Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ομιλω ελληνικα:

YΓ. Διαψευστηκε εν τελει η περιπτωση Ντελ Πιερο?

Ναι βρε παιδί μου Ελληνικά μιλάς, το κομμάτι σου μια χαρά το έκανες πάντως με αυτή την φήμη.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eχει διαφορά το να μιλάμε για ανυποστατα δημοσιευματα οπως αυτό με τον Ντελ Πιέρο (η τον Τρεσεγκε και οσους εν πάση περιπτωση έρχονται κάθε χρονο) με το να αναφερόμαστε σε επίσημη πρόταση.

Σαφως και κάθε καλοκαιρι έχουμε ιστορίες τέτοιου ειδους.

Το θέμα ειναι τι επιβεβαιώνονται.

Αν θες τη γνωμη μου, ειδικά για τον Ολυμπιακό, αν δε το πει επίσημα ο Νικολακόπουλος (που θεωρείτε και έγγυρος δημοσιογράφος στα ρεπορτάζ του για μεταγραφικα - οχι για τα αλλα :P ) ότι όντως ο Ολυμπιακός πάει για τον τάδε παίχτη, δυσκολα το πιστεύω.

Δεν ξέρω αν διαψεύτηκε, αλλά το Φως που έκανε αναφορά σε αυτόν έλεγε ξεκάθαρα οτι "ακουγονται φήμες, ανεπιβεβαίωτες".

Κλασικο παιχνίδι δηλαδη για να πουληθουν φυλλα. Δε χρειάζεται επισημη διαψευση.

Δημοσ.

2 γκολακια ο Μιραλας στο κύπελλο και ακόμα έχει ένα ημίχρονο.

Edit: Και τα άλλα δυο γκολ από τα 4 που έχουν βάλει ειναι απο ασσιστ δικές του. :P

Δημοσ.

Ναι βρε παιδί μου Ελληνικά μιλάς, το κομμάτι σου μια χαρά το έκανες πάντως με αυτή την φήμη.

...κι επειδη ακριβως ηταν φημη και μαλιστα φυλλαδας συμφεροντων του χοντρου (δηλαδη πιο αναξιοπιστη δεν γινεται :devil: ), σε οτι εγραψα εβαλα μπροστα ενα ΑΝ για να τονισω οτι δεν βγαζω συμπερασματα, απλως λεω τι θα συμβαινει σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που αποδειχθει οτι δεν ειναι παπατζα. Σκεψου να μην εβαζα και ΑΝ τι θα ακουγα τωρα... :-D

Γενικα παντως μου το κρατας μανιατικο που κανω κριτικη στον προεδρα ε? Μην το παιρνεις ετσι, και για τους δικους μας τα ιδια λεω απο κει (Βγενοπουλους, Αλαφουζους, τρακηδες κλπ). Γενικα δεν ειμαι απτα τυπακια που παιρνουν την γραμμη που πεφτει μεσα απτην καθε ομαδα και μετα την πιπιλανε, για να υποστηριξουν την τσεπη του εκαστοτε προεδρου που πουλαει κουτοχορτο στον κοσμακη προς ωφελος του.

Δημοσ.

Α’ Γκρουπ

Τσέλσι (Αγγλία) 135.882

Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 157.837

Μαν. Γιουνάιτεντ (Αγγλία) 141.882

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 133.037

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 121.837

Άρσεναλ (Αγγλία) 113.882

Πόρτο (Πορτογαλία) 98.069

Μίλαν (Ιταλία) 89.996

Β’ Γκρουπ

Βαλένθια (Ισπανία) 89.837

Μπενφίκα (Πορτογαλία) 87.069

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) 84.026

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία) 79.066

Σάλκε (Γερμανία) 78.037

Μαν. Σίτι (Αγγλία) 63.882

Μπράγκα (Πορτογαλία) 63.069

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) 62.026

Γ’ Γκρουπ

Ολυμπιακός (Ελλάδα) 61.420

Άγιαξ (Ολλανδία) 58.103

Άντερλεχτ (Βέλγιο) 48.480

Γιουβέντους (Ιταλία) 46.996

Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία) 46.066

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 45.835

Λιλ (Γαλλία) 38.835

Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) 38.310

Δ’ Γκρουπ

Σέλτικ (Σκωτία) 32.728

Ντόρτμουντ (Γερμανία) 31.037

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) 29.641

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 24.774

Κλουζ (Ρουμάνια) 18.764

Μάλαγα (Ισπανία) 16.837

Μονπελιέ (Γαλλία) 11.835

Νόρτζελαντ (Δανία) 8.005

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται για διαρκείας στην 9 αξίας 350 + 60 το μέλος = 410 στην τιμή των 280 ας επικοινωνήσει μαζί μου. Η τιμή είναι τελική.

Δημοσ.

πισα και πουπουλα σε οσους μιλανε για προσπαθειες του ολυμπιακου να παρει τον νενε και τον κουαρεσμα. πρεπει να αλλαξουμε την ομαδα διαπραγματευσεων μας γιατι κατι παιζει εκει περα. αν το βλεπει καποιος απο τον ολυμπιακο εγω μπορω να το κανω, ειμαι πολυ καλος διαπραγματευτης και ο μισθος θα ειναι συμβολικος

Δημοσ.

πισα και πουπουλα σε οσους μιλανε για προσπαθειες του ολυμπιακου να παρει τον νενε και τον κουαρεσμα. πρεπει να αλλαξουμε την ομαδα διαπραγματευσεων μας γιατι κατι παιζει εκει περα. αν το βλεπει καποιος απο τον ολυμπιακο εγω μπορω να το κανω, ειμαι πολυ καλος διαπραγματευτης και ο μισθος θα ειναι συμβολικος

Στειλε βιογραφικο στην Πλ. Αλεξανδρας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...