firewalker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Τυχαία η χορηγία του Πατερα στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το θέμα με τις κασέτες οεο ? Όσο τυχαία ήταν και η δολοφονία των παιδιών από Ρώσους/Ρουμάνους/Βούλγαρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ναι, τυχαια. Νοιαζεται για την Ελ. Αστυνομια. Και εγώ αυτό πιστεύω... Υ.Γ: Ρόμπα έχουν κάνει τον Πατέρα τα Τζιγκεροκάναλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Τι λένε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 100-0 θες να πεις. Με το ζορι τον εσπρωχνε τον Αρη εκτός από ένα πέναλτυ που δεν ειναι καραμπινάτο αλλά δινεται Μιλάμε για πέναλτι που δίνεται έτσι? Τον φύσηξε ο αέρας και έπεσε και αυτό το πράγμα δίνεται... http://www.youtube.com/watch?v=ajNREHIxHMU Ρε τι τραβάμε... Και μετά ο Σισέ να πανηγυρίζει το πεντακάθαρο πέναλτι και να βγαίνει να λέει 6 μήνες μετά ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρωμάει. Μα αν δεν βρωμούσε δεν θα ήσουν πρώτος σκόρερ με τα μισά γκολ που έχεις πετύχει από ψεύτικα πέναλτι και τα άλλα μισά από καθαρά offside. Σήμερα βλέπω σαφή διάθεση των βαζελοφυλλάδων να κρατήσουν αποστάσεις από τον Πατέρα. Τυχαίο? Δε νομίζω. Κατά τ' άλλα στην άλλη γραμμή του Μπέου είναι κάποιος δημοσιογράφος κατά τον Κούγια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Να μας τα δειχνεις αυτα που λες οχι στο φλου ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ειδικα η Πρασινη και η Ντερμπυ, σοβαρα βρισκεις "υποπτο" οτι κρατανε αποστασεις απο Πατερα? Δεν περιμενω να ξερεις τα εσωτερικα μας, απλα αν οντως δεν ξερεις, ρωτα να σου πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Τι να ρωτήσω? Το ότι ελέγχονται από κοντούς - Τζίγκερ? Σαφέστατα. Το ότι κρατάνε αποστάσεις, ενώ οποιαδήποτε ανάμειξη του Πατέρα εμπλέκει αυτομάτως και τον Παναθηναϊκό, δεν σου λέει κάτι? - το πώς έφτασαν στην κατοχή του οι κασέτες: «Έχω δηλώσει ότι πριν έρθουν στην κατοχή μου αυτές οι κασέτες, με έχει καλέσει ένας σημαντικός ποδοσφαιρικός παράγοντας, μετά την παραίτησή μου από την υπόθεση Δαλούκα. Ακούστε ποιο είναι το ιστορικό: Είχα αναλάβει την υπόθεση Δαλούκα. Εξεπλάγην που ήρθε στο γραφείο μου. Ο ΠΑΣ ήθελε ισοπαλία για να ανέβει κατηγορία. Μας βάλανε τον Δαλούκα και χάσαμε με 4-1 την άνοδο με συνοπτικές διαδικασίες. Με εξέπληξε που ήρθε σε μένα γιατί εγώ δεν μαζεύω τα λόγια μου όταν βλέπω ότι κάποιος δεν παίζει καθαρά. Τον ρώτησα γιατί ήρθε σε μένα. Μου είπε πως ‘με συνέστησαν σε σας’. Μου διηγήθηκε μια αλήθεια. Σας λέω εδώ πως έχω ζητήσει να αρθεί το επαγγελματικό μου απόρρητο λόγω δημοσίου συμφέροντος. Ανέλαβα την υπόθεσή του. Ζητήσαμε την προστασία του Δαλούκα, γιατί απειλούσαν την οικογένειά του στο Βόλο και του κατέστρεψαν το αυτοκίνητο. Κάναμε μήνυση στον Μπέο για τη φράση του ‘‘ο Δαλούκας είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας του κόσμου’’. Ετοιμαστήκαμε να κάνουμε αγωγή στον Μαρινάκη επειδή είπε ότι εγκλημάτησε κατά της Ελλάδας. Για μένα δεν κολλάγανε αυτές οι δύο εκφράσεις. Ξαφνικά δέχτηκα ένα τηλέφωνο και συνάντησα κορυφαίο παράγοντα του ποδοσφαίρου. Μου λέει ‘‘την αλήθεια για τον Δαλούκα την ξέρεις;’’. Και μου λέει μια άλλη αλήθεια. Αμέσως, επειδή εκτιμώ αυτό το άτομο και θεωρώ πως δεν είναι ο βρωμιάρης, παραιτήθηκα από την υπεράσπιση του Δαλούκα και του έστειλα εξώδικο. Αμέσως μετά-δεν ξέρω πώς έγινε-μάλλον ο δικαστικός επιμελητής το έδωσε στο περιβάλλον του Ολυμπιακού Βόλου, γιατί ουσιαστικά η παραίτησή μου άδειαζε τον Δαλούκα και αναδείκνυε ως δίκαια την αποπομπή του και όλα όσα του έσερναν. Αμέσως δημοσιοποιήθηκε στο ‘ΦΩΣ’. Μετά από 2-3 μέρες δέχτηκα άλλο τηλέφωνο από άλλο ποδοσφαιρικό παράγοντα. Μου είπε να δώσω το λόγο της τιμής μου ότι δεν θα πω αυτό που θα ακούσω. Άκουσα μια κασέτα στην οποία δεν μιλούσε όχι ο Μπέος, ούτε ο Δαλούκας. Άλλα σημαντικά πρόσωπα, εξίσου σημαντικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και