pokemaniac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ακομα και εσυ τον εβαλες απο τους 7 που μας ενδιαφερουν, τελευταιο, δηλαδη ειναι καλος παιχτης αλλα θα προτιμουσα (και εσυ) τους αλλους 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ακομα και εσυ τον εβαλες απο τους 7 που μας ενδιαφερουν, τελευταιο, δηλαδη ειναι καλος παιχτης αλλα θα προτιμουσα (και εσυ) τους αλλους 6. Σαφώς. Γιατι τους άλλους τους ξέρω. Γνωρίζω τι μπορουν να μου προσφέρουν. Αυτός ειναι μυστήριο. Ξέρουμε οτι ειναι καλός παίχτης, αλλά μπορει να μας βγει και Ουρτάδο (να μου πεις και οι άλλοι δε μπορουν να βγουν έτσι?Ναι αλλά η αξία τους ειναι αναγνωρισμένη για την ωρα) Ειναι θέμα πληροφόρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μεγάλη παιχτουρα ο Barbosa. Τον είχα στο Manager από τα 17 του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Πρέπει να αρχίσω να τα παίζω αυτά τα φιφα μανατζερ κτλ κτλ :-P Γίνεται ωραίο σκάουτινκ έχω μάθει από εθελοντές σε όλες τις χώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokemaniac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Football Manager καλυτερα οχι το Fifa... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ποιος Νενε ; Αυτός ακούστηκε για Σιτι πριν λίγο καιρό .. Ούτε καν θα κάτσει να ασχοληθεί με μας , μη λέτε λαλακιες ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Πάρτε το πρωτοι... Ανακοινώθηκε ο Μιραλλάς απ την Εβερτον http://www.evertonfc.com/news/archive/2012/08/19/blues-complete-mirallas-swoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μεγαλος παιχτης θα λειψει πολυ.... Μακαρι να.παρουμε καποιον ισαξιο, αν κ το βλεπω χλωμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μεγαλος παιχτης θα λειψει πολυ.... Μακαρι να.παρουμε καποιον ισαξιο, αν κ το βλεπω χλωμο Εγώ προσωπικα δεν βλεπω αντικαταστατη ισαξιο, κανενα δανεικο φθηνο βλεπω που θα φυγει του χρονου.... Καθολου παραξενο να πουν πως θα μεινουν με τα Ελληνοπουλα τα οποια εμπιστευονται... Καλη τυχη Κεβιν, εισαι παιχτουρα και για αυτο θα πετυχεις στην Εβερτον! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokemaniac Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Και εγω μια απλη φθηνη λυση το πολυ, βλεπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Για τόσο βλάκα τον έχετε τον Μαρινακη? Εννοείτε πως θα πάρει παίχτη που θα αρέσει στον κόσμο. Να θυμίσω πάντως ότι και ο Μιραλας ως φθηνός δανεικός είχε έρθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ναι οπως μετα τη φυγη ριερα ηρθε ο .... Μονχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ναι οπως μετα τη φυγη ριερα ηρθε ο .... Μονχε Είχαν τελειώσει οι μεταγραφές. Δεν μπορούσε να φέρει παίχτη και να το ήθελε. Τα Χριστούγεννα δεν ήταν πλέον ανάγκη να φέρει κάποιο τεράστιο όνομα μιας και είχαμε "ξεπεράσει" την πώληση του Ριερα. Γι αυτό και όλοι μας τότε ήμασταν μια χαρά ευχαριστημένοι με Καρολ και Καζιμ και την προσπάθεια που είχε κάνει να φέρει τον Χλεμπ. Τώρα μιλάμε για εντελώς διαφορετική περίπτωση. Έχει χρόνο να κάνει μια καλή μεταγραφή. Αν δεν την κάνει θα φάει πολύ κράξιμο και όλη η ευθύνη για ότι αρνητικό συμβεί στην σεζον θα πέσει πάνω του. Αποκλείεται να το αφήσει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Επίσης τα διαρκείας δεν έχουν πάει καλά so far και είναι ευκαιρία να κάνει ρελάνς με ένα όνομα. Πιστεύω ότι θα φέρει κάποιον. Αν δεν φέρει, είναι άξιος της μοίρας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 "Γνωρίζω την κατάσταση, ότι έχει αλλάξει ο προπονητής, ότι έμειναν όλοι οι παίκτες και ότι έγιναν δύο προσθήκες. Από τη στιγμή που έμεινε ο Σπανούλης στην ομάδα, εγώ είμαι υπερευχαριστημένος." Ρε το γατακι τον Σπανουλη θελει στην ομαδα ο Ντορσευ; Οχι τον Παπανικολαου ουτε τον Ματζαρη π ειναι και ηγετες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις