Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω, εγώ από χωριό ήμουν και τα ψώνιζα όλα μαζί (Μίκυ, Ποπάυ, Τιραμόλα, Σεραφίνο, Μπαγκς-Μπάννυ - και ω ρε πούστη έχω ξεχάσει τί άλλο...) Σάββατο όταν μ' έπαιρνε μαζί της η μάνα μου πηγαίνοντας στο παζάρι στην πόλη

*sigh*

Τουλαχιστον τα εχεις κρατημενα η τα πεταξες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι όμως να έρχεται ένα όνομα το χρόνο, αλλά μην το κάνουμε σαν το γεφύρι της Άρτας. Όχι επειδή έφερε τον Μασάδο ο Βαγγέλης να πάει να βγάλει αμέσως τα λεφτά του απο τον Μιραλάς. Αυτός δεν είναι σχεδιασμός αν γίνει έτσι όπως το φαντάζομαι. Αν πουληθεί ο Μιραλάς και αποκτηθεί κάποιος ισάξιος, τότε πάσο.

Για να βρει ισαξιο του Μιραλας τωρα θα πρεπει να δαπανησει αρκετα χρηματα πραγμα που το βλεπω δυσκολο,ηδη εχει αρχισει και παιζει στα αριστερα ο Γκρεκο..

Εδώ και δυο μέρες κλείνει αλλα ακόμα τπτ..

Ελπίζω να μη κλείσει φέτος ..

Άμα φύγει μετα θα πρέπει να ρισκαρουμε με κάποιον άλλον που μπορεί και να μη βγει ..

λεει θα πάρετε τον βιειρίνια αμα φύγει ο Μιραλάς

Ο οποίος κατά τις 25-27 Αυγούστου θα δηλώσει "Μόνο Paok F.C" και μετά ψαχνόμαστε για κανέναν δανεικό εκεί κατά τις 30/8

Για μπαρμποσα το βλέπω για να νομίζει και ο ζαρντιμ ότι έκανε μεταγραφή

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Για μπαρμποσα το βλέπω για να νομίζει και ο ζαρντιμ ότι έκανε και αυτός μια δικής του απόφασης μεταγραφή

Eκλεισε στην Εβερτον ο Μιραλάς

http://www.sport-fm.gr/article/573556

7,5 μυρια?

Μια χαρά. Ουτε του Παπά.

Παίρνεις 2 καλούς νέους παίχτες και σου μένουν και λεφτά να τσεπώσεις.

Και αν αποκλειστεί και ο Παναθηναικός απ τη Μάλαγα, τσεπώνεις και άλλα 5 και η χρονιά βγήκε με κέρδος.

εβλεπα ταινια και πηγαινα να γραψω κριτικη και μολις ειδα οτι καποιος ποσταρε στο τοπικ, λεω ωχ εφυγε ο μιραλας. καλη τυχη να του πουμε του παιδιου μακαρι να τα καταφερει

εμενα με ενοχλει το γεγονος οτι μεχρι τωρα δεν ειχαμε μια σεζον μια σουπερ δυνατη ομαδα. τωρα που πηραμε και τον μασαδο, κοντρερας και εχουμε και πολλους αλλους παικτες και τον μητρογλου! που επιτελους θα τον αφησουν να παιξει χανετε μια ευκαιρια να παμε πολυ καλα στο champions league κυριως αλλα και να βγει η χρονια ευκολα. υπηρχε χημεια. τωρα αντε να δουμε ποιον θα φερει και ΑΝ θα φερει καποιον

Θα φέρει. Δε μπορει να μη φέρει.

Κακά τα ψέμματα ο Μιραλάς ηταν ο πιο συγχρονος επιθετικός που έχει περάσει τα τελευταία χρονια απ την Ελλάδα. Δε του έλειπε τίποτε. Και τον ανέδειξε ο Ολυμπιακος.

Φέρε τωρα καναν έμπειρο τυπου Κουαρέσμα και καναν πιτσιρικά μηχανάκι με καλή τρίπλα και καλή σέντρα και όλα καλά θα πάνε.

οχι ρε γαμωτο. τωρα θα ειναι και πιο ακριβος στο fifa. αντε να δω που θα τον χωρεσω στην manchester united

ειναι φοβερος παικτης. εχω την εντυπωση οτι εχει το στυλ του van persie. εχουν τον ιδιο σωματοτυπο. τουλαχιστον το καλο ειναι οτι μετα απο τοσα χρονια αναδειξαμε και αλλον παικτη. βλεπε yaya toure. πω αν φτιαχναμε την καλυτερη ομαδα του ολυμπιακου αυτη την δεκαετια θα γινοταν μαχη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...