μαθαίνω την πραγματικότητα όπως τη διηγείται ο ένας στον άλλο. Την απόλυτη πραγματικότητα για το τι συνέβη πριν τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός. Το παραδέχεται ο ένας στον άλλο. Αμέσως πάω και το λέω στον κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και περιμένω. Ξαφνικά, πριν από 15 μέρες, έρχεται στο γραφείο μου η κα. Χριστίνα Στασινοπούλου, που είναι δικηγόρος. Μου λένε ήρθε ένας φάκελος και μοιάζει σαν να έχει CD. Λέω ‘μην τον αγγίξετε καθόλου’. Τον ανοίξαμε το μεσημέρι και μαζί με τα δύο CD βρήκαμε και τις απομαγνητοφωνήσεις. Ό,τι έλεγε το CD, το έλεγε και η απομαγνητοφώνηση. Νόμιζα ότι μου τα έχει στείλει ο Νίκος Πατέρας. Τον πήρα τηλέφωνο, είχα δέκα χρόνια να του μιλήσω. Μου έδειξε μια έκπληξη. Αν είναι τόσο καλός ηθοποιός, δεν ξέρω. Τις ακούμε μαζί. Είναι μονόλογος. Του λέω ‘βοήθησέ με να το καθαρίσουμε’. Μου λέει ‘θα το σκεφτώ, θα δω τι θα κάνω’ και διάφορα μισόλογα. Τελικά δεν έκανε τίποτα. http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=42608&catid=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Και στις δυο κασέτες έχω πληροφορίες ότι ο συνομιλητής είναι δημοσιογράφος. Έχω ακούσει διαλόγους από τις άλλες κασέτες και στα χέρια μου ήρθε μονόλογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Να μας πει το όνομα ή να εμφανίσει τις πρωτότυπες, έστω και με αλλοιωμένη φωνή, για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του συνομιλητή. Σιγά μη γίνει, τα μασάει ο μοντελοπνίχτης άσχημα και θα πέσει στην παγίδα που ετοίμαζε για άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Λέτε να αποκαλυφθεί η περσυνή μπουγάδα του Πατέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Αποκαλύφθηκε η φετινή του Ο.Σ.Φ.Π. Ας ελπίσουμε αν υπάρχει να αποκαλυφθεί και η περσινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Και άλλος μπλεγμένος. http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/1054701580-%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC-%C2%AB%CE%A4%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B7%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%94%CE%99-%CE%91%CE%A3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μερικές κασέτες ακόμα να βγουν και θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της αστυνομίας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Το έχω πει εδώ και καιρό και μάλιστα το έχω γράψει εδώ και μήνες στο insomnia. Ο Πατέρας ήταν στο κόλπο για να πάρει ο Μαρινάκης τον γαύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Τι να ρωτήσω? Το ότι ελέγχονται από κοντούς - Τζίγκερ? Σαφέστατα. Το ότι κρατάνε αποστάσεις, ενώ οποιαδήποτε ανάμειξη του Πατέρα εμπλέκει αυτομάτως και τον Παναθηναϊκό, δεν σου λέει κάτι? Μιλας σοβαρα? Δεν εχεις καταλαβει ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? Τοσο ο Τζιγγερ αλλα ακομα περισσοτερο ο Δημητρακης (προφανως με το ΟΚ του μπαμπα του) αν μπορουσαν θα φορτωναν και τη δολοφονια του Κενεντι στον Πατερα Ισα ισα, το οτι δεν την εχουν πεσει χοντρα στον Πατερα ακομα, ειδικα η Πρασινη, για μενα ειναι ενδειξη οτι δεν εχει παρανομη εμπλοκη ΥΓ. Δεν λεω, οπως βλεπεις, για εμπλοκη γενικα γιατι πραγματικα χεστηκα αν εχει εμπλοκη ο Πατερας. Μακαρι να τις εχει δωσει αυτος, τι μας νοιαζει? Τι μας νοιαζει με ποιες πηδ... ο Κουγιας ή πόσο λαμογιο ειναι? Ας παει φυλακη ο Μπεος και ο Μαρινακης και μετα ας λεμε ολοι μαζι για το ποσο ρουφιανος και προδοτης και Αρτεμης Ματσας ειναι ο Κουγιας και ο Πατερας. Τα γαυρικα μεσα, με πρωτο το βοθρο της Καλλιθεας ξαφνικα το γυρισανε στο ρολο του Πατερα. Ε και? Δηλαδη απο την μια εχουμε Μαρινακη-Μπεο να αποπειρονται να στησουν 2 ματς, και απο την αλλη εχουμε την κατηγορια οτι ο Πατερας ειναι ρουφιανος και εδωσε στη δημοσιοτητα προσωπικες συζητησεις του με τον Μπεο Ε, ενταξει, ειναι ρουφιανος αν εχει γινει. Ας πανε οι δικοι σας φυλακη και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις