guido Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 κανείς δεν θα υποστεί καμία συνέπεια. από όπου και αν προέρχεται .
Anubis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μία ερώτηση αν ο πατέρας είναι ο συνομιλητής τότε γιατί ο κούγιας τον εκτιμά αφάνταστα και από πότε έγινε μεγαλοπαράγοντας? βλέπε απόσμασμα ηχητικό(1-1.15)
Dropsreef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μία ερώτηση αν ο πατέρας είναι ο συνομιλητής τότε γιατί ο κούγιας τον εκτιμά αφάνταστα και από πότε έγινε μεγαλοπαράγοντας? βλέπε απόσμασμα ηχητικό(1-1.15) Θα απαντήσω με Ερώτηση: Αφου ο Πατέρας άκουσε να θίγεται η ομάδα στην οποία είναι μέτοχος γιατι δεν έκανε απολύτως τίποτα ?? Ο Βοργιας έκανε λόγο σήμερα για 7-8 κασέτες.Να κυκλοφορήσουν ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. Δεν μας χαλάει να ακούσουμε τι γίνεται.Το αν θα υποστουν οι εμπλεκόμενοι τις συνέπειες δεν είναι δική μας δουλειά.Τουλάχιστον θα ξέρουμε ΟΛΟΙ μας το περιεχόμενο τους
guido Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Και με τις κασετες θωμά και σπαθα δηλαδή που ξεραμε ΟΛΟΙ το περιεχόμενο τους τι καταλάβαμε;
Anubis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Θα απαντήσω με Ερώτηση: Αφου ο Πατέρας άκουσε να θίγεται η ομάδα στην οποία είναι μέτοχος γιατι δεν έκανε απολύτως τίποτα ?? Ο Βοργιας έκανε λόγο σήμερα για 7-8 κασέτες.Να κυκλοφορήσουν ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. Δεν μας χαλάει να ακούσουμε τι γίνεται.Το αν θα υποστουν οι εμπλεκόμενοι τις συνέπειες δεν είναι δική μας δουλειά.Τουλάχιστον θα ξέρουμε ΟΛΟΙ μας το περιεχόμενο τους μωρε δεν διαφωνω στην λογικη σου το θεμα ειναι γιατι να μην πει μου τις εδωσε ενας παραγοντας του ποδοσφαιρου? τεσπα θα δουμε
johnyboy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 ο βόθρος μου έχει λιγότερη σκατίλα από την σούπαλιγκ.... και ασχολούμαστε με το ποιος τα έκανε περισσότερο .....τανα.
firewalker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Λέτε Πατέρας Βγενό να έστηναν τον Παναθηναϊκό για να έδιωχναν Τζίγκερ εντελώς;
Erwdios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Λέτε Πατέρας Βγενό να έστηναν τον Παναθηναϊκό για να έδιωχναν Τζίγκερ εντελώς; Και αυτό ακούγεται, ναι, όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Να έστηναν τον Παναθηναικό σε ποιά περίοδο. Πέρσυ;
SlimData Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ακόμα κι αν υπήρχε τέτοιο σενάριο ο τζιγκερ τους ξεβράκωσε. Χάρισε και δεν πήρανε. Και μην μου πει κανένας τώρα ότι ήταν κίνηση εντυπωσιασμού και και και.. Καρφί δεν μου καίγεται, εγώ ξέρω ότι ξεσηκώσανε τον κόσμο με τις εξαγγελίες τους και στην κρίσιμη στιγμή γίνανε καρλ λιούηδες κι οι δυο τους.
johnyboy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 καλά ας φύγουν τα σόγια και τα άλλα θα τα βρούμε.Και πριν μπο(!*@&(!*&λο ήμασταν και τώρα.Απλά πριν είχαμε και τσατσά.
DKNI Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Για τον ίδιο λόγο που ο Μπέος έστησε τον Δαλούκα να σφυρίξει 52-48 στο Χαριλάου και τελικά σφύριξε 0-100 100-0 θες να πεις. Με το ζορι τον εσπρωχνε τον Αρη εκτός από ένα πέναλτυ που δεν ειναι καραμπινάτο αλλά δινεται Συνεχιστε να τους παιρνετε στα σοβαρα, σε λιγο θα σας πεισουν οτι η παραγκα ειναι ΚΑΙ πρασινη ΚΑΙ εναντια στον Παναθηναικο Το μονο που δεν εχουμε ακουσει οτι ο Μαρινακης ειναι κατα βαθος Παναθηναικος. Στηνει ματς, εχει παραρτηματα, εχει ευνοια διαιτησιας αλλα τα κανει όλα τόσο χοντροκομμενα για να εκθεσει τον Ολυμπιακο Λοιπον, αυτο το οποιο ισχυει ως bottomline αυτη τη στιγμη ειναι οτι ο Μαρινακης προσπαθησε να λαδωσει τον διαιτητη στο Ισραηλ αλλα δεν τα καταφερε και ο Μπεος πηγε να λαδωσει το Δαλουκα για λογαριασμο του Μαρινακη αλλα δεν του εκατσε. Και ναι, ο Πατερας ειναι αθωα περιστερα και δεν εχει χεσμενη τη φωλια του, τουλαχιστον μεχρι να βγει ο Σαββας Θοδωριδης με cd που να λενε για το αντιθετο. Και ευτυχως βγηκανε στη φορα, γιατι κατι αλλες κασετες μεταξυ Δουκακου-Σαββα για φυσουνες, για ντοπες, για στησιματα, τα εφαγε η μαρμαγκα. Ή τα ξεχναμε αυτα?
kosmasgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Τυχαία η χορηγία του Πατερα στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το θέμα με τις κασέτες οεο ?
DKNI Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ναι, τυχαια. Νοιαζεται για την Ελ. Αστυνομια. Εχεις κατι για το αντιθετο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις