daPro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 εγω θελω να δω Φετφα κ Μητρο φετος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Τον ματιασαμε τον ανθρωπο.. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/kanou-htan-kai-paei.1886044.html Ο Ολυμπιακός ήταν καλός χτες και χωρίς τον Ιμπαγασα. Δεν νομίζω ότι θα τον έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη φέτος όπως πέρυσι και πρόπερσι. Απλά ο άνθρωπος είναι αλλη κλάση. Χτες ξεκίνησε 2-3 επιθέσεις οι οποίες ήταν μισό γκολ και αυτό το κάνει σχεδόν παντα όταν παίζει. Είναι αδύνατο να βρεις παίχτη τέτοιας αξίας σε μικρότερη ηλικία που να θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό. Είναι πολυτέλεια που τον έχουμε έστω και αν θα βγάζει το πολύ 20-30 λεπτά. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι έχουμε και τον Γκρεκο και κυνηγάει να φέρει άλλον ένα για αυτή την θέση. Επίσης έχουμε και τον Τατο ο οποίος είναι καλός παίχτης και είναι πολύ θετικό το ότι θα κάνει προπονήσεις με Ιμπαγασα. Ποιος Τατος ?Και ποιος Γκρεκο ? Ουτε στο μισο δαχτυλακι του Ιμπαγασα δε φτανουν. Ειναι διαφορετικοι παιχτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Οχι ρε φιλε βγηκε παλτο πριν την ωρα του. Και ηθελα να τον δω να αγωνιζεται, εκανε μπαμ πως ηταν μορφη ο τυπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ποιος Τατος ?Και ποιος Γκρεκο ? Ουτε στο μισο δαχτυλακι του Ιμπαγασα δε φτανουν. Ειναι διαφορετικοι παιχτες. Ο Τατος όσο τον έχω δει στα φιλικά και λίγο από Ατρόμητο είναι στο ίδιο στυλ με Ιμπαγασα, συμφωνώ βέβαια ότι δεν φτάνει ουτε το μισό δαχτυλάκι του σε αξία αλλά μην ξεχνάμε οτι είναι και κοντά 15 χρόνια μικρότερος. Τον Γκρεκο δεν τον έχω δει, δεν εχω άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 http://www.sport24.gr/football/Spain/sth_vigiareal_o_melmpergk.1886129.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 καλα να παθουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Τωρα βρηκα με ποιον μοιαζει ο Κανου ... Και το ψαχνα τοσες μερες... Με αυτον που παιζει στην ταινια " Με λενε Βαγγελη " .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Χασαμε τον παιχταρα Μελμπεργκ για μλκιες ... Και τωρα ψαχνομαστε... Αν ημαστε τρυπα φετος εγω θα τα ριξω ολα στο Μαρινακη .. Δυσκολα θα του συγχωρεσω αυτη την τσιγγουνια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 το ειχα πει και μερικα post πιο πριν. οταν χανεις για 6-7 μηνες το βασικο σου στοπερ (αβρααμ), τοτε κανεις τα αδυνατα δυνατα για να κρατησεις τον εταιρο, ειδικα οταν δεν ειναι σαπιος παρα την ηλικια.. δεν στηνεις απο την αρχη ολη την αμυνα. ειναι ρισκο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Αυτο κανουμε φετος. Στηνουμε αμυνα απο την αρχη με Σιοβα,Μανωλα,Παπαζογλου και με καποιον που θα παρουμε και δε θα ξερουμε αν θα μας βγει παλτο ή παιχταρας.. Αυτο εινα ρισκο. Και δεν ειναι τυχαιο οτι μπαζουμε στην αμυνα εως τωρα στα φιλικα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maestros134 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Και ο αντί ιμπαγασα? Φάνηκε εχθές ότι Κάπιος πρέπει να δημιουργεί εκτός αν το κάνει ο Γκρέκο αλλά δεν τον έχουμε δει ακόμα Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Εγώ πάλι τους αμυντικούς που έχουμε τους θεωρώ καλούς παίχτες και ειδικά όταν επιστέψει ο Αβρααμ η τετράδα μαζί με Σιοβα, Μανολα και Παπαζογλου θα είναι μια χαρά. Το κακό είναι οτι για να δέσει η άμυνα θέλει χρόνο και δυστυχώς στον Ολυμπιακό δεν θα τον έχουν. Εδώ πέρυσι τέτοια εποχή στα φιλικά που πάλι δεχόμασταν αρκετά γκολ πολλοί λέγανε οτι θέλουμε αμυντικό γιατί ο Μελμπεργκ γέρασε... Εγώ να πω την αλήθεια πιο πολύ θα ήθελα έναν αμυντικό χαφ παρά αμυντικό. Καλός ο Φεισα αλλά αν τραυματιστεί (που λογικά θα τραυματιστεί κάποια στιγμή) τι κάνουμε? PS. Έξυπνος ο Μαρινακης. Βλέπει οτι έχει αρχίσει η γκρίνια για τον αμυντικο ειδικά μετά τα 3 που φάγαμε χτες και σου λέει κάτσε να ακυρώσω του Κανου και να πάρω κανένα όνομα να μην κράζουν εμένα μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 O Φέισα δεν ειναι καθαρόαιμο αμυντικό χαφ. Είναι παίχτης τύπου Καφέ (οχι σε ποιότητα, σε θέση εννοώ). Λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος του αμυντικού χαφ, του καθαρού κόφτη δηλαδή, με τον παίχτη στυλ Ιμπαγάσα. Έχει δείξει καλά στοιχεία, αλλά με τα προβλήματα τραυματισμού που είχε, ειναι δυσκολο να προβλέψουμε τι θα κάνει. Εντυπωση προκαλεί οτι και ο Γκρέκο ειναι ακριβώς ίδιος παίχτης, αλλά και ο Τάτος το ίδιο!!! Το εκπληκτικό ειναι οτι και ο Μανιάτης σε αυτή τη θέση παίζει εξαιρετικά, ενώ ο Μοντεστό παίζει κατ ανάγκη ως αμυντικό χαφ!! Εχουμε δηλαδή 4 ίδιους παίχτες και τον Φουστέρ ο οποίος ειναι μεν επιθετικό χαφ αλλά διαφορετικού στυλ του Ιμπαγάσα (περισσότερο δηλαδή πιεστικός παρά στο να φτιάξει παιχνίδι). Ναι θέλουμε σοβαρό αμυντικό χαφ. Να λάβουμε τέλος υπόψη μας οτι ο Τοροσίδης θέλει να φυγει και ο Μανιάτης θα πρέπει να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokemaniac Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Πειτε μου την αληθεια απο τους κεντρικους αμυντικους που εχουμε ακουσει μεχρι στιγμης ποιος ειναι ο πιο εμπειρος? Εγω θα λεγα Χαιντσε γιατι ειχε και μια γεματη σεζον στη Ρομα δηλαδη σε ενα πρωταθλημα υψηλοτερο του Βελγικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Εγω θα ήθελα Γκαλάς πάντως ;Eστω Κόλο Τουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις