Alxnks Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καθόλου άκυρη δεν ήταν η αναφορά στους μισθούς και κακώς τη θεωρείς σύγκριση. Εγώ σου είπα όμορφα και ωραία ότι κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής, όπως υποστηρίζεις εσύ. Επειδή δηλαδή δεν μπορώ να βρω Αμπράμοβιτς, δεν πρέπει να ενοχλώ την αυτού Μεγαλειότητα τον Βαγγέλα? Η ομάδα είναι Ολυμπιακός και όχι Μαρινακικός και όπως τον αποθεώνω στις επιτυχίες, έτσι θα τον καντηλιάζω στις αποτυχίες. Το ίδιο έκανα και με τον Κόκκαλη, το ίδιο κάνω με όλους. Και επαναλαμβάνω, η κριτική γίνεται με γνώμονα το καλό της ομάδας και όχι με γνώμονα το καλό της τσέπης του Μαρινάκη, την οποία υποστηρίζεις εσύ. Αυτά τα: αν δεν σου αρέσει η ομάδα, βάλτα εσύ τα λεφτά για μεταγραφές είναι τουλάχιστον αστεία και δείχνουν συμβιβασμό. Μπορώ να συμβιβαστώ και να αποδεχτώ και περικοπές στον μισθό μου, όταν καταλαβαίνω ότι η επιχείρηση έχει οικονομικές δυσκολίες, όταν όμως ξέρω ότι 7 μύρια πουλήθηκε ο Μιραλάς, πήρα 15 μύρια πέρυσι από Τσου Λου, τα μισά περίπου από τηλεοπτικά της σουπερλίγκας, κάποια μυριάκια από τα εισιτήρια, αν αποκλειστεί ο βάζελος απόψε θα πάρω άλλα 15 και οι μεταγραφικές μου κινήσεις περιορίστηκαν στον Κοντρέρας και στον Μασάδο, που κόστισαν και οι δύο μαζί γύρω στα 2 μύρια, εκεί καταλαβαίνω ότι τρώω δούλεμα και δεν δέχομαι καμία περικοπή στο μισθό μου. Όπου μισθός, βάλε τα διαρκείας αν θέλεις, για να το κατανοήσεις καλύτερα. Πρώτον, αποτυχαμε κάπου και δεν το ξέρω? Η κραζεις προκαταβολικά για να έχεις να λες κι αν έρθουν καλά αποτελέσματα θα κάνεις κυβιστηση αφού πάνω από όλα ειναι ο ολυμπιακός? Δεύτερον, γίνε μέλος, πάρε και διάρκειας ώστε να έχεις το δικαίωμα να κραζεις...όπως ακριβώς το περιγράφεις μόνος σου. Ξαναλέω...αμπραμοβιτς μπορείς να μην βρίσκεις αλλα να μην σου κάνει κι ο Βαγγέλης, αλλα αν το εχετε δει το θέμα φιλανθρωπικό σωματείο, δεν ειναι στραβά ο γιαλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Πρώτον, αποτυχαμε κάπου και δεν το ξέρω? Η κραζεις προκαταβολικά για να έχεις να λες κι αν έρθουν καλά αποτελέσματα θα κάνεις κυβιστηση αφού πάνω από όλα ειναι ο ολυμπιακός? Η κριτική γίνεται καλοπροαίρετα γιατί όλοι θέλουμε νομίζω έναν Ολυμπιακό ισχυρό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας διαψεύσουν τους φόβους μου, θα χαρώ πολύ να κάνω και κυβίστηση και τριπλό άξελ. Δεύτερον, γίνε μέλος, πάρε και διάρκειας ώστε να έχεις το δικαίωμα να κραζεις...όπως ακριβώς το περιγράφεις μόνος σου. Πού το είδες γραμμένο αυτό? Για να μπορώ να έχω γνώμη για την ομάδα μου, θα πρέπει να της τα ακουμπάω πέρα από έμμεσα και άμεσα? Κοροϊδευόμαστε τώρα? Ξαναλέω...αμπραμοβιτς μπορείς να μην βρίσκεις αλλα να μην σου κάνει κι ο Βαγγέλης, αλλα αν το εχετε δει το θέμα φιλανθρωπικό σωματείο, δεν ειναι στραβά ο γιαλός. Που έγραψα εγώ ότι δεν μου κάνει ο Βαγγέλης? Είδες να λέω πουθενά, χοντρέ πούλα και πούλο ή τπτ παρόμοια γραφικά? Εγώ είπα ότι βρωμάει χοντρό παντελόνιασμα φέτος. Το παντελόνιασμα από τη φιλανθρωπία απέχουν κάποια έτη φωτός u know... Και εν τέλει επαναλαμβάνω ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο, πόσο μάλλον ο πρόεδρος του, που δείχνει να έχει πάρει λάθος δρόμο στα διοικητικά της ομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Η κριτική γίνεται καλοπροαίρετα γιατί όλοι θέλουμε νομίζω έναν Ολυμπιακό ισχυρό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας διαψεύσουν τους φόβους μου, θα χαρώ πολύ να κάνω και κυβίστηση και τριπλό άξελ. Πού το είδες γραμμένο αυτό? Για να μπορώ να έχω γνώμη για την ομάδα μου, θα πρέπει να της τα ακουμπάω πέρα από έμμεσα και άμεσα? Κοροϊδευόμαστε τώρα? Που έγραψα εγώ ότι δεν μου κάνει ο Βαγγέλης? Είδες να λέω πουθενά, χοντρέ πούλα και πούλο ή τπτ παρόμοια γραφικά? Εγώ είπα ότι βρωμάει χοντρό παντελόνιασμα φέτος. Το παντελόνιασμα από τη φιλανθρωπία απέχουν κάποια έτη φωτός u know... Και εν τέλει επαναλαμβάνω ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο, πόσο μάλλον ο πρόεδρος του, που δείχνει να έχει πάρει λάθος δρόμο στα διοικητικά της ομάδας. Ε δεν μπορείς να πεις ότι δεν το περίμενα τα περί καλού του ολυμπιακού...τότε θα ναι καλός ο μαρινακης? Μήπως να φέρει τότε ροναλντο, Μέσι, τσαβι, ινιεστα και πίσω κάνα πουγιολ αφού έχουμε το τρελό χρήμα? Κοίτα...μόνος σου είπες ότι πληρώνεις μισθό (διάρκειας κτλ) κι άρα έχεις δικαίωμα να φωνάζεις, μην το παίρνεις πίσω στο αμέσως επόμενο σου ποστ, δεν δείχνει συνοχή..το λιγότερο. Έχει πάρει λάθος δρόμο? Ε γίνε μέλος που σου λέω να έχεις και λόγο, θα μπορείς να βάλεις και υποψηφιότητα να εκλεγεις στο ΔΣ και να έχεις άμεσα λόγο (αλλα και κριτική στο λόγο σου), από το να κραζεις ανώνυμα κι ανεύθυνα σε ένα φόρουμ (δεν το λέω προσωπικά, αλλα για όλους όσους το κάνουν). Βάλτους στην ευθεία ντε, μπορείς, έχουν προβλεφθεί οι διαδικασίες, try it τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ρε συ Alxnks, άστο αδερφέ, δεν βγάζει πουθενά. Εγώ λέω ότι θα έπρεπε επί της ουσίας να φέρει τουλάχιστον δύο παίχτες σε θέσεις που είχαμε απώλειες (Μέλμπεργκ, Μιραλάς) και ένα καθαρόαιμο αμυντικό χαφ και εσύ μου λες για Μέσι, Τσάβι και Ροναλντίνιο. Επίσης, εγώ είπα ότι εφόσον δεν ενισχύεις με παίχτες μην περιμένεις και διαρκείας. Δεν είπα ότι όποιος έχει διαρκείας μπορεί να καντηλιάζει και όποιος δεν έχει όχι. PS Σου πληρώνω εγώ την κάρτα μέλους για να κάνεις καμία μεταγραφή ρομαντικέ φίλαθλε (λες αν βγάλω και κάρτα μέλους της Lufthansa να με αφήσουν να πιλοτάρω κανένα αεροπλάνο τους?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) οσο βλεπει οτι αντιπαλοι δεν υπαρχουν τοσο θα ριχνει τον πηχη μην περιμενετε μεγαλους παικτες ξανα Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2012 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ρε συ Alxnks, άστο αδερφέ, δεν βγάζει πουθενά. Εγώ λέω ότι θα έπρεπε επί της ουσίας να φέρει τουλάχιστον δύο παίχτες σε θέσεις που είχαμε απώλειες (Μέλμπεργκ, Μιραλάς) και ένα καθαρόαιμο αμυντικό χαφ και εσύ μου λες για Μέσι, Τσάβι και Ροναλντίνιο. Επιχειρηματικά, δεν υπάρχει λόγος. Με το υπάρχον υλικό και μια μικρή επένδυση για "προστασία" από τη διαιτησία, εξασφαλίζει το πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στους ομίλους του τσου λου. Μετά βλέπουμε. Να το πω διαφορετικά. Δεν είναι εποχή για όνειρα, απλά συντήρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Παντως θυμαμαι περυσι, οταν τα πραγματα σε εμας αρχισαν να ξεκαθαριζουν πλεον για το προς τα που παμε (και καποιοι πανηγυριζαν που διαλυομαστε οταν ειχε ξαναγινει η συζητηση), να λεω οτι η διαλυση του ΠΑΟ μονο σε βαρος του ΟΣΦΠ μπορει να λειτουργησει και αρκετοι βγηκαν να λιδωρησουν οτι λεω κατι εξωγηινο. Εν τελει, τα βλεπετε τα αποτελεσματα. Συρικνωση του ροστερ και της ποιοτητας, για ανταγωνιστικοτητα στην Ευρωπη ουτε λογος πλεον, οσον αφορα τα εισητηρια και τα διαρκειας ειναι τα μονα που δεν καταλαβαινουν απο "συρικνωση", αν και σε αυτο το τελευταιο σιγουρα δνε μου πεφτει λογος. Απτην αλλη ο ελληνικος αθλητισμος ετσι οπως εχει καταντησει γενικα, μαλλον θα πρεπει να αφηνει ικανοποιημενους τους φιλαθλους ομαδων που ΔΕΙΧΝΟΥΝ να εχουν "υγιη" διοικηση. Επαναλαμβανω, δειχνουν, διοτι απο υγεια αλλο τιποτα και ο Παναθηναικος και ξαφνικα βγηκαν χρεη απο δω, οφειλες απο κει, ακεφαλη η ομαδα, πριγκηπες παραπερα κλπ. Σημερα εισαι η κορυφαια ομαδα στην Ευρωπη και αυριο χρεοκοπεις για πλακα, ετσι απλα σφιγγεται ο προεδρος να σκαει χρηματα και αποχωρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Επιχειρηματικά, δεν υπάρχει λόγος. Με το υπάρχον υλικό και μια μικρή επένδυση για "προστασία" από τη διαιτησία, εξασφαλίζει το πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στους ομίλους του τσου λου. Μετά βλέπουμε. Να το πω διαφορετικά. Δεν είναι εποχή για όνειρα, απλά συντήρηση. Δεν το βλέπω έτσι φίλε kirile. Το βλέπω ως μία καλή ευκαιρία να κάνει άμεσα απόσβεση ο Μαρινάκης. Η κρίση είναι το πρόσχημα. Και όπως λέει και η margarita, δεν μπορεί η κρίση να ισχύει μόνο για τις μεταγραφές, ενώ στα διαρκείας να μην έχουμε κρίση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Επιτυχία πλέον δεν είναι το ντάμπλ. Το έχουμε βαρεθεί το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Και ένα-δύο να χάσουμε δεν τρέχει κάτι. Το θέμα είναι να χτίσουμε ομάδα για την Ευρώπη, και μακρυπρόθεσμα να παγιώνεται ένα ευρωπαϊκό προφίλ. Και τέτοια διάθεση τέτοια ΔΕΝ φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Eξακολουθω να συμφωνώ με την επιχειρηματολογία του Alxnks . LRoi. δεν έχεις άδικο σε αρκετά βέβαια. Μπορεί εγώ να έχω γίνει ένα άλλο είδος οπαδού που δε τον ενδιαφέρει τόσο η μία και δύο χρονιές αλλά το να φτιαχτεί όντως μια ομάδα που να έχει κορμό Ελληνες παίχτες και θα στιρίζεται από ξένους ποιότητας. Γενικά η καθυστέρηση των μεταγραφών ήταν ένα θέμα και φέτος. Κάνει μπαμ οτι ο Μαρινακης κοιτάζει να εξοικονομίσει όσο το δυνατον περισσότερα. Αν τα παντελονιάζει θα φανεί στο μέλλον. Και για τον Κόκκαλη πολλά λέγαμε, ειδικά ότι παντελόνιασε, όμως μας έκανε συγχρόνως πρώτη ομάδα στην Ελλαδα, με δικό της γήπεδο, ήρθαν παιχταράδες, είδαμε μπάλα κτλ κτλ. Με ενδιαφέρει να μη καταντήσουμε οπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ και να παρακαλάμε τον κάθε ένα να έρθει να αναλάβει την ομάδα. Αν ο Μαρινάκης μπορει να μας κάνει ομάδα που θα έχει μόνο κέρδη, και που θα βγάζει παίχτες, εγώ ειμαι ευχαριστημένος. Κρίνουμε σαν οπαδοί, εκ του αποτελέσματος συνήθως. Θα δειξει. Ο Πεσετέρο παρόλλο που τον σέβομαι πολύ, κάνει ένα τραγικό λάθος στο θέμα του Μέλμπερκ. Ο παίχτης ήθελε να φύγει. Ναι άξιζε τα λεφτά του, αλλά ήθελα να παίξει με λιγότερη πίεση. Αυτό ωφείλουμε να το σεβαστούμε. Απ την άλλη σε ένα πράγμα έχουν όλοι δίκιο Την κωλυσιεργία στα μεταγραφικά και ειδικά σε θέσεις που πονάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Το ανησυχητικό για εμένα στο τωρινό μπατζετ του Ολυμπιακού είναι πως δείχνει ότι η ομάδα πρέπει να χρωστάει πολλά. Και πως να μην χρωστάει δηλαδή, όταν 15 χρόνια τώρα το μόνο που κάναμε είναι να αγοράζουμε παίχτες πανάκριβους για τα Ελληνικα δεδομένα ενώ δεν είχαμε πουλήσει ούτε έναν. Δεν γίνονται έτσι οι μπίζνες... Επιτυχία πλέον δεν είναι το ντάμπλ. Το έχουμε βαρεθεί το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Και ένα-δύο να χάσουμε δεν τρέχει κάτι. Το θέμα είναι να χτίσουμε ομάδα για την Ευρώπη, και μακρυπρόθεσμα να παγιώνεται ένα ευρωπαϊκό προφίλ. Και τέτοια διάθεση τέτοια ΔΕΝ φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν. Δεν υπάρχει αυτό που γραφείς. Πάνω από όλα είναι το Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο δισεκατομμύριο να φτιάξεις ομάδα χωρίς να παίρνεις πρωτάθλημα. Θυμήσου μόνο τι γινότανε πέρυσι που για κάποια περίοδο ήμασταν δεύτεροι στην βαθμολογία. Μυρωδιάς ο Βαλβερδε... άχρηστοι οι παιχτες... Μαρινακη πούλα... Φαντάσου τι θα γινότανε αν το χάναμε κιόλας. Στο τέλος το πήραμε και ήμασταν όλοι happy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Eλα Βαγγέλα..θα τα πάρεις τα 6. Τελειώνει ο ΠΑΟ. Θα φέρεις κανα παίχτη τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αν δε πάρει και τώρα παίχτη ο Βαγγέλας , θα είναι από τα μεγαλύτερα παντελονιασματα που έχω δει ... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 χοντρε κανονισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τα ματια μας στο Ουντινεζε - Μπραγκα .. Ειναι στην παραταση τωρα.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ... ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΜΕ ... Στα πεναλτι .. Θα τρελαθουμε εντελως αν δε περασει η Ουντινεζε ... Λιγο απ την κωλοφαρδια του βαζελου δε μπορουσαμε να ειχαμε ? Θα ημασταν δευτερο γκρουπ απ τον πρωτο γυρο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις