Alxnks Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 μονο που εγω δεν στηριχτηκα μονο σε αυτο...εχει και background ο ανθρωπος. απλα εκατσε αυτη του η διακριση πανω που ελεγε ο αλλος για το εαν εχω τιποτα στη θεση 5 για το μπατιστ σε ρωτησα συνοδευοντας το με το γερο-...εννοωντας αυτο ακριβως, οτι σαν να μεγαλωσε λιγακι και στας ευρώπας εχουν παψει τα μεγαλα παιχνιδια και διακρισεις του. σε αντιθεση με το δικο μας γερουλη χμμ..βαριεσαι να ψαξεις που σου ειπα και στο θρεντ της euroleague ε; οκ..ας σε βγαλω απο τον κοπο: http://www.insomnia.gr/topic/332631-euroleague-basketball/page__st__490__p__3896862#entry3896862 με τη θερμη και σιγουρια που το λεει, για παναθηναικος μου κανει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 μονο που εγω δεν στηριχτηκα μονο σε αυτο...εχει και background ο ανθρωπος. απλα εκατσε αυτη του η διακριση πανω που ελεγε ο αλλος για το εαν εχω τιποτα στη θεση 5 Το background του καθενος θα συγκρινουμε, η το τωρα? Απλα να ξερω με τι επιχειρηματα να απανταω καθε φορα. Οποτε λεω για το τωρα με πας στο background, κι οποτε λεω για το πριν, με πας στο τωρα. για το μπατιστ σε ρωτησα συνοδευοντας το με το γερο-...εννοωντας αυτο ακριβως, οτι σαν να μεγαλωσε λιγακι και στας ευρώπας εχουν παψει τα μεγαλα παιχνιδια και διακρισεις του. σε αντιθεση με το δικο μας γερουλη 1ον. Εχουν ιδια ηλικια και 2ον. ο γερο-Μπατιστ αν και εχει αγωνιστει σε 2 λιγοτερα παιχνιδια, εχει παιξει παραπανω λεπτα στην Ευρωλιγκα και εχει ιδιο tendex με τον Νεστεροβιτς. Φυσικα στο tendex δε φαινεται η καλυτερη αμυνα που παιζει απτον Νεστεροβιτς, το καλυτερο πικ εν ρολ κλπ κλπ, αλλα anyway. Και φυσικα συνεχιζει και φετος να κανει πολυ μεγαλα παιχνιδια μεχρι στιγμης, σε Ελλαδα και Ευρωπη. χμμ..βαριεσαι να ψαξεις που σου ειπα και στο θρεντ της euroleague ε; οκ..ας σε βγαλω απο τον κοπο: http://www.insomnia.gr/topic/332631-euroleague-basketball/page__st__490__p__3896862#entry3896862 Kαι ξαναλεω. Βρες μου Παναθηναικο να το λεει αυτο, γιατι εμενα δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου καποιος τετοιος στο φορουμ, προσγειωμενοι ειναι οι Παναθηναικοι, οι υπολοιποι απλα εχουν τη δικη τους γνωμη. Κι αν βρεθει καποιος Παναθηναικος που να πιστευει οτι παμε για 3-0 η 3-1 με τη Μπαρτσα τοτε ανηκει στην κατηγορια γαυρων που πιστεψαν οτι εχουν υπερηχητικη μπασκετικη ομαδα. Το ιδιο δουλεμα ταιριαζει και στις 2 περιπτωσεις Για να σε βοηθησω http://www.insomnia.gr/topic/332631-euroleague-basketball/page__view__findpost__p__3899897
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Midi για τον Νεστεροβιτς εχουν κωλοτουμπιασει το 95% των γαυρων, αν τον ειχες παρακολουθησει φετος, θα το ειχες αντιληφθει. Ειχαμε καιρο να δουμε τετοιον σεντερ στο λιμανι..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Kι εγω κωλοτουμπιαζω απτη στιγμη που δεχομαι οτι ειναι καλος γιατι υπεθετα πως ερχεται για διακοπες και ενσημα και βοηθαει αναμφισβητητα, αλλα αυτο απεχει απτο να απαξιωνω τον μονιμως μεσα στο τοπ5 των καλυτερων σεντερ της Ευρωπης, Μπατιστ, με επιχειρημα τις καλες εμφανισεις του Σλοβενου. Πραγματι, δεν τον εχω παρακολουθησει σε πολλα παιχνιδια, -δεν εχω χρονο ουτε για να βλεπω τα δικα μας παιχνιδια τελευταια εξου και οτι δεν πολυγραφω φετος- ξερω οτι παιζει καλα παντως, γιαυτο και δεν θα δεις να μιλαω υποτημιτικα για αυτον καπου. Τα υπολοιπα που γραφονται ομως ειναι υπερβολες.
vlachaquito Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Φετος ο νεστεροβιτς ειναι απλα η καλυτερη μεταγραφη του ολυμπιακου. Δινει μαθηματα θεσης στον μπουρουση και εντιμοτητας σε πολλους ξενους αλλα και ελληνες που χτυπανε ενσημα..
DKNI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ο Νεστεροβιτς ειναι ενας πολυ εξυπνος και αποτελεσματικος σεντερ, και δεν γινεται διαφορετικα αφου ο άνθρωπος επιβίωσε για χρόνια στο ΝΒΑ Τον βοηθάει βέβαια τα μαλα οτι όλο το παιχνιδι του Ολυμπιακου ειναι βασισμένο σε Σπανουλη-Νεστεροβιτς και στην συνεργασια αυτων. Αυτο εχει δυσαρεστήσει Μπουρούση και Τεοντόσιτς κατά δεύτερο λόγο. Βεβαια θα μου πεις "τι με νοιαζει εμενα αν παιζουμε το ιδιο μονιμως και αν ειναι δυσαρεστημενος ο Χ ή ο Ψ, αν ειναι να μου φέρει το Ευρωπαικο" και δικιο θα εχετε. Απλα, Νεστεροβιτς-Σπανουλης παιρνουν το 90% του παιχνιδιου και λογικό να φαίνονται περισσότερο. ΥΓ. Οι συγκρισεις παικτων για να αποδειχτεί ανωτεροτητα ομαδος ειναι για γελια και εντελως εφήμερες. Θυμαμαι τα "συμπερασματα" περι ομαδων πριν 2 βδομαδες που βγηκε ο Τεοντοσιτς καλυτερος Ευρωπαιος και τους διθυραμβους. Ο ιδιος Τεοντοσιτς που φετος ειναι χωμα (οχι με δική του ευθύνη μονο)
vlachaquito Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Εντωμεταξυ διαβαζοντας πρωτοσελιδα κλπ δεν εχω καταλαβει. Αργει ακομα ο μαριτς, προλαβαινει μπαρτσα ο μαριτς, τι γινεται την γαντεμια μου???
DKNI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ο Μαριτς λογικα θα ειναι "σωματικα" έτοιμος τουλάχιστον στα εντός Το θέμα ειναι σε τι κατάσταση θα είναι και αν θα ρισκάρουμε να ρίξουμε τον παίκτη στο παρκέ ανέτοιμο στα 2 πρώτα για το μπρέικ ή θα τον κρατήσουμε για μετά, ρισκάροντας να ξεκινήσουμε με 2-0 αλλά να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ισχυροί για το 2-3 Προσωπικά, θα τον έριχνα από την αρχή. Αν σε βάλει πλάτη 2-0 η Μπαρτσα, αστο, καλύτερα ρίσκο από την αρχη
Chris_85 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Καλα ο Μαριτς δε χρειαζεται και κανεναν ιδιαιτερο ρυθμο για να παιξει αυτο που μπορει. Ξυλο, αμυνα και να τελειωνει τις φασεις κατω απ το καλαθι. Προσωπικα πιστευω οτι θα τον βαλει απ το 1ο ματς. Με Βουγιουκα (που θα παιξει και ολ-σταρ τρομαρα του) δεν τα βαζεις με τη Μπαρτσα.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Βουγιούκας μορφή λέμε! Τέλειο προβλέπεται το All Star...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Καλα ο Μαριτς δε χρειαζεται και κανεναν ιδιαιτερο ρυθμο για να παιξει αυτο που μπορει. Ξυλο, αμυνα και να τελειωνει τις φασεις κατω απ το καλαθι. Προσωπικα πιστευω οτι θα τον βαλει απ το 1ο ματς. Με Βουγιουκα (που θα παιξει και ολ-σταρ τρομαρα του) δεν τα βαζεις με τη Μπαρτσα. Ναι. Βεβαια με αυτο το ξυλο την αμυνα και το τελειωμα φασεων (αυτα βλεπεις εσυ, δικαιωμα σου), βγηκε ο καλυτερος σεντερ της σεζον στην Ευρωλιγκα. Τουλαχιστον παραλογο αν ισχυαν μονο οσα λες. Οσο για το Βουγιουκα νταξει για 3ο σεντερ δεν με χαλαει. Νεος αρα ελπιζουμε και εξελιξιμος, ξερει να κανει 2-3 πραγματα και Ελληνας. Αρκει να ειναι 3ο σεντερ και οχι 2ο. Ελπιζουμε να μην βγει Μπουρουσης στο θεμα εξελιξη.
DKNI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Kαλα, και ο Νεστεροβιτς δεν μας εκπλησσει με τις επινοησεις του και την πλαστικοτητα του, ουτε με την αποτελεσματικότητα του πανω απο τα 3μ. Μην τρελαθουμε που δεν θελει ρυθμό η άμυνα.Θα ξεχάσουμε το μπασκετ που ξέρουμε δηλαδη. Πιο εύκολο είναι να ζητήσεις από τον Μάριτς να ξαναμπει στο πνεύμα της άμυνα ή απο τον Νίκολας ας πουμε να σουτάρει. ΥΓ. Ποτέ ο Παναθηναικός δεν πρέπει να έχει καμια δικαιολογία, ετσι? Θα πρέπει όχι μόνο να μπορει να παίξει ο Μαριτς από το 1ο ματς αλλά να μην υπάρχει και λόγος να παίξει άσχημα. Εδω που τα λέμε, σιγα το ματς, με την Μπαρτσελονα μεσα στη Βαρκελωνη, οτιδήποτε κάτω από νίκη 20 πόντων είναι αποτυχία, σωστά? (όλα αυτά μέχρι να βρεθεί κάποιος να πει "Παμε να τους σκίσουμε" οπότε αλλάζει το τροπάρι και αρχιζουν τα "ποιος Μαριτς" και "ρε εκει μεσα θα φατε 30αρα") Εντομεταξύ έχει γινει χαμός απο χτες... Ρε τον Μπεο, μοιρασε και ποσοστο, "παιξε 52-48". Ασε το αλλο, που θελατε να στησετε Εβραιους. Ρε, παιζουν με Εβραιους? Και ολα τα λεφτα η επιμονη του Μπεου "Πες ποιος στις εδωσε" Δηλαδη να λέει καποιος "Εχω μια κασετα που παιρνεις πιτες" και αντι να λες "δειχτην ρε αμα εισαι αντρας γιατι ειμαι σιγουρος ότι λες ψεματα" να λες "ποιος στις εδωσε" Αυτο δηλαδη εχει σημασια?Οχι τι φαινεται στην κασετα?
Erwdios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Προφανώς έχει σημασία, γιατί αν τις έχει δώσει ο μούσιας ο περσινός, είναι και ο ίδιος μπλεγμένος.
Chris_85 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ελπιζουμε να μην βγει Μπουρουσης στο θεμα εξελιξη. :-D :-D Kαι εμεις το ελπιζουμε
firewalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Βγενόπουλε και λοιποί περαστικοί... Σας κάνει πλάκα ο Τζίγκερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις