Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακομα και στη Σκωτια...τολμησαν να ριξουν τη μεγαλυτερη ομαδα...εδω ποτε δεν εχουν κανει κατι παρομοιο..αλλαζουν τους νομους..αλλα αν ο απλος πολιτης κανει λαθος στην εφορια..πληρωνει τα κερατα τ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τι θα λεγατε αν βασει νομων σας ειχαν πεταξει σε καμια 4 εθνικη να γουσταρετε; τουλαχιστον αλλες φορες το κλαμα ξεκινουσε μετα τα χριστουγεννα, τωρα ποιος σας αντεχει τοσους μηνες;!

Aστο το "αν βασει νομων", δεν συμφερει κανεναν και φυσικα ουτε εσενα, γιατι επρεπε να ειχες ακολουθησει το παραδειγμα της Γιουβεντους οχι μια, αλλα 2-3 φορες...Απο κανα οπαδο του ΠΑΣ Γιαννινα ή του Παναιγιαλειου δεχομαι να το ακουσω, που οι ομαδες τους πηγαν σε μια νυχτα Δ Εθνικη με το γραμμα του νομου, αλλα οχι ακαι απο γαυρο... Αστο το βασει νομων λοιπον, πονεμενη ιστορια για τις μεγαλες ομαδες.

πωπω..αρχισε το κλαμα απο την πρωτη αγωνιστικη. δεν βλεπουν την καταντια τους, που τελευταια στιγμη πηραν εγγυητικες, φορολογικες κτλ...ολα τα αλλα τους φταινε. τι θα λεγατε αν βασει νομων σας ειχαν πεταξει σε καμια 4 εθνικη να γουσταρετε; τουλαχιστον αλλες φορες το κλαμα ξεκινουσε μετα τα χριστουγεννα, τωρα ποιος σας αντεχει τοσους μηνες;!

Υπεκφευγεις.

Το οτι ο Μαρινακης και ο Ολυμπιακος κανει ο,τι θελει οποτε το θελει ειναι η ουσια.

Για αυτο πρεπει να σας δωσουν το πρωταθλημα απο πριν για να γλιτωσουμε ολοι οι αλλοι αυτη την αδικια που θα συντελεστει και παλι.

Ετσι θα μπορεσουμε να εχουμε ενα πρωταθλημα, οχι καθαρο ή δικαιο ή φοβερο ή τιποτα πολυ καλο αλλά τουλαχιστον καθαροτερο, δικαιοτερο, καλυτερο.

Και αντι να υπεκφευγεις καλο θα ηταν να απαντουσες επι της ουσιας ή επι του υπο συζητηση θεματος, και μια φορα....

Υπεκφευγεις.

Το οτι ο Μαρινακης και ο Ολυμπιακος κανει ο,τι θελει οποτε το θελει ειναι η ουσια.

Για αυτο πρεπει να σας δωσουν το πρωταθλημα απο πριν για να γλιτωσουμε ολοι οι αλλοι αυτη την αδικια που θα συντελεστει και παλι.

Ετσι θα μπορεσουμε να εχουμε ενα πρωταθλημα, οχι καθαρο ή δικαιο ή φοβερο ή τιποτα πολυ καλο αλλά τουλαχιστον καθαροτερο, δικαιοτερο, καλυτερο.

Και αντι να υπεκφευγεις καλο θα ηταν να απαντουσες επι της ουσιας ή επι του υπο συζητηση θεματος, και μια φορα....

δεν απαντησα σε σενα πριν πανω σε κατι συγκεκριμενο. εγω γενικα για τη μουρμουρα γενικα μιλησα απο την πρωτη αγωνιστικη.

και βασικα εσυ υπεκφευγεις οταν το προβλημα σου ειναι ο μαρινακης αντι να ειναι η καταντια της ομαδας σου...αλλα οκ, σχολιαζε οτι θες εσυ κι οτι θελω εγω.

Πωωωωω...πάλι αρχίσαμε?Ηρεμία είχαμε τόσο καιρό.

Λοιπόν κανα μεταγραφικό νέο έχουμε? Η περιμένουμε να χάσει αυριο ο ΠΑΟ?

Πωωωωω...πάλι αρχίσαμε?Ηρεμία είχαμε τόσο καιρό.

Λοιπόν κανα μεταγραφικό νέο έχουμε? Η περιμένουμε να χάσει αυριο ο ΠΑΟ?

θα πονταριζα τα λεφτα μου στο δευτερο.

Κακουτα λέει κλείνει στην Μαρσειγ, Κουαρεσμα δεν έρχεται, Ντρεντε έκλεισε στην Μπεσικτας.

Τι λέτε για αυτό το παιχτακι για τα άκρα μας? Καλός φαίνεται.

Λεμε οτι ο προεδρος ξερει να παντελωνιαζει ..

μας εχεις πρηξει με τον προεδρο που παντελονιαζει. μηπως θυμασαι ποσα εδωσε ο προεδρος πριν 3 χρονια για να παρει ομαδα και γηπεδο πανω που ξεκινουσε η κριση;! λες να εχει παρει πισω το 1/10 εκτοτε; λες τωρα αν πουλησει και τα δυο...να παρει εστω τα μισα; ουτε για πλακα! μαλλον θα ψαχνει να τα δωσει με 1 ευρω και δεν θα τα παιρνει κανεις (σου θυμιζει κατι;!)! ελεος! μην παραπονιεσαι, σου ειπα...οι δρομοι ειναι δυο...η παμε σε καταστασεις αλλων ομαδων η παψε την γκρινια και χωσε εσυ χρημα! αμαν πια με τη μουρμουρα! χωσε κι εσυ οτι εχωσε εκεινος και ''παντελωνιασε'' μετα οτι θες! η μηπως ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα και θα χωνει μονο με μονιμη χασουρα; που τα εχεις δει αυτα;!;!

επισης..ο προεδρος που παντελωνιαζει, κανει και κατι δωρακια καθε χρονο στο βολλευ για να παιρνει παιχτες ε; αυτος μωρε...που παντελωνιαζει, ξερεις εσυ τωρα!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ετσι...να πεσει λιγο σφιξιμο απο τωρα για να σταματησει η προωρη κλαψα.

http://www.sport-fm.gr/article/575506

Στα δικαστήρια…

Με άμεση προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια θα απαντήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στις χθεσινές αναφορές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας όπως κάνει γνωστό με σχετική ανακοίνωση. Οι ερυθρόλευκοι πρόκειται να καταθέσουν αγωγές κατά όλων των μελών των ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ αλλά του σωματείου που έχει την πλειοψηφία των μετοχών στην κατοχή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις προκλητικές, αστήρικτες, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα απαντήσει με προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια, καταθέτοντας άμεσα αγωγές κατά όλων των μελών των Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

• Like 1

Kαλα κατσε να δουμε τι θα παρει τελικα γιατι το ροστερ εχει ελειψεις αν το εχεις καταλαβει...

Και πηραμε 7.5εκ αν το εχεις καταλαβει επισης...

Συν οτι εισεπραξε περυσι ( μην αρχισω ) ...

Συν τα ακριβα εισητηρια σε εποχη κρισης ( αυτο ειναι που μου τη σπαει , λες και ειμαστε κοροιδα να πληρωνουμε τετοια εποχη )

Για επιθεση ειμαι καλυμενος με Μητρο , Τζιμπουρ και Παντέλο ...

Για εξτρεμ απ οτι εχω καταλαβει θα τη βγαλουμε με Μασαδο και Αμπντουν και λοιπους Ελληνες ...

Κλασικο αμυντικο χαφ δεν εχουμε ...

Με Κοντρερας και Σιοβα δε ξερω ποσα θα φαμε στην Ευρωπη...

Kαλα κατσε να δουμε τι θα παρει τελικα γιατι το ροστερ εχει ελειψεις αν το εχεις καταλαβει...

Και πηραμε 7.5εκ αν το εχεις καταλαβει επισης...

Συν οτι εισεπραξε περυσι ( μην αρχισω ) ...

Συν τα ακριβα εισητηρια σε εποχη κρισης ( αυτο ειναι που μου τη σπαει , λες και ειμαστε κοροιδα να πληρωνουμε τετοια εποχη )

Για επιθεση ειμαι καλυμενος με Μητρο , Τζιμπουρ και Παντέλο ...

Για εξτρεμ απ οτι εχω καταλαβει θα τη βγαλουμε με Μασαδο και Αμπντουν και λοιπους Ελληνες ...

Κλασικο αμυντικο χαφ δεν εχουμε ...

Με Κοντρερας και Σιοβα δε ξερω ποσα θα φαμε στην Ευρωπη...

καταλαβαινεις βεβαια θελω να πιστευω τη χαοτικη διαφορα του το ροστερ εχει ελλειψεις (εχουμε και τραυματιες που θα επιστρεψουν ετσι; δεν πεθαναν, απλα τραυματιες ειναι!), με το βαγγελα πουλα (και ξαναλεω..αγορασε εσυ αν ειναι και χωσε οσα θα σου λεω εγω και οι υπολοιποι!)! αν οχι, υπαρχει προβλημα.

επισης...αρχισε οσο θες, γιατι τα ποσα που λες δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εδωσε μεχρι τωρα. ειναι ψιχουλα μπροστα τους. ξαναλεω...αν το περασες φιλανθρωπικο ιδρυμα καπου το εχεις παρει στραβα το θεμα.

Δεν είναι Παναθηναϊκός ο Τζόρνταν, αλλά αν τον ρωτήσεις ούτε αυτός ξέρει τί είναι.

Πως δεν ξερω? ΠΑΟΚ ειμαι.

Εσυ δεν ξερεις τι εισαι που υποστηριζεις τον πρωταθλητη. Βασικα οι περισσοτεροι δεν ειστε Ολυμπιακοι. Ειστε πανηγυρτζηδες που πατε με τον νικητη. Απο παιδακια βλεπετε αυτον που νικαει, ταυτιζεστε μαζι του, τον βλεπετε να χαιρεται συνεχεια, να νικαει και ετσι γινεστε Ολυμπιακοι.

Μεγαλη δουλεια. Ενω οι υπολοιποι, Πανιωνιος, ΠΑΟΚ, Αρης, Ξανθη, Ηρακλης, ΟΦΗ, κλπ, κλπ ειναι πολυ μεγαλυτερο κατορθωμα που υποστηριζουν αυτες τις ομαδες και ΞΕΡΟΥΝ πραγματικα γιατι και τι ομαδα ειναι. Πανε με τον χαμενο και αυτο ειναι μεγαλη υποθεση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...