alexis333 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Έχω μια Φεραρι η οποία κάνει 6 δραχμές και μια Μερσεντες η οποία κάνει 5,5. Η Φεραρι τα έχει φάει τα ψωμιά της με αποτέλεσμα να βγάζει μόλις 200 άλογα, αντίθετα η Μερσεντες είναι μια χαρά και βγάζει 250. Ειμαι άσχετος όμως απο μηχανικα και θελω να κανω και λιγο μόστρα οποτε αγοραζω την Φεραρι. Τι ειμαι? α) Άσχετος και ψώνιο. β) Τσιγκούνης. Οχι απλα δε πηρες την μερσεντες λογω τσιγκουνιας και απλα μετα πηρες τη φεραρι επειδη δεν ειχες αλλη λυση.. Τεσπα ισως να κανω λαθος ... Μη το συνεχισουμε αλλο ... Απλα ας ευχηθουμε για τον Παναθηναικο να παει καλα στο αποψινο του ματς ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Έχω μια Φεραρι η οποία κάνει 6 δραχμές και μια Μερσεντες η οποία κάνει 5,5. Η Φεραρι τα έχει φάει τα ψωμιά της με αποτέλεσμα να βγάζει μόλις 200 άλογα, αντίθετα η Μερσεντες είναι μια χαρά και βγάζει 250. Ειμαι άσχετος όμως απο μηχανικα και θελω να κανω και λιγο μόστρα οποτε αγοραζω την Φεραρι. Τι ειμαι? α) Άσχετος και ψώνιο. β) Τσιγκούνης. double post ... :wacko: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Βρε μάγκες... Ο Σηφακης και ο Αμανατίδης είναι ακόμα ελεύθεροι? Οκ τέρμα έχουμε αλλά ο Αμανατίδης δε θα ήταν κακή λύση για την Ελλάδα να αποκτηθεί αφού ειναι ελεύθερος. Αλλωστε απο επιθετικούς πάσχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokemaniac Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) 1. ΔΕΝ χρειαζομαστε 4o τερματοφυλακα εξαλου εχουμε δυο πολυ καλους. 2. Ο Αμανατιδης ειναι μεν καλος αλλα εχει να παιξει 1 χρονο μπαλα... ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ: Να παρουμε τον Σαμαρα... :-D Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2012 από pokemaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Please Noooo ... Οχι αλλο Σαμαρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ευτυχώς που δεν έκανε στους προπονητές του καναπέ που είχαμε στον ΟΣΦΠ ο Μαρέσκα. Είναι καλύτερος ο γυάλινος Φεϊσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αφου δε κολησε στον Ολυμπιακο τι να κανουμε τωρα ? Με το ζορι ? Δεν ειδες τι ρολο ειχε στο σημερινο ματς ? Ηταν ο κρικος αναμεσα στην μπροστινη ομαδα πιεσης και της αμυνας της Μαλαγα ... Δεν ειχε ρολο κοφτη ... Απλα ηταν ο παιχτης που γυρναγε τη μπαλα με μαεστρια δεξια και αριστερα ... Ουτε δεκαρι ηταν ουτε κοφτης ... Ενα πολυ ποιοτικο ωχταρι θα το λεγα αλλα χωρις αμυντικες βλεψεις ... Και δε θυμαμαι τοτε να ειχαμε θεση στο ροστερ για παιχτη που απλα θα εχει τη μπαλα και θα τη σπαει δεξια και αριστερα ... Θελαμε πιο σκυλο χαφ ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokemaniac Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Να σας θυμησω πως τωρα (λογικα) θα παρουμε και αλλα 5 μυρια απο τον αποκλεισμο του βαζελου... Καιρος λοιπον, για ενα εξτρεμ-βομβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 ετσι οπως την ειδα τη μαλαγα, δε θα μου κανει εντυπωση αν περασει ο βαζελος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δυο γκολ με την αμυνα που χουν οι ισπανοι δεν ειναι τιποτα. Το θεμα ειναι αν θα πετυχουν γκολ στο οακα καθως μπροστα ειναι πολυ καλοι. Πιστευω παντως οτι ενα θα το φανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Πρέπει να βάλει 3 και να μην φαει κανένα. Πολύ δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokemaniac Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 1-1 προβλεπω στο ΟΑΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μαρεσκα παικταρας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 φευγει απο μερα σε μερα.. λογικα δε θα παιξει με βαζελο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Οπως φαινεται ο πιο κοντινος αυτη τη στγμη αντι-Μιραλας ειναι ο Κακουτα. Δεχεται να ερθει Ελλαδα και η Τσελσι τον παραχωρει με μορφη δανεισμου. Τι ξερετε για το παιχτακι αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις