις φιλοδοξίες μου

Εδω παιρνει τα 9 απτα 10 νταν κατα της αληθειας με μια κινηση! Περα απτο θεμα του οικονομικου, ποιος επαιρνε τηλ στη Βιανεξ να ανακοινωσει οτι θελει να ανανεωσει το συμβολαιο του, αλλα οι πορτες ειχαν κλεισει πλεον?

Για την σχεση του με αυτον που εριχνε μπουνιες στον κολλητο του Διαμαντιδη και τον αλλο κολλητο του Φωτση:

-Εδώ και καιρό μένω με τον Μίλος στο ίδιο δωμάτιο. Ταιριάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα και τα βρίσκουμε σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο μπάσκετ. Με τον Μίλος έχω μια απίστευτη σχέση.

Εδω να ομολογησω οτι λεει την αληθεια. Δεν αμφιβαλλω καθολου. Κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι.

Για τις ομαδες που προβλεπει οτι θα βρισκονται στο φαιναλ4

-Η τετράδα πιστεύω θα είναι: Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι και Ρεάλ

Και εδω, ο σεβασμος στην πρωην ομαδα και συμπαικτες του.

Πραγματικα, γραφικος με τα ασκοπα ψευδη του και την αδυναμια του να παραδεχθει αληθειες.

Πηγη http://prasinanea.gr/paraskinio/paraskinioBasket/article803224.ece

Δημοσ.

Καλά μωρέ τώρα, τι περιμένεις να βγει να πει?

Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος.

Άξιο σχολιασμού θα ήταν αν έλεγε κάτι διαφορετικό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...