Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα εβγαλα, πες μου λοιπον τωρα και εσυ και ο Drop που διαφοροποιηστε απο την παραπανω προταση να τελειωνουμε

Στο οτι φετος τα πράγματα στο μπασκετ (με καθαρη διαιτησία) θα είναι αμφίρροπα καθως στο παγκο εχω εναν ανθρωπο που ξερει πως να στηνει την ομαδα πως να προσαρμοζεται στον Ομπραντοβιτς,πως να αιφνιδιαζει τον Ομπράντοβιτς ποτε να καλει time out και να κόβει το ρυθμό και οχι εναν ανθρωπο μονοδιαστατο με ενα πλανο στο μυαλο του που αν μας βγει καλως αν δεν μας βγει 15αρα στο κεφάλι...

Είσαι το φαβορι βαση ψυχολογίας η οποια ψυχολογια δημιουργειται απο τους τιτλους(για τον ιδιο ακριβως λογο θεωρω πως το +5 στο πρωταθλημα δεν χανεται ) αλλα η συγκεκριμενη νικη ενδεχομενως να μου δωσει πλεονεκτημα εδρας

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βγαλε τα γυαλια, εχω απαντησει ωρα τωρα...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Εχεις δικιο, δεν το ειχα δει (να μια πραγματικα πρωτουπη φραση σε αυτα τα τοπικς)

Συνεχιζουμε

"13/1/2011 οι χρηστες Erwdios, kirileman, Chris85, alexis333 δηλωνουν οτι ο Ολυμπιακος στο μπασκετ εχει πολυ καλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο και θα του παρει τους 2 εγχωριους τιτλους και ο Παναθηναικος δεν εχει καμια τυχη στην Ευρωπη"

Στο οτι φετος τα πράγματα στο μπασκετ (με καθαρη διαιτησία) θα είναι αμφίρροπα καθως στο παγκο εχω εναν ανθρωπο που ξερει πως να στηνει την ομαδα πως να προσαρμοζεται στον Ομπραντοβιτς,πως να αιφνιδιαζει τον Ομπράντοβιτς ποτε να καλει time out και να κόβει το ρυθμό και οχι εναν ανθρωπο μονοδιαστατο με ενα πλανο στο μυαλο του που αν μας βγει καλως αν δεν μας βγει 15αρα στο κεφάλι...

Οκ, accepted.

Ωραια παντως η καβατζα της διαιτησιας

Δημοσ.

Παντως ο πρωτος πηδηξε απο το τρενο και αποφευγει τη λεξη κουπα.

Συνεχιζουμε λοιπον με αναθεωρημενο

"13/1/2011 οι χρηστες Erwdios, kirileman, margarita, Chris85, alexis333 δηλωνουν οτι ο Ολυμπιακος στο μπασκετ εχει πολυ καλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο και θα του παρει τους 2 εγχωριους τιτλους και ο Παναθηναικος δεν εχει καμια τυχη στην Ευρωπη"

"13/1/2011 οι χρήστες DKNI, Kaisersoze, Perrier (για τη χώνεψη) δηλώνουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και θα του πάρει τους 2 εγχώριους τίτλους."

Δημοσ.
Οκ, accepted.

Ωραια παντως η καβατζα της διαιτησιας

Ωραια η δικαιολογια οτι με Γιαννακη πως να παρεις διπλο

Για να καταλαβω δηλαδη, επειδη με κερδισες στο μπασκετ σε ενα ματς χαιρεσαι ενω εγω που σε κερδισα στη μπαλα σε ενα ματς εχω πικρα, σωστα?

Στο ποδοσφαιρο ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος μπορουν να χασουν βαθμους οπουδηποτε.

Στο μπασκετ χλωμο το βλεπω για φετος....

Για αυτον ακριβως τον λογο αλλη σημασια εχει η μπασκετικη ηττα και αλλη η ποδοσφαιρική...Κατανοητο πιστεύω

Δημοσ.

Κατσε να στο φτιαξω

"13/1/2011 ο χρήστης DKNI δηλώνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό στο μπασκετ και πως αν στους τελικους Κυπελλου και Α1 εχει πληρη ομαδα θα του πάρει τους 2 εγχώριους τίτλους."

Ειπα την αποψη μου.

Μπορεις να γραψεις με μεγαλυτερα γραμματα γιατι προφανως την δικια σου την εχεις γραψει με πολυ πολυ μικρα και δεν φαινεται?

Ωραια η δικαιολογια οτι με Γιαννακη πως να παρεις διπλο

Αυτη ειναι η απαντηση σου δηλαδη ακριβως ενα ποστ μετα απο το δικο σου

καθως στο παγκο εχω εναν ανθρωπο που ξερει πως να στηνει την ομαδα πως να προσαρμοζεται στον Ομπραντοβιτς,πως να αιφνιδιαζει τον Ομπράντοβιτς ποτε να καλει time out και να κόβει το ρυθμό και οχι εναν ανθρωπο μονοδιαστατο με ενα πλανο στο μυαλο του που αν μας βγει καλως αν δεν μας βγει 15αρα στο κεφάλι...

Να το κοιταξεις, μην στο γυρισει σε σχιζοφρενεια

Δημοσ.

να το κανω screenshot???? :P :mrgreen:

Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι εδω μεσα θα ψαξουν να βρουν τι σημαινει η παραπανω φραση και αν ειναι Ελληνικα :rolleyes:

Δημοσ.

Να το κοιταξεις, μην στο γυρισει σε σχιζοφρενεια

Συνεχισε ....τελικα η γλυκια ζάλη οντως υπάρχει σχεδον 24 ωρες μετα....

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι εδω μεσα θα ψαξουν να βρουν τι σημαινει η παραπανω φραση και αν ειναι Ελληνικα :rolleyes:

Χθες πιστεύω κατάλαβες γιατί το ελληνικό όνομα του Νεστέροβιτς είναι Μακρής. :lol:

PS Μια μέρα είναι θα περάσει, μετά θα ζορίζεσαι λιγότερο. ;)

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ δεν έχει προηγούμενο.

15 χρόνια τώρα (ξαφνικά !) δεν ασχολούνται πια, ότι παίζεται με τα χέρια ξέρουμε τι είναι κτλ.

Κάτι πήγε να γίνει εκεί με τον Μπουρούση (όταν όντως ο ΟΣΦΠ είχε καλή ομάδα)που έλεγε "Θα τα πούμε σε λίγες μέρες" αλλά τίποτα τελικά.

Μάλιστα οι ίδιοι φίλαθλοι, μην μπορώντας να εξηγήσουν πώς η ποδοσφαιρική ομάδα της παράγκας δεν μπορούσε να προχωρήσει στην Ευρώπη, εφηύραν σλόγκαν όπως οι πορείες είναι για τους συνταξιούχους και οι κούπες μετράνε.

:mrgreen: DIsclaimer: ισχύει μόνο όταν βολεύει τον Ολυμπιακό .

Ε, ο Παναθηναϊκός δεν είχε τον ΔΔ υγιή ( :shifty: Tilemaxx, εντελώς καλοπροαίρετα, με ΔΔ, Τέπιτς και Καλάθη είμαστε πλήρεις, όχι χωρίς τον ΔΔ, ή έστω άρρωστο), δεν είχε τον Μάριτς σε μια χρονιά που έχει αλλάξει στυλ παιχνιδιού και έχει ρίξει το βάρος στην ρακέτα λίγο παραπάνω, έχοντας επιπλέον και την πολυτέλεια ενός Σάτο που δεν υπήρχε πέρισυ, με μια διαιτησία με λάθη και από τις δύο πλευρές (που πρίν το μάτς όλη τη βδομάδα ακούσαμε και είδαμε τα μύρια, ώστε να χτίζονται και οι διακιολογίες ), με έναν από τους τέσερις αντιπάλους που μπορούν να μας κοντράρουν σε Ελλάδα και Ευρώπη σε καλή μέρα.

Το αποτέλεσμα, ήττα εντός με τέσσερις πόντους διαφορά. Τόσο μεγάλο σε σημασία, που μαζεύτηκε κόσμος στον ΟΣΦΠ να το πανηγυρίσει, γιατί αφενός ποιός ξέρει αν θα το ξαναδεί , κούπα αφετέρου ΔΕΝ θα πάρει .

Για την ομάδα μου, δεν έχω να πω τίποτα, η στάση της πλειοψηφίας του κόσμου, με το που έγινε αδιαμφισβήτητο ότι θα χάναμε,

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 15 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ,

λέει πολλά.

Δυστυχώς , δεν έλειψε η φωτοβολίδα της διακοπής και η μαζική ρίψη στο τέλος να αμαυρώσει την εικόνα του ΟΑΚΑ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, το κλίμα ήταν σαφώς καλύτερο από αυτό που είδαμε την τελευταία φορά στο μεταξύ μας. Ελπίζω τα πράγματα να γίνονται όλο και καλύτερα.

Δημοσ.

Συνεχισε ....τελικα η γλυκια ζάλη οντως υπάρχει σχεδον 24 ωρες μετα....

Δεν το σωζεις ουτε με σφαιρες εκτος αν πραγματικα θες να πεις δημοσια οτι ο Γιαννακης ηταν καλος εκτος αποταν δεν ηταν καλος γιατι τον εκλεβε η διαιτησια

ΥΓ. Η ζαλη ειναι μονιμη. Δεν εχεις 5 ευρωπαικα και δεν ξερεις, αστο

Δημοσ.

Δεν το σωζεις ουτε με σφαιρες εκτος αν πραγματικα θες να πεις δημοσια οτι ο Γιαννακης ηταν καλος εκτος αποταν δεν ηταν καλος γιατι τον εκλεβε η διαιτησια

με τον Γιαννακη πηγαμε φαιναλ φορ μετα απο χρονια, πηραμε κουπα μετα απο χρονια κι ειδαμε κ 2-3 πολυ ωραια ματς. Κατα τα αλλα δεν ηταν καλος προπονητης για την ομαδα μας με την καμια. Οκ?

Δημοσ.

PS Μια μέρα είναι θα περάσει, μετά θα ζορίζεσαι λιγότερο. ;)

Για να το λες, κατι θα ξερεις αν και κατι πρεπει να σου συμβαινει μονιμα λιγοτερο απο μια μερα νωριτερα, θα ελεγα :mrgreen:

Δημοσ.

Γραφω οτι ο Γιαννακης ειχε ενα πλανο στο μυαλο του.Αν του εβγαινε καλως αν δεν του εβγαινε 15αρα στο κεφαλι..

Στον τριτο τελικο λοιπον το παιχνίδι του βγηκε ειχε μια διαφορα 11 ποντων και αρχισαν τα οργια απο τους κορακες.Αντι λοιπον να παραδεχτουνε καποιοι πως οντως ο Παναθηναικος ευνοηθηκε σε εκεινο το ματς χρησιμοποιουσαν την δικαιολογια οτι με Γιαννακη δεν παιρνεις διπλο...Φυσικα και εκανε λαθη αλλα δεν το έχασε αυτος το συγκεκριμένο παιχνίδι....

Πιο αναλυτικα δεν μπορω να το γραψω οποιος θελει μπορει να το καταλάβει.Οποιος γουσταρει μπορει να συνεχισει να πουλαει τρελιτσα και να πεταει χαρακτηρισμους για σχιζοφρένεια....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...