Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραίος ο privateer. Με έβαλες στο τριπάκι.

Mihalis Tsohos@M_Tsohos

Mέχρι πρόσφατα το όνομα του Ν' Ζοζί έπαιζε μέχρι και για αντι- Σονγκ στην Αρσεναλ!!!

Tόσο καλός δηλαδή?

Μπορεις να ξεκινησεις αντιστροφα χρησιμοποιωντας παρομοια λογικη. Γιατι να τον παραχωρει δανεικο στο ελληνικο πρωταθλημα, μια ομαδα Β κατηγοριας στην Αγγλια, εναν παιχτη που τον θελει η Αρσεναλ.. ?

Οσο για το αλλο επιχειρημα οτι "ολα τα ΜΜΕ λεγαν τα ιδια ποσα κλπ", ε ναι. 1ας βγαζει την μουφα ειτε υπο μορφη επισημης πληροφορησης, ειτε υπο μορφη "διαροης" και οι υπολοιποι απλως την αναπαραγουν αναλογως. Δεν ειναι αυτονοητο αυτο ?

Για τον Φωτση ολα τα ΜΜΕ λεγανε οτι ο Τρακης δινει 7μ, αλλα δεν δεχεται η Αρμανι να τον δωσει με 500κ ευρω (την φαγαμε την παπατζα, αναμεσα στα 7εκ ευρω δεν ειχε να δωσει κατι τις ακομα στην Αρμανι για να κλεισει "τον διακαη του ποθο"). Για τον Ζοτς ολα τα ΜΜΕ λεγανε οτι εχει προβλημα με το μπατζετ. Και μια φορα ανοιξε το στομα του ο Σερβος και ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το μπατζετ, αλλου ειναι το θεμα. Να πιστεψω τον Σερβο η "ολα τα ΜΜΕ"? Δηλαδη, θελετε να μου πειτε πως δεν ειναι προφανες πως ΟΛΟΙ λενε το ιδιο πραγμα την ιδια μερα και ωρα το οποιο κατα 99% δεν προκυπτει απο ρεπορταζ αλλα απο την ¨γραμμη" που θα πεσει απο την εκαστοτε ομαδα ως "ενημερωση τυπου"?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν μιλάμε για όλα τα ΜΜΕ δεν αναφερόμαστε μονο στα Ελληνικά.

Η επίσημη προταση στον Νενε, υπήρχε σε σελίδες απ όλο τον κόσμο και αναφέρθηκε ξεκάθαρα απ όλους δημοσιογράφους του Ολυμπιακού. Δε γίνεται όλοι να λένε ψέμματα.

Oύτε ΟΛΑ τα γαλλικά ΜΜΕ που έγραψαν μάλιστα και για το άκυρο του Νενέ και του Κακουτά, γίνεται να έλεγαν ψέμματα.

Aν πάντως επιμένεις οτι όλοι έλεγαν ψέμματα, σε προκαλώ να το αποδείξεις..

Για το αλλο θέμα ρωτα τον Τσόχο όχι εμένα.

gchris7

τι εικόνα ειναι αυτή που έβαλες ρε συ?

Αμα ειναι να αρχισω να ρωταω τους ΑΡΔ να μου λενε τη γνωμη τους για τα μεταγραφικα αποκτηματα της καθε ομαδας, τοτε αυτη τη στιγμη με Ντατολο, Καζιμ Καζιμ, Μπελουτσι, Ντιογκο, Κοστανζο κλπ θα ησουν η ομαδα που θα προσπαθουσε ματαια η Μπαρτσελονα να νικησει...

• Like 1

Αμα ειναι να αρχισω να ρωταω τους ΑΡΔ να μου λενε τη γνωμη τους για τα μεταγραφικα αποκτηματα της καθε ομαδας, τοτε αυτη τη στιγμη με Ντατολο, Καζιμ Καζιμ, Μπελουτσι, Ντιογκο, Κοστανζο κλπ θα ησουν η ομαδα που θα προσπαθουσε ματαια η Μπαρτσελονα να νικησει...

Απο τα ελαχιστα ποστ σου που συμφωνω ..

Απο τα ελαχιστα ποστ σου που συμφωνω ..

Κι εγω σαγαπαω :-D

Εδω αμφισβητεις δημοσιεύματα απ όλο το κόσμο, η άποψη του Τσόχου για τον παίχτη σε ενόχλησε?

Πρωτον μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις και δευτερον μην παιζεις με τις λεξεις. Δεν μιλησα για την περιπτωση του ΝΕΝΕ πουθενα, ΜΙΛΗΣΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για μια κατασταση με τα ΜΜΕ και τα λεφτα που "θα ριξει ο προεδρος στον Πιου". Τωρα αν τον Νενε η τον Μεσσι τον ανεφεραν τα ΜΜΕ ολου του κοσμου οκ πασο. Αυτο δεν αναιρει τιποτα αποσα λεω, εξαλλου κι εγω με παραδειγματα σου μιλησα. Α και την παπατζα του Φωτση την ανεφεραν και οι Ιταλοι, αν εχει καμια ιδιαιτερη σημασια ωστε να θεωρησουμε οτι δεν ηταν παπατζα. Οπως και την παπατζα με τον Ζοτς, την ανεφερε μεχρι και το επισημο σαιτ της Ευρωλιγκας. Ψευτης ο Ζοτς λοιπον που δηλωσε οτι δεν υπαρχει θεμα με τα χρηματα ΠΡΙΝ καν ολοκληρωθουν οι διαπραγματευσεις για την παραμονη του η οχι. Αφου τα ΜΜΕ της ευρωπης ολης γραψανε οτι για τα λεφτα εφυγε.

Από την άλλη βέβαια, την φήμη για τον Ντελ Πιερο που έβγαλαν οι ΑΡΔ εσύ την έπιασες από τα μαλλιά και έκανες ολόκληρη ανάλυση για το πόσο μεγάλη γάτα είναι ο χοντρός. ^_^

gchris7

τι εικόνα ειναι αυτή που έβαλες ρε συ?

Τα στατιστικά του στο FM 2012 :P

Από την άλλη βέβαια, την φήμη για τον Ντελ Πιερο που έβγαλαν οι ΑΡΔ εσύ την έπιασες από τα μαλλιά και έκανες ολόκληρη ανάλυση για το πόσο μεγάλη γάτα είναι ο χοντρός. ^_^

Ομιλω ελληνικα:

Ετσι και επιβεβαιωθει αυτο που γραφει η εφημεριδα του χοντρου, περι Ντελ Πιερο, μιλαμε για μεγαλη γατα και μεγαλη μπιζνα ο χοντρος.

YΓ. Διαψευστηκε εν τελει η περιπτωση Ντελ Πιερο?

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ νομίζω πως με 22 μύρια (15 από CL και 7 από τον Kevin) ο βαγγελάκης θα πρέπει να φέρει δυο παίκτες οπωσδήποτε αλλιώς είναι μεγάλο λαμόγιο!

Πρωτον μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις και δευτερον μην παιζεις με τις λεξεις. Δεν μιλησα για την περιπτωση του ΝΕΝΕ πουθενα, ΜΙΛΗΣΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για μια κατασταση με τα ΜΜΕ και τα λεφτα που "θα ριξει ο προεδρος στον Πιου".

Νωριτερα εχεις γράψει το παρακάτωαναφερόμενος σε εμένα και την επισημη προταση στον Νενέ και τον Κακουτά που είχα γράψει..

Σοβαρα τωρα, για καποιους που λενε οτι ο προεδρας εδινε ενα σκασμο λεφτα για κατι Νενεδες και Κακουταδες, ελπιζω να καταλαβαινουν τη διαφορα που υπαρχει αναμεσα στο "θα εδινε/εδινε" με το "εδωσε".

Θα μας παλαβώσεις?Μονος σου τα γράφεις και διαμαρτύρεσαι και από πάνω?

Τα στατιστικά του στο FM 2012 :P

Με έχετε βάλει στο τριπάκι να αρχίσω να παίζω αυτές τις χαζομάρες.Και ειναι και εθιστικές απ΄ότι λένε :P

Νωριτερα εχεις γράψει αναφερόμενος σε εμένα και την επισημη προταση στον Νενέ και τον Κακουτά που είχα γράψει..

Θα μας παλαβώσεις?Μονος σου τα γράφεις και διαμαρτύρεσαι και από πάνω?

Νταξει, γραψε λαθος που ανεφερα αυτους που ανεφερες ονομαστικα (απλα για να διευκρινησω σε τι αναφερεται το ποστ μου). Ειναι προφανες οτι μιλαω για το γενικο φαινομενο των ΜΜΕ καθε καλοκαιρι: "ενας σκασμος λεφτα για τον Πιου". Δεν εξειδικευω στην περιπτωση Νενε, ουτε Κακουτα, αν τελικα δοθηκε αυτη η εντυπωση, my bad:) Εξαλλου και τα συγκεκριμενα πραδειγματα που χρησιμοποιησα, δεν αφορουσαν την περιπτωση του Νενε, αλλα περιπτωσεις παιχτων και προπονητων του ΠΑΟ.

Ομιλω ελληνικα:

YΓ. Διαψευστηκε εν τελει η περιπτωση Ντελ Πιερο?

Ναι βρε παιδί μου Ελληνικά μιλάς, το κομμάτι σου μια χαρά το έκανες πάντως με αυτή την φήμη.

Eχει διαφορά το να μιλάμε για ανυποστατα δημοσιευματα οπως αυτό με τον Ντελ Πιέρο (η τον Τρεσεγκε και οσους εν πάση περιπτωση έρχονται κάθε χρονο) με το να αναφερόμαστε σε επίσημη πρόταση.

Σαφως και κάθε καλοκαιρι έχουμε ιστορίες τέτοιου ειδους.

Το θέμα ειναι τι επιβεβαιώνονται.

Αν θες τη γνωμη μου, ειδικά για τον Ολυμπιακό, αν δε το πει επίσημα ο Νικολακόπουλος (που θεωρείτε και έγγυρος δημοσιογράφος στα ρεπορτάζ του για μεταγραφικα - οχι για τα αλλα :P ) ότι όντως ο Ολυμπιακός πάει για τον τάδε παίχτη, δυσκολα το πιστεύω.

Δεν ξέρω αν διαψεύτηκε, αλλά το Φως που έκανε αναφορά σε αυτόν έλεγε ξεκάθαρα οτι "ακουγονται φήμες, ανεπιβεβαίωτες".

Κλασικο παιχνίδι δηλαδη για να πουληθουν φυλλα. Δε χρειάζεται επισημη διαψευση.

2 γκολακια ο Μιραλας στο κύπελλο και ακόμα έχει ένα ημίχρονο.

Edit: Και τα άλλα δυο γκολ από τα 4 που έχουν βάλει ειναι απο ασσιστ δικές του. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...