Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικά ο Alxnks

μια χαρά τα γράφει.

Πρέπει να καταλάβουμε σε ποια χώρα ζουμε και σε τι εποχές είμαστε. Όλες οι ομάδες ειναι σε οικονομικό αδιέξοδο εκτός απ τον Ολυμπιακό. Είναι δυνατός και για να συνεχίσει να είναι πρέπει να βγάζει παίχτες και να τους πουλάει.

Πήγε να φέρει τον Νενέ, ζήτησε ένα σκασμό λεφτά. Πήγε να φέρει τον Κακουτά ως ταλέντο για να τον πουλήσει ακριβά αργότερα, διάλεξε άλλη ομάδα.

Γιατι δεν τους έπαιρνε νωρίτερα? Γιατί νωρίτερα δεν είχε πουληθεί ο Μιραλλάς.

Δεν ειναι θέμα παντελονιάσματος.

Καταλάβετε οτι επιχειρηματίες του μεγέθους του Μαρινάκη δε χρειάζονται τον Ολυμπιακό για να παντελονιάσουν.

Ουτε ο Κοκκαλης είχε τέτοια ανάγκη.

Αυτοί βγάζουν απίστευτα χρήματα απ τις εταιρίες τους.

Έχουν αρρώστια με τη μπάλα αυτοί οι άνθρωποι.

Ξέρει πολύ καλά ο χοντρός, οτι η ομάδα θα το πάρει το πρωτάθλημα φέτος εύκολα ή δύσκολα.Και δε παίζουν ρόλο οι διαιτησίες. Τα είδαμε και πέρσι. Οποτε έδιναν σφύριγμα στον Ολυμπιακό χαμός. Για τους άλλους αβαβά. Τα ξέρουμε οτι η μοιρα του πρωταθλητή ειναι να τον κατηγορουν. Και στο μπάσκετ τα ιδια θα γίνουν πλεον.

Στην Ευρώπη επίσης ξερει οτι στη καλύτερη θα περάσει στην επόμενη φάση και θα αποκλειστεί, στη χειρότερη θα βγει 4ος και θα μείνει εκτός Ευρώπης.

Οπότε θα κοιτάξει τα επόμενα 2 χρόνια να εξασφαλίζει το πρωτάθλημα και να δίνει ευκαιρίες σε νέους παίχτες να αποκτήσουν Ευρωπαική εμπειρία, μαζεύοντας συγχρονως χρήματα

Ετσι χτίζονται οι ομάδες.

Ναι και εγώ ηθελα να μου φέρει τον Νενέ και ένα αμυντικό χαφ επιπέδου Μακελελέ ξέρω γω, αλλά δεν ειναι και εύκολο να έρθουν.

Θα φέρει παίχτες. Απλά θα ειναι επιπέδου, ελάχιστα ανώτερου απ το Ελληνικό πρωτάθλημα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.EDIT.

Ας κατεβασει τις τιμες ...

Εγω φετος σκεφτομαι να ανεβω καμποσες φορες να δω ματς αλλα δε γουσταρω να πληρωνω περισσοτερα εξοδα για τo γηπεδο παρα για τα μεταφορικα για Αθηνα ..

Ετσι εγινε περυσι ...

.EDIT.

Επεξ/σία από alexis333

Πως δεν ξερω? ΠΑΟΚ ειμαι.

Εσυ δεν ξερεις τι εισαι που υποστηριζεις τον πρωταθλητη. Βασικα οι περισσοτεροι δεν ειστε Ολυμπιακοι. Ειστε πανηγυρτζηδες που πατε με τον νικητη. Απο παιδακια βλεπετε αυτον που νικαει, ταυτιζεστε μαζι του, τον βλεπετε να χαιρεται συνεχεια, να νικαει και ετσι γινεστε Ολυμπιακοι.

Μεγαλη δουλεια. Ενω οι υπολοιποι, Πανιωνιος, ΠΑΟΚ, Αρης, Ξανθη, Ηρακλης, ΟΦΗ, κλπ, κλπ ειναι πολυ μεγαλυτερο κατορθωμα που υποστηριζουν αυτες τις ομαδες και ΞΕΡΟΥΝ πραγματικα γιατι και τι ομαδα ειναι. Πανε με τον χαμενο και αυτο ειναι μεγαλη υποθεση.

Καλα το επιχειρημα σου ειναι για κλαματα...

Φυσικα φιλε μου και τα παιδακια θα πανε με τον νικητη λογικο ειναι ...Τα παιδακια που μεγαλωνουν και βλεπουν ολα τα χρονια πρωταθλητη τον Ολυμπιακο λογικο ειναι να ταυτιζονται με την συγκεκριμενη ομαδα .Αυτο τι σημαινει ? Οτι ειναι πανηγυρτζηδες και δεν αγαπανε την ομαδα τους πραγματικα ? Οτι ναναι ....Εσενα βεβαια σε χαλαει αυτο το καταλαβαινω ...

Μαλλον εσεις οι παοκτζηδες ειστε πιο πολυ αντιολυμπιακοι και ειδικα εσυ εδω που το παιζεις και αντικειμενικος ,παρα αγαπατε την ομαδα σας .Αυτος ειναι και ο λογος που κανετε καραγκιοζιλικια καθε φορα που ανεβαινει ο Ολυμπιακος πανω ...

Εσυ δεν ξερεις τι εισαι που υποστηριζεις τον πρωταθλητη. Βασικα οι περισσοτεροι δεν ειστε Ολυμπιακοι. Ειστε πανηγυρτζηδες που πατε με τον νικητη. Απο παιδακια βλεπετε αυτον που νικαει, ταυτιζεστε μαζι του, τον βλεπετε να χαιρεται συνεχεια, να νικαει και ετσι γινεστε Ολυμπιακοι.

Μεγαλη δουλεια. Ενω οι υπολοιποι, Πανιωνιος, ΠΑΟΚ, Αρης, Ξανθη, Ηρακλης, ΟΦΗ, κλπ, κλπ ειναι πολυ μεγαλυτερο κατορθωμα που υποστηριζουν αυτες τις ομαδες και ΞΕΡΟΥΝ πραγματικα γιατι και τι ομαδα ειναι. Πανε με τον χαμενο και αυτο ειναι μεγαλη υποθεση.

Εγώ έγινα Ολυμπιακός το 1989. Μάντεψε ποιος έχανε τότε και ποιος ήταν ο αδύναμος και μάντεψε πώς έχανε τότε ο αδύναμος.

Αφού ήσουν διαιτητής, σίγουρα θα ξέρεις και όλα όσα έχουν γίνει τη δεκαετία που ακολούθησε κι αν όχι, υπάρχει το blog του pesetero να στα θυμίσει.

Γιατί ο Ολυμπιακός ήταν πάντα ιδέα και γι' αυτό έχει τους περισσότερους και πιστότερους οπαδούς στην Ελλάδα.

Συνεπώς αυτά που λες μπορεί και να ισχύουν για τα παιδάκια της ηλικίας σου, όχι όμως και για εμένα.

Γενικά ο Alxnks

μια χαρά τα γράφει.

Όχι φίλε Cossutius δεν τα γράφει ο Alxnks μια χαρά, ο pesetero τα γράφει μια χαρά επί του θέματος:

http://pesetero-blog.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html

• Like 1

Όχι φίλε Cossutius δεν τα γράφει ο Alxnks μια χαρά, ο pesetero τα γράφει μια χαρά επί του θέματος:

http://pesetero-blog.../blog-post.html

ας χωσει λεφτα ο peseteros λοιπον, μαζι κι εσυ και ο αλεξης. αντε...και τωρα που μαζευτηκατε πολλοι και λογικα το χρημα σας ειναι τεραστιο, για πειτε και τι αγορασατε και ποιον προπονητη φερατε; το τσουλου το πηραμε;

και για να συνεχισω την πλακιτσα, να το παιξω αλεξης στη θεση του αλεξη....θελω ολη την αφροκρεμα της ευρωπης ε, 3 11αδες ισαξιες! μην δω τσιγκουνιες γιατι θα αρχισω να σας κραζω και να λεω να πουλησετε! :P

Εγώ έγινα Ολυμπιακός το 1989. Μάντεψε ποιος έχανε τότε και ποιος ήταν ο αδύναμος και μάντεψε πώς έχανε τότε ο αδύναμος.

Αφού ήσουν διαιτητής, σίγουρα θα ξέρεις και όλα όσα έχουν γίνει τη δεκαετία που ακολούθησε κι αν όχι, υπάρχει το blog του pesetero να στα θυμίσει.

Γιατί ο Ολυμπιακός ήταν πάντα ιδέα και γι' αυτό έχει τους περισσότερους και πιστότερους οπαδούς στην Ελλάδα.

Nope. Γιατι κερδιζει ισχυει αυτο(το περισσοτερους).

Επισης το πιστοτερους ειναι προφανως μεγαλο λαθος. Δεν εχει ο Ολυμπιακος τους πιστοτερους οπαδους.

Πολυ πιστοτερους οπαδους εχει ο ΠΑΟΚ, ο Αρης, ο ΟΦΗ, ο Εργοτελης, η Ξανθη, ο Ηρακλης, ο Πανιωνιος, κλπ κλπ, ομαδες που σπανιως ή καθολου κερδιζουν καποιο τροπαιο ή εχουν καποιες διακρισεις και ομως οι οπαδοι τους παντα υπαρχουν και ειναι εκει για να τους υποστηριξουν.

Συνεπώς αυτά που λες μπορεί και να ισχύουν για τα παιδάκια της ηλικίας σου, όχι όμως και για εμένα.

Δεν υπαρχουν παιδακια στην ηλικια μου.

Επισης δεν ειπα οτι ολοι οι Ολυμπιακοι γινανε για αυτο τον λογο.

Μια μεγαλη πλειοψηφεια ομως εγινε για αυτο τον λογο. Και τωρα γινονται παντου Ολυμπιακοι κυριως για αυτον τον λογο.

. Πανε με τον χαμενο και αυτο ειναι μεγαλη υποθεση.

αφου σαρεσει πες το...

για θυμησου πριν 13-14 χρονια ο Ολυμπιακος τι ηταν?

Επισης δεν ειπα οτι ολοι οι Ολυμπιακοι γινανε για αυτο τον λογο.

Μια μεγαλη πλειοψηφεια ομως εγινε για αυτο τον λογο. Και τωρα γινονται παντου Ολυμπιακοι κυριως για αυτον τον λογο.

δεν υπαρχει αυτο που λες...θα αφηνες τον γιο σου π.χ να γινει γαυρος η βαζελος η καλυτερα αριανος?

παιδες μεχρι ποτε μπορει να γινει η μεταγραφη?

ας χωσει λεφτα ο peseteros λοιπον, μαζι κι εσυ και ο αλεξης. αντε...και τωρα που μαζευτηκατε πολλοι και λογικα το χρημα σας ειναι τεραστιο, για πειτε και τι αγορασατε και ποιον προπονητη φερατε; το τσουλου το πηραμε;

Εντάξει, τότε όταν σου κόβουν τα λεφτά από το μισθό και σε πηδάνε στη φορολογία, μη διαμαρτύρεσαι και σε όποιον διαμαρτύρεται να του λες να πληρώσει αυτός το χρέος της Ελλάδας.

Μιλάμε για τετραγωνισμό της λογικής. Μιλάμε για μία ομάδα, μαγαζί γωνία με τεράστια έσοδα από εισιτήρια, χορηγίες, τηλεοπτικά, market pool, φανέλες, πώληση παιχτών και εμείς κοιτάμε τι κάνει ο βάζελος και το αεκάκι.

Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα κοινώς, παρά να ψηλώσω εγώ.

Πρέπει να καταλάβετε ότι στην Ελλάδα είναι από τη μία ο Ολυμπιακός και από την άλλη οι άλλοι. Δεν είναι δυνατόν να μετράω το ανάστημα της ομάδας με βάση το ύψος των απέναντι που έχουν κοντύνει υπερβολικά..

Anyway, με 10% έκπτωση στα διαρκείας, όταν η μισή Ελλάδα είναι άνεργη και η άλλη μισή έχει φάει 30-40% τσεκούρι σοτ μισθό τουλάχιστον, εγώ μόνο μλκας νιώθω και δεν θα του τα ακουμπήσω φέτος. Έχει και το παντελόνιασμα τα όριά του και αν πιστεύετε ότι άνθρωποι σαν τον Κόκκαλη δεν έχουν ανάγκη από παντελόνιασμα είστε αφελείς μετά συγχωρήσεως, γιατί με αυτόν ακριβώς τον τρόπο έφτιαξαν τις περιουσίες τους και τις συντηρούν.

Όταν ο Κόκκαλης διέλυσε όλη την ομάδα μπάσκετ, παντελόνιασε αρκετά και αποχώρησε. Το ίδιο έκανε και το 2009, όταν βρεθήκαμε να παίζουμε με κάτι Καψήδες και τον Λούα Λούα που πίστευε ότι βγήκαμε δεύτεροι και θα παίξουμε Τσου Λου, ενώ είχαμε βγει πέμπτοι στα play ωχ.

Και ευτυχώς που δεν πούλησε την ομάδα στον Λαυρεντιάδη (σκορπούσε αβέρτα τότε ο τύπος, δεν ήταν δικά του εξάλλου, από την Proton τα έκλεβε, από εμάς δηλαδή) και γλυτώσαμε από νέους Κοσκωτάδες. Δεν πρόκειται όμως να προσκυνήσω τον Μαρινάκη, επειδή οι άλλοι διαλύθηκαν. Ο Ολυμπιακός, επαναλαμβάνω είναι μαγαζί γωνία, δεν είναι Πλατανιάς να κάνω άγαλμα στον προεδρό του, επειδή παίζω Α' εθνική.

Nope. Γιατι κερδιζει ισχυει αυτο(το περισσοτερους).

Επισης το πιστοτερους ειναι προφανως μεγαλο λαθος. Δεν εχει ο Ολυμπιακος τους πιστοτερους οπαδους.

Πολυ πιστοτερους οπαδους εχει ο ΠΑΟΚ, ο Αρης, ο ΟΦΗ, ο Εργοτελης, η Ξανθη, ο Ηρακλης, ο Πανιωνιος, κλπ κλπ, ομαδες που σπανιως ή καθολου κερδιζουν καποιο τροπαιο ή εχουν καποιες διακρισεις και ομως οι οπαδοι τους παντα υπαρχουν και ειναι εκει για να τους υποστηριξουν.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, γιατί στα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού, το Καραϊσκάκης ήταν γεμάτο μέχρι και στις προπονήσεις?

παιδες μεχρι ποτε μπορει να γινει η μεταγραφη?

Παρασκευή, αν θέλεις να τον δηλώσεις για Ευρώπη. Μετά μπορείς να πάρεις από τα αζήτητα, μόνο για σούπερλίγκα.

Εντάξει, τότε όταν σου κόβουν τα λεφτά από το μισθό και σε πηδάνε στη φορολογία, μη διαμαρτύρεσαι και σε όποιον διαμαρτύρεται να του λες να πληρώσει αυτός το χρέος της Ελλάδας.

Μιλάμε για τετραγωνισμό της λογικής. .

τωρα για να καταλαβω....συγκρινεις το να μου κοψει το μισθο καποιος που του προσφερω εργο με την εργασια μου κι αν εχω το δικαιωμα να εναντιωθω σε αυτο (οπως κι εκανα) και να διαμαρτυρηθω, με το να γκρινιαζω που καποιος στον οποιο δεν προσφερω τιποτα δεν σκορπαει αυτα που εχω εγω στο μυαλο μου;

μαλλον ναι...''Μιλάμε για τετραγωνισμό της λογικής.''!

edit

μην παραξενευτεις που δεν σχολιασα τα υπολοιπα...πανω κατω τα περασα στο ντουκου γιατι μου εκανε μεγαλο μπαμ η πρωτη ακυρη εντελως συγκριση.

κατα τα αλλα...αν το θεωρεις τοσο μαγαζι γωνια κι οχι πλατανια, δειξε μου κι εσυ και ο peseteros κι οποιος αλλος θελει, καποιον με πιο πολλα χρηματα που να εχει ορεξη να τα χωσει εδω και τωρα σε υπερθετικο βαθμο, αγοραζοντας ομαδα και γηπεδο οσο τα πηρε ο μαρινακης. περιμενετε κι εσεις κανα πριγκηπα, κανα αμπραμοβιτς και δεν συμμαζευεται; να ξερω σε τι επιπεδο κινειται η κουβεντα δηλαδη, σε εκεινο των ονειρων η του υπαρκτου;

Μια χαρά προσφέρεις. Άλλος αγοράζοντας διαρκείας, φανέλα, κάρτα Citibank κλπ και άλλος επειδή απλά παίζει τζόκερ και τυχαίνει να το γράφει η φανέλα του Μασάδο, ή απλά επειδή βλέπει έναν αγώνα του Ολυμπιακου σε μία καφετέρια.

Αυτά που για τον Ολυμπιακό είναι αυτονόητα εξαιτίας του κόσμου του, άλλες ομάδες δεν τα έχουν δει ποτέ. Ο κόσμος ανεβοκατεβάζει προέδρους, όχι ο πρόεδρος οπαδούς.

.

Συγνώμη αλλα ξεχνάς πως 15 χρόνια χαναμε στο μπάσκετ και με πολλές φαπες... Οποτε είμαστε Ολυμπιακοί γιατι πονάμε την ερυθρόλευκη φανέλα όπως εσυ την ασπρόμαυρη

320 ευρω ειναι απαραδεκτη τιμη για διαρκειας. Ουτε εγω πηρα φετος αφενος γιατι δε μου περισσευαν, αφετερου γιατι οντως πεφτει παντελονιασμα. Περυσι πηραμε τοσα λεφτα απο το τσ.λ, θα παρουμε και φετος(διαβασα οτι η ουεφα θα δωσει ακομα περισσοτερα) , πηραμε απο τον Μιραλας και τελικα εγινε μονο μια σοβαρη μεταγραφη! Αυτη του Μασαδο!!

Πηγε ο αθεοφοβος να καλυψει το κενο του Μελμπεργκ με τον... Κοντρερας.

Αριστερο μπακ δεν εχουμε αλλο αφου ο Ζαραδουκας φαινεται πως δεν υπολογιζεται.

Αμυντικο χαφ δεν εχουμε.

Αριστερο εξτρεμ δεν εχουμε.

Edit: και να πουμε οτι 320 ειναι για το πεταλλο, με περιορισμενο αριθμο θεσεν και κακη ορατοτητα. Στο κεντρο μιλαμε για ααααλες τιμες κι εγω λεω το αλλο με τον Τοτο το ξερουν?

Κι απο τη στιγμη που δεν εκαναν σοβαρες μειωσεις, θα επρεπε να ακολουθησουν την ιδια τακτικη κ στις μεταγραφες. Δε γινεται κυριε απο τη μια να λες δεν υπαρχει κριση σκασε το 500ρι κι απο την αλλη υπαρχει κριση ξοδευουμε με μετρο.

• Like 1

μην παραξενευτεις που δεν σχολιασα τα υπολοιπα...πανω κατω τα περασα στο ντουκου γιατι μου εκανε μεγαλο μπαμ η πρωτη ακυρη εντελως συγκριση.

κατα τα αλλα...αν το θεωρεις τοσο μαγαζι γωνια κι οχι πλατανια, δειξε μου κι εσυ και ο peseteros κι οποιος αλλος θελει, καποιον με πιο πολλα χρηματα που να εχει ορεξη να τα χωσει εδω και τωρα σε υπερθετικο βαθμο, αγοραζοντας ομαδα και γηπεδο οσο τα πηρε ο μαρινακης. περιμενετε κι εσεις κανα πριγκηπα, κανα αμπραμοβιτς και δεν συμμαζευεται; να ξερω σε τι επιπεδο κινειται η κουβεντα δηλαδη, σε εκεινο των ονειρων η του υπαρκτου;

Καθόλου άκυρη δεν ήταν η αναφορά στους μισθούς και κακώς τη θεωρείς σύγκριση. Εγώ σου είπα όμορφα και ωραία ότι κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής, όπως υποστηρίζεις εσύ. Επειδή δηλαδή δεν μπορώ να βρω Αμπράμοβιτς, δεν πρέπει να ενοχλώ την αυτού Μεγαλειότητα τον Βαγγέλα? Η ομάδα είναι Ολυμπιακός και όχι Μαρινακικός και όπως τον αποθεώνω στις επιτυχίες, έτσι θα τον καντηλιάζω στις αποτυχίες. Το ίδιο έκανα και με τον Κόκκαλη, το ίδιο κάνω με όλους.

Και επαναλαμβάνω, η κριτική γίνεται με γνώμονα το καλό της ομάδας και όχι με γνώμονα το καλό της τσέπης του Μαρινάκη, την οποία υποστηρίζεις εσύ. Αυτά τα: αν δεν σου αρέσει η ομάδα, βάλτα εσύ τα λεφτά για μεταγραφές είναι τουλάχιστον αστεία και δείχνουν συμβιβασμό. Μπορώ να συμβιβαστώ και να αποδεχτώ και περικοπές στον μισθό μου, όταν καταλαβαίνω ότι η επιχείρηση έχει οικονομικές δυσκολίες, όταν όμως ξέρω ότι 7 μύρια πουλήθηκε ο Μιραλάς, πήρα 15 μύρια πέρυσι από Τσου Λου, τα μισά περίπου από τηλεοπτικά της σουπερλίγκας, κάποια μυριάκια από τα εισιτήρια, αν αποκλειστεί ο βάζελος απόψε θα πάρω άλλα 15 και οι μεταγραφικές μου κινήσεις περιορίστηκαν στον Κοντρέρας και στον Μασάδο, που κόστισαν και οι δύο μαζί γύρω στα 2 μύρια, εκεί καταλαβαίνω ότι τρώω δούλεμα και δεν δέχομαι καμία περικοπή στο μισθό μου. Όπου μισθός, βάλε τα διαρκείας αν θέλεις, για να το κατανοήσεις καλύτερα.

• Like 2

Μιλάς σοφά γέροντα

Ε, μα, πονέσανε τα μυαλά μας φέτος. Όλο το καλοκαίρι δεν έβγαλα κιχ, περίμενα να δω τι θα κάνει.

Τώρα όμως βγήκα στον αέρα, θα με ακούσει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...