firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο Πατέρας την έχει χεσμένη την φωλιά του. Δεν ξέρω αν έστηνε παιχνίδια και διαιτητές όπως ο Ολυμπιακός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αυτά που λέει ο Μπέος για τον Πατέρα μένει να "αποδειχτούν". Τα υπόλοιπα τα ακούσαμε και ταιριάζουν με γεγονότα που έγιναν καιρό πριν. Τι ακριβώς ταιριάζει δηλαδή? Το ότι ο Μπέος έστησε τον Δαλούκα για 52-48 στο Χαριλάου και τελικά κέρδισε ο ΠΑΟ με πέναλτι σκάνδαλο ή το ότι δωροδοκήθηκε ο διαιτητής του αγώνα Μακάμπι - Ολυμπιακός και ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Ζαϊρί? @Slim, Fire: Γράψτε στο google ΠΑΟ δωροδοκία, και μετά ξαναμιλάμε για τον τίτλο του πιο βρώμικου συλλόγου στην Ελλάδα. Μια χαρά παιχνιδάκια έστηνε πέρυσι ο Πατέρας. Αν δεν με πιστεύετε, ρωτήστε τον Τζίγκερ που ψάχνει να δει που πήγαν τα λεφτά της ΠΑΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μια χαρά παιχνιδάκια έστηνε πέρυσι ο Πατέρας. γιατι εχεις και εσυ κασετες σαν τον Κουγια και μπορεις να το αποδειξεις; μια το ντερμπυ-αισχος που κανατε,τωρα και η αιφνιδισαστικη βομβα του Κουγια ,πρεπει ναναι μακραν το πιο ντροπιαστικο καλπικο πρωταθλημα που πρεπει να εχει παρει ο Ολυμπιακος στην ιστορια του..Δεν μπορειτε να συγκρατησετε την υπηρεφανεια για την ομαδας σας μεσα στα στηθια σας ε; οχι οτι δεν ειμαστε και εμεις βρωμικοι,αλλα μιας και τα φωτα της δημοσιοτητας ειναι πανω σε σας αυτην την στιγμη και ψιλοζεματανε,τσιμπατε τωρα. :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τι ακριβώς ταιριάζει δηλαδή? Το ότι ο Μπέος έστησε τον Δαλούκα για 52-48 στο Χαριλάου και τελικά κέρδισε ο ΠΑΟ με πέναλτι σκάνδαλο ή το ότι δωροδοκήθηκε ο διαιτητής του αγώνα Μακάμπι - Ολυμπιακός και ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Ζαϊρί? τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις στην πρόταση "Απόπειρα δωροδοκίας" ; δεν λέω οτι ισχύουν ολα αυτά . δεν είμαι μάγος να ξέρω τι εγινε ή τι όχι. αλλα πετάς χαζά επιχειρήματα όταν το θέμα ,ασχέτως αν ισχύει η οχι ,αφορά απόπειρα δωροδοκίας και όχι δωροδοκία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τι ακριβώς ταιριάζει δηλαδή? Η επίθεση του Μαρινάκη στον Δαλούκα και τα εγκλήματα κατά τις Ελλάδας, οι δηλώσεις του Μπέου αμέσως μετά εναντίον του Δαλούκα, η δήλωση του Πατέρα "Να μας πει ο Βαγγέλης από ξέρει τον Δαλούκα", τα γεύματα και οι φιλοφρονήσεις μεταξύ Μπέου και Μαρινάκη κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ερώτηση: Ο Κούγιας πότε συνάντησε τον Πατέρα ?Ας μου απαντήσει κάποιος σε αυτό και θα εξηγήσω το σκεπτικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος είπε ότι τις έχει στην κατοχή του 15-20 μέρες. (έτσι δεν είπε?) Άρα κάπου πρόσφατα.. edit: 2 εβδομάδες είπε. άρα η συνάντησή τους είναι μέσα στις τελευταίες 14 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Η επίθεση του Μαρινάκη στον Δαλούκα και τα εγκλήματα κατά τις Ελλάδας, οι δηλώσεις του Μπέου αμέσως μετά εναντίον του Δαλούκα, η δήλωση του Πατέρα "Να μας πει ο Βαγγέλης από ξέρει τον Δαλούκα", τα γεύματα και οι φιλοφρονήσεις μεταξύ Μπέου και Μαρινάκη κ.τ.λ. Με τα γεγονότα πώς συνδυάζονται μου λες? Θα έπρεπε να κολλάνε ρε παιδί μου κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πως κολλάνε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τα παρακάτω είχε ο Κούγιας πριν δύο μήνες. Πολύ πριν το ντέρμπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 edit: 2 εβδομάδες είπε. άρα η συνάντησή τους είναι μέσα στις τελευταίες 14 μέρες Άρα γνωρίζουμε το πότε τις παρέλαβε αλλα δεν γνωρίζουμε απο ποιον τις παρέλαβε. Επίσης ο Πατέρας άκουσε τις εν λόγω κασέτες οπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο Κούγιας.Ο κύριος Πατέρας(ο οποιος δηλώνει πως θέλει να παρευρεθεί στο επόμενο Δ.Σ) γιατί δεν τα έβγαλε ολα στην φόρα απο την στιγμή που θίγεται η αγαπημένη του ομάδα στην οποία διετέλεσε και πρόεδρος αυτής. Ποιος είναι ο συνομιλητής του Μπεου και ποιος είναι ο διάλογος?Εκτός και αν ο Μπέος παίζει σε μονόπρακτο.(Δεν υπονοώ πως είναι ο Πατέρας.Μπορεί να είναι ο Μαρινάκης,μπορει να είναι ο οποιοσδήποτε.) Γιατί επιλέγεται να δημοσιοποιηθεί κατ'αυτό το τρόπο και οχι αυτούσιο? edit:Απο το απόσπασμα που παραθέτει ο fire μάλλον η συνάντηση με Πατέρα εχει γίνει εδω και καιρό.Νομίζω δλδ.(1:02-1:15) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 το πρόβλημα σου εσενα δηλ δεν ειναι αν εγινε τελικα αποπειρα δωροδοκίας και από ποιον ; αλλά το ποιος έδωσε τις κασέτες , με ποιον τις ακουσε , γιατι δεν ειπε τπτ , τι μαρκα ήταν , ποτε θα βγει mp3RIP κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το πρόβλημα μου εμένα είναι ποιος έκανε την αποπειρα δωροδοκίας.Σε ποιον απευθύνθηκε.Ποιος μαγνητοφώνησε τις κασετες,ποιος ο συνομιλητης του Μπεου,ποιος εδωσε τις κασέτες στο Κουγια,πόσο καιρό υπάρχουν αυτες οι κασέτες και πόσες είναι αυτές οι κασέτες.Οι αυθεντικές και οχι οι κασέτες κόβω-ράβω.Όλο το πακετάκι δηλαδή Υπαρχουν κάποια πουλάκια που λενε για συναντήσεις των 3 φιλων (Μαρινάκη,Πατέρα,Μπεου) για τον Παναθηναϊκό του Βαρδινογιάννη.Να θυμίσω οτι η συνάντηση Πατερα-Βγενο-Τζιγγερ για νεα εποχη στον Παναθηναϊκό έγινε στις 8/9/2010 και ο εν λογω αγωνας έγινε στις 11/9/2010.Ρε λες ο Πατέρας να ήθελα να χάσει ο Παναθηναικος του Βαρδινογιάννη ? Τέλος πάντων.Δεν το συνεχίζω γιατι θεωρώ πως έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ένα πρόβλημα υπάρχει. Αν ο πατέρας είναι μπλεγμένος στα στησίματα αποκλείεται να είναι αυτός που διέρευσε τις συζητήσεις. Άρα κάτι δεν στέκει σε αυτόν τον συλλογισμό.. Θεωρώ πως είτε δεν είναι καν αναμεμειγμένος στα στησίματα και τα έδωσε, είτε είναι κι αυτός μπλεγμένος και υπάρχει και κάποιο επιπλέον πρόσωπο στην εξίσωση που χειρίζεται όλη την κατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 επίσης κάτι πουλάκια είπαν πως όλα είναι σχέδιο των nephilim. καλώς η κακώς , ασχέτως αν ειναι αληθινές οι καταγγελίες , αφορούν απόπειρα δωροδοκίας από συγκεκριμένους . το τι θα πει το καθε πουλακι ή καθε παπαγαλάκι για να αντιστρεψει ενα κλιμα ειναι αστείο να το συζηταμε. Εξαλλου η υπόθεση ειναι στον εισαγγελέα . Ας πάνε αυτα τα πανεξυπνα πουλάκια να τα πουνε εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Slim οι κασέτες είναι κομμένες και ραμμένες.Φανερώνεις τις ραμμένες και εξαφανίζεις τις αυθεντικές. Αδυνατώ να πιστέψω πως ο Μπεος συνομιλεί με έναν άσχετο.Ο οποίος άσχετος ηχογραφεί την συνομιλία. Ειλικρινά δεν ξέρω.Έτσι οπως τα έκαναν ολοι τους ας υποστούν τις συνέπειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις