DKNI Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Προφανώς έχει σημασία, γιατί αν τις έχει δώσει ο μούσιας ο περσινός, είναι και ο ίδιος μπλεγμένος. Aυτο ειναι δικη σου εικασια που δεν προκυπτει απο πουθενα. Ο Κουγιας ειπε για Μακαμπι-Ολυμπιακος και Αρης-Παναθηναικος και ανφερει Μπεο, Δαλουκα, Μαρινακη κτλ αρα ο Πατερας δεν κολλαει Επισης, ο Μπεος δεν ειπε οτι τις εδωσε ο Πατερας γιατι ειναι μπλεγμενος, αλλα επειδη εχουν πλακωθει Η απορια λοιπον καποιου τριτου δεν ειναι λογικο να ειναι η εξης->Ας πουμε οτι ο Μπεος ειναι καθαρος, γιατι δεν ελεγε Οτι "Παιδια, εγω ειμαι καθαρος, ειναι φτιαχτες και τις εχει δωσει ο Πατερας" Τι το περασε?Αμερικανικη σειρα που αν σε πιασουν με το οπλο του εγκληματος αλλα ειναι παρανομη η ερευνα αθωωνεσαι? Εστω οτι τις εδωσε ο Πατερας, αρνηθηκε ο Μπεος το περιεχομενο? Ειπε οτι ο Πατερας ειναι μπλεγμενος? Το μονο που ελεγε ειναι "Ποιος στις εδωσε" Αυτος, 1-0, επρεπε να του απαντησει ο Κουγιας
Dropsreef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αυτος, 1-0, επρεπε να του απαντησει ο Κουγιας Οι οποίοι Κούγιας,Βοργιάς κτλ,όπως έχω αναφέρει εδω και μέρες σε άλλο τοπικ, καλό θα ήταν να ζητήσουν ακρόαση απο τον εισαγγελέα πακετάκι με τα αποδεικτικά στοιχεία και οχι να περιφέρονται στον Θωμαϊδη και σε κάθε Θωμαίδη και να μας διαφημίζουν το blue sky ή οπως αλλιως λέγεται Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το νταβαντούρι ξεκίνησε δύο ημέρες μετα το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη (19 Φεβρουαρίου το ντερμπι,21 Φεβρουαρίου ο ξεχασμένος Βοργιάς στο γυαλί για καταγγελία )
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Την προλαβαινει τελικα ο μαριτς την Μπαρτα.Ετσι λενε.
DKNI Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Eιναι φοβερη η διαθεση σας να μας πειτε οτι μασαμε κουτοχορτο (ναι, 52-48 γιατι αν ελεγε 54-46 θα μου ελεγες γιατι 54-46 και οχι 52-48. πραγματικα δεν καταλαβαινεις τι σημαινει το 52-48, ετσι? Σοβαρα τωρα?) να μας πειτε για την συνομωσια απο πισω, να υπερασπιστειτε τον Χ Μπεο μονο και μονο επειδη μπορει να εμπλεκει...τον Μαρινακη? Όπου ναναι θα ακούσουμε και το "ναι αλλα εσεις" ΥΓ. Εγω δεν παριστανω τον θυγμενο φίλαθλο. Οπαδος ειμαι και αν τα ίδια λέγονταν για την Καβαλα δεν θα ασχολιομουν. Αλλα πες οτι ημουν. Πες ότι υπάρχουν 5 ανθρωποι εδω που σοβαρα του ενοχλει γενικα το φαινομενο, είτε πηγαν να στησουν ματς οι Ολυμπιακοι είτε ο Αετος Σκυδρας. Εσεις ρε γαμωτο πως ειστε έτοιμοι να "υπερασπιστειτε" κατι τετοιο επειδη τι?Σας πειραζουν την ομαδα? Τοση ανάγκη έχουμε τελικα να νιωσουμε καπου ανωτεροι και νικητές και ας είναι και η μπαλα?
Erwdios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μα δεν υπερασπίστηκα προσωπικά κανέναν εν αντιθέσει με εσένα, που λες ότι δεν αναφέρεται πουθενά ο Πατέρας, ενώ ξέρεις, ξέρω, ξέρουμε ότι όλα τα γουρούνια στην ίδια λάσπη κυλιούνται, αλλά για κάποιο δικό σου λόγο προσπαθείς να τον βγάλεις από την ιστορία. Και οι 3 χοντροί έχουν λερωμένες τις φωλιές τους. Τον μουσάτο θα τον διαγράψει από το χάρτη σύντομα ο Τζίγκερ, γιατί ακόμα δεν έχει δικαιολογήσει κάτι τρύπες στα οικονομικά της ΠΑΕ, συνεπώς μένει να δούμε τι θα γίνει με τους άλλους 2.
firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Θα βγει τώρα ο Μπαμπάς και θα πει "Έφυγα τον χειμώνα διότι ήξερα τι παίζεται και πως δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός όσο ήμουν εγώ πρόεδρος. Το έκανα για να προστατέψω την ομάδα". Καβάλα στο άλογο ο Νικόλας.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εγώ συνεχίζω να αναρωτιέμαι για ποιό λόγο ο Δαλούκας "συνεννοήθηκε" με τον διαιτητή του Μακάμπι-Ολυμπιακός, όταν σε εκείνο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός σφαγιάστηκε κανονικά.
Erwdios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Για τον ίδιο λόγο που ο Μπέος έστησε τον Δαλούκα να σφυρίξει 52-48 στο Χαριλάου και τελικά σφύριξε 0-100
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εντωμεταξύ, ακόμα περιμένουμε τις "κασσέτες" που στοχοποιούν άμεσα και καθαρά τον Ολυμπιακό, μέχρι τώρα μόνο για τον Μπέο ακούμε. (Μέχρι πέρυσι τον Αύγουστο ήταν με την πλευρά του Πατέρα). Ο Κούγιας. Ο δικηγόρος του Κορκονέα και του "θελήματος θεού".
Erwdios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Βρε να μας πει ο Κούγιας γιατί παραιτήθηκε της υπεράσπισης του Δαλούκα πρώτα και μετά τα συζητάμε και όλα τα άλλα.
firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εγώ συνεχίζω να αναρωτιέμαι για ποιό λόγο ο Δαλούκας "συνεννοήθηκε" με τον διαιτητή του Μακάμπι-Ολυμπιακός, όταν σε εκείνο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός σφαγιάστηκε κανονικά. Έδωσε ένα μάθημα στον Μαρινάκη ο διαιτητής. Για τον ίδιο λόγο που ο Μπέος έστησε τον Δαλούκα να σφυρίξει 52-48 στο Χαριλάου και τελικά σφύριξε 0-100 Μάθημα στον Μαρινάκη για τα λεφτά που του έταξε και δεν του έδωσε για τον αγώνα με την Μακάμπι. Ο Κούγιας. Ο δικηγόρος του Κορκονέα και του "θελήματος θεού". Το επιχείρημα αυτό είναι για κλάματα. Βρε να μας πει ο Κούγιας γιατί παραιτήθηκε της υπεράσπισης του Δαλούκα πρώτα και μετά τα συζητάμε και όλα τα άλλα. Το είπε. Ο Δαλούκας του έλεγε πως δεν υπάρχει καμία σχέση με τον Μαρινάκη ποιο πριν. Ο Κούγιας έλαβε τις κασέτες, είδε πως ο πελάτης του έλεγε ψέματα και παραιτήθηκε. Συγκεκριμένα είπε "Ανακάλυψα πως ο πελάτης μου έλεγε ψέμματα σε εμένα και γι' αυτό παραιτήθηκα". Συνεχίστε να πιστεύετε πως ο Ο.Σ.Φ.Π. είναι καθαρός στην υπόθεση αυτή. Δικά σας είναι τα μυαλά.
Erwdios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πάντως σίγουρα δεν είναι πιο βρώμικος από τον ΠΑΟ. Όχι ότι αυτό είναι παρήγορο, αλλά ας κοιτάξει ο καθένας την καμπούρα του. Αυτά που λέει ο Μπέος μέσα στις κασέτες τα λέει για κάποιον Βαγγέλη. Αυτά για τους φίλους Παναθηναϊκούς ισχύουν και είναι αληθή. Όταν όμως τους λες ότι είναι και ο Πατέρας μπλεγμένος και μάλιστα μετά από δήλωση του Μπέου και όχι ως προϊόν υποκλοπής με μονταρισμένες κασέτες και με απλά ονόματα, τότε αυτά δεν ισχύουν επειδή τα είπε ο Μπέος. Μα και στις κασέτες ο Μπέος μιλάει, που είναι η διαφορά? Θα γελάσει το πανελλήνιο αν βγουν στη φόρα οι αμοντάριστες κασέτες.
firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Είναι αυτό που λέτε στον Ο.Σ.Φ.Π. "Μόνοι μας και όλοι σας". Μόνοι σας έχετε περισσότερη βρωμιά από όλους τους άλλους μαζί. Αυτά που λέει ο Μπέος για τον Πατέρα μένει να "αποδειχτούν". Τα υπόλοιπα τα ακούσαμε και ταιριάζουν με γεγονότα που έγιναν καιρό πριν. Η επίθεση του Μαρινάκη στον Δαλούκα και τα εγκλήματα κατά τις Ελλάδας, οι δηλώσεις του Μπέου αμέσως μετά εναντίον του Δαλούκα, η δήλωση του Πατέρα "Να μας πει ο Βαγγέλης από ξέρει τον Δαλούκα", τα γεύματα και οι φιλοφρονήσεις μεταξύ Μπέου και Μαρινάκη κ.τ.λ. Δεν ξέρω αν θα γελάσει όλη η Ελλάδα εναντίον του Πατέρα και του Παναθηναϊκού (καθόλου δεν με νοιάζει. Αν έχει κάνει τα μισά από αυτά που ακούγονται για του άλλους, να πέσουμε στην Γ). Το σίγουρο είναι πως τώρα γελάει με την κωμωδία που παίζεται στα δύο λιμάνια. Γελάει με τα χάλια του Μαρινάκη/Μπέου. Γελάει με τον πρόεδρο που για το παιχνίδι με τον Τέλη έβγαλε ανακοίνωση για την διαιτησία.
SlimData Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πάντως σίγουρα δεν είναι πιο βρώμικος από τον ΠΑΟ. Όχι ότι αυτό είναι παρήγορο, αλλά ας κοιτάξει ο καθένας την καμπούρα του. Αυτά που λέει ο Μπέος μέσα στις κασέτες τα λέει για κάποιον Βαγγέλη. Αυτά για τους φίλους Παναθηναϊκούς ισχύουν και είναι αληθή. Όταν όμως τους λες ότι είναι και ο Πατέρας μπλεγμένος και μάλιστα μετά από δήλωση του Μπέου και όχι ως προϊόν υποκλοπής με μονταρισμένες κασέτες και με απλά ονόματα, τότε αυτά δεν ισχύουν επειδή τα είπε ο Μπέος. Μα και στις κασέτες ο Μπέος μιλάει, που είναι η διαφορά? Θα γελάσει το πανελλήνιο αν βγουν στη φόρα οι αμοντάριστες κασέτες. Γιατί συγκρίνεις ανόμοια πράγματα? Έχεις απ'τη μια κουβέντες που είπε ο μπεος σε προσωπική συζήτηση και δεν πίστευε ότι θα βγούνε παραέξω. Και απ'την άλλη βάζεις στα ίσια τη σημερινή δήλωση. Όταν χθες έλεγε, "ο μαρινάκης είναι φίλος μου, ο πατέρας υπήρξε φίλος μου". Δεν είναι το ίδιο.. Βέβαια, δεν αποκλείεται να είναι μπλεγμένος ο πατέρας στην υπόθεση. Το χέρι μου στην φωτιά εγώ δεν το βάζω για κανέναν. Αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα. Αυτά που ξέρουμε εως τώρα επιβαρύνουν μπεο-μαρινάκη-δαλούκα. Καταλαβαίνω την αγωνία που έχετε αυτές τις μέρες γιατί βλέπετε μπροστά σας μια ακόμα ντροπιαστική κατάσταση αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.. (και δεν το λέω ειρωνικά.. αν έλεγε τα ίδια και αναφερόταν στον πατέρα το ίδιο θα ένιωθα κι εγώ..) Τέλος όπως λες κι εσύ, όχι ότι είναι τιμητική μια τέτοια διαμάχη μεταξύ μας αλλά εντάξει, θεωρώ τουλάχιστον αστείο να ισχυρίζεται κάποιος ολυμπιακός ότι υπάρχει στην Ελλάδα πιο βρώμικη ομάδα.. Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ το ξέρεις αυτό και δικαιολογείσαι μόνο αν το λες για κάποια διαμάχη που ίσως έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις