adi32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Αντε παλι απο το i-playersalternative.cn ψωνισαμε
margaritagr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 μπαααα μεγαλη αρδια μου φαινεται παντως αν ερθει θα γκρεμιστει το αεροδρομιο
Andy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Φήμες είναι, δεν είπε ότι έκλεισε .. Απλά ο νικολακοπουλος έχει πληροφορίες απο Ιταλία πως είναι κοντά σε συμφωνία .. Sent from my iPhone using Insomnia λογικα απο τις προτασεις που εχει σε εμας θα ρθει..κατι sydney fc και so/ton τον θελουν..
alexis333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εξτρεμ δε ψάχναμε ; Πως καταλήξαμε σε επιθετικό ; Sent from my iPhone using Insomnia
alexis333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 θα παιξει εξτρεμ ο τσιμπουρης!!!!! Μακάρι να μη γίνει αυτο .. Sent from my iPhone using Insomnia
Cossutius. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 gchris7 Βάλε ρε συ καμια εικόνα απ το παιχνίδι που παίζεις σαν εκείνη που είχες βάλει για τον Νζοζι να δούμε τα στατιστικά του Ρε σπάστε πλάκα να πάρουμε Ντελ Πιέρο!! Οχι οτι τίθετε θέμα βοήθειας για την Ευρώπη, αλλά μονο και μόνο να δω αυτόν τον (πρώην?)θρύλο του ποδοσφαίρου στον Ολυμπιακό και τίποτε άλλο. Ασε που στην Ελλάδα ερχόμενος απ τον πάγκο θα κάνει πλάκα
Cossutius. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 A να σαι καλά φιλαράκι. Κοντός για αμ. χαφ. αλλά απ ότι βλέπω περισσότερο σαν δεξί μπακ παίζει.(λες να φυγει κανας Τοροσίδης? :-P) Δυνατό τον βλέπω πάντως και δεν είναι αργός. Τα αμυντικά του χαρίσματα πάντως δεν ειναι σπουδαία.
Andy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικα απο την μερα που βγηκε ο καραπαππας και ειπε αυτα που ειπε και ειχα δει και την κληρωση του τσουλου την εχω ξεχασει την ευρωπη..επομενως ας ερθει ο ντελ πιερο που ειναι και πραγματικος θρυλος του παγκοσμιου ποδοσφαιρου να δουμε ενα τεραστιο παιχτη εστω και στα πολυ τελευταια του..και ποιος ξερει,μπορει να βοηθησει και λιγακι στην ευρωπη!!
Cossutius. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Θα έχουμε και καλά στημένα. Ελα και βάρα μονο φάουλ :P
Andy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Θα έχουμε και καλά στημένα. Ελα και βάρα μονο φάουλ :P θα τον βαλουμε να κανει αναπαρασταση αυτουνου http://www.youtube.com/watch?v=IvoH2tY5bks στο παιχνιδι με τον παο...
Cossutius. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Bρε ας έρθει και ας παίξει τη μισή μπάλα απ αυτή που έπαιξε ο Ριμπο και εγω ευχαριστημένος θα είμαι. Να ο πάπιος τον έντυσε ήδη 2
gavros10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχα στο sport-fm βαζουν και περιγραφες απο γκολ του ντελ πιερο με την γιουβε τον γουσταρω πολυ σαν παικτη. αμα ερθει που θα μπει; οι τρομοκρατικη οργανωση οσφπ θα εχει αντιρρησεις. μητρογλου, djebour, σιοβας, μανιατης εντωμεταξυ μιλανε λες και ερθει ηδη υπογραψει
Cossutius. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Eντάξει μωρέ, ζούμε όλοι ένα όνειρο. Οπως λες και στο ράδιο, δύσκολα θα έρθει διότι τον θέλουν ακόμα 2. Αλλά ρε φίλε ειναι ο ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ!!!! Και στα 40 του πλάκα θα κάνει εδω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις