maestros134 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Τα βγάζει τα λεφτά του ο Δασκαλάκης Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Rabican Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 αυτος ο δασκαλακης ειναι ο πρωην δικος μας;; ο Σηφης;;
maestros134 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ναι ο δικός σας είναι ..... Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Alxnks Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 τωρα που εκανε δυο αποκρουσεις σε 3 λεπτα ειναι καλος και δεν ειναι ξαφνικα δικος μας; λολ!
Alxnks Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ζαρντιμ παραιτησου ... Βαγγελα πουλα ... αγοραζεις; φερνεις και νεο προπονητη;
alexis333 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Που κολαει αυτο ? Εγω απλα εκφραζω την δυσαρεσκεια μου για την εικονα της ομαδας ..
margaritagr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 καλα νταξει....τετοιο ρεσιταλ αμυνας ειχαμε να δουμε χρονια.
Alxnks Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Που κολαει αυτο ? Εγω απλα εκφραζω την δυσαρεσκεια μου για την εικονα της ομαδας .. Μα έχεις έστω μία, οποιαδήποτε όχι ντε και καλά καλή...οποιαδήποτε, εναλλακτική λύση? Εκτός αν θες να βρεθούμε σε φάση "ολυμπιακή συμμαχία", ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη και δεν συμμαζεύεται. Αν προτιμάς κάτι τέτοιο, επειδή εναλλακτική με χρήμα δεν υπάρχει, πάλι καλά που βρέθηκε κι αυτή, ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω.
margaritagr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μπραβο στην ομαδα που ξεκινησε με το δεξι. Φυσικα υπαρχουν μεγαλα περιθωρια βελτιωσης
gchris7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Καλούτσικη η ομαδα κατά διαστήματα για πρώτο ματς. Ο Μασαδο αν και ακόμα φανερά δεν εχει δέσει με την ομάδα πιστεύω θα μας βγει πολύ μεγάλη μεταγραφή. Αυτός ο Ιμπαγασα δεν υπάρχει. Αλλη κλάση. Ζαρντιμ παραιτησου ... Βαγγελα πουλα ... Το μαμησες και ψόφησε.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δεν καταλαβαίνετε πως ότι κάνει το κάνει για να έχει άλλοθι για τυχόν γκέλες της ομάδας του στην πορεία; Δεν καταλαβαίνετε οτι είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί η "συμμαχία" του Αλαφούζου αφού ο στόχος των 20εκ. αποδείχθηκε φούσκα, ούτε 3 δεν έχει μαζέψει. Τουλάχιστον με υπεύθυνο επικονωνίας τον Βασιλαρά θα έχει γέλιο. Να αγιάσει το χέρι του Τράκη όταν τον είχε κάνει τουλούμι στις κλωτσιές... Aσε τον ανθρωπο να κλαψει με την ησυχια του ...Μολις θα αρχισουν οι φαπες και θα στρωσει και σβερκο θα δεις ομορφιες...
Anubis13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Aσε τον ανθρωπο να κλαψει με την ησυχια του ...Μολις θα αρχισουν οι φαπες και θα στρωσει και σβερκο θα δεις ομορφιες... Παντως μια χαρα σε πηγε σημερα. Οτι χρειαζοταν το τσιμπησες.
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Πρεπει να αρχισω να συνηθιζω την ποιοτητα του ποδοσφαιρου της super ligas , των ελληνικων γηπεδων και της ελληνικης διαιτησιας... Και πιστεψτε με ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο ... Γι αυτο τρολαρα πριν ... Με το ζορι βλεποταν η μπαλα στο χωραφι της Βεροιας .. Ο Χολεβας ειχε οργωσει την πλευρα του κυριολεκτικα ... Μα σε αλλο πλανητη ζουμε ρε πουστη μου ελεος γαμωτη τρελα μου μεσα γαμω... Γιατι να ημαστε τριτοκοσμικοι ? Γιατι ρε πουστη ? Ελεος ... Γιατι να ασχολουμαστε με τις γαμωανακοινωσεις του Αλαφουζου και του Μαρινακη ? Πειτε μου αν βγαζει ανακοινωση καμια ομαδα στην Αγγλια ή σε αλλα πρωταθληματα ... Ας πανε να πλακωθουν αν θελουν να λυσουν τα προβληματα τους μια και καλη ..
konstantinos77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Παντως μια χαρα σε πηγε σημερα. Οτι χρειαζοταν το τσιμπησες. Nαι μωρε ειδες ,ενω εσεις χθες με το σπαθι σας .Ενα -δυο πεναλτι δεν εδωσε στον Λεβαδειακο αλλα ψιλα γραμματα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις